Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου εγω θα παω να ξαπλωσω... δε θα σας κρυψω οτι ειμαι πολυ στενοχωρημενη που εγιναν ετσι τα πραγματα και δεν εχω διαθεση να γραψω, τουλαχιστον αποψε... δεν ειναι προσωπικο με καμια, μιας και δε μου εκανε τιποτα καμια.. απλα τετοια γεγονοτα παντα με επηρεαζαν και προσπαθω να ειμαι ο ισσοροπιστης αλλα εννοειται εδω δεν ειναι ευκολο να το επιχειρησω τοσες που ειμαστε!!! σας φιλω γλυκα ολες σας και τα παιδακια σας, καληνυχτα.. καληνυχτα και στην απο'κει παρεουλα μου, που πιστευω να ριχνετε μια ματια και στις γαλιαντρες...

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμ βέβαια, πρέπει να ξέρεις και το φύλο για να πάρεις σωστό χρώμα, Ριτσάκι!

Αγορομάμυ μου λυπάμαι που νιώθεις έτσι, πλήρως καταννοητό.. Καλή σου νύχτα και πάλι συγχαρητήρια για τη φιλενάδα!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα κοριτσια!!!!

Αγορομαμυ, καλο βραδυ! Ο καθενας οπως νιωθει καλυτερα....

Και εγω στεναχωρεθηκα πολυ με τα αποψινα, αλλα τελικα ολα μεσα στο πρόγραμμα ειναι...

Κορίτσια σας αφηνω και εγω...παω να ξαπλωσω και να ηρεμησω!

Καλο βραδυ σε ολες!!!

Κοριτσακια μου εγω θα παω να ξαπλωσω... δε θα σας κρυψω οτι ειμαι πολυ στενοχωρημενη που εγιναν ετσι τα πραγματα και δεν εχω διαθεση να γραψω, τουλαχιστον αποψε... δεν ειναι προσωπικο με καμια, μιας και δε μου εκανε τιποτα καμια.. απλα τετοια γεγονοτα παντα με επηρεαζαν και προσπαθω να ειμαι ο ισσοροπιστης αλλα εννοειται εδω δεν ειναι ευκολο να το επιχειρησω τοσες που ειμαστε!!! σας φιλω γλυκα ολες σας και τα παιδακια σας, καληνυχτα.. καληνυχτα και στην απο'κει παρεουλα μου, που πιστευω να ριχνετε μια ματια και στις γαλιαντρες...

:arrow:Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου...και μην στεναχωριεσαι μαναρακι μου...τα λεμε Φιλακια πολλα!!

:arrow:Καληνυχτα Ζωητσα μου...τα λεμε αυριο Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα??? τα μωρακια σας???

Εμεις ειμαστε καλα κοριτσια μου, ολη μερα δουλειες και μετα βολτα. Η φμ και ο ανδρας μου κοιμανται και εγω καθομαι βλεπω τηλεοραση!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ οτι καλυτερο ευχομαι απο καρδιας για τη φιλη σου!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ περαστικα σας, ευχομαι γρηγορα να αναρρωσετε ολοι σας!!!

Σημ:

Αντιληφθηκα μια ενταση σημερα στο καφε αλλα δεν θα παρω μερος, αλλωστε δεν εχω παρακολουθησει το θεμα εξ' αρχης και δεν θελω να εκφερω αποψη!!! Αισθανομαι ομως την αναγκη να πω το εξης: ειμαι λυπημενη γιατι εγω ημουν αυτη που ανοιξε το νεο θεμα και υπηρχε ΑΦΟΡΜΗ γιαυτο (ανωτερα βια λογω τεχνικου προβληματος), ωστοσο ομως νιωθω πως ευθυνομαι εγω για ολα!!! Αν ο τιτλος "γαλιαντρες" προκαλεσε ποικιλες αντιδρασεις και σκεψεις (κοινως ηταν λαθος) ζηταω απλα συγνωμη, δεν το εκανα εσκεμενα θελωντας να προκαλεσω διαμαχη, απλα ο τιτλος ηταν ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ αντιπροσωπευτικος του συνολου και οχι των θεματων που θα ειχαμε ως προς συζητηση!!! Τωρα εαν για καποιο λογο ορισμενες φορες "ξεφυγε...", δεν μπορουμε να το "κανουμε καλα", μιας που εδω ειμαστε πολλοι διαφορετικοι χαρακτηρες, απλοι ανθρωποι, που απλα κανουμε παρεα!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου, φιλακια σε ολες σας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα κοριτσια!!!!

Αγορομαμυ, καλο βραδυ! Ο καθενας οπως νιωθει καλυτερα....

Και εγω στεναχωρεθηκα πολυ με τα αποψινα, αλλα τελικα ολα μεσα στο πρόγραμμα ειναι...

Κορίτσια σας αφηνω και εγω...παω να ξαπλωσω και να ηρεμησω!

Καλο βραδυ σε ολες!!!

Καληνυχτα Ηλιοβασιλεμα....τα λεμε!!

Καληνυχτα και απο μενα...καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα σας!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!! Πόσο χαίρομαι για τη φίλη σου!! Φαντάζομαι την ευτυχία της, και όλων των δικών της!! Τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ υγιές/υγιή μωράκια στο τέλος!!

Μεγάλη ένταση είχαμε σήμερα.. Προσωπικά δεν παρεξηγούμε με το ύφος της ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΣ μας, ακόμα και αν κάποιας ανοησίες τις έχω γράψει και γω, γιατί έτσι είναι η Πατουσίτσα, και γώ τη θυμάμαι από τον πρώτο καιρό, οτι είναι χύμα κ τα λεει με την καρδιά της! Δεν πιςτεύω οτι απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένα, αλλά κατά καποιο τρόπο στο σύνολο, που ξεφύγαμε της αρχικής μας φάσης.. Βέβαια το βρίσκω κ λογικό σε κάποιες φάσεις να συμβαίνει, γιατί ετσι γίνεται όταν είμαστε πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι/χαρακτήρες, αλλά και επειδή περνώντας ο καιρός, γνωριζόμαστε περισσότερο κ είναι λογικό να πούμε κ κατι παραπάνω..

Ας μή ζητάμε συγγνώμη η μία στην άλλη, ξαναλέω οτι προσωπικά δεν προσβάλλομαι κ επειδή την ξέρω πως είναι η Πατουσίτσα μας, δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κάποια ουτοσιάλλως, είπε την άποψή της, αποχωρεί κ παει στις μανούλες από όπου ξεκινήσαμε..

Αυτά πιστεύω εγώ..

Καλημέρα κούκλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα! Πρωινή εγώ σήμερα. Χθες μέχρι να μαζέψω, να μαγειρέψω, να σιδερώσω πήγε 3 και σήμερα στις 7:30 με ξύπνησε η μικρή. Κουτουλάω! Μούχλα εντελώς κι ο καιρός και δε βοηθάει.. Καλημέρα σε όλες!

p8P6p2.png

Καλημερα κορίτσια!!!!

Μαυ μου και ποιος ο λογος να πατε παλι πισω στο παλιο θεμα;

Και γιατι δεν παραμενετε στις Γαλιαντρες και ας μιλατε για οποιο θεμα ΜΟΝΟ σας ενδιαφερει!!!!!!!!!! Η ελευθερη εκφραση και το δικαιωμα να επικοινωνεις όπως θελεις με οποιους θελεις που ειναι;

Το παλιο θεμα ακυρωθηκε οχι μονο για τεχνικους λογους αλλα ετσι ειχε παρθει αποφαση οτι γεννησαν ολες, οτι πλεον ηταν καιρος να αλλαχθει και να προχωρησουμε ομαδικως σε νεο.

Αλλαξαμε λοιπον θεμα, αλλαξαν οι καταστασεις και πολλες απο την ομαδα πια ειναι μαμαδες και συνεχιζαμε τις συζητησεις μας...

Οποια ηθελε να συμμετεχει, συμμετειχε και οποια ηθελε να πει κατι αλλο, το ελεγε.

Η Πατουσιτσα λοιπον χαλαστηκε. Δικαιωμα της!!!! Αλλα ο τροπος που εκφραστηκε, ηταν υπερβολικος και πολυ ξαφνικος...Επαναστατικα, δηλωσε οτι γυριζει πισω (κανοντας χαρακτηρισμους) και οποια θελει , ακολουθει!

Αυτο τι αποτελεσμα, εχει φερει απο χθες;

στεναχωρια, ενταση, διαφωνιες και δυο στρατοπεδα!

Γαλιαντρες θυμαστε τι σημαινει;;;; αυτες που μιλανε πολυ ...Λιγες φορες αστειευομασταν και λεγαμε αν συναντηθουμε σε καφε πραγματικο, δεν θα σταματησουμε να μιλαμε;;;

Καλημερα κοριτσια!

Αγορομαμυ μπραβο στην φιλη σου.Εχω κι εγω την δικια μου κολλητη η οποια η οποια εχει κανει δυο αποτυχημενες εξωσωματικες και τωρα μαζευει ωαρια σε φυσικο κυκλο και μαλιστα για το πρωτο που μπορεσε να κρατησει της ειχα κανει εγω την pregnyl.

H Β. παει σημερα για εξεταση σαλιου για στρεπτοκοκκο γιατι δεν της αρεσε της γιατρου ο λαιμος συν διαιτα για κανα μηνα για τους εμετους.

Οσον αφορα την αδικη επιθεση της Πατουσιτσας οντως ξεκινησαμε αλλιως αλλα οπως εξελισσονται οι σχεσεις ετσι εξελιχθηκε και το θεμα μας ενα χρονο τωρα.Το parents ειναι ενημερωση για γονεις και το parents cafe ειναι για κους κους παντος ειδους.Γιαυτο και μας εδιωξαν απο εκει εξου και ο τιτλος.Αλλωστε για εμας που ειμαστε λιγο πολυ κλεισμενες σπιτι ειναι ωραια διεξοδος να λεμε εδω ο,τι νοιωθουμε καο ο,τι μας συμβαινει.Καποιες φορες δεν μπορουμε να τα πουμε ουτε στις φιλες μας ενω η ανωνυμια μας απελευθερωνει και λειτουργει και ψυχοθεραπευτικα.Δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι και δεν ειμαι υποχρεωμενη να τους ανεχτω απο κανεναν.Οπως εγω φερομαι ευγενικα ετσι απαιτω να μου φερονται και δεν θα το ανεχομουν ουτε απο την καλυτερη μου φιλη ποσο μαλλον απο μια "αγνωστη" που απλα την δικαιολογουμε οτι ετσι ειναι.Ε λοιπον οποιος ειναι ετσι να βριζει τους οικειους του.Εδω εχουμε και εγκυους και λεχωνες που θηλαζουν ακομη και πιστευω στεναχωρεθηκαμε ολες μας.Εχουμε τοσα αλλα θεματα προσωπικα στο σπιτι μας η καθεμια για στεναχωρια δεν χρειαζεται μονο να προβληματιζομαστε εδω αλλα και να λεμε και χαζομαρες και βλακειες ενιοτε σαν μια παρεα κοριτσουδων σε καφε.Σιγα μην περιμεναμε να γινουμε καλυτεροι γονεις απο το ιντερνετ.Καηκαν τα παιδια μας τοτε.Η καθεμια λειτουργει με το μητρικο τβς ενστικτο και παραλληλα διαβαζει και πως λειτουργει μια αλλα μανουλα και αν της ταιριαζει το υιοθετει αλλιως καλη καρδια.Δεν χανεις κατι μονο κερδιζεις απο την επαφη.

Αυτα ειχα να πω.Οποιος θελει να μεινει ας μεινει.Ειμαστε ολες καταπληκτικες και μοναδικες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα κοριτσια.. εγω δε μπορω να μπω και να μιλησω περι ανεμων και υδατων μετα απο ολα αυτα.. θα ηταν μεγαλη υποκρισια εκ μερους μου να μπω και να γραφω οπως παντα. Δεν κραταω κακια σε καποια αφου στην τελικη δεν απευθυνθηκε κανεις σε εμενα προσωπικα. Οπως ειπα και σε καποια κοριτσια μετα απο πμ που μου εστειλαν απο ενδιαφερον, χωρις τασεις συνωμοσιας και χωρις τιποτα το υποπτο, εγω δε μπορω να χωριστω σε δυο στρατοπεδο. Εχω δεσιμο με τις "παλιες" αλλα δε μπορω να πω "αντε γεια" στα υπολοιπα κοριτσια που εστω και μια φορα με ρωτησαν πως ειμαι εγω και τα παιδακια μου και μου ειπαν μια καλη κουβεντα οταν περασα δυσκολα με ιωσεις, παλινδρομη κλπ.. σεβομαι ολα τα κοριτσια και ας μη σας ξερω απο κοντα. Στην τελικη ειναι ανωριμο να προσπαθουμε να κανουμε κουμαντο σε ενα δημοσιο φορουμ που διαβαζουν εκατομμυρια χρηστες... αν εχουμε αναγκη τοσο πολυ να ελεγχουμε και να φιλτραρουμε αυτα που γραφουμε και μας γραφουν υπαρχει και το fb και ακομα καλυτερα το τηλεφωνο οπου μπορει να καλεσει η μια την αλλη. Κι εγω πολλες φορες μπορει να αδιαφορουσα για κατι που διαβαζα αλλα δεν εχω το δικαιωμα να κρινω ουτε να χαρακτηρισω ασχημα.. εχω την επιλογη να μην απευθυνω το λογο και το εκανα, δεν ειδα να μου ζηταει καμια κοπελα τα ρεστα γιατι δεν ασχοληθηκα με το προβλημα της ουτε και απαιτητσα να ασχοληθει καποια με εμενα.. Γιάυτο ειναι το καφε... για να γραφουμε ο,τι μας κατεβει.. απο εκει και περα ειναι γραπτος λογος και ειμαστε τοσα ατομα και αντε βγαλτε ακρη ποια κανει χαβαλε, ποια ειρωνευται, ποια νιωθει τι.. Αλλα δικαιωμα της καθεμιας να κανει οπως νιωθει.

Σας φιλω ολες γλυκα, εδω θα γυρναμε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...