Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλησπερα κι από μένα κάπως αργουτσικα!!!Πολύ κουραστική μέρα η σημερινή.Εκανα όλο το σπίτι συμμάζεμα κτλ. γιατί είχα πει όσο είχε άδεια ο άντρας μου να μην κάνουμε και πολλά!!!Να απολαύσουμε το παιδάκι μας!!!!Καλα εκείνος το ευχαριστήθηκε πολύ και ο μικρός βέβαια!!Σημερα πάντως το μωρό δεν είχε ενόχληση ευτυχώς!!!Απλά μέχρι να κοιμηθει του αλαξα δυο φορές φορμακι γιατί μου έκανε γουλιτσες και ξαγρυπνησε λίγο αλλά ευτυχώς μετά κοιμήθηκε!!Εσείς τι κάνετε???Οοοοοολες καλα?

ΜΑΥ μουυυυ λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη!!!Μέσα στην ατυχία της ήταν και τυχερή η αδερφούλα σου!!!Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα ας πάρουν ότι θέλουν αρκεί να μην είναι κανείς στο σπίτι.Η κολλητή μου μένει μόνη της και την πρώτη φορα που την κλέψανε είμασταν σε πρόβα μεσημέρι και Ιούλιο μήνα.Μενει σε συγκρότημα το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο και δέκα μέτρα πάνω από τη θάλασσα.Φαντασου ότι τους είδανε αλλά νόμισαν ότι ήταν φιλοξενούμενοι της λογω ότι είχαν πετσέτες στο λαιμό.Το αποτέλεσμα της κλέψανε γθρω στις 150000 ευρώ κοσμήματα και δεν την ενοιαξε καθόλου γιατί πολύ απλά δεν κινδύνευσε η ζωή της!!!Την δεύτερη φορα ήταν μέσα αλλά αυτοί είδαν τον συντροφο της ξαπλωμένο και έφυγαν αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή,στις 4 την νύχτα και την τριτη φορα δυστυχώς στην σοφίτα που κοιμάται στον 2ο όροφο ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα να κάνει ένα τσιγάρο τον είδε σκαρφαλωμένο στο μπαλκόνι της ε το ένα πόδι μέσα και φυσικά κάποιος ήταν μαζί του από κατω και τον βοηθούσε.Πηρε την καραμπίνα ευτυχώς και πλησιάζοντας τον αυτος σιγά σιγά κατέβηκε αλλά δύσκολα φύγανε.Μονο οταν άκουσαν ότι παίρνει την αστυνομία.Απο τότε οπλοφορει μανάρι και δεν είναι καθόλου εύκολο γι'αυτην!!!Άσε που έχει γεμίσει όλο το σπίτι σιδεριες και ζει σαν να είναι σε φυλακή!!Απλά στα είπα αυτά γιατί πιστεύω ότι οποίος δεν είναι μέσα είναι τυχερός κι ας το αδειάσουν όλο το σπίτι που λέει ο λόγος!!Δύσκολες εποχές διανύουμε!!

Φίλη μου πιστεύω ότι οταν με το καλό ξεκινήσεις δουλίτσα θα ηρεμήσεις λιγακι από αυτό που νιώθεις τώρα.Εμεις που έχουμε μάθει έτσι είναι φυσικο να πιεζομαστε και να τεντωνομαστε λίγο παραπάνω γιατί ξαφνικά κλεινομαστε κι αυτό μας κοστίζει!!Υπομονή και μη στεναχωριέσαι!!!

Αγορομαμυ μου!!!Μαρηηηηηη θα δεις το σπόρο σου???Περιμενουμε νεακιααα!!Καλό ταξίδι και να περάσετε ομορφα!!

ΜΑΡΑΚΙ μου καλη ξεκούραση στο ρεπουδακι σου.Να χαρείς το κοριτσάκι σου κι αυτό εσενα!!

Μαρηηηηη σε έχουμε μέσον εκεί που δουλεύεις!!Να μας κρατήσεις θεση!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Μαρηηηηηηη συμπεθεραααα σε έβγαλε νοκ αουτ το Δεσποινακι μας??Μαρηηη μας κοροϊδεύουν τα βλαστάρια μας!!

Αγχωμένη μου ευχαριστώ πολύ!!!Καλέ άσε τις δουλειες!!!Οπότε γίνουν!!Τι να κάνουμε.Κι εμένα το πρωί το σιδερωσε μόνος του το παντελόνι!!!χιχιχιχι!!!!

Τα αλλά κοριτσάκια οοοοοοοολα καλα?

Σας φιλώ!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα!! ο μικρος μολις ξυπνησε και του δινει γαλα ο μπαμπας του και εγω ετοιμαζω τα τελευταια! βρεχει πολυ παλι...

Μποτσακι μου τι κανετε? πωπω τι επαθε η φιλη σου, ανατριχιασα που τα διαβασα! βοηθεια μας να παρακαλαμε μην μπει κανεις σπιτια μας! εμεις μενουμε και σε ερημια τελειως, πολλες φορες φοβομαστε.

Συμπεθερα!! τι κανετε?? η νυφουλα???

Ηλιοβασιλεμα εσεις??? ολα καλα??? η Αγγελικουλα???

May μου τι κανουν τα κοριτσακια σου!?? ναι η φιλη μου παει στο γιατρο μου!!! μακαρι να μεινει εγκυος να πηγαινουμε ντουετο για υπερηχους! αν και της εχει πει τις κοπελες απο εξωσωματικη τις βλεπει αλλες ωρες εκτος αν εννοουσε κατα τη διαρκεια της διαδικασιας της εξωσωματικης και οχι κατα τις εγκυμοσυνες..

οι υπολοιπες καλα??? τρεχωωωω! αν δε σας ξαναγραψω φιλακια! την Κυριακη επιστρεφουμε!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα!!!τι κανετε?

χτες πηγαμε βολτα το πρωι !!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καλο ταξιδι να εχετε!!!!!!!!εβρεξε χτες τ απογευμα!!!!!!!!!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ αχ ποσο σε καταλαβαινω κ γω χωρις βοηθεια ειμαι ξερω ποσο ζορικα ειναι!!!!!!!!!εμενα οι δικοι μου μενουν σε νησι!!!!!!!!!!!

ΜΑΥ τωρα πρεπει να μπειτε σε εξοδα ε?

αχ τι να κανεις ομως μωρε δε γινεται αλλιως!!!!!!εμενα του πεθερου μου προχτες στην επιχειρηση που εχει του σπασαν το ψυγειο κ πηραν μονο 3 γιαουρτια!!!!!αν πεινουσε ο καημενος ας του ζητουσε θα του δινε χιλια δυο πραγματα!!!!τον κατεγραψαν οι καμερες !!!!οσο για τα φαρμακεια

πανε να σας καταστρεψουν ελεος.ακουσα οτι μπορει ο καθενας ν ανοιξει φαρμακειο αρκει να προσλαβει καποιον φαρμακοποιο ελεος!!!!!!

εχω λιγο χοιρινο αλλα δεν φτανει μονο του να το μαγειρεψω λεω να το κανω με αρακα καμια αλλη προταση>?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερουδια!! Ο πασασ μου Ειχε παλι Αυπνιεσ! με μιαμιση ωρα υπνο ειμαι.. Ελπιζω οωσ θα κοιμηθει τουλαχιστον Την ημερα για να Σιδερωσω λιγα απο το βουνο....

Μαρία συνωνοματη μου σε ευχαριστω! Κι εσυ να χαίρεσαι τη κουκλιτσα σου!! Δηλαδή εχω πολυυυυυυ δρομο μπροστά μου;!!! Να πάρω κανενα κονσιλερ γιατι οι μΑυροι κύκλοι φτάσανε στο γόνατο!!!

Χριστινα μου σε ευχαριστω κι εσένα και ν σου ζήσεις μπούμπου! Ειμαστε 5100 και βγήκαμε τρία κιλά απο την κλινικη αλλα το γαλατακι μάλλον το περνούσε σε ύψος γιατι εχει παρει 13 πόντους.. Θα πρεπει να γυρίσεις στη δουλεια ε; Καλη δύναμη να έχεις. Πως νιώθεις; Εγω ήμουν άνεργη πριν απο την εγκυμοσυνη.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Διαφημίσεις

Και επανέρχομαι.. Τα μπουμπούκια σας πως ειναι;;;

Ιωαννακι καλα μας κουραγια!! ωραίο φαγητο ετοιμαζεις! Και στη γλάστρα με πατατουλες, καρότα, κρεμμύδια ωραίο θα ήτανε αν σε προβληματίζει!

Μποτσακι τραγικό αυτο που έπαθε η φίλη σου! Φοβήθηκα και μονο που το διάβασα. Πω πω να μη νιώθεις ασφάλεια ουτε στο Σπιτι σου.

Αγορομαμυωκαλο ταξίδι να έχετε με το καλο να φτάσετε.

Μποτσακι μου τον είχα καλομαθημενο! Δεν ξέρει καν που ειναι το σίδερο!! Αφου να φανταστείς στον ένατο είχα πλυνει και είχα σίδερωσει χειμερινά- καλοκαιρινά για να ειναι ολα καθαρά και έτοιμα. Αν δεν γεννουσα νωρίτερα της ώρας μου θα έκανα κι αλλα!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Καλημέρα κοριτσάκια...

Σήμερα ευτυχώς είχαμε καλό βράδυ και αναπλήρωσα λίγο ύπνο.

Αγορομάμμυ όπως τα λες συμπάσχουμε :-). Κρίμα που σας χάλασε η πεθερά τα σχέδια... Εμάς ευτυχώς της μίλησε ο άνδρας εχθές όταν γύρισε από τη δουλειά και έτσι θα γυρίσει σήμερα στο σπίτι της για να φιλοξενήσει τα παιδιά αν χρειαστεί. Γκρίνιαξε λίγο, αλλά τουλάχιστον τακτοποιήθηκε το θέμα...

Μαράκι και εμένα μου είχε περάσει από το μυαλό για ανοια... αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί εξακολουθεί να μιλάει πολύ...(που συνηθως αρχίζουν να μην συμμετέχουν τόσο σε συζητήσεις)

Παιδιά τι ανεκτίμητες στιγμές είναι αυτές με τα παιδιά μας... εχθές το μεσημέρι ένιωθα εντελώς εξαντλημένη από τις δουλειες... και είχα τη μικρή αγκαλιά... μόλις είχε φάει... και έβαζα μπαλάντες στο you tube και της τραγουδούσα και εκείνη μου γέλαγε συνέχεια... και μου πέρασαν τα πάντα!!!

kPAZp2.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα,δοξα το Θεο!Η μικρη,ξυπνησε αρκετες φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας,αφου καποιες στιγμες δεν ειχα κουραγιο να σηκωθω,αν και κοιμομουν στο δωματιο της,και σηκωνοταν ο αντρας μου απο την κρεβατοκαμαρα!:shock:

Πριν λιγο την πηρε ο υπνος,σπανιο το τελευταιο διαστημα να κοιμαται τετοια ωρα!Συνηθως κοιμαται μετα το φρουτο!Μαλλον κουραστηκε και η ιδια!

Εγω μαγειρευω,οποτε δεν μπορω να ξεκουραστω!

Αγορομαμμυ μου,καλο ταξιδι κοριτσι μου!Καλον υπερηχο και να περασετε καλα!Περιμενουμε νεα σου,οποτε μπορεσεις!

Μποτσακι μου,εχω μεινει αναυδη με τα οσα περασε η φιλη σου!Εγω,μαλλον,θα ειχα μεινει ''στηλη αλατος",βλεποντας καποιον να προσπαθει να μπει στο σπιτι.Μα καλα,τους εχουν βαλει στο ματι τους καημενους?

Εκανες δουλιτσες και συ?Μαζευονται τ'ατιμα και μετα αντε να βαλεις σειρα!

Ο Χρηστακος καλα ειναι?

Ιωαννα μου,πως ειστε?Πως τα πατε με το φαγακι σας?Μετρας αντιστροφα για την αναχωρηση στο νησι?

Κοαλακι μου,καλα κανεις και διαχωριζεις καποια πραγματα που δεν χρειαζονται!Αλλωστε ποιος ο λογος να πιανουν χωρο?

Το ιδιο εκανα και γω χθες με τα βιβλια μου!Με μεγαλη μου λυπη,ομολογω,τα κατεβασα στην αποθηκη,και κρατησα αυτα που μου αρεσουν περισσοτερο και δεν εχω διαβασει ακομη!Μακαρι να ειχα ενα επιπλεον δωματιο,να το ειχα μονο για βιβλιοθηκη!

Πως ειναι ο καιρος εκει?Δε μας λες μαρη κανενα κατορθωμα της φμ μας!

Ηλιοβασιλεμα μου και Θαλεια μου,μαλλον θ'ακολουθησω τις συμβουλες σας την επομενη φορα,οσον αφορα τα ατομικα κεκακια!Ευχαριστω πολυ!Πως ειναι τα παιδακια σας?

Αγχωμενη μου,συνονοματες λοιπον?:D!Μονο 1,5 ωρα κοιμηθηκατε?

Πωπω,βοηθεια σας κοριτσι μου!Χμμ,δε ξερω εαν εχετε τοσο δρομο,οπως κι εμεις,βλεπεις το καθε παιδι ειναι διαφορετικο,αλλα πιστευω μεγαλωνοντας ο υπνος τος να γινει πιο ομαλος!Αλλωστε ο μπεμπακος σου ειναι πολυ μικρουλης ακομη!Ισως με την εισαγωγη στις στερεες τροφες,να χορταινει περισσοτερο και να κοιμαται!Οχι απολυτο μεν!Καλο κουραγιο!

Απο που εισαι κοριτσι?

Τα υπολοιπα κοριτσια μας τι κανουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Σήμερα ευτυχώς είχαμε καλό βράδυ και αναπλήρωσα λίγο ύπνο.

Αγορομάμμυ όπως τα λες συμπάσχουμε :-). Κρίμα που σας χάλασε η πεθερά τα σχέδια... Εμάς ευτυχώς της μίλησε ο άνδρας εχθές όταν γύρισε από τη δουλειά και έτσι θα γυρίσει σήμερα στο σπίτι της για να φιλοξενήσει τα παιδιά αν χρειαστεί. Γκρίνιαξε λίγο, αλλά τουλάχιστον τακτοποιήθηκε το θέμα...

Μαράκι και εμένα μου είχε περάσει από το μυαλό για ανοια... αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γιατί εξακολουθεί να μιλάει πολύ...(που συνηθως αρχίζουν να μην συμμετέχουν τόσο σε συζητήσεις)

Παιδιά τι ανεκτίμητες στιγμές είναι αυτές με τα παιδιά μας... εχθές το μεσημέρι ένιωθα εντελώς εξαντλημένη από τις δουλειες... και είχα τη μικρή αγκαλιά... μόλις είχε φάει... και έβαζα μπαλάντες στο you tube και της τραγουδούσα και εκείνη μου γέλαγε συνέχεια... και μου πέρασαν τα πάντα!!!

Καλημερα Χριστινακι μου!Ειδες μωρε,ενα τοσο δα πλασματακι σε κανει να ξεχνας λυπες,νευρα και ολα τα αρνητικα συναισθηματα!

Ειπαμε,η μητροτητα βγαζει την ευγενικη πλευρα της μητερας!

Παλι καλα,που δεχτηκε,εστω και με γκρινια,να εξυπηρετησει τα παιδια!

Τουλαχιστον να μην ταλαιπωρηθουν περαιτερω και αυτα!

Ναι,τα οσα ανεφερες ειναι συμπτωματα ανοιας!Αλλα και παλι,το καθε ατομο συμπεριφερετε διαφορετικα!

Ευχομαι να μην φτασετε σε αυτο το σημειο,και να ειναι,απλως,ετσι ο χαρακτηρας της!

Αν και δε ξερω,τι συμφερει αυτο τα 2!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

Ολο το πρωι μπαινοβγαινω να δω αν επιασε βροχη...απλωσα 3 πλυντηρια και τελικα τα ξαναμαζεψα! αντε να δω ποτε θα στεγνωσουν ολα αυτα τα ρουχα....

Αγχωμενη καλη η ιδεα σου για το χοιρινο. Σε καποιο τραπεζι μας το ειχε φτιαξει ετσι η νυφη μου και μας αρεσε! Αλλα σε γαστρα και οχι γλαστρα!!!:tongue::tongue::tongue: χαχαχαχα (εγραψες κατα λαθος γλαστρα)

Εγω παλι το χοιρινο το φτιαχνω α) μπουκιτσες κοκκινιστες ή β) μπουκιτσες με δεντρολιβανο, χαλουμι και λιαστη ντοματα σε λευκη εκδοση και το συνοδευω με σπυρωτο ρυζακι ή πατατες τηγανητες!

Μποτσακι η φιλεναδα σου εκτελει και χρεη σεκιουριτα για το σπιτι της...Αγριες καταστασεις...να μην νιωθεις 100% ασφαλεια και ξεγνοιασια ουτε στο σπιτι σου.

Ο μπεμπακος καλα;

Μαρακι βορινο κοιμηθηκε η Δημητρουλα; μαλλον δεν ξεκουραστηκε απο το βραδυ....αστην!!!

Παντως στα ατομικα φορμακια, οποια ζυμη γλυκου κεικ ή cupcake και να βαλεις να ψησεις, θελει εξαρχης χωρις βουτυρωμα, απλα να τοποθετησεις το χαρτινο θηκακι σε καθε θεση!!!! την ειχα πατησει και εγω και εμαθα!

Αγορομαμυ καλο δρομο και να δειτε το σπορακι σας ζωηρο και να σας χαιρεταει!!!

Χριστινακι η ζουζουνα αρχισε να σου "μιλαει" και να χαμογελαει!!! τελεια!!!!!

Διαφημίσεις

Ελα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,παλι βρέχει? Πωπω,και να θέλεις να τελειωσεις και με το κομματι των ρούχων και να μην μπορείς! Κρίμα!Καλα που επισημανες το τελευταιο διότι παλι μπορεί να την πατουσα!☺

Τι κανει η μικρή?

Και γω χοιρινό έχω,για τον άντρα μου,και θα το συνόδευσε με κριθαράκι για να φάω και γω που νηστευω!

Βασικά για κοτόπουλο προοριζόταν, αλλά έτσι όπως ηταν στην κατάψυξη, που να καταλάβω!Ξεπαγωσε, και βλέπω 4 κομματια χοιρινό! Οποτε αύριο δεν έχει μαγείρεμα!!😁

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγω φτιαχνω αρακα.... Και αν το ετρωγε και ο αντρας μου, θα ειμασταν οκ αλλα θα του ζεστανω το γιουβετσι με μοσχαρακι που εχω μαγειρεμενο!

Σημερα ξυπνησε και βαριοταν να παει σχολειο...και μολις της θυμησα μια νυχτοπεταλουδα, σηκωθηκε τελικα αμεσως να ετοιμαστει!!! (την μαζεψαμε χθες και ειπε χθες να την παω στο σχολειο....)

Γεια σας κοριτσια μου....σας ευχαριστω για τα περαστικα ολες σας!!

Σημερα κοιμηθεικα καλυτερα...το απογευματακι παω για αλλαγη!!!

Εσεις τι μου κανετε;;

Μου ειστε καλα ολες;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα!! ο μικρος μολις ξυπνησε και του δινει γαλα ο μπαμπας του και εγω ετοιμαζω τα τελευταια! βρεχει πολυ παλι...

Μποτσακι μου τι κανετε? πωπω τι επαθε η φιλη σου, ανατριχιασα που τα διαβασα! βοηθεια μας να παρακαλαμε μην μπει κανεις σπιτια μας! εμεις μενουμε και σε ερημια τελειως, πολλες φορες φοβομαστε.

Συμπεθερα!! τι κανετε?? η νυφουλα???

Ηλιοβασιλεμα εσεις??? ολα καλα??? η Αγγελικουλα???

May μου τι κανουν τα κοριτσακια σου!?? ναι η φιλη μου παει στο γιατρο μου!!! μακαρι να μεινει εγκυος να πηγαινουμε ντουετο για υπερηχους! αν και της εχει πει τις κοπελες απο εξωσωματικη τις βλεπει αλλες ωρες εκτος αν εννοουσε κατα τη διαρκεια της διαδικασιας της εξωσωματικης και οχι κατα τις εγκυμοσυνες..

οι υπολοιπες καλα??? τρεχωωωω! αν δε σας ξαναγραψω φιλακια! την Κυριακη επιστρεφουμε!

Αγορομαμμυ μου με το καλο να μας πεις νεακια για το μωρακι σας!!

Καλο ταξιδη να εχετε!!....τα λεμε Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αφού εχεις ηδη μαγειρεμένο φαγητο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,πάλι καλά!Είναι μεγαλος μπελάς να πρεπει να μαγειρέψεις 2 φαγητά!Ωραίος και ο αρακάς!

Έχουν θέμα τα εντομασ στο σχολείο,ή απλα έτυχε να πιάσετε και θέλει να τη δειξει?

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πως είσαι?Καλύτερα? Φούσκωσε λίγο η κοιλιτσα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...