Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια μου και κσλή Κυριακή να έχουμε, που μάλλον βροχερή θα είναι πάλι... Ο παρθενικός ύπνος της Μ στην κουπνια της, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς κοιμήθηκε 6-7 ώρες σερί το βράδυ!! Σούπερ!! Ο άντρας μου τελικά πήγε leroy merlin όπου του κόψαν επιτόπου ράφια στο μέγεθος που τα θέλαμε κ απλά τα καρφώσαμε. Συμμαζευτήκαμε επιτέλους!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καλημέρααααα!! Τί κάνετε; Έφαγε μοσχαράκι η μικρή;; Μπράβο!! Η Βασιλική το ετρωγε πιό δύσκολα από όλα το μοσχαρι, αλλά και γω το μαγείρευα πιό δύσκολα απόλα... Απαπαπά, τα είχα ξεχάσει....

Οι υπόλοιπες που γυρνατε με αυτή τη βροχή;;

Είχαμε νεα από την ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, εκτός από αυτό που μας ανέφερε το Ηλιοβασίλεμα; Ίσως το βράδυ μπει κ η ίδια να μας τα πεί.

Πολλες καλημέρεεεεεσσσσς!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μπουμπουκες μου με τα μπουμπουκακια σας! Εχω προβλημα με το Ίντερνετ εδω και δυο μερες και δεν σας διάβασα! Θα επανέλθω οταν σταθεροποιηθεί το ατιμο! Φιλακια!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Εμείς καλά!Η μικρή το βράδυ κοιμήθηκε ήρεμα!Δεν ξύπνησε καθόλου κατα τη διάρκεια!

Εγώ μαγειρευω ψάρι για τη μικρή!Για μας θα κάνω ομελέτα με πατάτες τηγανιτές!Σήμερα θα ρθει η πεθερουλα μου,αύριο και μέχρι την Τέταρτη έχω πρωινά!

Κορίτσια, 1 βδομάδα έμεινε,μέχρι να πάρει ο άντρας μου την άδεια!!!!Τι καλά!Σήμερα είμαι απόγευμα πάλι!

ΜΑΥ ΜΟΥ,πόσο σε καταλαβαίνω γλυκιά μου!Και γω ταραζομαι όταν μου χαλούν τη σειρα που έχω μέσα στο σπίτι!Τουλάχιστο τακτοποιηθηκατε, οπότε τέλος καλό!Χόρτασε ύπνο η Μ?Αρα,την ήθελε την αλλαγή!Κοιμαστε ακόμη στο ίδιο δωμάτιο?Στη δουλεια ποτε θα πας?

ΗΛΘΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,δε γνώριζα πως είχες εορτάζοντες! Να τους χαίρεσαι κοπελα μου!Τι κάνετε?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,σίγουρα είναι τα δοντακια της,αλλά όπως ανέφερε και η ΙΩΑΝΝΑ ίσως είναι και αλμα ανάπτυξης!

Όσο για την πεθερά,αρχισε να με τρομάζει λίγο!Τι βάναυσος τρόπος συμπεριφορας είναι αυτός?Τι είναι το παιδι,να το δεσεις όλη τη μέρα ΓΥΜΝΟ(??:shock::shock:),και μονο να τρώει και να χεζει...

Για αλκγη μια φορά,πιστεύω πως έχει ουσιαστικό πρόβλημα!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,αφού τρώει ικανοποιητικά η μουρμουρα μας,δεν ανησυχουμε! Δοντακια,μάλλον θα στα βγάλει μαζεμενα! Ο αντρουλης σου δουλεύει?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ακόμη να τελειωσεις βρε γιαβρι?Άντε,κανειτε!Καθκα ολίγο ν'απονεγκασκεσαι!;)

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ,καλη επίλυση του προβλήματος!

Εύχομαι και οι υπόλοιπες να είναι καλά!Η ΖΩΗ ΜΑΣ,έχει να μπει πολλές μέρες!Η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ,σήμερα επιστρέφει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τι μου κάνετε????

Εγώ 2 μέρες έχω τρελή υπνηλία. Δεν ανοίγουν τα μάτια μου με τίποταααααααα!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

Και εδώ βρέχει. Αμάν!!! Πνιγίκαμε!!!

Όλες καλά μου είστε???????

Ηλιοβασίλεμα να τους χαίρεσαι όλους!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τι μου κάνετε????

Εγώ 2 μέρες έχω τρελή υπνηλία. Δεν ανοίγουν τα μάτια μου με τίποταααααααα!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

Και εδώ βρέχει. Αμάν!!! Πνιγίκαμε!!!

Όλες καλά μου είστε???????

Ηλιοβασίλεμα να τους χαίρεσαι όλους!!!!!!!!

Που είσαι κορίτσι μου?Είστε καλά?

Αυτός ο καιρός έχει καταντήσει πολύ κουραστικός! Ειπαν πως απί Τέταρτη θα έχουμε ανοδο θερμοκρασίας,και γενικώς καλες μέρες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Που είσαι κορίτσι μου?Είστε καλά?

Αυτός ο καιρός έχει καταντήσει πολύ κουραστικός! Ειπαν πως απί Τέταρτη θα έχουμε ανοδο θερμοκρασίας,και γενικώς καλες μέρες!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!

Τι κάνεις?????

Καλά είμαστε εμείς! Μας έφαγε το σπίτι με τον κ..όκαιρο!!!!

Εσύ πώς τα πας????? Δύσκολα τώρα με την δουλειά εεεεεεε?????

Τι να κάνεις όμως μωρε????? Είναι και που δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Υπαρχουν μέρες που δεν προλαβαινω να καθησω,ουτε να φαω!Απο τα ωράρια που έχω, εχω καταντήσει να ζυγιζω κάτω απο 47 κιλα.Χθες ζυγιστηκα,αν και έβλεπα διάφορα στο σωμα μου,και σπάθα σοκ.Λιγες όμως μέρες έμειναν για να πάρει ο άντρας μου αδεια,οποτε θα ομαλοποιηθουν τα πραγματα!Βοήθεια,είναι φορες,που παρακαλαω να είχα,αλλες όμως σκέφτομαι πως αυτό με σκληραγωγει ως άτομο!

Κορίτσια μου,πάω να ταισω την μικρή,και να φύγω σε κάνα 40 για τη δουλεια.Αύριο είμαι πορωι,οπότε μάλλον θα σας δω το βράδυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Ηλιοβασίλεμα να χαίρεσαι τους εορταζόμενος...!!! Αν δεν μου το θύμιζες δεν υπήρχε περίπτωση να το σκεφτώ :-)

Να ρωτήσω κάτι... σήμερα φτιάξαμε το λίκνο για να κοιμάται το παιδί από εδώ και εμπρός... Και το στρωματάκι μου φαίνεται αρκετά λεπτό... είναι σωστό???

Επίσης τα μωράκια σας τα έχετε σε κλήση ή όχι? Που τα κοιμίζετε???

kPAZp2.png

Γεια σας κοριτσακια. Σημερα δεν εβρεχε εδω αλλα ειχε πολυ κρυο...

Χριστινακι εγω στο λικνο την ειχα απο νεογεννητο μεχρι 4 μηνων, στο στρωματακι που ειχε απο μονο του. Δεν ειχα παρει καποιο αλλο εξτρα.

Ειχα ομως εξαρχης και την κουνια της με το καλο της στρωμα στο παιδικο δωματιο και μεσα στην ημερα , την εβαζα και στην κουνια να την συνηθιζει, να κοιμαται και εκει ή να παιζει, οταν ηθελα να την βγαλω απο δικο μας δωματιο.

Μαρακι βορινο καλε τρωγε τιποτα εστω και στα ορθια και με το ζορι! Αντε θα παρει ο αντρας σου το 9μηνο και θα ειστε πολυ καλυτερα!!!

Ngn πώς ειναι τα παιδια; με το ιντερνετ και τον καφε εχεις ακομη τα ιιδια πεταγματα εκτος;

Ευχαριστω για τις ευχες!!!!

Η Αγορομαμυ με πηρε τηλεφωνο προχθες και την ακουσα πολυ χαρουμενη με τον υπερηχο και μου ειπε καποιες πληροφοριες που ρωτησε τον γιατρο της για την περιπτωση μου. Νομιζω θα επιστρεψουν το απογευμα σημερα!

Γεια σας κοριτσακια. Σημερα δεν εβρεχε εδω αλλα ειχε πολυ κρυο...

Χριστινακι εγω στο λικνο την ειχα απο νεογεννητο μεχρι 4 μηνων, στο στρωματακι που ειχε απο μονο του. Δεν ειχα παρει καποιο αλλο εξτρα.

Ειχα ομως εξαρχης και την κουνια της με το καλο της στρωμα στο παιδικο δωματιο και μεσα στην ημερα , την εβαζα και στην κουνια να την συνηθιζει, να κοιμαται και εκει ή να παιζει, οταν ηθελα να την βγαλω απο δικο μας δωματιο.

Μαρακι βορινο καλε τρωγε τιποτα εστω και στα ορθια και με το ζορι! Αντε θα παρει ο αντρας σου το 9μηνο και θα ειστε πολυ καλυτερα!!!

Ngn πώς ειναι τα παιδια; με το ιντερνετ και τον καφε εχεις ακομη τα ιιδια πεταγματα εκτος;

Ευχαριστω για τις ευχες!!!!

Η Αγορομαμυ με πηρε τηλεφωνο προχθες και την ακουσα πολυ χαρουμενη με τον υπερηχο και μου ειπε καποιες πληροφοριες που ρωτησε τον γιατρο της για την περιπτωση μου. Νομιζω θα επιστρεψουν το απογευμα σημερα!

Γεια σου κοριτσάκι μου!!!!!

Τι κάνει η μικρή σου???

Καλά είναι τα παιδιά. Ήσυχα. Όχι δεν έχω πλέον πρόβλημα με το καφέ. Ευτυχώς γιατί με εκνεύριζε τρομερά.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Γαλιαντρες μου!!!!!! γυρισαμε!!!!!! μπηκα να πω ενα γεια και θα ξαναμπω το βραδυ!! περασαμε πολυ ομορφα, το εμβρυο πολυ καλο, μπαμπατσικο μωρο!!!! ημουν 18η εβδ και με εβγαζε 19+6, θρεφταρι το μωρο χαχααχα! Ο Μητσος εβγαινε παντα 1 εβδ μικροτερος και ελεγε ο γιατρος θα γεννουσα ποντικι και οχι μωρο!! το επομενο ραντεβου η β'επιπ! θα διαβασω νεακια το βραδυ! σας φιλωωωωωωωωω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω για τα περαστικα!!

Ειμαι καλυτερα...δεν ποναω!!

Τωρα ανυπομωνουμε να παει Παρασκευη να δουμε το μωρακι μας!!

Αγορομαμμυ μου μπραβο!! για το μωρακι σας....Μαναρακι μου!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα!!!

Καλως γυρισες Αγορομαμυ!!!!!!! Περασατε καλα στην πρωτευουσα;

Ριτσα εφτασαν οι μερες!!! την παρασκευη θα δειτε το μωρο σας!!!!!!!

εμεις ησυχα...ειχε ρεπο ο συζυγος μου σημερα. Πηγαμε για ενα καφεδακι αλλα πολυ κρυο ολη μερα!!!

Τωρα περιμενω να αποκοιμηθει η μικρη για να ξεκουραστει και αυτη και εμεις να χαλαρωσουμε...

Καλησπερα!!!

Καλως γυρισες Αγορομαμυ!!!!!!! Περασατε καλα στην πρωτευουσα;

Ριτσα εφτασαν οι μερες!!! την παρασκευη θα δειτε το μωρο σας!!!!!!!

εμεις ησυχα...ειχε ρεπο ο συζυγος μου σημερα. Πηγαμε για ενα καφεδακι αλλα πολυ κρυο ολη μερα!!!

Τωρα περιμενω να αποκοιμηθει η μικρη για να ξεκουραστει και αυτη και εμεις να χαλαρωσουμε...

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου....καλα εισαι μαναρακι μου;;

Ναι εφτασαν η μερες Ηλιοβασιλεμα μου!!

Εσυ καλα μου εισαι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εγω , Ριτσα, αναμενω να αδιαθετησω και βραζω στο ζουμι μου με τοσα νευρα....προερτια της περιοδου!

Αυτη την βδομαδα εχω πολλες δουλειες...αφου εχουμε τα γενεθλια της μικρης μας!!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...