Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????Εμείς καλα είμαστε!!!Άλλη μια βροχερή μέρα πέρασε!!!Να δούμε ποτέ θα φτιάξει ο καιρός να δουν τα παιδιά μας ήλιο!!!!Μουλιασαμεεεεεεε!!

Κορίτσια να σας πω τι επαθα προχθες.Την ώρα που εγδυσα τον μπεμπη για να τον παω στο μπάνιο παίρνοντας τον στον ώμο μου καλέ μου μασουλαγε τον λαιμό και μου εκανε πηπιλιααααααα!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα!!

Καλέ ποσο έκανα να παω από την κρεβατοκάμαρα στο μπάνιο?Δευτερολεπτα.Με πόση δυναμη ρουφαγε που μου άφησε σημάδι!!!Ευτυχώς ήταν μπροστά ο άντρας μου!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Καληνύχτα φιλενάδες!!!

Μποτσακι οντως μουλιασεμε! Φτανει! Θεος ο μικρος! Το διαβασα κ ξυπνησα! Ακου πιπιλια! Ευτυχως που ηταν εκει ο αντρας σου.. Αντε να τον πεισεις μετα οτι δεν εισαι ελεφαντας!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ τι κανετε??? τα μωρουλινια σας???

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ οπως λεει και η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ μπορει το μωρακι σου απλα να μην πειναει, ποσο μαλλον αν αρχισαν να τη φαγουριζουν τα ουλακια της!!! Απο εδω και περα ετσι θα ειναι... Αυξομειωσεις στην ποσοτητα και πολυυυ φαγουρα!!!

Τι κανεις κοαλακι;; Τελειωσες με το ξεκαθαρισμα;; Δυσκολη δουλεια αυτη! Η φμ τι κανει οταν κανεις δουλειες; Την απασχολει καποιος αλλο ή "βοηθαει" κ εκεινη;;

Στεφανιανα πώς ειστε;

Χριστινακι μπορει να κουραζεται να θηλασει και να θελει ετοιμο το γαλα να το ρουφαει απο μπιμπερο...της δοκιμασες να το αντλησεις και να της το δωσεις ετσι; Αλλα και παλι...δεν νιμιζω να συνεχιστει αυτο, θα πειναει και θα τρωει!

Μποτσακι να σου ζησει το ανηψακι της ξαδερφης σου! Σου εκανε πιπιλια ο αντρας ο τζιουνορ; πω πω η νυφη που ειναι να τα ακουσει;

Η Αγορομαμυ μας πηγε χθες και ειδαν τον μπεμπακο τους και ειναι ολοι μια χαρα!!!

Εμεις σημερα εχουμε ονομαστικη γιορτη των ανηψιων μου και του πατερα μου!!!

Καλημερα κοριτσια μου!

Χρονια μας πολλα!Ευχομαι να ειμαστε γερες,αισιοδοξες,θαρραλεες,υπομονετικες,χαρουμενες με κουραγιο και δυναμη για να ανταπαξελθουμε στο θειο δωρο που μας εδωσε ο Θεος,τη μητροτητα και τη συζυγικη σχεση!

Εμεις ειμαστε καλα!Η μικρη χθες,με το που γυρισα απο τη δουλεια,ξυπνησε στις 12 το βραδυ,και δεν κοιμοταν με τιποτα!Ηθελε να παιξει!Εν τελει την κοιμησα,και επειδη ημουν κουρασμενη,κοιμηθηκε ο αντρας μου στο δωματιο της!Καποια στιγμη,στη μεση της νυχτας τον ακουω να την μαλωνει!Η κυρια,σηκωθηκε και ηθελα παλι να παιξει!:shock:!Τη ξαναμαλωσε και κοιμηθηκε!

Σημερα πηγαμε λαικη,μονες μας,μας επιασε και βροχη,περιττο να πω πως εγινα,η μικρη ειχε αδιαβροχο στο καροτσι!Και ακουει ενα παππου να λεει''Που το πας κυρα μου το μικρο,θα κρυωσει"!''Γιατι'',του λεω,''εχω καπου να το αφησω?"!<<Εξω απο το χορο,πολλα τραγουδια λεγονται>>!Ειχα το ζορι μου να τελειωσω,να ερθω σπιτι να μαγειρεψω για μας,για τη μικρη,να την ταισω,δουλευω και απογευμα!Ελεος!

Χριστινακι μου,λογικο το αγχος σου,αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια,ισως ειναι μια παραοδικη φαση,λογω δοντιων!Να την βαζεις οσο γινετε πιο συχνα στο στηθος,για να μην εχεις μειωση!Ιδαλλως,παρε και την παιδιατρο τηλεφωνο να σε συμβουλευσει!Κατα τ'αλλα ειστε καλα?

Στεφανιανα μου,καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου!Πως ειστε?

Κοαλακι μου,εχεις ακομη δουλιτσες?Καλο κουραγιο καλη μου!Πρεπει φυσικα να γινουν,για να νιωθεις και συ πιο ελευθερη απο αποψη χωρου!

Τι κανει η μικρουλα μας?

Μποτσακι μου,σκληρο αντρακι ο Χρηστακος!Ω ρε μανα μου,σκεφτομαι την κοπελα του,στο μελλον!Με ζιβαγκο θα κυκλοφορει η χριστιανη!Χαχαχαχα!

Ναι,ευτυχως ηταν εκει ο αντρας σου!Αντε να τον πεισεις πως αυτο στο εκανε ο μικρος!Χαχαχαχα!

Ηλιοβασιλεμα μου,ειστε καλα?Εχετε μαθημα σημερα?

Διαβασες την ιστορια?Απ οτι ανεφερε,ο πατερας του εχει απεβιωσει!Μα κι αυτος,απο τοσο μικρος να καπνιζει?Πως θα ηθελα δηλαδη ν'αντιδρασει και αυτη η γυναικα?

Ιωαννα μου,τι κανετε?Τι κανει η μικρουλα μας?Με το φαγητο τα παει καλα?

Ngn μου,πως ειστε καμαρι μου?Λυθηκε το προβλημα που ειχες με το καφε?

Αγχωμενη μου,εισαι καλα?Ο μπεμπαρος?

Ριτσακι μου,αναρρωνεις?Λιγες μερες εμειναν για να δειτε το μωρακι σας!

Τα υπολοιπα κουκλακια μας τι κανουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι τραβας τα ζορια σου με τα τρεξιματα κλπ και ακους και τον καθε ασχετο να λεει οτι βγαζεις το παιδι στις βροχες...:mad:

Μην δινεις σημασια οσο μπορεις, γιατι δεν εχει νοημα!

Διαβασα την ιστορια του αλλα μπορω να πω οτι με τσαντισε το υφακι του που ειναι μονο 14 και θελει να συνομιλησει στα ισα με ανθρωπους ενηλικες!!!! Και δεν δεχεται κιολας γνωμες εναντιον του καπνισματος!!!! Και μονο να του πουν πώς να απαντησει στην μανα του σαν ισο προς ισο...επειδη αυτη καπνιζει , θεωρει οτι εχει δικαιωμα να καπνιζει και αυτο. Μα απο 9χρν πώς του ηρθε να καπνισει;;;;

Ειναι θεμα που τραβαει μεγαλη συζητηση...απο το χαρτζιλικι και τον ελεγχο αυτου πως το ξοδευει, απο τις ωρες τις ελευθερες χωρις κηδεμονα....

Καπνιζε μεσα στο σπιτι του!!! το αντιλαμβανεστε; και τσαντιστηκε που η μανα του αδιαφορει και του λεει κανε οτι νομιζεις!!!

εγω δεν ξερω τι θα εκανα....αλλα ευχομαι και ελπιζω να μην το αντιμετωπισω ποτε κατι τετιο ή παρομοιο...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!

Αχ κορίτσια ειμαι χαμένη, ξαφνικά σαν όλα να πάνε στραβά κ ανάποδα ΄η εγώ τα βλέπω ετσι, τι να πω.. Δόξα το Θεό από υγεία είμαστε καλά, αλλά από ψυχολογία, δεν ξέρω.... Ήρθε λοιπόν ο καιρός να βάλουμε τη μπεμπα σε κούνια γιατί το καλάθι εχει χάλια στρώμα κ όλο την βρίσκαμε την καιμένη να εχει πεσει στις γωνίες. Έλα μου όμως που για να χωρεσει η κούνια έπρεπε να κάνουμε ολόκληρη μετακόμιση στο παιδικό... Και ο άντρας μου αποφάσισε οτι το πιό άχρηστο ήταν η παλιά αλλαξιερα της Β, που όμως ήταν ένα θαυμάσιο έπιπλο, γεμάτο ρούχα,,πετσετες, σεντόνια, κουβέρτες.. Ήταν αλλαξιερα συρταριερα από τις μεγάλες.. Έχω βρει μου λεει ωραιά ράφια να ενσωματώσουμε στην ντουλάπα να βάλουμε εκει τα πράγματα.. Μη σας τα πολυλογώ, όλο το περιεχόμενο της συρταριεραα ειναι αναποδογυρισμένο πάνω στο κρεβατι μου, ράφια δεν εχουμε πάρει, τα εχω πάρει στο κρανίο κ τον έχω στείλει ΙΚΕΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, όπου να ναι, αρκεί να γυρίσει με ράφια... Μα πώς κάνουν ετσι οι άντρες τις δουλειές...........

Η μικρή έχει τρεις μερες να χε....... κ όπως καταλαβαίνετε τραβάω ζόρια κ με αυτό!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, να τους χαίρεσαι τους δικούς σου! Η Αγγελική μας τι κάνει;;

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, "αστους να λένε", που λεει κ το τραγούδι κ στην τελική αυτός θα το νταντέψει το μωρό αν κρυώσει;;;;; Έλεος αυτοί οι κακεντρεχείς!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, άρχισε τα κόλπα ο Χρηστάκος!! Ακούς εκεί πιπιλιά... Αχαχαχαχα!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, δόντια είναι η αιτία και να ξερεις οτι απο δω κ στο εξής μια θα είναι καλά μια θα εχει ενόχληση κ θα δυσανασχετεί.. Εμένα βάζει όλη τη μπουνιά μέσα κ της ερχεται αναγούλα.. Τί να την κάνω...

Όλα τα αλλα κοριτσάκια, καλά μου είστε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Α ρε Μαυ....ειστε ανω κατω....αλλα πού θα παει , θα γυρισει να τοποθετησει τα ραφια και να τακτοποιηθειτε!

Ευχαριστω για τις ευχες!!!

Είμαστε άνω κάτω κ αυτό που μου τη δίνει είναι οτι ο άντρας μου κοιτάει μόνο τα μισά.. Πώς θα χωρεσει η κούνια, ναι, αλλά τα υπόλοιπα πού θα πάνε οέο!!!! Θέλουμε να βάλουμε τα κορίτσια σε ένα δωματιο γιατί το άλλο παιδικό λειτουργεί σαν καθιστικό κ δε θέλουμε να το πειράξουμε γιατί μας εξυπηρετεί όλους.... Για να δούμε τί θα φερει.......

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!! Δεν είναι νωρίς για δόντια!!!:confused::confused::confused:

Αν και μου ακούγεται απόλυτα λογικό. Θα το παρακολουθήσω και θα δω...

Πάντως ούτε σήμερα έχει κέφια και κοιμάται όλη μέρα!!! Ελάχιστα έχει φάει πάλι...

Ηλιοβασιλεμα τι έχω χάσει? Ποιος γιορτάζει???

Μαυ υπομονή με το χάος... και εμεις σκεφτόμαστε να την βγάλουμε από την καλαθούνα πλέον!!!

Ακούστε τι μου είπε η πεθερά μου να γελάσετε!!! Να πάρουμε καρεκλάκι με γκιογκιο και όταν θα γίνει 6 μηνών να το έχουμε όλη μερα εκεί γυμνο και δεμένο για να μην μπορεί να πέσει!!!Το πιστευετε??? Την είπα ότι δεν θελω.. και δεν μπορουσέ να καταλαβει γιατι!!!!!!!:!::!::!:

kPAZp2.png

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!! Δεν είναι νωρίς για δόντια!!!:confused::confused::confused:

Αν και μου ακούγεται απόλυτα λογικό. Θα το παρακολουθήσω και θα δω...

Πάντως ούτε σήμερα έχει κέφια και κοιμάται όλη μέρα!!! Ελάχιστα έχει φάει πάλι...

Ηλιοβασιλεμα τι έχω χάσει? Ποιος γιορτάζει???

Μαυ υπομονή με το χάος... και εμεις σκεφτόμαστε να την βγάλουμε από την καλαθούνα πλέον!!!

Ακούστε τι μου είπε η πεθερά μου να γελάσετε!!! Να πάρουμε καρεκλάκι με γκιογκιο και όταν θα γίνει 6 μηνών να το έχουμε όλη μερα εκεί γυμνο και δεμένο για να μην μπορεί να πέσει!!!Το πιστευετε??? Την είπα ότι δεν θελω.. και δεν μπορουσέ να καταλαβει γιατι!!!!!!!:!::!::!:

Χριστινάκι η διαδικασία των δοντιών κρατάει πολλούς μήνες.. Αρχίζουν κ κατεβαίνουν μέσα στα ούλα και περνάει καιρός για να εμφανιστούν.. Εχεις παρατηρήσει να βγάζει περισσότερα σάλια; Η δική μου από τον προηγούμενο μήνα κ ακόμα φυσικά, βγάζει μπουρμπουλήθρες από τα πολλά τα σάλια.. Ταλαιπωρούνται πολύ τα καημένα.. Αυτό με το καρεκλάκι δέν το κατάλαβα.. Τί ακριβώς θέλει να κάνει;;;;:confused::confused::confused:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι η διαδικασία των δοντιών κρατάει πολλούς μήνες.. Αρχίζουν κ κατεβαίνουν μέσα στα ούλα και περνάει καιρός για να εμφανιστούν.. Εχεις παρατηρήσει να βγάζει περισσότερα σάλια; Η δική μου από τον προηγούμενο μήνα κ ακόμα φυσικά, βγάζει μπουρμπουλήθρες από τα πολλά τα σάλια.. Ταλαιπωρούνται πολύ τα καημένα.. Αυτό με το καρεκλάκι δέν το κατάλαβα.. Τί ακριβώς θέλει να κάνει;;;;:confused::confused::confused:

πρέπει να έχεις φαντασια για να καταλάβεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Αν το εχεις έτσι όλη μέρα... δεν θα απαιτείται να το αλλάζεις... να πλένεις πολλά ρούχα... και δεν θα ανησυχεις γιατι το τι μπορει να κάνει..... απλά θα σκούζει λίγο μέχρι να το συνηθίσει!!!! Και εσυ θα ασχολήσε μόνο για να το ταίσεις... άντε και για να το βάλεις για ύπνο....

προφανώς για αυτό θεωρούσε ότι μπορεί να το φυλάει εκείνη!!!!

της είπα ότι δεν πρέπει καν να υπάρχουν πλέον τέτοια καρεκλακια και ήθελε να ψαξει να βρει.... και εγώ η ακαταδεκτη αρνήθηκα

kPAZp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? χαθηκα οοολη μερα παλι σημερα!!!

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ κοιμηθηκε και εμεις καθομαστε γιατι απο το πρωι ολο τακτοποιουμε και τελειωμο δεν εχουμε!!! Εβγαλα και το καλοκαιρινο μας καροτσακι να πλενω και μαζεψα το χειμερινο!!! Αυριο μαλλον θα παμε εκκλησια.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ χρονια σας πολλα, να τους χαιρεσαι ολους!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ η φμ απο πισω μου "ουρα" με νοικοκυρευει μια χαρα, παραπονο δεν εχω!!! :tongue:

ΜΑΥ ΜΟΥ υπομονη με τις αναποδιες!!! Οι ατιμες μονο τα κεφια μας χαλανε και μας κανουν υστερικες. :mad:

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πιπιλιαααααα :shock::shock: ???????? η πιο ομορφη που θα εχεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΓΚ........ΝΟ!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη και εσυ με τις μα@@@@@ς της πεθερας σου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χριστινα γελαω με την πεθερα σου!!!

Τετοιο καρεκλακι φαγητου ξυλινο αντικα το εχουμε και εμεις!!!

ειναι το καρεκλακι φαγητου που ειχαν πριν πολλα χρονια οι μαμαδες για τα παιδια τους και στην βαση της καρεκλας ειχε ενα κενο, μια τρυπα που προσαρμοζεται γιογιο απο κατω!!!!

2 ΣΕ 1 δηλαδη , καρεκλακι φαγητου και γιογιο!!!!!!!!

Εμενα η μαμα μου το ειχε κρατησει ενθυμιο απο οταν ηταν η ιδια μικρη!!!!!!!!!!!!! και μας το εβγαλε, το συντηρησε και το φρεσκοβαψε και το ειχε στο σπιτι της για την κορη μου σαν καρεκλακι φαγητου μονο, βαζοντας πανω στη βαση της καρεκλας ενα μαξιλαρι για να κλεισει η τρυπα ...

Μαυ τι εγινε τελικα; ακομη καρφωνετε;;;

Κοαλακι η φουρτουνα αυριο θα μεταλαβει; Ισως παμε και εμεις, γιατι σημερα δεν ξυπνησαμε εγκαιρως να παμε λογω εορτης του παππου!!!

Χριστινακι, σημερα ειναι των Αγ. Θεοδωρων!

καλημερα!!!!!τι κανετε?

εδω εχουμε πολυ αερα κ πολυ κρυο!!!!!!!!!παγωσαμε!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ η μικρη καλα τα παει σχετικα με το φαγητο χτες εφαγε κ μοσχαρακι στην αρχη ξινιζε αλλα μετα κατι εφαγε!!!!!!!εσεις τι κανετε?η μικρη?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαιρεσαι τους εορταζοντες!!!!!!!!!εδω ειναι ο πολιουχος κ ηταν ολα κλειστα χτες!!!!!η μαθητριουλα τι κανει?

ΚΟΑΛΑΚΙ εχεις κ βοηθο τη φμ ποιος στη χαρη σου!!!!!!

ΜΑΥ αχ αυτοι οι αντρες~~~~~τα κοριτσια σου καλα?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μπορει η μικρη να περναει κανενα αλμα αναπτυξης μπορει να ειναι κ τα ουλα της κ μενα ξεκινησε την γκρινια απ τα δοντια απο 2,5 μηνων κ ακομα δοντι γιοκ!!!!!μια φουσκωνουν κ μια ξεφουσκωνουν!!!!!!!!!

NGN τι κανεις?τα παιδακια σου?

ΡΙΤΣΑΚΙ λενε πως ποναει πολυ αυτο!!!!!!!περαστικουλια!!!το μπεμπε?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ απα πα ο αντρακλας σου πιπιλια ε?

οι υπολοιπες τι κανετε???????

α κοριτσια εχω κουφαθει στο νοσοκομειο του νησιου μου βρεθηκε νοσηλευτης ο οποιος δουλευει 20 χρονια με πλαστο πτυχιο αν ειναι δυνατον!!!!!!ειχε τυχει να συνεργαστω κ μαζι του κ παντα μου την εδινε το στιλακι του!!!!!!!!!απαπαπαπαπ!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...