Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια σας αφηνω να παω να ξαπλωσω σε λιγακι... θα τα πουμε αυριο παλι!!!! σας φιλω γλυκαααααα!!! καληνυχτα!!!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου ...καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:arrow:Ναι Αγορομαμμυ μου ηρεμησα...νιωθω καλα!!

Εσυ πως εισαι μαναρακι μου;;...κλωτσαει ο μπεμπης;;;

:arrow:Αχ!! καταλαβα Koalaki μου ...κανεις δουλειτσες....ε!!

Ναι ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ κανω δουλιτσες και δεν τελειωνουν οι ατιμες...

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!

Και εγω καληνυχτω κοριτσακια μου, αυριο θα παμε στη πολη για ψωνια, τραπεζες κλπ...οποτε θα τα πουμε το μεσημερι η το βραδυ, αναλογα τι εχω να κανω παλι. :rolleyes:

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυ!!!!!Τι κανετεεεε???Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!

Εμείς καλα είμαστε!!!Δεν μπήκα εχθες.Ειχα πολύ τρέξιμο εχθες η δόλια!!!Το βράδυ είχε πάλι μουσική βραδυά η ομάδα μας λογω γιορτής της γυναίκας,κι έπρεπε να παω να κανω το νουμερακι μου!!!Εννοείται πως μολις τελείωσα έφυγα σφαιρα γιατί ήταν το μωρό με τον άντρα μου ο οποίος έπρεπε να σηκωθεί 4 και κάτι γιατί δούλευε στις 6.Ολη τη μέρα κωλοπηλαλα για να είναι το βράδυ όλα κομπλέ,μέχρι και το βρακί μου είχα ετοιμο από το μεσημέρι!!!Ελεος!!!Και μολις γύρισα κατά τις 12.30,τελευταίες αποστειρωσεις κτλ. και μετά που να μου κολλήσει ύπνος κι οταν φεύγει κι ο άντρας μου ξυπνάει κι ο μικρός και με χόρευε μςχρι τις 7.Τα είδα όλα γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και φυσικά και σημερα σερνομουνα καθ'οτι έχω αδιαθετησει κι από την Πέμπτη και το αιμα ρέει άφθονο!!!Βρε κορίτσια πως θα καταφέρω να κάθεται και λίγο μόνο του το μωρό και να κανω και καμία δουλεια??Για πείτε πως θα τον μάθω!!!

Εν τω μεταξυ εδω κάνει τρομερό κρύο παλι!!!!Ξανά ελεος!!!!Και τώρα θα ξυπνήσω τον μικρό μια ώρα πριν φύγει ο άντρας μου να τον ταισουνε και να τον ξανακοιμησουμε γιατί έφαγε στις 9.30 και βλέπω να με ξαναχορευει!!!!Αυτααααα!!!Εσείς οοοοοοολες καλα???

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ μουυυυυ!!!!Καλώς ήρθες πάλι!!!Περάσατε ομορφα ε???Μπαμπατσικος ο γιος???Ωρέ μανα μου θα είναι και πιανουμενος μανάρι!!!Καλέ πως περνάει ο καιρός?Πας για τη β την επόμενη ε??Τέλεια!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου να χαίρεσαι τους εορτάζοντες μανάρι μου!!!Ξεχασα να σου ευχηθώ αλλά εδω ξεχασα και τον αδερφό μου που γιόρταζε.Στις δώδεκα το βράδυ το θυμήθηκα.Τι να λέμε τώρα!!!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ!!!Τι κάνετε???Ελπίζω να ηρεμησες!!Οι άντρες μανάρι όλα απλά τα βλέπουν,όλα στο πόδι αρκεί να γίνουν οπότε θέλουν εκείνοι και πηλαλαμε εμείς οι δόλιες ύστερα!!!Η ζουζουνιτσα σου μια χαρά κοιμήθηκε ε?Νιώθω ότι ξεκουράζονται στο κανονικό στρώμα και κοιμούνται πιο καλα δεν πιάνονται γιατί μεγαλώνουν κιόλας!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου εγώ στο στρωματακι του λίκνο που είναι κανινικο ορθοπαιδικό έχω βάλει από κατω ειδικό μαξιλάρι λοξό για να είναι σε ανάκληση αν το λέω καλα!!!Καλα η πεθερά σου μανάρι δεν παίζεται!!!Το θέατρο του παραλόγου.Προσπαθησε να μην την παίρνεις στα σοβαρά γιατί αλλιώς δεν γίνεται!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου άντε με το καλό την Παρασκευή να δεις το μπεμπεδακι σου!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου πολύ ταλαιπωρία τραβάς!!!Να τρως καλα και να πάρεις βιταμίνες κοριτσάκι μου!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου,εντάξει όλα??Ξεκίνησε την μάσα η μορμουρα?Τις συνήθισε τις γεύσεις?

ΑΓΧΩΜΕΝΗ μου τι κάνετε?

NGN μου εσείς?Τα ζουζουνια??Άσε μας έχει διαλύσει ο καιρός.Αντε να φτιάξει να ξεπορτισουμε.Σαν τα ποντίκια κλείστηκα ε μέσα!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυ!!!!Τι κάνετε καλεεεε???Τακτοποιεις?Οι ρουφιανες οι δουλειες δεν τεκειωνουν λεμεεεεεεε!!!

Τα αλλά κοριτσάκια μας οοοοοοοοολα καλα???

Βρε Μαρακι η Νάσια μας τι γίνεται?Είναι καλα?Έχουμε κανένα νέο?

1sh1p2.png

καλημερα κοριτσακια!!!χτες εξαφανιστηκα γιατι βγηκαμε εξω για φαι το μεσημερι κ το απογευμα πηγα με την πεθερα για νυφικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα παρω καποια απ τα κομματια που εχει ηδη ραμμενα γιατι για να μου το ραψει θελει πολυ καιρο κ συνεχεις προβες πραγμα που δεν γινεται επειδη θα φυγω !!!!!!!!!πηρα ομως ενα πολυ ομορφο θελει 2-3 διορθωσεις αλλα λιγα πραγματα τα οποια θα γινουν μολις επειστρεψω απ το νησι!!!!!παει κ αυτο!!!!!!

φωτογραφο εκλεισα!!!!!μονο εκκλησια εχω να κλεισω κ τα υπολοιπα οταν γυρισω!!!!!!!!!!!

βλεπω ειστε ολες καλα!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!

η μικρη δεν το τρωει με πολυ ορεξη το μοσχαρι σκετα τα λαχανικα τα τρωγε καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!θα δειξει!!!μαλλον θελει χρονο να το συνηθισει!!!!!!!

εδω βρεχει,φυσαει κ εχουμε 2 βαθμους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαστε μονες εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφη παρεουλα!! τι κανετε?? εγω καλα, στη δουλεια! εχω απιιιιιιστευτη αγωνια γιατι η φιλεναδα μου κανει χοριακη σημερα... αν ειναι εγκυος θα στησω πανηγυρι!!! η κακομοιρα απο την αγωνια της με πηρε απο τις 8 παρα τηλ!!! Λοιπον, παω να διαβασω τα νεα των προηγουμενων ημερων!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαβασα κιολας τα νεακια, δεν ειχαν μαζευτει και παρα πολλα και μιας και μεσολαβησε ΣΚ ε! Χαιρομαι που ολες περασατε ομορφα και ησυχα...

Μay μου τακροποιηθηκατε με ραφια??? τα μωρα εχουν τοση προικα που δε χωραει πουθενα!!!!!! ο φαρος κοιμηθηκε στην κουνια ε?? να σου πω, τωρα που κονευετε τους 5 μηνες μετα θα αρχισετε κρεμουλες ή πατε με την διορθωμενη ηλικια στη διατροφη? για την απεργια το ακουσα κι εγω, γιατι περασα σχεδον ολα τα φαρμακεια των Αμπελοκηπων οπου μεναμε για να βρουμε κατι συγκεκριμενες σταγονες για τα ματια που δε τις ειχε κανεις! τελικα μας τις παρηγγειλαν! στενοχωρηθηκα γιατι ειδα φαρμακεια να ειναι σε φαση διαλυσης!! ποση κριση πια!

Μποτσακιιιιι τι κανετε??? ερωτας ο γιος ε?? αχ ποοοοοσο σε νιωθουμε! και που εισαι ακομα, να δεις οταν αρχισεις να συννενοεισαι μαζι του, εμας μας εχει λιωσει απο τα κολπα του και τα ναζια του!! εμενα ο μικρος ειχε γεμισει τον αντρα μου πιπιλιες στο μπρατσο του!!! και απολαμβανε ο χαζομπαμπας...νεα της συμπεθερας σου δε συναντησα!! ααα οσον αφορα στο πως να κανεις δουλειες αν τον βαζεις στο ριλαξ και του μιλας συνεχεια απ'οποιο σημειο του σπιτιου και αν βρσκεσαι ισως βοηθησει.. κι εμενα με δυσκολευε λιγο σε εκεινη την ηλικια.. οταν καθοταν στον πωπο του τον εβαζα στο καρεκλακι του φαγητου και με κοιτουσε να κανω δουλειες και του αρεσε γιατι στεκοταν ψηλα!!τωρα ευτυχως εχει γινει αλλο παιδι, ειδικα τις τελευταιες μερες!

Ιωαννακι η ωρα η καλη και παλι, ολα τακτοποιουνται λοιπον για τα μυστηρια! ομορφα!!!!

Χριστινακι τωρα τρωει το μωρακι σου? παντως εμενα μου ειχε πει η μαια να αποφευγω ναα τρωω μαλάκια οπως γαριδες, καλαμαρια, χταποδι, καβουρακια και οστρακοειδη γενικοτερα γιατι κανουν το γαλα μας να μυριζει πολυ! λες να την πειραξε??

Μαρακι βορινο εχεις ρεψει κοριτσακι μου? πωπω κι εγω ειχα φτασει τα 47 περυσι αλλα ημουν σαν σκιαχτρο γιατι φαινεται πολυ ασχημα στο προσωπο εμενα οταν αδυνατιζω!! προσπαθησε να τρως καποιο σνακ παραπανω γιατι θα τα παιξεις!!! ευτυχως σου ερχονται ενισχυσεις και η αδεια του αντρα σου.. να κοιμηθεις και λιγο παραπανω! ποσο σε καταλαβαινω, περυσι ζοριστηκα παρα πολυ!!

Νgn τελικα εφταιγε ο υπολογιστης ε? ατιμα μηχανηματα... πως πας απο υπνηλιες? οσον αφορα τη νηστεια εχω ενα τελειο βιβλιο με νηστισιμες αγιοριτικες συνταγες που αμα το διαβασεις θα πεις μακαρι να νηστευα ολο το χρονο!!!

Αυτααα δεν εχω να αναφερω κατι αλλο συγκεκριμενο αφου βλεπω οτι η παρεουλα ειναι καλα! ασχετο, εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι εχω κανει ομφαλοκηλη και με εβαλε να το πιασω (ανατριχιαστικο) αλλα μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικο, ειναι απο την αποτομη διαταση της κοιλιας. εχει συμβει σε καμια σας?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλημερα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, καλωσήρθες με τα πολύ καλά νέα του μικρουπ μας θηρίου!!! Άκου εκεί 1,5 βδομάδα μεγαλύτερος.. Βρε θα μας τρελάνει αυτός πριν καν βγει.. Το θυμάμαι για τη φίλη σου ναι.. Πόσο τη σκεφτόμαστε κ μείς.. ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙ... Να μας πεις ε;;

Με την πεθερά πώς τα καραφερατε;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου με έκανες κ γέλασα... Ετσι και γω.. Για να πάω κάπου, δυο μερες πριν ετοιμάζω για να ναι όλα ετοιμα.. Καλή η παρασταση;; Και γω αδιαθετη είμαι κ καταλαβαίνεις... Χάλια μαύρα.....όσο για τις συμβουλες που ζητάς, ας μου τις πούν κ εμένα τα κορίτσια.. Αν και για μένα είναι ήδη το δίς εξαμαρτείν.. Το μωρό προέκταση του χεριού μου κ άστα να πανε... Μόλις περπατήσουν κάτι θα κάνουμε.. Χαχαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ ποτε θα ξερει η φιλη σου;;; Καλη επιτυχια να εχει!!!!!!!!

Ομφαλοκηλη επαθες; ποναει; περαστικα! θα επανελθει μετα την γεννα;

Ιωαννα εκλεισες νυφικο;;;;;;;;;;;; καλοριζικο; πώς ειναι; λευκο, τιραντε; πες καμια λεπτομερεια!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο!!!

Ο αντρας σου υπηρεσια; Καλε ,δεν ειχες πει οτι αλλαξε ποστο και δεν θα ξαναεχει υπηρεσιες; ή καταλαβα λαθος;

Μποτσακι να χαιρεσαι τον αδερφο σου!!!!!!!!!!!!!! Στην ηλικια που ειναι τωρα ο μπεμπακος σου για να τον αφηνεις και λιγο μονο, πρεπει με καποιο τροπο να του κεντρισεις το ενδιαφερον! εγω την εβαζα στην κουνια της και στερεωνα αναμεσα απο παλινα καγκελα το ημικυκλιο μπαρα γυμναστικης που κρεμονταν παιχνιδακια και η δικια μου κουναγε ποδαρακια και χερακια και απασχολοταν. εγω μπαινοβγαινα και της μιλουσα ή της εβαζα μουσικουλα απο τα παιχνιδακια και ετσι καθοταν και λιγο μονη και ξυπνια!!!

Αγοριμάμμυ μου, τι είναι η ομφαλοκήλη;

Όσο για τη μικρή , δεν το βλέπω ακόμα για κρεμούλες, ούτε όμως και με τη διορθωμένη ηλικία σε τεσσερις μηνες δλδ.. Πιστεύω κάπου ενδιάμεσα, πχ κατά το Πάσχα... Εχουμε γιατρό τελος του μηνα κ θα ρωτήσω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Τι είναι σήμερα κοριτσια κ γιορτάζει ο μποτσακοΑδερφός;

Καλημερα Ηλιοβασίλεμα!!! Με το καλό τα γενεθλια της πριγκιπέσσας!!!

ΙΩΆΝΝΑ μου καλορίζικό το νυφικούλι σου!! Δεν το διάβασα οτι διάλεξες... Πες μας καμια λεπτομέρεια καλέ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!1

Σημερα ειμαστε μονοι μας!!!!!Ξυπνησα το μωρο στις 8.30 τελικα.Κοιμοταν απο τις 10 περιπου.Ευτυχως δεν ξυπνησε να με τυρρανησει μολις εφυγε ο αντρας μου!

Αγορομαμυ μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει η φιλη σου θετικα αποτελεσματα και να το γιορτασουμε ολες μαζι!Κι εγω εμαθα εχθες για μια συμμαθητρια μου που ειχε προβλημα οτι ειναι εγκυος.Φανταστειτε οτι η φιλη μου που ειναι συνυφαδα της μενει απο κατω της και ακουσε κραυγες και κλαματα το πρωι και νομιζε οτι κατι ειχε συμβει αλλα τελικα το νεο ηταν χαρουμενο.Πολυ χαρηκα κοριτσια γιατι το προσπαθει χρονια.Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Μαυ μου μια απο τα ιδια μαναρι!Αλλα εσυ εκανες και προοδο την πηγες στο δωματιο της.Εμενα με βλεπω μετα τον χρονο!απααπαπααπααπαπ!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?Ναι θα το προσπαθησω να δουμε.Ευχαριστω για τον αδερφο μου!!!!

Ιωαννακι μου αντε τελειωνει ενα ενα!με το καλο να ερθει εκεινη η ωρα!!!!1

1sh1p2.png

Κοριτσια δεν ποναει η ομφαλοκηλη καθολου! απλα εχει πεταχτει ο αφαλος προς τα εξω και αμα βαζω το δαχτυλο στη σχισμη υπαρχει ενα κενο σαν τρυπα στο τοιχωμα της κοιλιας, συνηθως επανερχεται μετα τον τοκετο! με την πεθερα καλα, δε μας ενοχλησε καθολου αν εξαιρεσουμε οτι μια φορα που ειπαμε να βγαλουμε το μικρο εφερε την καταστροφη αλλα τον βγαλαμε, ηταν 2 μερες μεσα κλεισμενος και μολις μας εβλεπε στην πορτα πλανταζε...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!1

Σημερα ειμαστε μονοι μας!!!!!Ξυπνησα το μωρο στις 8.30 τελικα.Κοιμοταν απο τις 10 περιπου.Ευτυχως δεν ξυπνησε να με τυρρανησει μολις εφυγε ο αντρας μου!

Αγορομαμυ μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει η φιλη σου θετικα αποτελεσματα και να το γιορτασουμε ολες μαζι!Κι εγω εμαθα εχθες για μια συμμαθητρια μου που ειχε προβλημα οτι ειναι εγκυος.Φανταστειτε οτι η φιλη μου που ειναι συνυφαδα της μενει απο κατω της και ακουσε κραυγες και κλαματα το πρωι και νομιζε οτι κατι ειχε συμβει αλλα τελικα το νεο ηταν χαρουμενο.Πολυ χαρηκα κοριτσια γιατι το προσπαθει χρονια.Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Μαυ μου μια απο τα ιδια μαναρι!Αλλα εσυ εκανες και προοδο την πηγες στο δωματιο της.Εμενα με βλεπω μετα τον χρονο!απααπαπααπααπαπ!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?Ναι θα το προσπαθησω να δουμε.Ευχαριστω για τον αδερφο μου!!!!

Ιωαννακι μου αντε τελειωνει ενα ενα!με το καλο να ερθει εκεινη η ωρα!!!!1

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη φιλενάδα σου Μποτσάκι μου!! Τέλεια να της πάνε όλα!!!!

Δεν κατάλαβες... Το μωρό κοιμόταν ουτοσιάλλως στο παιδικό (μες την καλαθούνα) και γω δίπλα στον καναπέ... Και όλα αυτά γιατί η Β κοιμάται τρία χρόνια στο διπλό... Δεν είχα άλλη επιλογή.. Νόμιζες είχα κάνει καμια πρόοοδο η καψερή;;

Καλά κουράγια σήμερα με το γιό σου... Και εχει κ ένα ψ@@@κρυο... Εδω μεσα θα τη βγάλουμε...

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου αυτό κατάλαβα, αλλά φοβήθηκα μην πω καμιά βλακεία!!

Το είχα πάθει εγώ στη Βασιλική και επανήλθε πλήρως!! Αρκετά νωρίς το έπαθες.. Εγώ το είχα παθει λίγο πιο μετά, αλλά φυσικά εξαρταται από το πόσο εχει οεταχτεί η κοιλιά σου. Επανερχεται 100% μετά, μην ανησυχεις!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...