Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοαλακι ειχατε επισκεψεις....η Μαριαννα συμμετειχε μια χαρα;;;

Τα επλυνες τελικα τα μπαλκονια;

Ναι τα επλυνα το μεσημερι. Οσο για τη φμ μεσα στη τρεεελα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τί κάνετε;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου επισκέψεις είχατε κ περασε ωραια το απογευμα. Μπράβο, θα περασε όμορφα και η φουρτουνίτσα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ποιό σιροπάκι δίνεις κ πνίγεται; Και η δικιά μιυ πνίγεται με το γάλα, ιδιαιτερα στην αρχή του γεύματος και αυτό που κάνω είναι στην αρχή την κρατάω με μεγαλυτερη κλίση, προς το καθιστή, και το μπιμπερό δεν το εχω κατακόρυφο, ναι μεν γεμάτη η θηλή αλλά πιό κατεβαστό. Και δεν της το σπρώχνω μέσα, είμαι σε ετοιμότητα να το τραβήξω για να της δωσω αέρα. Όλα αυτά για τα πρωτα 1-2 λεπτά. Μετά βρίσκει το ρυθμό της.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, παρακολούθησες την Αγγελικούλα μας; Μεγάλη συγκίνηση!!'

ΡΙΤΣΑΚΙ ξεκουράσου, μεγάλη υπνηλία η αρχή της εγκυμοσύνης πάντα! Ξεκουρασου κ μή σκέφτεσαι τιποτα!!

ΙΩΑΝΝΑ μου τι κανει η μουρμούρα; Τρώει όλη της την κρεμούλα;

Εμείς καλά, χωρίς κακά πάλι απο την Παρασκευή... Τί να κάνω ρε γμτ;; Το χαμομήλι δεν κανει τιποτα σε μας πάντως. Μια κοπέλα μου πε για μάραθο μες το γάλα. Το έχετε ακούσει;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ριτσα το ειδα!!!!!!!!;);););)

Για πες, το τικερακι οκ; το καταλαβε ο αντρας σου γρηγορα;;; Αν θελετε να αλλαξετε μορφη στο τικερακι, θα επιλεξετε αυτο που θελεις και με τον τροπο που σου ειπα, θα το βαλετε το νεο!!!

Το καταλαβε πως γινετε....αλλα δεν το αλλαζουμε μας αρεσε Ηλιοβασιλεμα μου!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

HlΗλιοβασιλεμααααααααααα!!!!!!!!!Επιτελους αξιωθηκα να το αλλαξω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ριτσακι μου τι κανεις?Κοιμησου μαναρακι μου στο λεω εγω που κοιμηθηκα πολυ στην εγκυμοσυνη!!!!!Ε,επρεπε να ειχα κοιμηθει κι αλλο!!!!!!!

Μου το λεγαν τα κοριτσια εδω αλλα που να το φανταστω!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαυ μου του δινω το γκριπ γουοτερ δενξερω τι εγινε.Νομιζω θα του το βαζω μεσα στο γαλα.Θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες!Φοβαμαι να τον ταισω.

Εμεις παντως με αυτο το γαλα τελος δυσκοιλιοτητα!!

Ιωαννακι πωπωπωωπωπωπωωπ!!!!!!!!1κι εγω πολυ αγχος μολις ερχεται η ωρα να τον ταισω!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!1Που εισαι μαρηηηηηηηηηη???????

Ευχαριστηθηκε παιγχνιδι το κοριτσι????????

1sh1p2.png

Ρίτσα, το διαλεξα γιατι το μωρακι σας θα ειναι καλοκαιρινο!!!!!!!!! Και επειδή δεν ξέρουμε ακομη το φύλο του, εβαλα τον πελαργο με ενα μωρακι και οχι συγκεκριμενα μια μπεμπα ή ενα μπεμπη!!!!!!!!!!!

Μαυ, δικιο εχεις με τις συμβουλες ταϊσματος...στην αρχη διστακτικα, το μπιμπερο σε τετοια κλιση που να μην γεμιζει αμεσως την θηλη με γαλα ωστε το μωρο να μην ρουφηξει αποτομα και λαιμαργα γαλα και σε λιγα λεπτακια γερνεις το μπιμπερο πιο κοφτα, ωστε να γεμιζει η θηλη και να ρουφαει το μωρο...του ελεγχεις δηλαδη την ροη του γαλακτος γιατι δεν ξερουν να καταπινουν ελεγμενα τα μωρα!!!!

Η δικια σου μπεμπα απο την προχθεσινη παρασκευη εχει να κανει κακα;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τί κάνετε;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου επισκέψεις είχατε κ περασε ωραια το απογευμα. Μπράβο, θα περασε όμορφα και η φουρτουνίτσα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ποιό σιροπάκι δίνεις κ πνίγεται; Και η δικιά μιυ πνίγεται με το γάλα, ιδιαιτερα στην αρχή του γεύματος και αυτό που κάνω είναι στην αρχή την κρατάω με μεγαλυτερη κλίση, προς το καθιστή, και το μπιμπερό δεν το εχω κατακόρυφο, ναι μεν γεμάτη η θηλή αλλά πιό κατεβαστό. Και δεν της το σπρώχνω μέσα, είμαι σε ετοιμότητα να το τραβήξω για να της δωσω αέρα. Όλα αυτά για τα πρωτα 1-2 λεπτά. Μετά βρίσκει το ρυθμό της.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, παρακολούθησες την Αγγελικούλα μας; Μεγάλη συγκίνηση!!'

ΡΙΤΣΑΚΙ ξεκουράσου, μεγάλη υπνηλία η αρχή της εγκυμοσύνης πάντα! Ξεκουρασου κ μή σκέφτεσαι τιποτα!!

ΙΩΑΝΝΑ μου τι κανει η μουρμούρα; Τρώει όλη της την κρεμούλα;

Εμείς καλά, χωρίς κακά πάλι απο την Παρασκευή... Τί να κάνω ρε γμτ;; Το χαμομήλι δεν κανει τιποτα σε μας πάντως. Μια κοπέλα μου πε για μάραθο μες το γάλα. Το έχετε ακούσει;;

may μου γεια σου....καλα μου εισαι μαναρακι μου;;

Η μικρουλα δεν μπορει να ενεργηθει μωρε...το μαναρακι μου....:-(:sad:

Εγω καλα ειμαι μαναρακι μου....για πολυ υπνο....

x8yip2.png?0gPNKwlL

HlΗλιοβασιλεμααααααααααα!!!!!!!!!Επιτελους αξιωθηκα να το αλλαξω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ριτσακι μου τι κανεις?Κοιμησου μαναρακι μου στο λεω εγω που κοιμηθηκα πολυ στην εγκυμοσυνη!!!!!Ε,επρεπε να ειχα κοιμηθει κι αλλο!!!!!!!

Μου το λεγαν τα κοριτσια εδω αλλα που να το φανταστω!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαυ μου του δινω το γκριπ γουοτερ δενξερω τι εγινε.Νομιζω θα του το βαζω μεσα στο γαλα.Θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες!Φοβαμαι να τον ταισω.

Εμεις παντως με αυτο το γαλα τελος δυσκοιλιοτητα!!

Ιωαννακι πωπωπωωπωπωπωωπ!!!!!!!!1κι εγω πολυ αγχος μολις ερχεται η ωρα να τον ταισω!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!1Που εισαι μαρηηηηηηηηηη???????

Ευχαριστηθηκε παιγχνιδι το κοριτσι????????

Μποτσακι μου ...τι μου κανεις;;

Ριχνω κατι υπνους....καλους Χααα!!Χααα!!

Ο μικρουλης σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? χαθηκα σημερα!!! το πρωι εκκλησια, μετα βολτα στη θαλασσα, μετα στο χωριο για φαγητο και παιχνιδι, μετα ειχαμε επισκεψεις ενα ζευγαρι με τα πιτσιρικια τους οποτε φουλ προγραμμα!!! Κοιμηθηκε απο τις 9 παρα ο μικρος και ησυχαζουμε!! διαβαζω ολες καλα κοριτσακια ε???

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου απο την προχθεσινή Παρασκευή κ πριν απο αυτό την Τρίτη.. Και το θέμα είναι οτι και αυτες τις δυο φορες με μπατονετα με λαδάκι έκανε, όχι μόνη της... Εμείς εχουμε αλλαξει τρία γάλατα και ακόμα δεν εχει βρεθεί η λύση. Απο το τελευταιο κλείσαμε βδομαδα οποτε επρεπε κατι να γίνει..

Τι αλλο να κανω;;

Απο πρακτικά εσεις οι μανούλες τι άλλο ξερετε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΥ ΜΟΥ ο μαραθος ειναι για τους κολικους.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην φοβασαι, αντανακλαστικα ειναι αυτα που κανει...!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ πως τα πας μαρη???

Ναι ΚΟΑΛΑΚΙ μου τωρα το διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι για τους κολικους...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτισω γιατι αρχιζει και παραπονιεται ο αντρουλης μου να παω να ξαπλωσω να ξεκουραστω.......

Φιλακια πολλα!! τα λεμε αυριο ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ματσσσσσ!!! Μουτσσσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου απο την προχθεσινή Παρασκευή κ πριν απο αυτό την Τρίτη.. Και το θέμα είναι οτι και αυτες τις δυο φορες με μπατονετα με λαδάκι έκανε, όχι μόνη της... Εμείς εχουμε αλλαξει τρία γάλατα και ακόμα δεν εχει βρεθεί η λύση. Απο το τελευταιο κλείσαμε βδομαδα οποτε επρεπε κατι να γίνει..

Τι αλλο να κανω;;

Απο πρακτικά εσεις οι μανούλες τι άλλο ξερετε;

Εγω ΜΑΥ ΜΟΥ μετραω ακριβως 17μιση μηνες χ.....τος, απο τη γεννηση και μεχρι τωρα κανουμε κακα τουλαχιστον 2-3 φορες την ημερα. Οσο ηταν νεογενητο εκανε και παραπανω.............!!!!!!!! Το μονο που μπορω να σου πω εφοσον δεν εχω εμπειρια ειναι να καταφυγεις στην εσχατη περιπτωση σε κατι που θα διεγιρει το εντερο και αυτο δεν ειναι αλλο παρα απο ενα ειδους ασκησεων ΑΛΛΑ παντα κατοπιν προτροπης και συμφωνης γνωμης παιδιατρου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι μου ...τι μου κανεις;;

Ριχνω κατι υπνους....καλους Χααα!!Χααα!!

Ο μικρουλης σου τι κανει;;

Elλα Ριτσακι μου!!!!!!Καλα ειναι πονακια εχει ο καημενος!!!!!!!

κοιμησουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!Οσο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπου βρισκεις ευκαιριαααααααααααα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΜΑΥ ΜΟΥ ο μαραθος ειναι για τους κολικους.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην φοβασαι, αντανακλαστικα ειναι αυτα που κανει...!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ πως τα πας μαρη???

Καλα τα παω...ολο υπνο Χαααχααα!!!

Θα τα πουμε αυριο φιλακια κοριτσια μου!!

Καλο βραδυ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...