Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αφού εχεις ηδη μαγειρεμένο φαγητο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,πάλι καλά!Είναι μεγαλος μπελάς να πρεπει να μαγειρέψεις 2 φαγητά!Ωραίος και ο αρακάς!

Έχουν θέμα τα εντομασ στο σχολείο,ή απλα έτυχε να πιάσετε και θέλει να τη δειξει?

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πως είσαι?Καλύτερα? Φούσκωσε λίγο η κοιλιτσα?

Μαρακι μου γεια σου...καλυτερα ειμαι μαναρακι μου!!

Ε!! λιγακι εχει φουσκωσει!!

Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι μου γεια σου...καλυτερα ειμαι μαναρακι μου!!

Ε!! λιγακι εχει φουσκωσει!!

Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;;

Καλά είμαστε ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!Η μικρή αλωνιζει! Εχει κανει το σπίτι άνω κάτω!Στην υγεια της,δόξα τον Θεο,είναι καλά!

Παίρνεις αντιβιωση?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλά είμαστε ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!Η μικρή αλωνιζει! Εχει κανει το σπίτι άνω κάτω!Στην υγεια της,δόξα τον Θεο,είναι καλά!

Παίρνεις αντιβιωση?

Οχι Μαρακι μου δεν περνω αντιβιωση ...γιατι δεν κανει για το μπεμπε!!

Α!! δηλαδη κανει δουλειες η Δημητρουλα σου ε;;

Παντος απο τον πονο που περασα 1 εβδομαδα ειμαι καλυτερα Μαρακι μου...τωρα με την αλλαγη ...δεν ξερω αν πονεσω...θα δουμε....:tongue::tongue::tongue:!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρακι μου θα σε αφησω παω να φαω ...μαρουλακι με τονο ...αν με αφησει να φαω το μπεμπε!!!...γιατι εχουμε θεμα με το φαγητο...να δουμε!!

Θα τα πουμε μαναρακι μου...Φιλακια πολλα!!

Να δωσεις και στην Δημητρουλα σου ...Φιλακια πολλα!!!

Καλο μεσημερι να εχουμε ολες μας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Τι κάνετε?????

Τις τελευταίες μέρες έχω μεγάλο πρόβλημα με την σελίδα αυτή. Όλο με πετάει έξω. Χθες είχα γράψει ένα κατεβατό και δεν μου το δημοσίευσε. Με πιάσανε τα νεύρα μου. Οπότε καταλαβαίνεται οτι δεν έχω διαβάσω και πολλά νέα. Θα κοιτάξω κάποια στιγμή να αλλάξω pc να δω αν φταίει αυτό.

Να καλωσορίσω και εγώ την ΑΓΧΩΜΕΝΗ!!!!!!!

Πάω να διαβάσω νέα (αν δεν με πετάξει)!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα μανούλες με τα μωρακια σας στις αγκαλιτσεσ και τις κοιλιτσες! Τι κάνετε;

Ριτσα πως τα πας; Πολυ δύσκολο αυτο που περνάς.. Καλη δύναμη να έχεις. Η εγκυμοσυνη πως παει;

Ηλιοβασιλεμα Νεα συνταγή μαγειρεματος! Χοιρινό στη γλάστρα με μολοχες και ορτανσιες!!

Αχ κορίτσια εχω τόσες ενοχές... Το μωράκι μου ειναι τρομερός αγκαλιτσας! Αν τον αφηνα θα κοιμόταν 24 ωρες το 24ωρο στην αγκαλια μου. Κλαίει όλο το βράδυ βάζοντας τα χεράκια στο στόμα (σαν ν πειναει) και με το που τον βάζω στο στήθος κοιμάται ικανοποιημένος!φυσικα οταν τον αφήνω κατω κλαίει παραπονιαρικα. Τη ξαπλωτη στάση την προσπάθησα παρα πολυ αλλα άδικα. Κολλάει τόσο πολυ στο στήθος που καλύπτει και τη μυτουλα του. Πολυ επικίνδυνο αν με παρει ο υπνος. Δεν ξέρω τι να αλλο κανω. Πιπιλα δεν θελει με τιποτα. Εχω ενοχές γιατι δείχνει ξεκάθαρα τι θελει κι εγω προσπαθω εδω και πολλες μερες να του το αλλάξω χωρις κανενα αποτέλεσμα. Μετα μου κανει χαμογελα κι εγω μεσα στισ τυψεισ που του στερω αυτο που θελει.. αλλα ποσο καλα μπορει να κοιμηθει στην αγκαλια; θα στραβωσει...κι εγω ποσο ν αντεξω; Οι στέρεες τροφές δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσουν...

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ καλησπερα, τι κανετε???

Εμεις καλα, μολις κοιμηθηκε η φμ. Απο το πρωι τρεεεχω και δεν φτανω, αν πιαστεις με το σπιτι και το ξεκαθαρισμα αντικειμενων, ρουχων κλπ δεν εχει τελειωμο... Πραγματικα η μερα μου φαινεται πολυυυ μικρη και δεν μου φτανει για αυτα που θελω να κανω. Ευτυχως ο καιρος βοηθαει πλεον!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηη ξεχασα να σου ευχηθωωωωω, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ τα μωρα ειναι ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ, να το θυμασαι αυτο και να μην εχεις τυψεις!!! Θα περασετε απο πολλες και διαφορες φασεις μεχρι να "στρωσετε"!!! Υπομονη και ολα θα φτιαξουν!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου ειπα "καλησπερα" και τωρα λεω "καληνυχτα", μιας που μαλλον ολες χαλαρωνετε (το ευχομαι) η εχετε κοιμηθει ηδη (χλωμο ε??? για ορισμενες...) κατι που λεω να κανω και εγω, να κοιμηθωωω... Τα λεμε αυριο!!!

Εδω βρεχει παλι, προλιγο ξεκινησε ενω οοολη η ημερα ηταν σχεδον ηλιολουστη!!!

Καληνυχτααα!!! Φιλακιααα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσάκια μου ομορφα!!!Τι κάνετε???Εμείς καλα είμαστε!!!Οι άντρες κοιμονται από τις 11 κι εγώ έκανα τα βράδυ ά μαζεματα.Αδιαθετησα κιόλας και είμαι κομμάτια!!!Ο καιρός εδω χαλια και σημερα.Εριξε και πολύ βροχη πάλι!!!Κορίτσια κάθε μέρα βλέπω όλο διαφορετικά πράγματα στον μπεμπη μου και τρελαίνομαι!!!Έχει αρχίσει βγάζει κραυγες σαν να κουβεντιάζει,ειδικά άμα βλέπει τον Μικυ Μάους κι αλλά τέτοια,έχει ανοιξει πλέον τα χεράκια του και με αγκαλιάζει,τον κανω μπάνιο και γελάει,τον ταΐζω και απλώνει τα χεράκια του στο μπιμπερό και αλλά τέτοια διαφορα που με λιώνουν μιλάμε!!!απαπαπαπ!!!Τρελαίνομαι η γυναίκα!!!Κοριτσάκια μου το θέμα της φίλης μου με την κλοπή το ανέφερα γιατί ήθελα να πω στη Μαυ μας ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα σημερα,καλύτερα να μην είσαι μέσα στο σπίτι αν συμβεί κάτι τέτοιο.Οσον αφορά τα αλλά είναι πολύ άσχημο να σου αφαιρούν την ελευθερια που μπορεί να νιώθεις στο σπίτι σου με ένα τέτοιο βάναυσο τρόπο και να σε αναγκάζουν για να προστατεύσεις τον εαυτό σου να καταφύγεις σε λύσεις που δεν είναι και οι πιο ευχάριστες!!!Δυστυχώς εκεί φτάσαμε.Απο κει που κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα σε ολεσ τις γειτονιές,τώρα να νιώθουμε το ιδιο μας το σπίτι φυλακή.Ειναι τρομερό!!!Τελοσπάντων!!!Σημερα εκνευρίστηκα και με την εκπομπή του Σροιτερ που έδειχνε ντανταδες που κακοποιουσαν παιδιά.Δεν άντεξα και αλαξα κανάλι.Πιστευω όμως ότι αν πογε συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα θα την σκότωνα με τα ίδια .ου τα χέρια και μετά θα πήγαινα να παραδοθω!!!!!Απαπαπαπαπαπα!!!!Εσείς τι κάνετε???

Ριτσακι μου περαστικά σου!!!Ξέρω τι πόνους πέρασες γιατί είχα βγάλει κι εγώ στο παρελθόν.Ειναι φρίκη!!Δεν έκανα χειρουργείο γιατί έφυγε μετά από καιρο αλλά είχα τρομερούς πόνους!!!Το μεμπεκακι σου τι κάνει???

Κοαλακι μουυυυυυ!!!Τι κάνετε μαρηηηηη???Εηχαριστω για τις ευχές σου!!!Κι εγώ απεσυρα εχθες τα φορμακια του μωρού και πήρα αλλά.Καθε μήνα θέλουμε καινούργια.Τωρα φοράει 9-12.Δεν τον προλαβαίνω.

Αγόρομανουλα μουυυυ καλα να περάσετε και να μας πεις νεακια από το σπορακι σου!!!!

Μαρακι μου κοιμήθηκε καλύτερα το Δήμητρουλι σου σημερα ε?Μπορεί να ήταν και πιο ηρεμη που δεν έφυγες σημερα!!!

Ηλιοβασίλεμα μου τι κάνετε?Η Αγγελικουλα?

Ιωαννακι μου εσείς?Τρώει η μουρμουριτσα μας?

Αγχωμένη μου μην στεναχωριεσαι.Θα το βάλεις το μωράκι σου σε πρόγραμμα κι όλα θα είναι πιο εύκολα!!!

Ngn μου τι κάνετε?Τα ζουζουνια σου???

Χρηστινακι μου ποσο σε καταλαβαίνω!!!Τι ομορφα συναισθήματα!!!Μολις αντικρύσουμε τα μωρακια μας τα ξεχνάμε οοοοοολα!!!!

Καληνύχτα κόρες!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα και από μένα.... Δεν πρόλαβα καθόλου να μπω μες τη μερα.. Το μεσημερι κατεπβηκα στο φαρμακείο- πήρα και τη Β μαζί μου- γιατί λόγω της 48ωρης Δευτερα-τρίτη (να το έχετε κατά νου κορίτσια μήν ξεμείνετε από τιποτα), δημιουργήθηκαν μεγάλες εκκρεμότητες. Και ίσως χρειαστεί να πάω κ αύριο.. Νομίζω οτι οταν ξεκινήσω, οι ωρες της ημέρας απλά δε θα φτάνουν... Αλλά θα συνηθίσουμε τί να κάνουμε..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, το κατάλαβα μαναράκι μου οτι έγραψες για μένα τα περιστατικά με τη φίλη σου.. Συμφωνώ κ απαυξάνω που λένε.. Πάρτε τα πάντα αρκεί να μήν είμαι μεσα η οικογένειά μου...ουτε σαν εφιάλτη δε θέλω να το σκέφτομαι.. Ο Χρηστάκος θα αργήσει να σταματήσει τις εκπλήξεις.. Κάθε μερα από δω κ μπορός θα σε τρελαίνει!! Η ανάπτυξή σας πάνω από σούπερ!! Στο τέλος θα του παρεις τα γαμπριάτικα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!! Αναμένουμε τα νέα σας!!!

Για την ώρα χαιρεταω τα υπόλοιπα κορίτσια όλαααα ελπίζω αυριο να προλάνω περισσότερο να μπω να τα πούμε!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα και απο μενα!Τι κανετε?Καλε που ειστε?Και η Αγορομαμμυ μας δε δουλευε για να εμπαινε!:tongue:!Καλα,οι πρωινες,Μαυ και Μποτσακι ειναι σιγουρες!

Εμεις ειμαστε καλα!Φυσικα και ξυπνουσαμε τα βραδια!Πιαστηκε ο αυχενας μου,διοτι το κρεβατι που εχω στο παιδικο δεν ειναι και το καλυτερο!Ποτε επιτελους θα σταματησει?

Μποτσακι μου,καλα κανεις και τα λες,να εχουμε ολες μας την προσοχη περισσεια!Αν και δε ξερεις απο που να φυλαχθεις!

Μαρη,ο Χρηστακος σας αναπτυσσεται πολυ γρηγορα σωματικα!Γερο να ειναι!

Σας κανει χαρουλες?Δεν υπαρχει αυτη η ηλικιακη φαση!Ψυχουλα μου!Τα τραβας μαρη σε βιντεο?

Μαυ μου,και γω προχθες ακουγα στις ειδησεις για τα οσα ζηταν για τα φαρμακεια!Και σας,σας εχουν χαντακωσει για τα καλα!Την ερχομενη Δευτερα και Τριτη θα ειναι κλειστα?Καλα που το ειπες,να παρουμε γαλατα και κρεμες!

Τι κανουν τα κοριτσια σου?

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

Εμεις πηγαμε το πρωι σε μια φιλη για καφε!Φυσικα με το αμαξι,αν και δεν ειναι μακρυα,διοτι ο καιρος ειναι χαλια!Μεχρι και χιονια μπορει να εχουμε απο Τριτη!:shock:

Εγω σημερα ειμαι απογευμα!Και πως βαριεμαι!Ελπιζω να καθησω στο τμημα που δεν εχει κατακοιτα!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μποτσακι μου,ειδα και γω τη διαφημιση της εκπομπης και αντριχιασα!Δεν αντεξα,και γω,να τη δω!

Μα ποσο ψυχικα,αρρωστος κοσμος υπαρχει!Διοτι,για να συμπεριφερθεις ετσι σε ενα μικρο παιδι,πρεπει να εχεις προβλημα!Και δε θεωρω πως ειναι στον χαρακτηρα του καθε ατομου.Ατομο που χειροδικει δεν ''παταει καλα''

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα και απο μενα!

Κανω φασινα σημερα πιο εντατικα γιατι ξεμυτισε λιγο ο ηλιος μετα απο μια βδομαδα βροχων....

Μαρακι βορινο ειστε καλα; απογευματινη σημερα; καλη δουλεια!

Μαυ θα απεργουν τα φαρμακεια αλλα θα υπαρχει , φανταζομαι, καποιο εφημερευον!!!

Δεν θυμαμαι τι μπορει να χρειαστω...και σιγουρα εκεινες τις μερες θα τρεχω!:tongue:

Μποτσακι πολυλογας ο γιοκας σου; αντε γιατι η νυφη θελει γλυκολογα!

Καλημέρα κορίτσια μουυυυυ!!!!!!!!

Μπήκα από άλλο pc σήμερα και δεν με πετάει έξω οπότε τώρα θα είμαι πιο ενεργή στην παρέα σας!!!!! Το άλλο το πήγαμε για φτιάξιμο!!!

Σήμερα ο άντρας μου έχει υπηρεσία οπότε απολαμβάνω μόνη τα παιδάκια μου!!!!

Όλες καλά μου είστε?????

Τι θα φάτε??

Εμείς σπανακόριζο!!!!!! Τώρα που νηστεύουμε δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Αλλά δεν πειράζει. Είναι μια πολύ καλή αποτοξίνωση του οργανισμού!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...