Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

τελος καλο ολα καλα για το μωρακι της ξαδερφης σου!! καλα κανεις νομιζω και προειδοποιεις, πανω απ'ολα γι'αυτο ειναι το καφε μας!! για να μιλαμε για τα μωρακια μας για διαφορα θεματα που μεσα σε αυτα ειναι και η ασφαλεια τους!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωη ρωτα αν και ποσο σε συμφερει να σου νοικιασουν ομπρελες καποιο κετερινγκ ή καποια καφετερια που μπορει να γνωρισετε...

Εννοειται, οτι καλο ειναι να τα λεμε εδω για να συμβουλευομαστε μεταξυ μας και η καθεμια χωριστα να υιοθετει αυτα που επιλεγει...

Περαστικα στο ανηψακι σας. Ποσο μηνων ειναι;

Ζωη ρωτα αν και ποσο σε συμφερει να σου νοικιασουν ομπρελες καποιο κετερινγκ ή καποια καφετερια που μπορει να γνωρισετε...

Εννοειται, οτι καλο ειναι να τα λεμε εδω για να συμβουλευομαστε μεταξυ μας και η καθεμια χωριστα να υιοθετει αυτα που επιλεγει...

Περαστικα στο ανηψακι σας. Ποσο μηνων ειναι;

3,5 μηνών! 2 βδομάδες πιο μεγάλο από τη δικιά μου!

Θα το ψάξω για τις ομπρέλλες!

p8P6p2.png

Ζωητσαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Τι κανετε καλε???????Η ζουζουνα σου?Αχ αυτο το να σηκωθουνε τα μωρα,ελεος!Που θα πανε?

Καλα εμενα στο καθισματακι του αυτοκινητου δεν χωραει πια.ειναι μακρυς και τα ποδαρακια κρεμονται!χαχααχχχαχαχ!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Μαναρακι πριν μεινω εγκυος εκανα πολλα πραγματα και θα προσπαθησω να μην αφησω ολα αυτα γιατι θα τρελαθω.Δεν το εχω και πολυ το θεματακι να ειμαι μεσα στο σπιτι,ηδη μου κοστιζει που θα παω για δουλεια Σεπτεμβρη!

απλα πο δω και περα θα γινονται ολα με προγραμμα και παραπανω τρεξιμο.Ασε που μολις ανοιξει ο καιρος ο μπεμπης θα ερχεται μαζι μου στις προβες.Θα μαθαινει πολυ ομορφα πραγματα εκει.Θα καθεται κοροτσι και θα χαζευει μαζι μας.Οτι παιρνει καλο ειναι.Περαστικα στο ανηψακι σου!Τελος καλο ολα καλα!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηη το βαλιτσακι του σπορτμπιλυ κουβαλας με τοσα χαπια.Θα βγει τουρμπο ο μπεμπουλης οπως κι ο Μητσαρας.Γερα παιδακια!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ζωητσαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Τι κανετε καλε???????Η ζουζουνα σου?Αχ αυτο το να σηκωθουνε τα μωρα,ελεος!Που θα πανε?

Καλα εμενα στο καθισματακι του αυτοκινητου δεν χωραει πια.ειναι μακρυς και τα ποδαρακια κρεμονται!χαχααχχχαχαχ!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Μαναρακι πριν μεινω εγκυος εκανα πολλα πραγματα και θα προσπαθησω να μην αφησω ολα αυτα γιατι θα τρελαθω.Δεν το εχω και πολυ το θεματακι να ειμαι μεσα στο σπιτι,ηδη μου κοστιζει που θα παω για δουλεια Σεπτεμβρη!

απλα πο δω και περα θα γινονται ολα με προγραμμα και παραπανω τρεξιμο.Ασε που μολις ανοιξει ο καιρος ο μπεμπης θα ερχεται μαζι μου στις προβες.Θα μαθαινει πολυ ομορφα πραγματα εκει.Θα καθεται κοροτσι και θα χαζευει μαζι μας.Οτι παιρνει καλο ειναι.Περαστικα στο ανηψακι σου!Τελος καλο ολα καλα!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηη το βαλιτσακι του σπορτμπιλυ κουβαλας με τοσα χαπια.Θα βγει τουρμπο ο μπεμπουλης οπως κι ο Μητσαρας.Γερα παιδακια!!!!!!!

Καλέ πόσα εκατοστά είναι;; Καλάθα κάνεις πάντως και θα τα συνεχίσεις! Θα χωράειόμως στο καρότσι γιανα τον παίρνεις μαζί;; :tongue::tongue::tongue::tongue: Σοβαρά, όμως, καλό θα του κάνει!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά :)

p8P6p2.png

Μακαρι Παναγιτσα μου να ειναι γερα, μακαριιιιιιι!!!!! θα ερχεται στις προβες ο μπεμπακος?? θα απολαμβανει!!!! θα γινει κοινωνικοτατος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα κοριτσι.Ειμαστε 10:μερες σε καραντινα με την κορη μου και τον αντρα μου.Κοιμουνται στο σαλονι στους 2καναπεδες κι εγω στο διπλο με τον μπεμπη στο πορτ μπεμπε.Η Β. πηγε σχολειο Τεταρτη και Πεμπτη και το βραδυ εκανε παλι εμετο (εφτασε τους 8εκεινο το βραδυ) χωρις πυρετο.Το παιδι ερεψε εκανε και χτες αλλο ενα και δεν την εστειλα ουτε σημερα.Εχουμε εμβολιο το απογευμα και θα την δει η παιδιατρος γιατι εχω ανησυχησει..

Ζωη πες μας σε παρακαλω αναλυτικα το θεμα με το ανηψακι σου.Θελω να μαθω.Εχω πετυχει δυο βραδια τωρα τον μπεμπη να εχει γλυστρισει πιο χαμηλα και να τον εχει μισοσκεπασει στο μουτρακι το σεντονι.Εχω βαλει και σφηνακι κατω στ ποδια του.

Παντως αν θελεις να προσφερεις κατι λιγα απεξω απτην εκκλησια εχω πολυ φτηνες κοπελες που τα φτιαχνουν και τα προσφερουν απεξω ομορφα διακοσμημενα και το γλυκο της βαφτισης.

Ο αντρας μου εχει λαρυγγυτιδα και φαρυγγυτιδα και παιρνει κορτιζονη οποτε καταλαβαινετε δεν πιανει το μωρο και δεν ξερω απο που να φυλαξω το μωρο και το πιανω μονο εγω.

Γιορταζει η Α. σου Ηλιοβασιλεμα; Αγορομαμμυ με το καλο να τον ξαναδειτε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου ευχομαι να τη γλιτωσετε οι υπολοιποι και περαστικα στη Βικουλα σου και στον αντρα σου! ελπιζω η μικρουλα να μην εχει κατι παραπανω! ο μπεμπακος καλα ειναι ετσι? ηρεμησατε απο τις περιπετειες?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα κοριτσι.Ειμαστε 10:μερες σε καραντινα με την κορη μου και τον αντρα μου.Κοιμουνται στο σαλονι στους 2καναπεδες κι εγω στο διπλο με τον μπεμπη στο πορτ μπεμπε.Η Β. πηγε σχολειο Τεταρτη και Πεμπτη και το βραδυ εκανε παλι εμετο (εφτασε τους 8εκεινο το βραδυ) χωρις πυρετο.Το παιδι ερεψε εκανε και χτες αλλο ενα και δεν την εστειλα ουτε σημερα.Εχουμε εμβολιο το απογευμα και θα την δει η παιδιατρος γιατι εχω ανησυχησει..

Ζωη πες μας σε παρακαλω αναλυτικα το θεμα με το ανηψακι σου.Θελω να μαθω.Εχω πετυχει δυο βραδια τωρα τον μπεμπη να εχει γλυστρισει πιο χαμηλα και να τον εχει μισοσκεπασει στο μουτρακι το σεντονι.Εχω βαλει και σφηνακι κατω στ ποδια του.

Παντως αν θελεις να προσφερεις κατι λιγα απεξω απτην εκκλησια εχω πολυ φτηνες κοπελες που τα φτιαχνουν και τα προσφερουν απεξω ομορφα διακοσμημενα και το γλυκο της βαφτισης.

Ο αντρας μου εχει λαρυγγυτιδα και φαρυγγυτιδα και παιρνει κορτιζονη οποτε καταλαβαινετε δεν πιανει το μωρο και δεν ξερω απο που να φυλαξω το μωρο και το πιανω μονο εγω.

Ωωωωωωωωχ! Όλα μαζί, ε; Περαστικά σε όλους!

Τον μπέμπη έχεις δοκιμάσει να τον βάλεις τέρμα κάτω; Εγώ έτσι την κοιμίζω τη μικρή ώστε να μπορεί να πάει μόνο προς τα πάνω. Επίσης, το σεντονάκι είναι λεπτό και δεν εφάπτεται τόσο στη μυτούλα. Δες και στο φβ - δε θέλω να γράψω εδώ την ιστορία.

p8P6p2.png

Κοριτσακια σας αφηνω να σχολασω σε λιγακι!! Εχω μια αγωνια απο εδωωωωω μεχρι εκειιιιι για τη φιλη μου και περιμενω το βραδυ για να μου πει!!! φιλακια σε ολες και καλο μεσημερι!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια σας αφηνω να σχολασω σε λιγακι!! Εχω μια αγωνια απο εδωωωωω μεχρι εκειιιιι για τη φιλη μου και περιμενω το βραδυ για να μου πει!!! φιλακια σε ολες και καλο μεσημερι!!!!!!!

Καλό μεσημέρι και να μας πεις κι εμάς τι έγινε! Άντε να είναι θετική!

p8P6p2.png

Καλέ πόσα εκατοστά είναι;; Καλάθα κάνεις πάντως και θα τα συνεχίσεις! Θα χωράειόμως στο καρότσι γιανα τον παίρνεις μαζί;; :tongue::tongue::tongue::tongue: Σοβαρά, όμως, καλό θα του κάνει!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά :)

Ελα Ζωητσα μου στις 25 Φλεβαρη ηταν 64 ποντους και 6850.Οπως και να εχει ακομα και με νταλικα θα τον μεταφερω μαζι μου!!!!!!1χχαχαχααχαχααχαχ!!!!!

εννοειται οτι μολις θα περπατησει θα μπει στο παιδικο τμημα.

Ναι δεν γινεται Ζωη μου,εμενα το τρεξιμο και οι δραστηριοτητες μου δινουν ζωη και ενεργεια!Δεν το εχω με τιποτα το σπιτι!

Θα κουραστω μεν αλλα θα ΑΝΑΠΝΕΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γιολα μου περαστικα σας ευχομαι!Συντομα να συνελθουν ο αντρουλης σου και η Β σου!!!!!εγω παντως στο πλαι τον βαζω και μετα απο 9 ωρες που ξυπναει στο πλαι τον βρισκω,απλα μερικες φορες παει να γυρισει ανασκελα αλλα βρισκει στο σφηνακι και ειναι μισοπλαγια και το κεφαλι πλαι ευτυχως.Μην ανησυχεις ομως αυτα βρισκουν τη θεση τους.Δεν νομιζω να ειναι τοσο επικινδυνο αυτο οσο η περιπτωση που λεει η Ζωη η οποια δεν εχω καταλαβει και τι ακριβως συνεβη!Anyway!!!!!Περαστικουλια Γιολα μου!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...