Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

βρε κοριτσια τοτε φταιω κι εγω γιατι η κοπελα δεν ειπε να στειλει μηνυμα μονο σε εμενα, απλα για λογους που εξηγησε το εκανε σε πμ και δεν αρνηθηκε να το πει και σε αλλες. για το μωρο της ελεγε απλα ισως καποιες δεν ηθελαν να ακουσουν επειδη το περιστατικο που περιεγραψε ηταν λιγο αγχωτικο για μαμαδες. απο την αλλη ειπε δεν ηθελε να πει δημοσια το ονομα της μικρης επειδη ειναι σπανιο να μην αναφερεται δημοσια και το διαβασει κανενας ασχετος που μπορει να καταλαβει ποια ειναι.

Μποτσακι μου και πατουσιτσα λυπαμαι, καταλαβαινω οτι τοτε κι εγω δεν ειμαι επιθυμητη στην ομαδα σας μιας και εγω μιλουσα κυριως με τη Ζωη σημερα, οποτε ειμαι "ηθικη αυτουργος" δεν ειχα σκοπο ουτε να προσβαλω καμια ουτε τιποτα. και αν λεμε και καμια βλακεια παραπανω ειναι γιατι νομιζα οτι ειμασταν παρεουλα, απο εκει και περα ειναι ευκολο να ξεφυγουμε απο το μετρο οντας ολες διαφορετικοι χαρακτηρες. σας φιλω και να χαιρεστε τα παιδακια σας..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ ξαφνικό το είδα το μήνυμα σου Παπουτσίτσα και δεν κατάλαβα τι εγινε... Αλλά τρέχω σαν τον Βέγγο τελευταία οπότε μπορεί να μην διάβασα κάτι!!! Αν πάλι φταίνε οι "καινούριες" και αναφέρεσαι σε κάτι που είπα εγώ πες μου!!!

Αλλιώς καλή καρδιά... και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Ζωή έφερες ζωή στο forum σήμερα :-)!!! Είχε πολλά να διαβάσω :-)

Κορίτσια πήγα στη δουλειά σήμερα... απλά για να κάνω κάτι διαδικαστικά!!! Βέβαια τάισα τη ζουζούκα μου και μετά έφυγα και γύρισα όσο γίνεται πιο γρήγορα...ευτυχώς μόλις είχε ξυπνήσει!

Αγορομάμμυ μπράβο το σποράκι σου...μεγαλώνει :-)

Ριτσάκι περαστικά σου... Ελπίζω να μην πονάς πλέον! Θα ενθουσιαστείτε με το μωράκι σας... μην ξεχάσεις να μας στείλεις νέα...

Ζωή σιλουέτα η μικρή σου!!! Εμένα η αδελφή μου μου έλεγε να σταματήσω να την ταίζω συνέχεια γιατί θα την κάνω χοντρή... αλλά εγώ έχω το σύνδρομο της ελληνίδας μάνας!!! Μόλις δεν φάει με πιάνει άγχος :shock::shock::shock: Ευτυχώς της πέρασε η ανορεξία... αλλά μπορεί τελικά να ηταν κάποιο άλμα ανάπτυξης....γιατί ήταν γενικά αγελαστη και νυσταζε συνέχεια... αλλά ξύπναγε συνεχώς και είχε γκρίνια!

:arrow:Γεια σου Χριστινακι μου ....τι μου κανεις;;

Η ζουζουνιτσα σου καλα;;;

Ενοειτε οτι θα σας πω νεακια την Παρασκευη Χριστινακι μου....:D:D.

Σε ευχαριστω για τα περαστικα Χριστινακι μου...ολα καλα,δεν ποναω πλεον...περασε και αυτο!!!

:arrow:Αγορομαμμυ μου γεια σου....Τι μου κανεις;;

Ο Μητσακος σου καλα ειναι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μποτσάκι μου, δεκτές όλες οι απόψεις κι οι προτιμήσεις, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις κάτι. Όταν λες "κάποιες" και τις στολίζεις χωρίς να αναφέρεις ποιες, τότε ουσιαστικά αναφέρεσαι σε όλες, κατ'εμέ. Τέλος πάντων. Το θέμα κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς εδώ και μήνες, με την πλειοψηφία των θεμάτων να είναι σχετικά με μωράκια/παιδάκια. Λυπάμαι που δε σας καλύπτει και θα φύγετε. Να είστε καλά!

p8P6p2.png

Κοριτσιαααα με πηρε η φιλη μου!!!! τα καταφερεεεεεεεε!!! ειναι εγκυος!!!!!! εκλαιγε απο ευτυχια, δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! Μπράβο στην κοπέλα!!!! Άντε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ριτσακι μου τι κανεις??? πως εισαι??? καλα ειμαι κι εγω... απο τη μια πολυ ευτυχισμενη για τη φιλη μου, απο την αλλη αρκετα ταραγμενη που αναστατωθηκε το καφε μας! εσυ ανυπομονεις για την Παρασκευη ε??? αχ δεν περνανε οι ατιμες οι ημερες απο ραντεβου σε ραντεβου!!!!!!! η γλυκια αναμονη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιαααα με πηρε η φιλη μου!!!! τα καταφερεεεεεεεε!!! ειναι εγκυος!!!!!! εκλαιγε απο ευτυχια, δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο Αγορομαμμυ μου η Φιλη σου...οντως δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα!!

Δεν μπορεις Αγορομαμμυ μου να το περιγραψεις!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμυ συγχαρητηρια για την φιλη σου!!!! Καλα στεριωματα!!!!

Ριτσα την Παρασκευη πας για υπερηχο; αντε σε λιγες μερες θα δειτε το μωρακι σας!!!

Χριστινα πηγες για λιγο στη δουλεια; πώς σου φανηκε ο αποχωρισμος απο το μωρο σου;

Μποτσακι η Πατουσιτσα ειναι φαουλ! Δεν νομιζω οτι εγινε η ομαδα ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ για να αναφερομαστε μονο στην μητροτητα.... Και οταν , περναει ο καιρος και γνωριζεις καποιους ανθρωπους , εστω και διαδυκτυακα, ειναι ανθρωπινο και φυσιολογικο να συζητας για διαφορα θεματα και οχι να εχεις ενα συγκεκριμενο και αποκλειστικο θεμα συζητησης!

Αν λοιπον ηθελε να "ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ" την ταξη, θα μπορουσε να εκφρασει το προβλημα της και να πει οτι εδω δεν μιλαμε για μωρα αλλα για ασχετα...και οχι να προσβαλλει και να πει οτι μαζευτηκε πολυ βλακεια και οτι πολλες ειναι παρασανταλα....

Ειναι αγενεια εκ μερους της!

Αυτα....

Διαφημίσεις

Με το καλο Αγορομαμμυ μου η Φιλη σου...οντως δεν υπαρχει αυτο το συναισθημα!!

Δεν μπορεις Αγορομαμμυ μου να το περιγραψεις!!

ναι Ριτσακι μου, απιστευτη κατασταση!! ειχε ταλαιπωρηθει πολυ με εξωσωματικες και τα καταφερε τωρα που πηγε στο γιατρο μου και νιωθω ενα λογο παραπανω να ειμαι χαρουμενη που τη βοηθησα!! μακαρι να της πανε ολα καλα!!!! ξερεις κι εσυ πως ειναι να προσπαθεις καιρο για παιδακι και σιγουρα μπορεις να νιωσεις την αγωνια της και τη χαρα της!!! ο Θεος ανταμοιβει ολες τις γυναικες που ειναι αξιες να γινουν μανουλες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη εχω β'επιπ στις 7/4 και θα με δει και ο γιατρος μου στις 8/4, αχ αργει ακομα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου σε ευχαριστω για τις ευχες!! και σε εσενα με το καλο να ερθει ενα σπορακι, ειδες, αργει αλλα ερχεται!!! η φιλη μου προσπαθουσε σχεδον 6 χρονια...!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συγγνώμη, το θέμα ήταν ότι δεν ήθελα να αναφέρω δημόσια το περιστατικό και το όνομα του μωρού μου;;

Ζωη επαναλαμβανω.Δεν αναφερθηκε σε συγκεκριμενη αναρτηση!!!!!!!

Το ονομα του μωρου σου ειναι δικη σου υποθεση και δεν σε ρωτησε κανεις πως ειναι.Ειναι δικαιωμα σου να το πεις η οχι.Εχεις φαει κολλημα και δεν καταλαβα το λογο!

1sh1p2.png

Ζωή μην το παίρνεις προσωπικά...Από ότι καταλαβαίνω φταίμε όλες... γιατί όλες έχουμε αναφέρει πράγματα που δεν αφορούν τα παιδιά μας... όπως τις πεθερές μας... τους γάμους μας... τις οικογενειές μας... του γείτονες... τους φίλους.. τις αντιξοότητες που συναντάμε κτλ κτλ...

Αλλά νομίζω ότι έτσι χτίζονται οι σχέσεις... Αλλά σίγουρα κάποιες μπορεί να νιώθουν ότι όλα αυτά δεν τους αφορούν! Λυπάμαι που φευγουν τα κορίτσια... αλλά πάνω από όλα τo forum είναι για να αισθανόμαστε καλά... οπότε αν βαριούνται έχουν κάθε δικαίωμα να συμμετέχουν σε άλλα θέματα που τους ενδιαφέρουν!!! Απλά οι χαρακτηρισμοί βλακεία και ανοησία δεν με βρίσκουν σύμφωνη, γιατί έγω δεν έχω διαβάσει ποτέ βλακείες!!! Και εξάλλου το θέμα είναι γαλιάντρες και όχι μανούλες πλέον :wink:...

Αγορομάμμυ συγχαρητήρια στη φίλη σου!!! Επιτέλους η κοπέλα!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...