Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! γεμισαμε τη σελιδα του καφε πρωι πρωι, σεντονια γραψαμε χαχαχα!!! καλα ειμαστε, αυριο φευγουμε! το σπορακι μολις ξυπνησε και κλωτσαει!! εσενα η ζουζουνα σου τι κανει??? δωστης ενα τερααααστιο φιλακι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Μαυ μου ειναι τρομερο να μπαινουν στο σπιτι σου παλιοκλεφτες...

Εμας στο φοιτητικο μας διαμερισμα ειχαν μπει αλλα ηταν καλοκαιρι και λειπαμε. Μαλιστα ειχαμε παει με σκοπο να αλλαξουμε κλειδαριες και το βρηκαμε να εχουν ηδη μπει μεσα... η γειτονισσα νομιζε οτι ειχαμε ερθει εμεις στο διαμερισμα!

Το χειροτερο ομως ειναι να σε βρουν οι διαρρηκτες μεσα στο σπιτι. Περσυ στη φιλη μου στα μερη του Μποτσακιου , στο διαμερισμα της, μπηκαν και αυτη κοιμοταν μονη. Ευτυχως δεν την πειραξαν που κοιμοταν, εκλεψαν μερικα πραγματα και εφυγαν κυριοι!:mad:

Ιωαννακι ξεκινησατε μεσημεριανο; καλη ορεξη να εχετε!!!

Μαρακι βορινο καλο 2μερο ρεπο! Να ξεκουραστεις οσο μπορεις και να ευχαριστηθεις την Δημητρουλα!

Αγορομαμυ, ανυπομονεις, ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!!! Αυριο φευγετε απογευμα;

Ασε βρε Αγορομαμυ...και δεν μπορω να πλυνω ενα σωρο ρουχα γιατι που να τα απλωσω δεν ξερω...

Καλο ταξιδι να εχετε και περιμενουμε νεακια απο τον μπεμπακο στη κοιλια!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλώς την καινούρια μανούλα... Αγχωμενη έχουμε μόνο μία μέρα διαφορά. Η μικρή μου γεννήθηκε 20/12 :-). Πόσο βάρος έχει? Εμένα έχει πάρει 2600 από τη γέννα... αλλά γεννήθηκε μικρούλα!!! Δυστυχώς και εγώ πρέπει να αρχίσω να της δίνω λίγο ξένο γιατί θα πάω στην δουλειά αρχές Απριλίου!

Αγορομάμμυ μέρες θέλω να σχολιάσω το απώ του γιού σου!!! Εδώ έλιωσα εγώ που σκεφτόμουν την σκηνή.. πόσο μάλλον εσύ !!!

Μάυ φαντάζομαι την τρομάρα σας...

Εμείς να δεις τι κάναμε εχθές! Είναι πάλι εδώ η πεθερά μου... μαγειρευω λοιπόν εγώ για όλους...πλένω τα πιάτα, καθαρίζω το σπίτι, βάζω πλυντήρια, πλένω τη μαμά μου (που ακόμα δεν μπορεί μόνη της)... έχω το μωρό... και εκείνη δεν κουνάει το χεράκι της...Δεν θέλω να λέω άσχημα για εκείνη (γιατί μου στάθηκε στην εγκυμοσύνη)... αλλά τώρα με επιβαρύνει πολύ. Ουσιαστικά προσέχω ένα ακόμα άτομο, που είναι μόνιμα εδώ... Anyway, της έχουμε πει άπειρες φορές ότι είναι επικίνδυνο να αφήνει ανοιχτή την πόρτα της κουζίνας (που είναι κάτω και εμείς είμαστε επάνω)... αλλά δεν ακούει!!! Εχθές λοιπόν την άνοιξε και ξέχασε να την κλείσει... οπότε έμεινε ανοιχτή όλο το βράδυ!!!! Δεν μπορώ να σκέφτομαι και αυτό κάθε μέρα! Και η απάντηση... σιγά μωρέ τι φοβάσαι? αφού είμαι εγώ εδώ! Εγώ δεν φοβάμαι.

Και το άλλο που με στεναχώρησε. Ο ξάδελφος του Τάσου θα έρθει αύριο στην Αθήνα για να πάνε τη μικρή τους στο παίδων... Έπαθε 2 φορές πνευμονία και νοσηλεύτηκε... οπότε την φέρνουν Αθήνα να την δει ένας γιατρός που τους σύστησαν εδώ... Η πεθερά μου λοιπόν τους είχε υποσχεθεί όταν έκλεισαν το ραντεβού ότι θα τους φιλοξενήσει, αν ο γιατρός ζητήσει εξετάσεις και δεν μπορέσουν να φύγουν αυθημερόν... και τώρα το μετάνιωσε... θέλει να μείνει αύριο εδώ (χωρίς αιτία)... και λέει εγώ θα κατέβω Αθήνα την Παρασκευή... Αύριο ας μείνουν στο νοσοκομείο... ή ας πάνε σε ξενοδοχείο... δεν με ενδιαφέρει...

Εγώ από Παρασκευή μπορώ να τους φιλοξενήσω... Το πιστεύετε???

Μου φάνηκε τόσο άσχημο! Και υποτίθεται είχε στεναχωρηθεί πολύ για το παιδάκι και ήθελε να βοηθήσει... και έλεγε ότι της αρέσει να βοηθάει όλο τον κόσμο!

kPAZp2.png

Καλημερα Χριστινακι!!! τι κανει η μικρουλα σου? αχ αυτη η πεθερα δεν υπαρχει ε!!! το χειροτερο ειναι αυτο που λες, που θα κρεμασει τους ανθρωπους!!! αυτοι χρειαζονται ενα στηριγμα μεσα στην ολη τους περιπετεια και αν εχουν βασιστει σε εκεινη οι ανθρωποι κριμα, τουλαχιστον ας τους ειδοποιησει οτι δε θα μπορει! Καλα κι εμενα η δικια μου ειναι του στυλ "εκκλησια, θεουσα, βοηθαω τους παντες και δεν μπλεκομαι στα παιδια μου" και με το που ακουσε οτι παμε λιγες μερες Αθηνα θα κουβαληθει απο κοντα.. Και μας παει στραφη οολο το προγραμμα. Και θυμωνω γιατι καθε φορα που παμε θελω να δω πολλους συγγενεις και φιλους που θελουν να δουν τον μικρο επειδη δεν εχουν αλλιως την ευκαιρια, αλλα δεν τολμαμε να τον κουνησουμε απο το σπιτι γιατι εχουμε μουτρα του στυλ "εγω ηρθα για το παιδι, εγω του δινω συνεχεια καλο χαρτζηλικι, εγω ειμαι μονη μου και περιμενω το εγγονακι μου να χαρω λιγο" και του κ@@@ τα 9μερα! και καλα εγω τους γραφω και παω καμια βολτα, ο αντρας μου ο κακομοιρης καθεται καραουλι γιατι εκεινη "Φοβαται να τον κραταει" να παμε εμεις για ψωνια, παρα μονο για κανενα μισαωρο. Αλλιως "την πιανει η καρδια, παιρνει λεξοτανιλ, θυμαται τον μακαριτη και κλαιει που δεν προλαβε το εγγονι του, και αμα παρει π υπνος το παιδι καθεται στην κυριολοξια απο πανω του και πιανεται η μεση της επειδη φοβαται μην μπει κανενας κλεφτης και το αρπαξει" ασε που μαζι μας οποτε την εχουμε παρει μας βγαινει ξινο, δε θελει ουτε το καροτσι να κρατα γιατι "θα μας κελψουν το παιδι" γρρρρρρ!!! αχ ειμαι να σκασω!!! σημερα συμπασχουμε Χριστινακι! θελω να ευχαριστηθω λιγες μερες με τον αντρα μου και το παιδι μου και δε μπορω!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ μου,δεν εχεις αδικο!Απο μια σελιδα,θελει,η καθεμια μας!Χαχαχα!

Η πεθερα σου πασχει απο καταθλιψη?Γιατι παιρνει lexotanil?

Ειναι δυσκολο να συννενοηθεις με ενα τετοιο ατομο!Το μονο που μπορειτε να κανετε,εαν δεν μπορειτε να την αποφυγετε,ειναι υπομονη και να τηρήσετε το προγραμμα μας,οσο ειναι εφικτο!

Εαν πιστευετε δηλαδη,πως θα δημιουργηθει μεγαλυτερη ψυχικη φορτιση,εαν δεν κανετε αυτο που θελει.

Πως παει η δουλεια?

Ευχαριστω για τα φιλια σου!Θα της δωσω!Και συ στον Μητσακο σου!

Χριστινακι μου,σε συμπονω κοπελα μου.Εχεις τοσα πολλα και συ στο κεφαλι σου.Οσο μπορειτε,με περισσεια υπομονη,να μην δινετε σημασια.

Εαν μπορω να καταλαβω,απο τις κινησεις που κανει η πεθερα σου,οδηγειτε με αρκιβεια σε ανοια.Ετσι ξεκιναει.Οποτε να την εχετε κατα νου!

Οσο για το περιστατικο με το παιδακι,θα πω μονο,ποσο γλυκια και φιλεύσπλαχνη ειναι η μητερα σου και ευχομαι ο Θεος να της το ανταποδωσει.

Και φυσικα να αναρρωσει γρηγορα το παιδι!

Τι κανει η μικρουλα μας?

Ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου!

Κοριτσια,σημερα,και για αλλη μια φορα,μου απεδειξαν ποσο καλοπς ανθρωπος μπορει να ειναι καποιος!

Προχθες,και ενω προσπαθουσα να κοιμηθω το μεσημερι,μιας και ημουν νυχτα(και ηδη ειχα τελειωσει μια νυχτερινη βαρδια),ακουγα απο τον πανω οροφη πολυ φασαρια!Τραγουδια στο τερμα,χτυπηματα οργανων κτλ!Ενω ποτε δεν κανω παρατηρηση,ειπα πως αυτη τη φορα θα παω.Διχως να φωναξω,ευγενεστατη.Σημερα η κοπελα,με πηρε τηλεφωνο και μου ζητησε συγνωμη,ποσες φορες,μου ειπε πως νιωθει πολυ ασχημα κτλ.Ποσο καλη!Αλλη στη θεση της μπορει να μου αντιμιλούσε!

Σκεφτομαι και καποια περιστατικα που εγιναν με την Ιωαννα μας και καποιους γειτονους της,και λεω,εαν εισαι ανθρωπος συγκαταβατικος,ποσο ευκολα μπορεις να τα βρεις με τον αλλον!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινοοοο!!! η πεθερα υποτιθεται παιρνει λεξοτανιλ για τις "Ταχυκαρδιες" τι να της πουν και οι γιατροι.. οποτε περνα ιωση ο μικρος τα λεξοτανιλ πανε συννεφο!!! δε σου συζητω αμα τον δει να κλαιει πανω απο 2 λεπτα, κλουπ κατεβαζει ενα χαπακι! οχι δεν πασχει απο καταθλιψη, απλα ειναι πολυ χειριστικη, τα παιδια της την εχουν παρει χαμπαρι, ο κουνιαδος μου ειδικα της εχει κοψει τελειως τον αερα, ο αντρας μου ειναι λιγο πιο "ψυχοπονιαρης" αλλα τουλαχιστον σε εμενα λεει ποσο τον τσαντιζει η μαμα του αλλιως θα θυμωνα πολυ αν υποψιαζομουν οτι τον "τουμπαρε".

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγοροαμμυ μου,η φιλη σου που εκανε εξωσωματικη την Δευτερα θα ξερεις εαν εμεινε εγκυος?

αχ ναι τη Δευτερα θα ξερουμε και ειμαστε μεσα στην αγωνια!!!!! Ο γιατρος της ειπε οτι συμφωνα με την εμπειρια του θα εχει μεινει εγκυος.. αλλα της ειπε εννοειται οτι ειναι και πολυ οι παραγοντες που κανουν τη φαση αβεβαιη μεχρι τη χοριακη! ειμαι πολυ αισιοδοξη γιατι εχω αποοολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο και ξερω οτι δε λεει ευκολα κουβεντες για να χαϊδευει αυτια, αλλες κοπελες εκλαιγαν μεσα στο κεντρο γιατι τους ειπε οτι μαλλον απετυχαν..:-(

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι βορινοοοο!!! η πεθερα υποτιθεται παιρνει λεξοτανιλ για τις "Ταχυκαρδιες" τι να της πουν και οι γιατροι.. οποτε περνα ιωση ο μικρος τα λεξοτανιλ πανε συννεφο!!! δε σου συζητω αμα τον δει να κλαιει πανω απο 2 λεπτα, κλουπ κατεβαζει ενα χαπακι! οχι δεν πασχει απο καταθλιψη, απλα ειναι πολυ χειριστικη, τα παιδια της την εχουν παρει χαμπαρι, ο κουνιαδος μου ειδικα της εχει κοψει τελειως τον αερα, ο αντρας μου ειναι λιγο πιο "ψυχοπονιαρης" αλλα τουλαχιστον σε εμενα λεει ποσο τον τσαντιζει η μαμα του αλλιως θα θυμωνα πολυ αν υποψιαζομουν οτι τον "τουμπαρε".

Χαχαχαχαχα!Τα ιδια λενε και σε ορισμενους ασθενεις για να καταφερουν να τους φερουν στην κλινικη.''Πρεπει να μπεις μεσα,γιατι εχεις ανεβασμενη πιεση''!

Χεχε!

Εαν δεν εχει καταθλιψη,τοτε πασχει απο καταναγκασμο.Και αυτο ειναι οτι χειροτερο.Πφφφ...

Υπομονη κοριτσι μου.Λυπαμαι μονο,διοτι μονο ταραχες σας φερνει.

Ο Θεος να σας δινει δυναμη,να μην γινετε ψυχοφθορο για σας.

Λιγο ακομη εμεινε για να σχολασεις!

Τι καλο θα φατε σημερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχαχα!Τα ιδια λενε και σε ορισμενους ασθενεις για να καταφερουν να τους φερουν στην κλινικη.''Πρεπει να μπεις μεσα,γιατι εχεις ανεβασμενη πιεση''!

Χεχε!

Εαν δεν εχει καταθλιψη,τοτε πασχει απο καταναγκασμο.Και αυτο ειναι οτι χειροτερο.Πφφφ...

Υπομονη κοριτσι μου.Λυπαμαι μονο,διοτι μονο ταραχες σας φερνει.

Ο Θεος να σας δινει δυναμη,να μην γινετε ψυχοφθορο για σας.

Λιγο ακομη εμεινε για να σχολασεις!

Τι καλο θα φατε σημερα?

γενικα δε μπορω να πω οτι φερνει ταρχες, την εχουμε μακρυα. Ο αντρας μου βεβαια λεει αν την ειχαμε κοντα θα ειχαμε προβλημα, οποτε αφου ειναι μακρυα γενικα γι'αυτο την αφηνουμε στον κοσμο της.. καταναγκασμος ειναι σιγουρα, εχει και αυτο το "ολοι θελουν το κακο μας" και μια φορα μου ειχε πει "ουτε τα παιδια μου δεν εμπιστευομαι" για λυπηση ειναι! εχει και διαφορα θρησκευτικα παραληρηματα κλπ... εμεις θα φαμε διαφορα που εχουμε στο ψυγειο!!! καποιο μπιφτεκι εγω, κατι γαριδες ο αντρας μου καμια σαλατιτσα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Γιαμι,ωραια φαγητουλια θα φάτε!

Ναι,ταραχή με την έννοια,της φόρτισης που μπορεί να σας δημιουργήσει λεγοντας πραγματα που ενοχλούν,που δεν έχουν βάση. Όπως ριπές,ευτυχώς είστε σε απόσταση!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...