Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια γλυκά τί κάνετε; Εμεις εδώ, συζητάμε όλη μερα τί θα κάνουμε με το χθεσινό περιστατικό στην αδερφή μου κ μάλλον πάμε για αλλαγή της εξώπορτας αλλά και της κεντρικής πόρτας με καινούριες ασφαλείας κ καταλαβαίνετε το κονδύλι που θα μας έρθει ξαφνικά... Τί να κάνουμε... Κατα τα άλλα, εγώ τα έχω πλεον παίξει ψυχολογικά κ σωματικά με τα δύο παιδιά καθώς η μικρή δεν κοιμαται καθόλου, με απασχολεί όλο το πρωινό και η Βασιλική μου, με το δίκιο της βαριεται κ εκνευρίζεται κ δεν ξερω πώς να το χειριστώ... Είμαι λίγο στεναχωρημένη γιατί κανείς δεν ευχαριστιέται.. Δευτερα θα είμαι σίγουρα στη δουλειά και τουλάχιστον η Β θα απασχολείται χωρίς περικοπές από την πεθερά μου.. Από το μεσημερι που θα γυρνάω εγώ θα προσπαθώ να τα ρεγουλάρω....

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, καλή επιτυχία στη φίλη σου.. Τελικά παει στο δικό σου γιατρό ε; Διαβάζω και γω το θέμα της εξωσωματικής στο φόρουμ πού κ πού κ χαίρομαι κ λυπάμαι με τις ιστορίες των κοριτσιών.. Η πεθερά σου απάλευτη... Κρίμα για το τριήμερο που το φανταζόσουν αλλιώς..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ και για τη δική σου τί να πω... Κρίμα το ζευγαρι με το παιδάκι τους.. Μα καλά ο άντρας σου άμα την κατσαδιάσει δέ θα καταλάβει..; Τί καλή η μαμά σου πραγματικά... Μακαρι να βρεθεί η σωστή λύση τελικά..

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μου, να ναι καλά αυτή η κοπέλα.. Όντως κάποια περιστατικά, σου θυμίζουν οτι τελικά υπάρχουν άνθρωποι... Οι δικες μας εφημερίες που με ρώταγες, κανονίζονται από το σύλλογο κ τις ξερουμε από την αρχή του χρόνου για όλο το χρόνο..

Εντομεταξύ άσχετο, σκούρα τα πράγματα για τα φαρμακεία κορίτσια.. Πάνε να μας διαλύσουν.. Ξεκινάν από το ωράριο που μας θέλουν συνέχεια ανοιχτά και θέλουν να προχωρήσουν σε πλήρη απελευθέρωση της αγοράς, χωρίς τα κριτήρια που ισχύουν σήμερα.. Δεν ξερω πόσο θα αντέξουμε τα μικρά φαρμακεία..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου να σας ζήσει το μωράκι της ξαδέρφης σου!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια και απο μας!

καλα εισαστε???

Εμεις μια χαρουλα ειμαστε!εδω τραγουδαμε και χαμογελμε!!!

το ματι καρουλι!!!!!!!!!!

παπαπααπαπαπαπαπαααα!!!!πολυ μπλα μπλααα!!!!

λαλαγκιασαααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Αργησα να μπω σημερα.. Ο αγκαλιτσας μου σημερα δεν μου άφησε στιγμη ελεύθερη!τα άσιδερωτα έχουν σχηματίσει βουνό!!

Να δω τι θα βάλει ο αντρας μου αυριο στη δουλεια! Τον βλέπω να πήγαινει με φόρμες!!!

Μποτσακι σε ευχαριστω πολυ! Κι εσυ να χαίρεσαι τον γιοκα σου. Να ειναι πάντα γερος! Εύχομαι να έχουν περάσει τα δύσκολα και πλέον μονο να χαμογελάει!

Να σας ζήσει και το νεο μωράκι της οικογένειας!!

May σε ευχαριστω πολυ! Λυπάμαι γι αυτο που σας έτυχε. Το εχω περάσει και ειναι πραγματικά πολυ δυσάρεστη εμπειρία. Θυμάμαι τη γενικά καθαριότητα που είχα κανει μετα. Είχα πλυνει ακομη καο ρουχα αφορητα χρονια τωρα.. Αλλο κακό να μη σας βρει!

Ιωάννα σε ευχαριστω πολυ! Δυστυχώς αν και μένουμε κοντα με τις οικογένειες μας δεν εχω τη βοήθεια που χρειάζομαι. Εν καιρώ θα σας πω τους λόγους. Ο αντρας μου ο καψερος δουλεύει μεχρι τις δέκα στο μαγαζί οπότε οταν γυρίσει κι εκείνος θελει να δει το μωρο και να ξεκουραστεί!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Και συνεχίζω!!

Αγορομαμα σε ευχαριστω! Να χαίρεσαι το άντρακι σου και με το καλο να κρατήσεις στην αγκαλια σου και το μωράκι σας! Να σας πανε ολα καλα!

Δεν με πειράζουν οι διακοπές του ύπνου! Αντίθετα τον χαζευω στα σκοτάδια να τρώει όμορφα και τρελαινομαι! Με πειράζει που δεν κοιμάται καθολου κατα τη διαρκεια της ημέρας αν δεν κοιμηθει στην αγκαλια μου. Το Σπιτι ειναι υπό διάλυση κι εγω αγχωμένη!(πρωτότυπο!!!))))

Θα συνεχίσω αργοτερα! Προς το παρόν σας φιλω! Ματς ματς!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλα, ολη μερα παλι δουλειες και επειδη ξεχωριζω πραγματα για να τα παω στο αλλο σπιτι στη σοφιτα ειμαι απο εδω και απο εκει... Η φμ μολις κοιμηθηκε και εμεις καθομαστε, εχει ελληνικη ταινια με τη βλαχοπουλου και θα τη δουμε...

ΜΑΥ ΜΟΥ καλο κουραγιο με το ασχημο περιστατικο που σας ετυχε!!! Να προσεχετε!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ετοιμοι για το ταξιδι σας??? και εσεις να προσεχετε!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!Τι κανετε?Εμεις καλα,δοξα το Θεο!Πηγα γυμναστηριο,μετα απο πολλες μερες,μιας και δεν μπορουσα λογω δουλειας!Ευτυχως,γιατι ειχα εντονους πονους στην πλατη σημερα,και με τις ασκησεις ηρεμησα!Μετα πηγαμε σουπερ,καναμε μπανιο τη μικρη,και τωρα νανι!Εκανα και κεικ,για να βααω ως κολατσιο στον αντρα μου!Βρε κοριτσια,εχω και φορμακια μικρα,και ειπα τη μιση ζυμη να τη βαλω εκει!Αλλα δε μου βγηκαν ομοιγογενη!Εσπαγαν και κολλουσαν αν και ειχα αλειψει την επιφανεια με λαδι!Τι δεν εκανα καλα?

Μαυ μου,κουραστηκες καμαρι μου?Ισως,εαν ξεκινησεις δουλεια,να ξεφευγεις λιγακι,και γυρνοντας στο σπιτι να νιωθεις καλυτερα!Βεβαια θα υπαρχουν μερες που θα θελεις να κοπανας το κεφαλι σου!

Μαλλον κι αυτα περνουν καποια φαση!Αλλα και συ,σαν ανθρωπος,τις δυναμεις να εχεις?

Αγχωμενη μου,εισαι καλα?Το μπεμπακι σου?

Κοαλακι μου,εχεις δουλιτσες?Τακτοποιεις τα πραγματα που θα παρεις για Θεσσαλονικη?

Εμεις βλεπουμε την ταινια στον Αντ1!

Πατουσιτσααααα,τι κανεις κουκλιτσα μου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλησπερα...καλησπερα κ απο μενα!!!!!!!

Αγχωμενη μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!υπομονη γενικα!!!!

μαρακι μου κ ιωαννα μου...καλα ειμαστε..ο μικρος πολυ καλα ολο κ πιο κοντα στο να περπατησει.

Κατα τα αλλα οπως τα ξερετε...εσεις ολες καλα???

Μαη μου τι να πω οντως πολυ δυσκολη κατασταση.ευτυχως που δεν βρηκαν τπτ γιατι εχω ακουσει οτι οταν βρουν κατι να παρουν ξαναπηγαινουν στο ιδιο σπιτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια καλησπερα!!!'

Μαρακι βορινο εγω στα ατομικα φορμακια, βαζω χαρτακι/ θηκη και μετα την ζυμη! οποτε δεν κολλανε!!!

Και εγω εφτιαξα κεικ το απογευμα..

Θαλειτσα τι κανετε; ολα καλα;

Καλησπερα και απο μενα!Τι κανετε?Εμεις καλα,δοξα το Θεο!Πηγα γυμναστηριο,μετα απο πολλες μερες,μιας και δεν μπορουσα λογω δουλειας!Ευτυχως,γιατι ειχα εντονους πονους στην πλατη σημερα,και με τις ασκησεις ηρεμησα!Μετα πηγαμε σουπερ,καναμε μπανιο τη μικρη,και τωρα νανι!Εκανα και κεικ,για να βααω ως κολατσιο στον αντρα μου!Βρε κοριτσια,εχω και φορμακια μικρα,και ειπα τη μιση ζυμη να τη βαλω εκει!Αλλα δε μου βγηκαν ομοιγογενη!Εσπαγαν και κολλουσαν αν και ειχα αλειψει την επιφανεια με λαδι!Τι δεν εκανα καλα?

Μαυ μου,κουραστηκες καμαρι μου?Ισως,εαν ξεκινησεις δουλεια,να ξεφευγεις λιγακι,και γυρνοντας στο σπιτι να νιωθεις καλυτερα!Βεβαια θα υπαρχουν μερες που θα θελεις να κοπανας το κεφαλι σου!

Μαλλον κι αυτα περνουν καποια φαση!Αλλα και συ,σαν ανθρωπος,τις δυναμεις να εχεις?

Αγχωμενη μου,εισαι καλα?Το μπεμπακι σου?

Κοαλακι μου,εχεις δουλιτσες?Τακτοποιεις τα πραγματα που θα παρεις για Θεσσαλονικη?

Πατουσιτσααααα,τι κανεις κουκλιτσα μου?

μαρακι μου υπαρχει συνηθως αλλη συνταγη για μικρα κεικ.δλδ εννοω τα μαφινς που ειναο το ιδιο.εγω αυτα κανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? το μπεμπακι σου??? ολο με ρωτας και ξεχναω να απαντησω :oops:. Μια χαρα ειμαστε και ο μπαμπας ειναι πολυυυ χαρουμενος που ειναι και θα ειναι μαζι μας!!!

Οχι, δεν τακτοποιω αυτα τα πραγματα, αλλα τα υπολοιπα, κατι ρουχα μικρα της φμ που τα κραταω, κατι πραγματα που πλεον δεν τα χρειαζομαι κλπ...τα κλεινω σε μεγαλες μαυρες σκληρες σακουλες η σε κουτες-κουτια και τα βαζω στη σοφιτα για να μην πιανουν χωρο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!!!'

Μαρακι βορινο εγω στα ατομικα φορμακια, βαζω χαρτακι/ θηκη και μετα την ζυμη! οποτε δεν κολλανε!!!

Και εγω εφτιαξα κεικ το απογευμα..

Θαλειτσα τι κανετε; ολα καλα;

καλα ειμαστε βλεπω τηλ ηλιοβασιλεμα μου.εσεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια μου καλησπερα!μολις τελειωσα βαλιτσες,εκανα κ αποτριχωση κ εχω ξαπλωσει. μπηκα απο το κινητο να σας πω μια καληνυχυα. διαβασα τα νεακια,ησυχια αποψε.. θα α πουμε το πρωι πριν φθγω! καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...