Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας καληνυχτω ...γιατι αρχηζει και με τραβαει η πληγη.

Παω να ξαπλωσω...και πιστευω να κοιμηθω σημερα!!

Θα τα πουμε αυριο....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!...σε ολες σας.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις και μετα τον σαραντισμο το ιδιο προγραμμα εχουμε!! Αϋπνία!!!!

Γερη να ειναιη μπουμπου σου! Και τι καλα που κοιμαται και ξεκουραζεσαι κι εσυ! Και τοσο που τη θηλασες πηρε πολλα απο εσένα!

Γερά να ειναι είτε θηλαζουν είτε πίνουν απο μπιμερο. Ολα έχουν τη δυσκολία τους και τα θετικά τους!

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Εμεις και μετα τον σαραντισμο το ιδιο προγραμμα εχουμε!! Αϋπνία!!!!

Γερη να ειναιη μπουμπου σου! Και τι καλα που κοιμαται και ξεκουραζεσαι κι εσυ! Και τοσο που τη θηλασες πηρε πολλα απο εσένα!

Γερά να ειναι είτε θηλαζουν είτε πίνουν απο μπιμερο. Ολα έχουν τη δυσκολία τους και τα θετικά τους!

Αμεεεεεεεεεεεεεε και εμενα κοιμηθηκε το αγγελουδακι μου..................ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ :shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::D:D:D!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγχωμενη καλησπερα και καλως μας ηρθες!Παρα το ψευδωνυμο σου μια χαρα μωρομανουλα σε βρισκω.Εμεις σας περναμε 12 μερες.Αγορια τοξοτακια λοιπον τα δικα μας.

Θηλαζεις αποκλειστικα ή με συμπληρωμα;Εμεις το δευτερο και μολις σημερα ειμαστε 5 κιλακια.Εσεις;

Μαρακι βορινο γιατι δεν κανατε το εμβολιο και ποιο ειναι θυμασαι;Εχετε προσπερασει κανενα αλλο μεχρι τωρα λογω αλλεργιας;Ρωταω για εμας.Αν θες ενημερωσε με τι κανατε οταν επρεπε να παρει στερεες τροφες και ποιο γαλα πινει τωρα.

Η κορη μου δεν πηγε σχολειο αλλα προφυλακτικα γιατι ηταν απυρετη απο χτες.Το μωρο προς το παρον ευτυχως μονο μυξουλα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

ΑΓΧΩΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ θελεις να σε βαλω στη νεα μας λιστα??? αν ναι δωσε μου σε παρακαλω την ακριβη ημερομηνια γεννησης του μωρου σου!!!

Κοριτσακια μου παω για υπνο, καληνυχτα και φιλιακια σε ολες σας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Yola Καλησπέρα! Σε ευχαριστω, να χαίρεσαι κι εσυ τα παιδάκια σου! Περαστικά να ειναι αν και διαβάζω πως ειναι καλουτσικα!

Αγχωμενη για τα παντα ειμαι μιασ και δεν εχω καποια βοηθεια γθα το μωρο. Εστω να με συμβουλευσει. Θηλαζω αποκλειστικά μεχρι στιγμής αν και ο γιατρός κάπως με προετοιμαζει... Πηρε ο μικρός μεχρι στιγμής 2.100 και 13 πόντους και μου ζητάει ναετρησω το γάλα μου μήπως δεν ειναι αρκετό .Εχω περιθώριο εώς τις 19 του μηνα να το κανω.

Διαβάζω για τα εμβόλια.. Αληθεια είχαν τα μωρακια σας παρενέργειες; Στο πρώτο; Στα επόμενα; Εμεις δυσκολεύτηκαμε να πάρουμε την απόφαση αλλα τελικα το κάναμε.

Κοαλακι κατι μου εχει διαφύγει μάλλον! Τι λίστα ειναι; 19-12-2013 ειμαστε! Καληνύχτα κι απο εμένα στο πιο γλυκο ιντερνετικο παρεακι! Ευχαριστω πολυ!

Yola Καλησπέρα! Σε ευχαριστω, να χαίρεσαι κι εσυ τα παιδάκια σου! Περαστικά να ειναι αν και διαβάζω πως ειναι καλουτσικα!

Αγχωμενη για τα παντα ειμαι μιασ και δεν εχω καποια βοηθεια γθα το μωρο. Εστω να με συμβουλευσει. Θηλαζω αποκλειστικά μεχρι στιγμής αν και ο γιατρός κάπως με προετοιμαζει... Πηρε ο μικρός μεχρι στιγμής 2.100 και 13 πόντους και μου ζητάει ναετρησω το γάλα μου μήπως δεν ειναι αρκετό .Εχω περιθώριο εώς τις 19 του μηνα να το κανω.

Διαβάζω για τα εμβόλια.. Αληθεια είχαν τα μωρακια σας παρενέργειες; Στο πρώτο; Στα επόμενα; Εμεις δυσκολεύτηκαμε να πάρουμε την απόφαση αλλα τελικα το κάναμε.

Αγχωμενη μην μπεις στο τριπακι των γιατρων.Ειστε μια χαρα.Γιατι να δωσεις συμπληρωμα;Απλα ο μικρος ειναι πανιψηλος.Ακου 13 ποντους !!!Μια χαρα και τα κιλακια.Ετσι θηλαζα κι εγω αποκλειστικα την κορη μου και με πιεσε η παιδιατρος να δωσω συμπληρωμα.Αλλα και παλι δεν φουσκωσε ποτε.Το καθε παιδι γεννιεται με το αν θα ειναι ψηλο κοντο παμφαγο ή ολιγοφαγο.Ακομα δεν τρωει πολυ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φίλες μου αγαπημένες!!!Τι κάνετε καλεεεεεεε????Έχω ξαπλώσει εδω και μιάμιση ώρα και δεν κλείνει με τίποτα το παλιοματο!!!Κορίτσια εμείς απο τη μέρα που κάναμε το δεύτερο πόσιμο πονάει η κοιλίτσα μας και ζοριζομαστε αρκετά.Η παιδίατρος όπως σας είπα μου είπε ότι μπορεί να κρατήσει αρκετές μέρες και έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα!!!Δεν ξέρω τι να πω.Περιμενω να δω την εξέλιξη.Κατα τα αλλά καλα είμαστε ο καιρός χαλια.Σημερα μόνο δεν έβρεχε αλλά είχε βαριά συννεφιά και κρύο όλη μέρα!!!Εσείς ζουζουνες μου τι κάνετε???

Θα ξεκινήσω απο το καινούργιο μας συντροφακι!!!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ μου καλώς όρισες στο τρελοπαρεακι μας!!!Να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γέρος και καλοτυχος!!!Εγώ είμαι μανούλα εδω και 3 μήνες και κάτι μερούλες έχω κι εγώ ένα μπεμπακο που τρώει οοοοοοολο του το φαι κοιμάται γυρω στις 9 ώρες και μέχρι στιγμής έχει περάσει δυσκολιες αρκετές απο θέμα κολικων κι εμβολίων βεβαίως βεβαίως!!!Ελπίζω να μην γίνει μυγιαγγιχτος σαν κι εμένα!!!Επίσης έχω να σου πω ότι είμαι κι εγώ αγχωμένη,κουρασμένη και φρικαρισμενη κι επίσης είμαι και η γηραιοτερη στο καφέ μας!!!χαχαχχαχαχαχαχα!!!Ομως όλα αυτά τα ξεχνάω οταν κοιτάζω το παιδάκι μου και παίρνω απίστευτη δυναμη!!!!Εύχομαι να μείνεις στην παρέα μας και να μην λακηξεις και σε ψάχνουμε διότι είμαστε και λίγο αλαφιασμενες όπως λέει και συμπεθερα μου η Πατουσίτσα!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Κορίτσια μου σας διάβασα όλες είδα ότι είστε καλα αλλα είμαι τοσο κουρασμένη που θα σχολιάσω αύριο.

Αααααααααα να μοιραστώ μαζί σας ότι γέννησε η ξαδερφουλα μου το δεύτερο κοριτσάκι της σημερα 3200 και είμαι πολύ χαρούμενη!!!Είναι αυτή που το πρώτο το είχε γεννήσει μαζί με την αγορομαμυ μας που έκανε τον Μήτσο!!!!

Σας καληνυχτω και σας φιλώ οοοοοοοοοολες!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα και από μένα.... Μόλις ταιστήκαμε και περιμένω να κατέβει το γάλα να την προσγειώσω... Τί μου κάνετε;;;

Αφηστε κορίτσια εμείς περασαμε ταραχή.. Μπήκαν διαρρήκτες 11 το πρωί στο σπίτι της αδερφής μου, έναν όροφο κάτω απο εμάς.. Και δεν πήρα χαμπάρι.. Αυτηπ έλειπε στη δουλειά.. Της τα έκαναν φύλλο κ φτερό.. Λεφτά κ κοσμήματα έψαχναν.. Δε βρήκαν τίποτα.. Αλλά η ψυχολογία όταν σου ανοίγουν το σπίτι είναι φοβερή... Και το χειρότερο.. Την ώρα εκείνη είχε παρει ο πατεραα μου τη Β βόλτα και καθώς μου την επέστρεφε μου λεει "ποιός μ@@@@@ας αφησε όλες τις πόρτες της πολυκατοικίας ανοιχτές;"..... Δε θέλω να σκεφτομαι να έπεφταν πρόσωπο με πρόσωπο..

ΑΓΧΩΜΕΝΗ καλωσήρθες στην παρέα μας κ να χαίρεσαι το παλικάρι σου! 19/12 είναι τα γενέθλια του άντρα μου!! Θα περασεις καλά μαζί μας!!!

Οι υπόλοιπες καλά μου είστε;

ΡΙΤΣΑΚΙ καλή ανάρρωση..

Πάω να κοιμηθώ λίγο ακόμα κ τα λέμε μετά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

χτες ξεκινησαμε το φαι πατατα-καροτο-κολοκυθι ε δεν τρελαθηκε αλλα με τα χιλια ζορια κατι εφαγε!!!!!!!

κοριτσια χτες κοιμηθηκε η μουρμουρα απο τις 6.30 τ απογευμα κ σηκωθηκε σημερα στις 5.30 χεστηκα πανω μου νομιζα οτι κατι επαθε συνεχεια πηγαινα απο πανω της κ την εβλεπα!!!!!!!

ΑΓΧΩΜΕΝΗ καλως ορισες κ να σου ζησει το αντρακι σου!!!!!!!!!!

δεν εχεις τους δικους σου κοντα?για αυτο λες οτι δεν εχεις βοηθεια?

βοηθαει τουλαχιστον ο αντρουλης σου?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανεις?μια χαρα η μικρη!!!!!!!!!!!για πες μου πως ξεκινησατε φαι εσεις?με τι κ για ποσες μερες?

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανεις?η φμ?αντε ποτε θα βαλεις τη λιστα????????????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανει ο μικρος?το σπορακι?

ΡΙΤΣΑΚΙ πως εισαι?περαστικα σου!!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ τι κανεις?ο μικρος?

ΜΑΥ τι παθατε?ελεος μερα μεσημερι μπηκε καλα δε φοβουνται μη τους δουν απαπαπα!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανεις?

η μαθητρια?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ εμενα η μικρη ειχε ενοχληση 3 μερες απ το ποσιμο το εμβολιο!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι κανει το κοριτσι?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πως εισαι?η μικρη?η μαμα σου?

ΓΙΟΛΑ καλυτερα η κορουλα σου?ο μπεμπης?

NGN τι κανεις?τα παιδακια σου?

οι υπολοιπες??????????????????????

σημερα το μενου εχει φασολας!!!!!!!!!!!!!!!

την εχω βαλει ηδη κ γινεται γιατι λεμε να παμε βολτα μετα!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!! Καλε τι κινηση ειχε το βραδυ και την εχασα!!! Μου κοιμθηκε κατα τις 10 ο μικρος εχθες οποτε μεχρι να κανω μπανιο κλπ περασε η ωρα και δε μπηκα!!!! Τωρα στη δουλεια ειμαι, βρεχει, κανει κρυο...

Μποτσακιιιιιιι να ζησει η νεα ανιψουλα!!! εχθες το σκεφτομουν οτι θα γεννουσε αυτες τις μερες η ξαδερφη και ηθελα να σε ρωτησω αλλα μας προλαβες!!!! Παντα χαρες στην οικογενεια σας! φιλια στο Χρηστακο...

May μου τι λαχταρα περασατε??? πωπω!!!! δε μου εχει τυχει να μας κλεψουν αλλα εχει τυχει στη θεια μου που εμενε κοντα μου στην Αθηνα και με το που εγινε η διαρρηξη και το διαπιστωσε η θεια μου πηγα εκει και περιμεναμε την αστυνομια γιατι ελειπαν ο θειος μου και τα ξαδερφια, και μιλαμε ειχα παθει σοκ!!! Μονο και μονο η αναστατωση που ειχε το σπιτι, πως τα ειχαν φερει ολα τουμπα μεσα σε μονο ενα τεταρτο! μεχρι το σουπερ μαρκετ ειχε παει η θεια μου, 10 το πρωι ηταν! Και δε φτανει η τρομαρα και αμα σου κλεψουν και αντικειμενα, αντε να πλυνεις κιολας μετα ολα αυτα που εχουν πιασει με τα βρωμοχερα τους οι διαρρηκτες!

Συμπεθερα μου τι κανετε??? καλα εισαστε?? η νυφουλα μου η ομορφη τι κανει? δωστης ενα φιλακι!!!!!!!

Yola μου τι κανετε? η Βικουλα σου αναρρωσε? ο μπεμπακος μας στρωνει σιγα σιγα?

Ριτσακι περαστικα!!! ειναι φριχτος απ'οτι λενε ο πονος αυτης της κυστης! ευτυχως το μπεμπακι σου ειναι καλα!!!

Μαρακι βορινο!! μια χαρα η συνονοματη μου! η αλεργια πιστευω να ξεπεραστει οπως εγινε και με τον γιο της Θαλειτσας!

Ιωαννακι τι κανετεεεεεε??? τι κανει η ζουζουνα σου? εκει πανω χιονιζει ή μονο με βροχη τη βγαζετε??

Πατουσιτσα!! τι κανετε μαρηηη!! τι κανει η Δεσποινουλα μας??? ενταξει εστρωσε με το γαλατακι της?? εσυ πως εισαι?? δε θα κατεβει καθολου η μαμα σου να ξεκουραστεις λιγο?

Ηλιοβασιλεμα κοριτσομανουλα τι κανει η Αγγελικουλα σου?? καλα ειναι το βλασταρι σου??

Και τελευταια και καλυτερη αφηνω να υποδεχθω την ΑΓΧΩΜΕΝΗ μας!! καλως ηρθες στην παρεα μας! να σου ζησει ο πριγκιπακος σου! να εισαστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!! αυτο θα το νιωσεις καλυτερα οταν αρχισετε να κοιμαστε!! χαχαχα! κι εμεις καλον υπνο ριξαμε 7 μηνων που κοψαμε πια το στηθος! Ευτυχως ομως ξυπνουσε μονο να φαει και ξανακοιμοταν.. Εχω ενα αγορακι 19 μηνων θα γινει μεθαυριο οπως θα δεις στο τικερακι μου και περιμενω αλλο ενα αγορακι πρωτα ο Θεος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Ξυπνησαμε στις 7.30,ηπιε γαλα και τωρα παιζει ενω εγω εκανα καφεδακι!

Να καλοσωρισω με τη σειρα μου τη νεα μας φιλη!

Καλω ηρθες Αγχωμενη!Να σου ζησει το μωρακι σου!Να ειναι γερο και ευλογημενο!Καλους θηλασμος και καλα ξενυχτια!:tongue:!Απο που εισαι,εαν επιτρεπεται?

Εγω εχω μια κορουλα,τη Δημητρα,σχεδον 11 μηνων!Ξυπναμε ακομη τη νυχτα,ποτε 2 φορες,ποτε 5,ποτε 10!Ανευ λογου!Βαζουμε πιπιλα και παλι υπνο!Καποια μωρακια το εχουν και συνηθεια!

Μποτσακι μου,να σας ζησει το νεο σας μελος!Να ειναι καλοτυχο και ευλογημενο!Πως ειναι η ξαδερφη σου?Μια χαρα γεννηθηκε το μπεμπακι!

Ο Χρηστακος μας τι κανει?

Μαυ μου,βγηκε τ'ονειρο μου!Ειδα στον υπνο μου πως μας ειχαν κλεψει το αυτοκινητο!Τι παθατε βρε κοριτσι μου!Φανταζομαι το σοκ που θα περασε η αδερφη σου και σεις φυσικα!Ο Θεος να φυλλαει!Ευτυχως δεν ηταν εκει,εκεινη την ωρα!Τρεμω στην ιδεα πως μπορει να γινει κατι τετοιο και σε μας!Ποτε δε ξερεις!

Σας ειχα πει,πως καποια στιγμη χτυπησαν τα κουδουνια,7 το απογευμα,ταχα πως ηταν απο τον οτε και ηθελαν να δουν τα καλωδια της γραμμης!:shock:,οταν ειπα πως δεν ανοιγω,μου απαντησαν πως ολοι τους ειχαν ανοιξει!Τους ειπα να φυγουν!Και η γειτονισα απο πανω,βγηκε στο μπαλκονι και ειδε πως ηταν 4 ατομα!2 αντρες και 2 γυναικες!

Θεος φυλαξει!

Πως ειναι τα κοριτσια σου?

Ιωαννα μου,καλη αρχη κοριτσι μου!Θα τα συνηθισει με τις μερες!Ειναι τελειως πρωτογνωρες γευσεις!

Και μεις ετσι ειχαμε ξεκινησει!Πατατα-καροτο-κολοκυθι!Τα αλεθα!απο μισα το καθενα),και επειτα προσθετα μια κουταλια του γλυκου λαδι!

Δουλευει ο μπαμπας σας?

Υολα μου,ειχες αρρωστη τη μικρη?Μαλλον μου διεφυγε!Περαστικα σας!

Δεν ηταν ραντεβου για εμβολιο!Το επομενο εμβολιο μας ειναι οταν η μικρη παει 15 μηνων!Αλλα ισως να κανουμε καποιο αλλο τοτε!

Το εμβολιο της γριπης και της ανεμοβλογιας,δε θα τα κανουμε,μιας και εκκολαπτονται σε αυγα!

Μας ειπε πως μετα τον χρονο,θα κανουμε τεστ αλλεργιας,οχι ομως αιμοληψια,για να δουμε σε τι σταδιο ειμαστε κι αν μπορει να πιε κανονικο γαλα!Τωρα πινει το nitroben AT!

Eσεις πως ειστε?

Κοαλακι μου,τι κανετε κουκλα μου?Πως ειναι η φμ?Περνατε τελεια με τον μπαμπα σας,ετσι?Πως του φαινεται που θα καθησει τοσο καιρο?

Πατουσιτσα μου,τι κανετε?Η Δεσποινουλα μας?

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανει η μικρη?Εσυ πως εισαι με τα χερια?

Θαλεια μου,ολα καλα?

Ριτσακι μου,πραγματικα τρομαξα παρα πολυ!Περαστικα σου κοριτσι μου!Καλη αναρρωση!

Αγορομαμμυ μου,ειστε καλα?Φτανουν οι μερες για να πατε Αθηνα!

Χμμμ....ξεχναω καμια καλε?Μαλλον ε?:tongue:

Να ειστε ολες καλα!

Εγω σημερα και αυριο εχω ρεπο,και μετα απογευματα μεχρι την Κυριακη!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...