Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Εγω , Ριτσα, αναμενω να αδιαθετησω και βραζω στο ζουμι μου με τοσα νευρα....προερτια της περιοδου!

Αυτη την βδομαδα εχω πολλες δουλειες...αφου εχουμε τα γενεθλια της μικρης μας!!!! :D

Αχ!! εχει γενεθλια η Αγγελικουλα σας...αχ!! τι ωραια!!

Να την χαιρεσται μαναρακι μου...και οπως επιθυμειτε να την δειτε....Αχ!! ψαρακι ειναι η Αγγελικουλα σας;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα??? πως τα περασατε το σκ???

Εμεις καλα, η φμ εχει ωρα που κοιμηθηκε και ο ανδρας μου γυρισε απο τη μπαλα προλιγο. Ολο το πρωι τακτοποιουμε και το απογευμα πηγαμε κατγ στους γονεις μου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηηηη μπαμπατσικο το σπΟΟΟΟΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σου????????? μια χαρα, ευχομαι οοοολα να πανε κατ ευχην μεχρι τελους!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εσυ πως τα πας??? σε αφηνει το μπεμπε να τρως λιγουλακι τωρα??? η ακομα σε εχει σε διαιτα??? :tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να 'μαι παλι!! δεν εχω διαβασει αναλυτικα τα νεα,θα το κανω αυριο απο τη δουλεια για να περασει και η ωρα!!

Συμπεθερα μου τι κανετε?? η νυφουλα καλα ειναι? χαμος απο δουλειες ε?? ναι, μπαμπατσικο το σπορι αλλα στο τελος πιστευω τα ιδια κυβικα με τον Μητσο θα ειναι, μαλλον εγινε νωρις η συλληψη!

Ηλιοβασιλεμα εχετε γενεθλια το επομενο Σαββατο ε?? τι καλα! τελικα θα της κανεις κατι στο σπιτι για παρτακι?

Ριτσακι!!! τι κανεις εσυ εγκυουλα μου?? καλα εισαι? να σου πω, πηγα και πηρα ενα τζιν εγκυμοσυνης, τα εχει προσφορα το h&m και το πληρωσα 20 ευρω μονο και ειναι τελειο! να εχεις υποψην!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ καλως την!!! ψωνισες ρουχαλακια εγκυμοσυνης;;; μπραβο!!!

Το σαββατο ειναι το παρτυ μας στο σπιτι! Αλλα την Παρασκευη θα παω και τουρτα στη ταξη της στο νηπιαγωγειο!

μπραβο Ηλιοβασιλεμα, με το καλο τα γενεθλια της μικρουλας σας και να τα απολαυσετε οικογενειακως! ψωνισα μονο ενα τζιν γιατι δε μου κανει τιποτα πλεον... στην 1η εγκυμοσυνη ειχα χρειαστει μονο 3-4 καλοκαιρινα, τωρα αφενος φουσκωσα νωριτερα, αφετερου σε αυτη την εγκυμοσυνη που δουλευω χρειαζομαι καμια αλλαξια παραπανω. διαφορετικα το ποσο τσιγκουνευομουν να παρω τετοιο τζιν δε φανταζεσαι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα??? πως τα περασατε το σκ???

Εμεις καλα, η φμ εχει ωρα που κοιμηθηκε και ο ανδρας μου γυρισε απο τη μπαλα προλιγο. Ολο το πρωι τακτοποιουμε και το απογευμα πηγαμε κατγ στους γονεις μου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηηηη μπαμπατσικο το σπΟΟΟΟΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σου????????? μια χαρα, ευχομαι οοοολα να πανε κατ ευχην μεχρι τελους!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εσυ πως τα πας??? σε αφηνει το μπεμπε να τρως λιγουλακι τωρα??? η ακομα σε εχει σε διαιτα??? :tongue::tongue:

:arrow:Koalaki μου τι μου κανεις;;

Η Φμ σου καλα ειναι;;

Ναι το μπεμπε μου με αφηνει να φαω τωρα ...ευτηχως!!

:arrow:Αγορομαμμυ μου μεγια το καινουργιο παπα!!

Θα το εχω υποψειν.....

Το μωρακι σου παιδαρος ε!!!

Και εγω καλα ειμαι εγκυουλα μου ...μεγαλωνουμε!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Να 'μαι παλι!! δεν εχω διαβασει αναλυτικα τα νεα,θα το κανω αυριο απο τη δουλεια για να περασει και η ωρα!!

Συμπεθερα μου τι κανετε?? η νυφουλα καλα ειναι? χαμος απο δουλειες ε?? ναι, μπαμπατσικο το σπορι αλλα στο τελος πιστευω τα ιδια κυβικα με τον Μητσο θα ειναι, μαλλον εγινε νωρις η συλληψη!

Ηλιοβασιλεμα εχετε γενεθλια το επομενο Σαββατο ε?? τι καλα! τελικα θα της κανεις κατι στο σπιτι για παρτακι?

Ριτσακι!!! τι κανεις εσυ εγκυουλα μου?? καλα εισαι? να σου πω, πηγα και πηρα ενα τζιν εγκυμοσυνης, τα εχει προσφορα το h&m και το πληρωσα 20 ευρω μονο και ειναι τελειο! να εχεις υποψην!!

Καλα ειμαστε οοολοι μας!!! Βασικα τακτοποιω πραγματα και τα ξεχωριζω γιατι τα θεωρω περιττα και μικρα :tongue: (αναφερομαι στα ρουχα της φμ)!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αχ τι καλα που θα κανετε παρτακι!!! Να περασετε υπεροχα!!! Ααα και να μας στειλεις τουρτα, αντε σε εμας οχι αλλα στις εγκυουλες οπωσδηποτε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΝΑΙ θα σας κερασω διαδυκτυακα!!!!!!!!!!! ολες!!!!!οχι μονο τις εγκυουλες!!!

Αγορομαμυ ναι χρειαζεται κατι λογω δουλειας...Ποτε σταματας το 5μηνο; κατα τα τελη Μαιου;

Ριτσακι απο συμπτωματα ηρεμησες?? πως νιωθεις γενικα???

Συμπεθερα καλη δυναμη με το ροχομανι!!! το εκανα κι εγω πριν 2 εβδομαδες και ηρθε σε σειρα η ντουλαπα του μικρου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα καλη δυναμη με το ροχομανι!!! το εκανα κι εγω πριν 2 εβδομαδες και ηρθε σε σειρα η ντουλαπα του μικρου!!!

Αχ μακαρι να ηταν μονο αυτα, εχω και χοντρα πραγματα που τακτοποιω, καροτσια, παιχνιδια, λουτρινα τεραααστια και ενα σωρο αλλα...ευτυχως τα βαζω σε πλαστικα κουτια αποθηκευσης και μεγαλες μαυρες σακουλες και θα ειναι τουλαχιστον οργανωμενα και καθαρα!!!

Κοριτσιαααααα εδω εχει πολυυυυ κρυυυυυυο!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι να ηταν μονο αυτα, εχω και χοντρα πραγματα που τακτοποιω, καροτσια, παιχνιδια, λουτρινα τεραααστια και ενα σωρο αλλα...ευτυχως τα βαζω σε πλαστικα κουτια αποθηκευσης και μεγαλες μαυρες σακουλες και θα ειναι τουλαχιστον οργανωμενα και καθαρα!!!

Κοριτσιαααααα εδω εχει πολυυυυ κρυυυυυυο!!!!!!

αααα καταλαβα χαμος θα γινεται:rolleyes::rolleyes: κι εμενα με εχουν βολεψει πολυ οι σακουλες σκουπιδιων για να αποθηκευσω αντικειμενα οπως το πορτ μπεμπε για παραδειγμα! κι εδω κανει κρυο!!! ειχε παγωσει και το σπιτι που λειπαμε τοσες μερες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

:arrow:Ναι Αγορομαμμυ μου ηρεμησα...νιωθω καλα!!

Εσυ πως εισαι μαναρακι μου;;...κλωτσαει ο μπεμπης;;;

:arrow:Αχ!! καταλαβα Koalaki μου ...κανεις δουλειτσες....ε!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ναι Ριτσακι μου, δινει το παρον ο μπεμπακος μου αλλα λιγες φορες την ημερα ακομα!! σε ενα μηνα περιπου θα το νιωσεις κι εσυ το ζουζουνακι σου!! λογικα την Παρασκευη θα μαθετε και τι ειναι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι Ριτσακι μου, δινει το παρον ο μπεμπακος μου αλλα λιγες φορες την ημερα ακομα!! σε ενα μηνα περιπου θα το νιωσεις κι εσυ το ζουζουνακι σου!! λογικα την Παρασκευη θα μαθετε και τι ειναι!!!

Αχ!! δινει το παρον...τι ωραια!!

Αχ!! Αγορομαμμυ μου ....μου φτανει που ειναι γερο...

Αγορομαμμυ μου ανυπομωνουμε να το δουμε...αχ!! θα εχει μεγαλωσει κι αλλο!!!.....:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...