Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

[QUOTE=Ηλιοβασίλεμα;2279191]Καλημερα και απο μενα!

Κανω φασινα σημερα πιο εντατικα γιατι ξεμυτισε λιγο ο ηλιος μετα απο μια βδομαδα βροχων....

Μαρακι βορινο ειστε καλα; απογευματινη σημερα; καλη δουλεια!

Μαυ θα απεργουν τα φαρμακεια αλλα θα υπαρχει , φανταζομαι, καποιο εφημερευον!!!

Δεν θυμαμαι τι μπορει να χρειαστω...και σιγουρα εκεινες τις μερες θα τρεχω!:tongue:

Μποτσακι πολυλογας ο γιοκας σου; αντε γιατι η νυφη θελει γλυκολογα!

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!Καλη δουλιτσα!

Καλε,διαβαζα στο φορουμ για το θεμα ενος παιδιου,το οποιο καπνιζει...κρατηθειτεεεεε...απο πεμπτη δημοτικου...:shock::shock:

Σοκαριστικα!Ειναι πλεον 14 χρονων και εχει προβλημα γιατι τον επιασε η μητερα του και πλεον δε του μιλαει κανονικα.Δηλαδη,τι περιμενε?Να τον χειροκροτησει κιολας?

Δεν μπορω να δεχτω την κορη μου να καπνιζει απο αυτη την ηλικια.Οταν ενηλικιωθει,και ξερει τι σκατα ειναι αυτη η μ...κια,τοτε ας κανει οτι θελει.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14χρν καπνιστης...από 9χρν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι δυνατον;;; και οι γονεις του , οι παπουδες , καποιος ενηλικας τελος παντων, πώς δεν τον πήραν χαμπαρι τοσα χρονια;;;

δεν το διαβασα...αλλα θα του ριξω μια ματια!

κοριτσακια τι κανετε?

NGN κ μενα σημερα εχει ο αντρας μου υπηρεσια!!!!!!!!!

αχ εδω βρεχει!!!!!!!εκανα δουλειες απ το πρωι!!!!!!!!

πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρη κ λεω να ξαπλωσω κ εγω λιγο!!!!!!!!!θα τα πουμε μετα κοριτσακια!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα μανούλες με τα μωρακια σας στις αγκαλιτσεσ και τις κοιλιτσες! Τι κάνετε;

Ριτσα πως τα πας; Πολυ δύσκολο αυτο που περνάς.. Καλη δύναμη να έχεις. Η εγκυμοσυνη πως παει;

Ηλιοβασιλεμα Νεα συνταγή μαγειρεματος! Χοιρινό στη γλάστρα με μολοχες και ορτανσιες!!

Αχ κορίτσια εχω τόσες ενοχές... Το μωράκι μου ειναι τρομερός αγκαλιτσας! Αν τον αφηνα θα κοιμόταν 24 ωρες το 24ωρο στην αγκαλια μου. Κλαίει όλο το βράδυ βάζοντας τα χεράκια στο στόμα (σαν ν πειναει) και με το που τον βάζω στο στήθος κοιμάται ικανοποιημένος!φυσικα οταν τον αφήνω κατω κλαίει παραπονιαρικα. Τη ξαπλωτη στάση την προσπάθησα παρα πολυ αλλα άδικα. Κολλάει τόσο πολυ στο στήθος που καλύπτει και τη μυτουλα του. Πολυ επικίνδυνο αν με παρει ο υπνος. Δεν ξέρω τι να αλλο κανω. Πιπιλα δεν θελει με τιποτα. Εχω ενοχές γιατι δείχνει ξεκάθαρα τι θελει κι εγω προσπαθω εδω και πολλες μερες να του το αλλάξω χωρις κανενα αποτέλεσμα. Μετα μου κανει χαμογελα κι εγω μεσα στισ τυψεισ που του στερω αυτο που θελει.. αλλα ποσο καλα μπορει να κοιμηθει στην αγκαλια; θα στραβωσει...κι εγω ποσο ν αντεξω; Οι στέρεες τροφές δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσουν...

:arrow:Ανχωμενη μου τωρα ευτηχως ειμαι καλυτερα!!....Την Παρασκευη περιμενουμε πως και πως για να δουμε το μωρακι μας!!

Κατα τα αλλα καλα ειναι το μπεμπε μας!!

Αχ!! το μαναρακι μου θελει αγκαλιτσα απ'την μανουλα του μωρε!!

Κατα τα αλλα καλα εισαι μαναρακι μου;;

:arrow:Μποτσακι μου ευτηχως περασε...το Μπεμπε μας ανυπομωνουμε να δουμε την Παρασκευη...Η εγκυμοσυνη καλη σχετικα...μια δεν με αφηνει να φαω ,και μια με αφηνει το Μπεμπε.....:tongue::tongue::tongue:!!!!

Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Ο Μποτσακογιος μεγαλωνη ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ιωαννάκι μόνες σήμερα και οι 2 είμαστε εεεεε??? Δεν πειράζει. Μια συνήθεια είναι!!!!

Ριτσάκι τι κάνεις???? Επειδή χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες είδα οτι κάτι έπαθες???? Το μωρό όμως είναι μια χαρά εεεε???

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι μόνες σήμερα και οι 2 είμαστε εεεεε??? Δεν πειράζει. Μια συνήθεια είναι!!!!

Ριτσάκι τι κάνεις???? Επειδή χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες είδα οτι κάτι έπαθες???? Το μωρό όμως είναι μια χαρά εεεε???

ναι μονες!!!!!!δεν πειραζει εγω εχω παρεα τη μπεμπα κ εσυ τον γιοκα σου κ την κορουλα σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σου ngn μου τι μου κανεις;;;;

Επαθα κυστη κωκυτος ...μου εσπασε το αποστιμα αλλα οταν με το καλο γεννησω πρεπει να παω να το βγαλω....το μωρο μια χαρα ειναι!!

Εσενα τι κανουνε τα ζουζουνια σου;;;

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου ngn μου τι μου κανεις;;;;

Επαθα κυστη κωκυτος ...μου εσπασε το αποστιμα αλλα οταν με το καλο γεννησω πρεπει να παω να το βγαλω....το μωρο μια χαρα ειναι!!

Εσενα τι κανουνε τα ζουζουνια σου;;;

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;;

Περαστικά μαναράκι μου!!!!!!! Ο άντρας μου το έχει πάθει 2 φορές και ξέρω πολύ καλά!!!!!

Καλά είμαι και εγώ και τα παιδάκια μου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλααα, ολη μερα παλι ασχολιομουν με τα πραγματα και την ξεχωρισμα τους. Η φμ μολις κοιμηθηκε και εγω καθισα να χαλαρωσω μετα το μπανακι που εκανα!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ περαστικα σου!!! Γρηηηγορα να γινεις καλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια SOS... το μωρό μου πεινάει (αφού τρώει το χέρι του), αλλά δεν θέλει να φάει από το στήθος μου!!! Το έχετε ξανακούσει αυτό???

Συμβαίνει όλη μέρα σήμερα... αλλά ειδικά τώρα το βράδυ έφαγε με το ζόρι ελάχιστο και αφού βαλάντωσε στο κλάμα... και τελικά ουσιαστικά κοιμήθηκε νυστική!!!

Και δεν νομίζω να έφαγα κάτι περίεργο. Μακαρόνια με γαρίδες για μεσημέρι.

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια SOS... το μωρό μου πεινάει (αφού τρώει το χέρι του), αλλά δεν θέλει να φάει από το στήθος μου!!! Το έχετε ξανακούσει αυτό???

Συμβαίνει όλη μέρα σήμερα... αλλά ειδικά τώρα το βράδυ έφαγε με το ζόρι ελάχιστο και αφού βαλάντωσε στο κλάμα... και τελικά ουσιαστικά κοιμήθηκε νυστική!!!

Και δεν νομίζω να έφαγα κάτι περίεργο. Μακαρόνια με γαρίδες για μεσημέρι.

Καλησπερα κοριτσια!! Χριστινα, μηπως το μωρακι σου εχει φαγουρα στα ουλα κ γι'αυτο τρωει τα χερια του;; Ο δικος μου το κανει εδω κ πολυ παιρο! Μην αγχωνεσαι επειδη μια μερα δεν εφαγε πολυ, συμβαινει! Μπορει να εχει καποιο ζορι κ δεν μπορει να φαει! Αν συνεχιστει κ αυριο κ ειναι πολυ ανησυχο ενημερωσε τον παιδιατρο! Δεν νομιζω να ευθυνεται το φαγητο! Κ εγω που θηλαζω τρωω ο,τι να 'ναι!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ τι κανετε??? τα μωρουλινια σας???

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ οπως λεει και η ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ μπορει το μωρακι σου απλα να μην πειναει, ποσο μαλλον αν αρχισαν να τη φαγουριζουν τα ουλακια της!!! Απο εδω και περα ετσι θα ειναι... Αυξομειωσεις στην ποσοτητα και πολυυυ φαγουρα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????Εμείς καλα είμαστε!!!Άλλη μια βροχερή μέρα πέρασε!!!Να δούμε ποτέ θα φτιάξει ο καιρός να δουν τα παιδιά μας ήλιο!!!!Μουλιασαμεεεεεεε!!!

ΜΑΥ μουυυυ τι κάνετε???Οι ζουζουνες σου??Κουράγιο κοριτσάκι,θα κουραστεις στην αρχή αλλά πιστεύω θα συνηθίσεις κι όλα θα γίνονται μηχανικά πια!!!Όπως θα γίνει και με μας πιστεύω!!Απλά εσύ θα δυσκολευτεις λίγο λογω ότι εχεις δυο ζουζουνες αλλά φυσικά θα τα καταφέρεις!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου καλα ειμαστε ελπίζω και η Δημητρούλα να αρχίσει να κοιμάται λίγο πιο πολύ για να ξεκουραζεσαι!!!Μαρηηηηηηηη ότι προλαβαίνω τραβάω βιντεο.Που να τα προλάβω όλα!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου άντε κι εσείς με το καλό να δείτε πάλι το μπεμπε σας!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου τι κάνετε?Η μουρμούρα μας τρώει??

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τον ειδατε τον ήλιο τελικά ε??

Η μαθητριουλα σου τι κάνει???

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μουυυυ μην ανησυχείς καλέ όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν έγινε και τίποτα.Ανθρωπος είναι κι αυτή.Μπορει μια μέρα να μην έχει όρεξη.Κι εμένα το χεράκι το βάζει στο στομα μπουνιά από 2 μηνών και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πεινάει γιατί τρώει τον αμπακο.Τον τρώνε όμως τα ούλα κι έχει και πολλά σάλια!!

Στεφανιανα μου τι κάνετε?Ο μπεμπακος??

NGN μου όλα καλα??Τα ζουζουνια σου???ΑΓΟΡΟΜΑΝΑΑΑΑ που σαι μαρηηηηηη???Περιμενουμε νεα!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυ!!!!Τι κάνετε καλεεεε????

Κορίτσια να σας πω τι επαθα προχθες.Την ώρα που εγδυσα τον μπεμπη για να τον παω στο μπάνιο παίρνοντας τον στον ώμο μου καλέ μου μασουλαγε τον λαιμό και μου εκανε πηπιλιααααααα!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα!!

Καλέ ποσο έκανα να παω από την κρεβατοκάμαρα στο μπάνιο?Δευτερολεπτα.Με πόση δυναμη ρουφαγε που μου άφησε σημάδι!!!Ευτυχώς ήταν μπροστά ο άντρας μου!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Καληνύχτα φιλενάδες!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...