Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μποτσακι μου να τον χαιρεσαι τον αδερφουλη σου!!! αχ τι καλα που εμεινε εγκυος η κοπελα που λες! ρε κοριτσια το ποσο σκεφτομαι τις κοπελες που δυσκολευονται δε φανταζεστε!!! ειναι μεγαλο αγκαθι να θες τοσο ενα μωρακι και να μην ερχεται! εμενα η φιλη μου λεει αμα δε μεινει ουτε τωρα εγκυος θα πεσει να πεθανει! ειναι η 4η προσπαθεια.. το βραδακι θα ξερει κι εκεινη..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ καλημερα!!!

Γελαω που αναρωτηθηκες αν νομιζαμε αν ειχες προοδο με τα κοριτσια σου; χαχαχα

θα τις μαθεις να κοιμουνται οι δυο τους στο διπλο και εσυ με τον αντρα σου στο παιδικο;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε πειραζω!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη φιλενάδα σου Μποτσάκι μου!! Τέλεια να της πάνε όλα!!!!

Δεν κατάλαβες... Το μωρό κοιμόταν ουτοσιάλλως στο παιδικό (μες την καλαθούνα) και γω δίπλα στον καναπέ... Και όλα αυτά γιατί η Β κοιμάται τρία χρόνια στο διπλό... Δεν είχα άλλη επιλογή.. Νόμιζες είχα κάνει καμια πρόοοδο η καψερή;;

Καλά κουράγια σήμερα με το γιό σου... Και εχει κ ένα ψ@@@κρυο... Εδω μεσα θα τη βγάλουμε...

Ευχαριστωωωωωωωωω για τα κουραγια!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Αααααααααααααααα τωρα καταλαβα Μαυ μου!!!!!!απαπααπαππααπαπαπ!!!!!!!!!!

Ειμαστε για να ειμαστε!!!!!!!!!!κι εμας καπως ετσι μας βλεπω στο τελος!

1sh1p2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου αυτό κατάλαβα, αλλά φοβήθηκα μην πω καμιά βλακεία!!

Το είχα πάθει εγώ στη Βασιλική και επανήλθε πλήρως!! Αρκετά νωρίς το έπαθες.. Εγώ το είχα παθει λίγο πιο μετά, αλλά φυσικά εξαρταται από το πόσο εχει οεταχτεί η κοιλιά σου. Επανερχεται 100% μετά, μην ανησυχεις!!

ναι May μου δεν ανησυχω καθολου αφου ο γιατρος ηταν πολυ ανετος!! ναι το επαθα νωρις νομιζω, αφου η κολια μου ειναι πολυ μεγαλυτερη απ'οτι ηταν στον Μητσο στην αντιστοιχη εβδομαδα! μου ειπε η μαια ειναι το φυσιολογικο γιατι οι συνδεσμοι της κοιλιας ειναι πολυ πιο χαλαροι!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια στον υπνο υπαρχουν και χειροτερα!!!! μια φιλη μου εχει ενα γιο 6,5 χρονων και εναν 3, και κοιμαται μαζι τους!!!! και καλα ο μικρος, αλλα ο μεγαλος 6,5 χρονων!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τωρα διαβασα στο mail μου εστειλαν τα αποτελεσματα των εξετασεων που εκανα, ο αιματοκριτης και η φερριτινη αρχισαν τον κατηφορο, πως το επαθα!! αλλα με τσαντιζει το ζαχαρο που ειναι στο 87 ενω στο Μητσο ειχα παντα 60 με 65! γρρρρ, οχι οτι ξεφυγα αλλα προτιμουσα χαμηλοτερο!!! καλεεε βγηκα λιγο απο το γραφειο και κανει τρελο κρυο παρολο που εχει τελεια λιακαδα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εδώ είμαι, σας διαβάζω, αλλά λίγο είχα καλεσμένους, λίγο αρρώστησα, μετά περάσαμε και μια λαχτάρα με το μωράκι της ξαδέρφης μου, δε σας έγραψα καθόλου. Χαίρομαι που είστε όλες καλά! :D

p8P6p2.png

Αγορομάμυ, συμπεθέρα, μεγαλώνεο γαμπρούλης μας, ε; Δίνει πλέον καθημερινά το παρόν; Θα χρειαστεί να πάρεις σίδηρο; Μπλιαχ, τι αηδία ο σίδηρος! Ο Μητσάκος πλέον οκ που τον αφήνεις στη γιαγιά;

Ηλιοβασίλεμα, τι κάνει η Αγγελικούλα σου; Δεν πιστεύω να μας την ξαναπείραξε ο συμμαθητής! Μουσικοκινητική συνεχίζετε;

Μαράκι μας γλυκό, να προσέχεις κοπέλα μου! Όσο και να βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα το πιο σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλά για το παιδάκι σου! Τι κάνει η Δημητρούλα; Προσπαθεί να περπατήσει ή θυμάμαι λάθος;

Μποτσάκι, μια χαρά σε βρίσκω! Η κωλοπηλάλα κωλοπηλάλα, αλλά κι η παράσταση παράσταση! Καλά, αν φοράει από τώρα τα 9-12 μετά τι θα βάζει το παιδί;; Κουστούμια;;; Όχι τίποτε άλλο αλλά τα φορμάκια σιδερώνονται πιο εύκολα από τα κουστούμια :tongue::tongue:

Μάυ, καλά, κάνω βόλτες τη μικρή μου καμιά φορά και γελάω σκεπτόμενη το φάρο!! Πάλι πρόβλημα με τα κακάκια της μωρέ η κακομοίρα; Η Βασιλικούλα κάθισε φρόνιμα στο φαρμακείο;

Ιωαννάκι, θέλουμε λεπτομέρειες του νυφικού! Η μουρμουρίτσα τώρα δηλαδή τρώει το πρωί φρουτάκια και το μεσημέρι φαγητό; Αχ μωρέ μεγάλωσε!

Κοαλάκι, μαρή δεν έρχεσαι κι από δω να μαζέψεις τίποτα; Φέρε και τη φμ να βοηθήσει! Εγώ κορίτσια έχω μια ντουλάπα άλλο πράγμα! Αλλά δε με αφήνει η μικρή να τη φτιάξω και δίνω προτεραιότητα σε πιο βασικά πράγματα (μπάνιο, κουζίνα κλπ).

NGN, τι κάνει η μπουμπού; Συνεχίζει 9ωρα σταθερή; Πρόβλημα ο υπολογιστής, ε; Περίεργο ήταν πάντως που δεν μπορούσες να μπεις μόνο εδώ!

Ριτσάκι, περαστικά σου! Άντε έρχεται η Παρασκευή και θα δεις το μικράκι!

Χριστινάκι, κι εμένα άλλες μέρες τρώει περισσότερο, άλλες λιγότερο. Έστρωσε τώρα; Όσον αφορά τη δουλειά, έχεις σκεφτεί να βγάζεις με θήλαστρο; Για την πεθερά δε σχολιάζω καν..

Στεφανιάνα, χαμένη κι εσύ όπως κι εγώ! Μας τρέχουν τα βλαστάρια μας, χαλάλι τους!

Γιόλα, πώς είναιο μικρός ταλαιπωρημένος μας; Καλά η φωτογραφία που του διαβάζει η Β. σου παραμύθι είναι θεϊκή!

Θαλίτσα πώς πάει η πλάτη; Πέρασε ο πόνος;

Πατουσίτσα, καλέ, κάθε μέρα άλλο μενού του παιδιού για να μη βαριέται το ίδιο γάλα; Χαχαχα α ρε το Δεσποινιώ! Τη χρησιμοποιείς τη ζυγαριά;

Όντως η Νάσια δεν έχει μπει καθόλου. Δεν έχουμε κανένα νέο της; Τι έγινε με τον μπέμπη; Κι η xrydim έχει εξαφανιστεί!

Ουφ, υπέρδιπλο το σεντόνι μου, αλλά τι να κάνω, αιώνες έχω να σας γράψω! Ή καθόλου ή μαζεμμένα! :D

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ζωη μου παιρνω ηδη σιδηρο απο τον προηγουμενο μηνα επειδη ειχα πολυ χαμηλο στην πρωτη εγκυμοσυνη οποτε το πηραμε προληπτικα.. ευτυχως το παιρνω σε μορφη χαπιου και οχι ποσιμου και ειναι μια χαρα, δεν εχει γευση!! η Νασια οντως εχει χαθει, την χρυντιμ την εχω πετυχει στο fb και ειναι καλα απλα τρεχει με τη μπεμπα, παντρευονται και μετα το Πασχα και τρεχει και δε φτανει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ζωη!! τωρα εισαστε ολοι καλα? το μωρακι της ξαδερφης σου? φιλακια στη ζουζουνα σου!!

Καλημέρα! Όλοι καλά, πλέον, ευτυχώς! Μεγάλη τρομάρα με το μικρό της ξαδέρφης μου.. Παρολίγο θα το χάναν το μωράκι τους κι είναι 2 βδομάδες μεγαλύτερο από τη δική μου, άσε..

Η μικρή μου έχει αρχίσει να δυσανασχετεί ξαπλωμένη και προσπαθεί να "σηκωθεί", οπότε όλο αυτή τη δουλειά κάνουμε - κρατάμε την μπέμπα όρθια! Είναι κι ακόμα μικρή για να τη βάλουμε να ψευτοκάτσει στον καναπέ και το ριλάξ με τίποτα δεν τη βολεύει. Αφού έχει αρχίσει να δυσανασχετεί μέχρι και στο καθισματάκι του αυτοκινήτου και δεν ξέρω τι να κάνω!

Κατά τα άλλα αρχίσαμε να ψάχνουμε τα της βάφτισης. Νονούς είχαμε ευτυχώς πριν γεννηθεί, κλείσαμε εκκλησία και τώρα ψιλοκοιτάω για τα υπόλοιπα.

p8P6p2.png

Ζωη μου παιρνω ηδη σιδηρο απο τον προηγουμενο μηνα επειδη ειχα πολυ χαμηλο στην πρωτη εγκυμοσυνη οποτε το πηραμε προληπτικα.. ευτυχως το παιρνω σε μορφη χαπιου και οχι ποσιμου και ειναι μια χαρα, δεν εχει γευση!! η Νασια οντως εχει χαθει, την χρυντιμ την εχω πετυχει στο fb και ειναι καλα απλα τρεχει με τη μπεμπα, παντρευονται και μετα το Πασχα και τρεχει και δε φτανει!!!

Καθόλου δεν το χώνευα το σίδηρο, δεν ξέρω.. Με ενοχλούσε και στο στομάχι, μια αηδία, πφφφ! Παίρνεις κι ασβέστιο υποθέτω;

Α παντρεύεται η χρυντίμ; Άντε, με το καλόοο! :D

p8P6p2.png

παιρνω ασβεστιο, σιδηρο, μαγνησιο και filicine!!! μαγνησια παιρνω 3 μαλιστα απο προχθες επειδη μενω μακρυα απο το γιατρο κ τα εδωσε προληπτικα για συσπασεις επειδη στον Μητσο ειχα απο νωρις. λογικα και το σιδηρο θα μου το αυξησει μολις δει τις εξετασεις.. Ποτε βαφτιζεστε???? πως θα τη βγαλετε τη νυφη???? δε θυμαμαι αν μας εχεις πει...

to1Np2.png

KCkop2.png

παιρνω ασβεστιο, σιδηρο, μαγνησιο και filicine!!! μαγνησια παιρνω 3 μαλιστα απο προχθες επειδη μενω μακρυα απο το γιατρο κ τα εδωσε προληπτικα για συσπασεις επειδη στον Μητσο ειχα απο νωρις. λογικα και το σιδηρο θα μου το αυξησει μολις δει τις εξετασεις.. Ποτε βαφτιζεστε???? πως θα τη βγαλετε τη νυφη???? δε θυμαμαι αν μας εχεις πει...

Κινητά φαρμακεία γινόμαστε στην εγκυμοσύνη!! Μαγνήσιο εγώ δεν έπαιρνα κι ο σίδηρός μου είχε και φυλικό μαζί, οπότε ήμουν οκ. Έχει και το μαγνήσιο περιορισμό του στυλ "Χ ώρες μακριά από το σίδηρο";

Το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου θα τη βαφτίσουμε. Επίτηδες θέλουμε να είναι μικρούλα για να μην καταλάβει και πάρα πολλά.. Το όνομα δε σας το είπα γιατί είναι λίγο περίεργο και δε θέλω να κάνει μπαμ το ποια είμαι ;) Θα σου το στείλω σε πμ.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...