Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ελα Ζωητσα μου στις 25 Φλεβαρη ηταν 64 ποντους και 6850.Οπως και να εχει ακομα και με νταλικα θα τον μεταφερω μαζι μου!!!!!!1χχαχαχααχαχααχαχ!!!!!

εννοειται οτι μολις θα περπατησει θα μπει στο παιδικο τμημα.

Ναι δεν γινεται Ζωη μου,εμενα το τρεξιμο και οι δραστηριοτητες μου δινουν ζωη και ενεργεια!Δεν το εχω με τιποτα το σπιτι!

Θα κουραστω μεν αλλα θα ΑΝΑΠΝΕΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

Εμένα τελευταίο μέτρημα ήταν 4300 και 58 πόντους. Είμαστε αδυνατούλες! Όλα τα φορμάκια μας επιπλέουν, ενώ στο μήκος είναι τσίμα τσίμα!

Έχει να πέσει κυνηγητό στο θέατρο!! Το Βέγγο θα σε βάλουν να παίξεις :tongue:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα τελευταίο μέτρημα ήταν 4300 και 58 πόντους. Είμαστε αδυνατούλες! Όλα τα φορμάκια μας επιπλέουν, ενώ στο μήκος είναι τσίμα τσίμα!

Έχει να πέσει κυνηγητό στο θέατρο!! Το Βέγγο θα σε βάλουν να παίξεις :tongue:

αχαχαχαχαχααχαχααχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!

Ευτυχως ειμαστε μεγαλη ομαδα και θα τον κανουμε ολοι μαζι τον Βεγγο!!!!!!!1χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

αχαχαχαχαχααχαχααχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!

Ευτυχως ειμαστε μεγαλη ομαδα και θα τον κανουμε ολοι μαζι τον Βεγγο!!!!!!!1χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να ανεβάζετε κωμωδίες, ε; Χαχαχαχα!!!!!

p8P6p2.png

Ελπίζω να ανεβάζετε κωμωδίες, ε; Χαχαχαχα!!!!!

Και κωμωδιες και τραγωδιες και κωμικοτραγωδιες!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και σατυρες επισης!!!!!!!!χαχαχαχαχαχααχαχχα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Kαλησπερα και απο μενα....καθομαι διαβαζω διαβαζω εδω και μερες.....χωρις νοημα!!!!

ενα πραγμα εχω να πω....καποιες εδω μεσα εχουν καταντισει παρασανταλες!!!!!!!

η βλακεια και η ανοησια παει γονατο....!!!!δεν θα σχολιασω κατι αλλο....

αποχορω απο την ομαδα σας,και λυπαμαι γιατι ειχαμε ξεκινησει διαφορετικα

και οικογενειακα,και με πολυ αγαπη ολο αυτο τον καιρο.....!

Αντιο σας!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα και απο μενα....καθομαι διαβαζω διαβαζω εδω και μερες.....χωρις νοημα!!!!

Αντιο σας!

:shock::shock::shock::shock::shock: τι σημαινει ολο αυτο;;;;:confused::confused::confused::confused:

Αντιο σας!

Βρε κοπέλα μου, τι σε πείραξε; Είμαι σίγουρη ότι κάτι παρεξήγησες.. Δε θες να μας πεις να το λύσουμε; Δε νομίζω να υπάρχει κάποια εδώ μέσα που να γράφει με κακό σκοπό..

p8P6p2.png

Και συγγνώμη κιόλας, αλλά ο χαρακτηρισμός "παρασάνταλες" που απευθύνεται σε "μερικές" που δε διευκρινίζονται είναι για μένα άκρως προσβλητικός, καθώς και το ότι ουσιαστικά κάποιες χαρακτηρίζονται "ανόητες" και "βλάκες". Δε νομίζω κάποια να σε έβρισε, εκτός κι αν συνέβη και δεν το διάβασα, οπότε ζητώ συγγνώμη.

Επιμένω στο ότι μάλλον κάτι παρεξήγησες αλλά προσβάλομαι κι από τους χαρακτηρισμούς αυτούς που πετάς έτσι στον αέρα. Είπα να μη μιλήσω, αλλά όσο διαβάζω το μήνυμά σου τόσο εκνευρίζομαι.

p8P6p2.png

Και συγγνώμη κιόλας, αλλά ο χαρακτηρισμός "παρασάνταλες" που απευθύνεται σε "μερικές" που δε διευκρινίζονται είναι για μένα άκρως προσβλητικός, καθώς και το ότι ουσιαστικά κάποιες χαρακτηρίζονται "ανόητες" και "βλάκες". Δε νομίζω κάποια να σε έβρισε, εκτός κι αν συνέβη και δεν το διάβασα, οπότε ζητώ συγγνώμη.

Επιμένω στο ότι μάλλον κάτι παρεξήγησες αλλά προσβάλομαι κι από τους χαρακτηρισμούς αυτούς που πετάς έτσι στον αέρα. Είπα να μη μιλήσω, αλλά όσο διαβάζω το μήνυμά σου τόσο εκνευρίζομαι.

Ναι οκ κοριτσι μου,δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι,τα νευρα κανουν και ρυτιδες....δεν με ξερεις αρκετα καλα γιατι μπηκες στην ομαδα απο τις τελευταιες οποτε δεν θα καθησω να εξηγησω κατι παραπανω.οι παλιες καταλαβαν.οσο για το παρασανταλες το εχω ψωμοτυρι καθοτι ειμαι και βλαχακι,και ο χαρακτηρας μου ειναι να τα λεω οπως τα σκεφτομαι.και απ τι στιγμη που το πηρες τοσο προσωπικα το θεμα..............δικο σου θεμα.........!

Και οποια παρεξηγηθηκε και το περνει προσωπικα και καταλαβε για ποιες λεω.....παρτε το ξυδι απ το ντουλαπι!

Ασε το τι παρεξηγησα εγω.η καθε μια μας εχει νιονιο να καταλαβει......

Και πολυ ασχοληθηκα....!

Αλλα λογια να αγαπιομαστε ειμαστε εδω!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ναι οκ κοριτσι μου,δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι,τα νευρα κανουν και ρυτιδες....δεν με ξερεις αρκετα καλα γιατι μπηκες στην ομαδα απο τις τελευταιες οποτε δεν θα καθησω να εξηγησω κατι παραπανω.οι παλιες καταλαβαν.οσο για το παρασανταλες το εχω ψωμοτυρι καθοτι ειμαι και βλαχακι,και ο χαρακτηρας μου ειναι να τα λεω οπως τα σκεφτομαι.και απ τι στιγμη που το πηρες τοσο προσωπικα το θεμα..............δικο σου θεμα.........!

Και οποια παρεξηγηθηκε και το περνει προσωπικα και καταλαβε για ποιες λεω.....παρτε το ξυδι απ το ντουλαπι!

Ασε το τι παρεξηγησα εγω.η καθε μια μας εχει νιονιο να καταλαβει......

Και πολυ ασχοληθηκα....!

Αλλα λογια να αγαπιομαστε ειμαστε εδω!

Οοοοοοκ! Να το λύσουμε δε θες, να προσβάλλεις συνεχίζεις, νομίζω δεν έχω λόγο να συνεχίσω αυτό το διάλογο. Να'σαι καλά και συ κι η οικογένειά σου.

Καλά, κορίτσια, η μικρή μου κάνει πλέον κάτι χαμόγελα άλλο πράγμα! Και βγάζει και "φωνούλες" και κατουριέμαι η μάααανααα!!!!! Πού να αρχίσει να μιλάει κιόλας!! Εσάς πότε άρχισαν να λένε λεξούλες;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! καλε τι εγινε, τι εχασα??? :( :( πατουσιτσα προσωπικα δεν παρεξηγουμαι με το μηνυμα σου απλα στενοχωριεμαι γιατι ειμασταν ωραια παρεα τοσο καιρο και απλα αν ειπα εγω κατι που σε πειραξε το εκανα αθελα μου!! ηρθε λιγο ξαφνικο το μηνυμα σου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Και εγώ ξαφνικό το είδα το μήνυμα σου Παπουτσίτσα και δεν κατάλαβα τι εγινε... Αλλά τρέχω σαν τον Βέγγο τελευταία οπότε μπορεί να μην διάβασα κάτι!!! Αν πάλι φταίνε οι "καινούριες" και αναφέρεσαι σε κάτι που είπα εγώ πες μου!!!

Αλλιώς καλή καρδιά... και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Ζωή έφερες ζωή στο forum σήμερα :-)!!! Είχε πολλά να διαβάσω :-)

Κορίτσια πήγα στη δουλειά σήμερα... απλά για να κάνω κάτι διαδικαστικά!!! Βέβαια τάισα τη ζουζούκα μου και μετά έφυγα και γύρισα όσο γίνεται πιο γρήγορα...ευτυχώς μόλις είχε ξυπνήσει!

Αγορομάμμυ μπράβο το σποράκι σου...μεγαλώνει :-)

Ριτσάκι περαστικά σου... Ελπίζω να μην πονάς πλέον! Θα ενθουσιαστείτε με το μωράκι σας... μην ξεχάσεις να μας στείλεις νέα...

Ζωή σιλουέτα η μικρή σου!!! Εμένα η αδελφή μου μου έλεγε να σταματήσω να την ταίζω συνέχεια γιατί θα την κάνω χοντρή... αλλά εγώ έχω το σύνδρομο της ελληνίδας μάνας!!! Μόλις δεν φάει με πιάνει άγχος :shock::shock::shock: Ευτυχώς της πέρασε η ανορεξία... αλλά μπορεί τελικά να ηταν κάποιο άλμα ανάπτυξης....γιατί ήταν γενικά αγελαστη και νυσταζε συνέχεια... αλλά ξύπναγε συνεχώς και είχε γκρίνια!

kPAZp2.png

Καλησπέρα αγορομάμυ!

Χριστινάκι, μπήκα σίφουνας, χαχα! Κι εμένα η μικρή μου είναι έτσι σήμερα. Όλο γκρίνια κι ανορεξία. Πιθανότατα άλμα! Διάβαζα κάπου, πάντως, πως συνήθως το χάνουν το έξτρα βάρος μόκις αρχίσουν να μπουσουλάνε! Κυνηγητό που θα πέσει!!!!

p8P6p2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!Νιωθω την αναγκη να παρω θεση σε ολο αυτο και θα το κανω αμεσως τωρα!!!!!!!!Ολες ξερουμε ποσο μας αγαπαει η πατουσιτσα και οι πιο πολλες νιωθουμε το ιδιο.Επισης ολες ξερουμε πως τα λεει και πως τα γραφει και την αγαπαμε και γι'αυτο!

Ζωη κακως εκνευριστηκες διοτι δεν αναφερθηκε προσωπικα σε σενα και αν ειδα καλα στο μηνυμα της εγραψε οτι διαβαζει μερες και το νοημα εχει χαθει!

Δεν αναφερθηκε σε κατι που συνεβη σημερα!

Κοριτσια εχει δικιο τελικα!Το σκεφτηκα πολυ γι'αυτο και γραφω τωρα.Ξεκινησαμε το θεμα με τις μανουλες για να γραφουμε τα θεματα μας και τους προβληματισμους μας με την εγκυμοσυνη και αργοτερα με τα παιδακια μας και να βοηθαμε η μια την αλλη.Σαφως και θα γραψουμε και κατι διαφορετικο καποια στιγμη αλλα εδω το εχουμε ψιλοξεφτυλισει.

Γι'αυτο αποχωρησαμε κι απο την ομαδα φανταζομαι καποιες η ας μιλησω μονο για μενα,γιατι δεν με ενδιεφερε να μαθω το τι κανει η καθε μια στο σπιτι τηςαν και το εκανα κι εγω το λαθος αλλα ηταν λαθος!Και τα μαθαινω εδω.Υπαρχει η ομαδα βρε κοριτσια που εχετε που μπορειτε να τα λετε ολα εκει.Δεν μπορω να διαβαζω συνεχεια 'θα σου στειλω πμ,και το γραφω στο φμπ' και αλλα τετοια.Δεν με αφορουν και φανταζομαι αυτο ηθελε να πει κι η συμπεθερα μου απλα ο τροπος που τα λεει καθε φορα ειναι μοναδικος και την αγαπαμε και γι'αυτο!!!!!!!

Εγω προσωπικα θα την ακολουθησω στο 'θα γινουμε μανουλες' γιατι με ενδιαφερει να μιλαω μονο για το παιδακι μου και να ζηταω συμβουλες πως θα γινω καλυτερη μανουλα!

Δεν υπαρχει κατι προσωπικο με καμια απλα αγαπαω το θεματακι μας ετσι οπως το ξεκινησαμε!

Αυτο ειναι ολο και θεωρησα οτι πρεπει να παρω θεση γιατι επαναλαμβανω η συμπεθερουλα μου δεν αναφερθηκε σε συγκεκριμενη αναρτηση αλλα τονισε οτι διαβαζει εδω και μερες!!!!!!!!!

Καλη συνεχεια ευχομαι σε οσες μεινουν σε αυτο το θεματακι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...