Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κινητά φαρμακεία γινόμαστε στην εγκυμοσύνη!! Μαγνήσιο εγώ δεν έπαιρνα κι ο σίδηρός μου είχε και φυλικό μαζί, οπότε ήμουν οκ. Έχει και το μαγνήσιο περιορισμό του στυλ "Χ ώρες μακριά από το σίδηρο";

Το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου θα τη βαφτίσουμε. Επίτηδες θέλουμε να είναι μικρούλα για να μην καταλάβει και πάρα πολλά.. Το όνομα δε σας το είπα γιατί είναι λίγο περίεργο και δε θέλω να κάνει μπαμ το ποια είμαι ;) Θα σου το στείλω σε πμ.

ολα τα φαρμακα πρεπει να εχουν μεταξυ τους τουλαχιστον 2 ωρες διαφορα.. στον Μητσο επαιρνα τοσα που στο τελος εβαζα ξυπνητηρια για να προλαβαινω:tongue::tongue::tongue: μια χαρα ηλικια θα βαφτιστει το κοριτσακι σου!!! και εμεις τον επομενο παλι μικρο θα τον βαφτισουμε να μην καταλαβει τιποτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα τα φαρμακα πρεπει να εχουν μεταξυ τους τουλαχιστον 2 ωρες διαφορα.. στον Μητσο επαιρνα τοσα που στο τελος εβαζα ξυπνητηρια για να προλαβαινω:tongue::tongue::tongue: μια χαρα ηλικια θα βαφτιστει το κοριτσακι σου!!! και εμεις τον επομενο παλι μικρο θα τον βαφτισουμε να μην καταλαβει τιποτα!!

Πλάκα κάνεις! Δηλαδή 1 σίδηρο, 3 μαγνήσια, 1 ασβέστιο, 1 filicine είναι σύνολο 6 χάπια, δηλαδή όλη μέρα! :shock::shock:

Το Μητσάκο πόσο το βαφτίσατε;

p8P6p2.png

Πλάκα κάνεις! Δηλαδή 1 σίδηρο, 3 μαγνήσια, 1 ασβέστιο, 1 filicine είναι σύνολο 6 χάπια, δηλαδή όλη μέρα! :shock::shock:

Το Μητσάκο πόσο το βαφτίσατε;

και παιρνω και Τ4!!! και αμα παρω και 3 σιδηρα.. στην πρωτη εγκυμοσυνη στο τελος επαιρνα: T4, filicine, μαγνησιο Χ3, σιδηρο Χ3, ασβεστιο και yutopar Χ2!! 10 ολοκληρα χαπια!! χαχαχα! τουλαχιστον το φυλικο το παιρνω μαζι με το σιδηρο! τι να κανω που τα εχω ολα πεσμενα!!! τον Μητσο τον βαφτισαμε 2 μηνων και 20 ημερων!! ηταν πολυ καλα, δεν ταλαιπωρηθηκε καθοοοολου, μονο στην πρωτη βουτια εκλαψε και μετα ειδε τον μπαμπα του και ηρεμησε, κοιτουσε γυρω γυρω!!! μετα γκρινιαξε στο ντυσιμο, πραγμα που εκανε και οταν ηταν σπιτι.. ηταν Οκτωβρης και ειχε ζεστη αρκετη, καναμε πρωι τη βαφτιση, και θηλαζε αποκλειστικα, οποτε δεν ειχαμε θεμα ουτε τι θα φαει, ουτε πως θα κοιμηθει, ουτε να θελει να μπουσουλησει ή να περπατησει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωήηηηηηηηηηηη που ειστε μικρες και ομορφες τρελοκοτσιδουλες;;;;;;;;;;;

ολα καλα;

Θελω και εγω να μαθω το ονομα της ζουζουνας σας!!!!!!!!!! στειλτο και μενα στο φβ!!!!!!!χαχαχαχαχα

Με το καλο και ο γαμος της Χρυντιμ!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η Νασια ελπιζω να ειναι καλα ο μπεμπακος τους!!!!!!!!!!!!

και παιρνω και Τ4!!! και αμα παρω και 3 σιδηρα.. στην πρωτη εγκυμοσυνη στο τελος επαιρνα: T4, filicine, μαγνησιο Χ3, σιδηρο Χ3, ασβεστιο και yutopar Χ2!! 10 ολοκληρα χαπια!! χαχαχα! τουλαχιστον το φυλικο το παιρνω μαζι με το σιδηρο! τι να κανω που τα εχω ολα πεσμενα!!! τον Μητσο τον βαφτισαμε 2 μηνων και 20 ημερων!! ηταν πολυ καλα, δεν ταλαιπωρηθηκε καθοοοολου, μονο στην πρωτη βουτια εκλαψε και μετα ειδε τον μπαμπα του και ηρεμησε, κοιτουσε γυρω γυρω!!! μετα γκρινιαξε στο ντυσιμο, πραγμα που εκανε και οταν ηταν σπιτι.. ηταν Οκτωβρης και ειχε ζεστη αρκετη, καναμε πρωι τη βαφτιση, και θηλαζε αποκλειστικα, οποτε δεν ειχαμε θεμα ουτε τι θα φαει, ουτε πως θα κοιμηθει, ουτε να θελει να μπουσουλησει ή να περπατησει!!!

Πωωωωωω! Πολύ χάπι!! Κι εμείς νωρίτερα θέλαμε να την κάνουμε αλλά δε βόλευε γιατί δε θα μπορούσαν να έρθουν συγγενείς από μακριά αν δεν είχαν κλείσει τα σχολεία. Πάσχα δεν μπορούσε η νουνά, οπότε αυτό είναι το νωρίτερο.. Ελπίζω να μη μου την ταλαιπωρήσουν πολύ!

Ζωήηηηηηηηηηηη που ειστε μικρες και ομορφες τρελοκοτσιδουλες;;;;;;;;;;;

ολα καλα;

Θελω και εγω να μαθω το ονομα της ζουζουνας σας!!!!!!!!!! στειλτο και μενα στο φβ!!!!!!!χαχαχαχαχα

Με το καλο και ο γαμος της Χρυντιμ!!!!!!!!!!!!!!!!

Και η Νασια ελπιζω να ειναι καλα ο μπεμπακος τους!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα καλά είμαστε! Πήραμε λαχτάρα, αλλά συνήλθαμε! Εσείς;

Θα σου πω. Ας τη φωνάζουμε προς το παρόν Α. ;)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ζωη οπως και να εχει μια μερα θα ειναι η βαφτιση και θα περασει, η μικρουλα μετα δε θα θυμαται τιποτα και θα ειναι χαρουμενη!!!

Μια ωρίτσα θα είναι, σίγουρα. Απλά το λυπάμαι το δόλιο!

Για μπομπονιέρες σκέφτομαι να πάρω από το Χαμόγελο του Παιδιού.. Πώς σας φαίνονται; http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html

p8P6p2.png

Μια ωρίτσα θα είναι, σίγουρα. Απλά το λυπάμαι το δόλιο!

Για μπομπονιέρες σκέφτομαι να πάρω από το Χαμόγελο του Παιδιού.. Πώς σας φαίνονται; http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Mpomponieres.20788.html

αχ ειναι υπεροχες!!! καλα θα κανεις και θα παρες απο εκει!! εκανα πρακτικη καποια χρονιά σε ενα ειδικο σχολειο και τα παιδακια εφτιαχναν μπομπονιερες και ηταν τοσο γλυκες και με μεγαλη συναισθηματικη αξια!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ ειναι υπεροχες!!! καλα θα κανεις και θα παρες απο εκει!! εκανα πρακτικη καποια χρονιά σε ενα ειδικο σχολειο και τα παιδακια εφτιαχναν μπομπονιερες και ηταν τοσο γλυκες και με μεγαλη συναισθηματικη αξια!

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.. Θα τα δώσουμε που θα τα δώσουμε τα λεφτά, ας πιάσουν τουλάχιστον τόπο!

Γενικότερα η βάφτισή μας θα είναι απλή - χωρίς θέματα, χρώματα κλπ. Δε μου αρέσει το κόνσεπτ. Θα έχουμε μπομπονιέρες και παγωτό για κέρασμα κι όχι τραπέζια με ζαχαρωτά, μπαλόνια, φανάρια και λοιπά διακοσμητικά. Σε μερικές μανούλες αρέσουν, εγώ προτιμώ πιο απλά πράγματα :)

p8P6p2.png

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.. Θα τα δώσουμε που θα τα δώσουμε τα λεφτά, ας πιάσουν τουλάχιστον τόπο!

Γενικότερα η βάφτισή μας θα είναι απλή - χωρίς θέματα, χρώματα κλπ. Δε μου αρέσει το κόνσεπτ. Θα έχουμε μπομπονιέρες και παγωτό για κέρασμα κι όχι τραπέζια με ζαχαρωτά, μπαλόνια, φανάρια και λοιπά διακοσμητικά. Σε μερικές μανούλες αρέσουν, εγώ προτιμώ πιο απλά πράγματα :)

κι εγω το ιδιο!!! ειχα βαλει μονο κορδελες στην κολυμπηθρα και τιποτα αλλο!! και απο κερασμα μονο το παραδοσιακο γλυκο που εχουμε εδω, τις διπλες! και το ξενοδοχειο που καναμε το τραπεζι προσεφερε γλυκα μετα το φαγητο. Καλα εμεις ειχαμε και μονο 15 ατομα με το ζορι, δεν θελαμε ανοιχτη βαφτιση γιατι δε θα μας εφταναν τα 100 ατομα και δεν επαιζε ουτε οικονονικα να δωσουμε πολλα, ειχαμε και πενθος! Απλα τελειως, στο εκκλησακι που ειχαμε παντρευτει κιολας, τραπεζι σε ενα τελειο εστιατοριο ενος ξενοδοχειου με απλη μουσικη και χωρις χορους κλπ! δε λεω, ομορφα και αυτα αλλα νομιζω η βαφτιση ειναι αλλη υποθεση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο!!! ειχα βαλει μονο κορδελες στην κολυμπηθρα και τιποτα αλλο!! και απο κερασμα μονο το παραδοσιακο γλυκο που εχουμε εδω, τις διπλες! και το ξενοδοχειο που καναμε το τραπεζι προσεφερε γλυκα μετα το φαγητο. Καλα εμεις ειχαμε και μονο 15 ατομα με το ζορι, δεν θελαμε ανοιχτη βαφτιση γιατι δε θα μας εφταναν τα 100 ατομα και δεν επαιζε ουτε οικονονικα να δωσουμε πολλα, ειχαμε και πενθος! Απλα τελειως, στο εκκλησακι που ειχαμε παντρευτει κιολας, τραπεζι σε ενα τελειο εστιατοριο ενος ξενοδοχειου με απλη μουσικη και χωρις χορους κλπ! δε λεω, ομορφα και αυτα αλλα νομιζω η βαφτιση ειναι αλλη υποθεση!

Τέλειο μου ακούγεται! Κι εγώ θα ήθελα να είχα έτσι, 15-20 άτομα, αλλά είναι αδύνατο.. Έχουμε τόσο τεράστια σόγια κι οι δύο κι εγώ είμαι τόσο δεμένη με τα (άπειρα) ξαδέρφια μου που δεν παίζει.. Τραπέζι δεν μπορούμε να κάνουμε, οικονομικά δε μας βγαίνει.. Οπότε θα βγάλουμε μόνο τους νονούς και σκέφτομαι μήπως βάλουμε κανένα έξτρα κερασματάκι στην εκκλησία, πχ στυλ τυροπιτάκι εκτός από το παγωτό. Τι λέτε;

p8P6p2.png

Τέλειο μου ακούγεται! Κι εγώ θα ήθελα να είχα έτσι, 15-20 άτομα, αλλά είναι αδύνατο.. Έχουμε τόσο τεράστια σόγια κι οι δύο κι εγώ είμαι τόσο δεμένη με τα (άπειρα) ξαδέρφια μου που δεν παίζει.. Τραπέζι δεν μπορούμε να κάνουμε, οικονομικά δε μας βγαίνει.. Οπότε θα βγάλουμε μόνο τους νονούς και σκέφτομαι μήπως βάλουμε κανένα έξτρα κερασματάκι στην εκκλησία, πχ στυλ τυροπιτάκι εκτός από το παγωτό. Τι λέτε;

ναι μπορεις εξω απο την εκκλησια να εχεις εναν μινι μπουφε, με κανενα τυροπακι, κανενα καναπεδακι και κανενα χυμο ειναι υπεραρκετα αφου δε θα κανετε τραπεζι!!! εμεις ευτυχως δεν ειχαμε μουτρα που δεν καλεσαμε κοσμο, αν εξαιρεσουμε μια κουμπαρα μας. κατα τ'αλλα μας στειλανε και δωρα μετα παρολο που δεν καλεσαμε κανεναν και απλα προσεφερα μπομπονιερες μετα σε ολους οταν τους εβλεπα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοπελιές με βρεφάκια.. Το σκέφτηκα πολύ να το γράψω ή όχι αυτό και ρώτησα και τη συμπεθέρα και μάλλον καλό θα είναι να ενημερώσω. Δε θέλω να σας τρομάξω, απλά να προειδοποιήσω, ναι;

Το μωράκι της ξαδέρφης μου είχε πολύ σοβαρό ατύχημα με το πάπλωμά του. Μπείτε στον κόπο να ξαναρωτήσετε τους παιδιάτρους σας για το αν είναι καλύτερο το πάπλωμα ή η κουβέρτα.. Αν θέλετε λεπτομέρειες στείλτε μου πμ, για να μη το γράψω εδώ και σας φοβίσω. Αλλά προσέξτε με τα παπλώματα....

p8P6p2.png

αν το κανεις στο προαυλιο δε νομιζω να υπαρχει θεμα! δεν εχει καμια σκια εκει?? το πολυ πολυ να χρειαστει να βαλεις κατι για σκιαση... συμβουλευσου και το φορουμ για τεοτιες ιδεες!! θα βρεις παρα πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...