Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομαμυ μου οποτε παιρνεις αδεια ανεπισημη....τυπου εξυπηρετησης απο προισταμενη...

Δεν πειραζει, αρκει να κανεις την δουλεια σου!

Τελικα εκλεισες συγκεκριμενο ραντεβου με τον γιατρο σου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εμείς μια χαρούλα. Χθες τελικά πήγαμε έξω για φαγητό και περάσαμε πολύ ωραία. Είχε πολλά παιδάκια και έπαιξε ο μικρός με την ψυχή του!!!! Η δε μικρή όλο κοιμόταν στο καρότσι!!! Τι παιδί κι αυτό...????

Σήμερα έχει πολύ καλό καιρό αλλά κάτσαμε μέσα γιατί είχα πολλές δουλείες. Δεν με πείραξε όμως γιατί αυτές τις μέρες όλο έξω ήμασταν.

Σήμερα ξεκινήσαμε και νηστεία 40 μέρες. Για να δούμε θα το τηρήσουμε???? Συνήθως αντέχουμε αλλά τώρα θα δείξει. Έχω και πάτημα οτι θηλάζω οπότε μπορεί να κάνω και καμιά παρασπονδία!!!!;);););););)

Όλες καλά μου είστε?????

καλα βρε αφου θηλαζεις τι νηστεια να κανεις!!!!!τι θα τρωει το παιδι σου βρε!!!!χιχιχιχιχι...προσεχε μονο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε? εμεις καλα! παιζουμε... βροχηηηηηη πολυ βροχηηηη! Ο γιατρος θα με δει την Παρασκευη το πρωι!! ανυπομονω! Το κακο ειναι οτι τελικα θα ερθει και η πεθερα μου γιατι λεει δεν αντεχει να μη δει τον μικρο γρρρρ ενω 4 μερες μετα ειναι να ερθει σπιτι μας να κατσει μερικες μερες... Ξενερωσαμε απιστευτα γιατι ειχαμε κανει διαφορα σχεδια να κανουμε οι 3 μας!! ο αντρας μου τα πηρε κρανιο, δε το περιμενα να τον πιασει τοσο το παραπονο αλλα πραγματικα καθε φορα που παμε Αθηνα θελουμε να παμε βολτα με φιλους κλπ αλλα εχουμε μουτρα απο την πεθερα... τι να κανουμε, ολα στο προγραμμα!! εγω τουλαχιστον πεταγομαι οπου θελω!

Ριτσακι μου τι κανετε??? σε χασαμε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κούκλες μου!Πως είστε?Εμείς καλά!Η μικρή είναι 9100,βαλαμε 300 γραμμάρια αυτό τον μήνα! Το υψος για αλλη μια φορά δεν μπορεσαμε να το μετρήσουμε! Την βρήκε,όπως πάντα ζωηρή!Τελικά,λόγω αλλεργίας στο αγελαδινό,δε θα ξεκινήσουμε αυγό και δε θα κάνουμε κάποιο εμβόλιο!Μετα τον χρονο θα κάνουμε εξετάσεις!

ΜΑΥ ΜΟΥ,οποτε θα απολαύσεις για λιγες μέρες ακόμη τις κορουλες σου!Τι καλά!Περαστικά στην πεθερά σου!Το ποτε θα λειτουργει νύχτα το φαρμακείο το βγάζει κάποιος σύλλογος?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,θέλει η γιαγιά να δει το εγγόνι στην κοιλιά?Κρίμα όμως που σας άλλαξε τα σχεδια!Δεν πειράζει!Την επόμενη φορά κοπελα μου!Κατα τ'αλλα είστε καλά?

ΝGN ΜΟΥ,τι κάνετε?Τελικά λύθηκε το θέμα σου με τη σύνδεση στο καφέ?

Καλη νηστεία κορίτσι μου!Και γω ξεκιναω!Να μην βαζεις στο μυαλό σου πως μπορεί να μην τα καταφερεις!Να μην το σκέφτεσαι καν!Η νηστεία δεν πρεπει να ζοριζει τον χριστιανό, αλλά να του τρέφει γαλήνη!:)

Τι κανουν τα παιδάκια σου?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι σπάθες?Με τρομαζεις.Το μωρο είναι καλά?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,μουλιασατε?:D!Και δω άστατος! Άντε μωρέ,απο τη μια να βρέξει γιατί τα χωράφια είναι τελείως στεγνά! Χρειαζόμαστε νερό!Απο την αλλη,είναι ενοχλητικο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα σας! Θέλετε ακομη μια μωρομαμα στη παρέα σας;;!

Εχω ενα αγοράκι σχεδον δυόμιση μηνων. Τον λατρευω όσο τιποτα στον κοσμο αλλα ο καλός μου ακομη δεν μιλάει!!! Οπότε με εχει φάει η μοναξιά της νέας μάνας!!

Αυτο το πανυγηρι ορμονών-ευθυνών-κλεισουρας-χαράς ανομολογητης και κάπου ανάμεσα σε πάνες και πιπιλες καταλαβαίνεις πως έχεις να επικοινωνγσεις με άνθρωπο μερες τωρα!!! Κι ο Μπαμπας περιορίζεται στα νεα του μωρου! Και χτυπάει το τηλέφωνο και ρωτάνε τι κανει το μωρο! Ε!!! Κάτσε! Πες και καμια κουβέντα! Ας μιλήσουμε έστω για τον καιρο! Ουτε που πρόλαβα να δω αν σταμάτησε η βροχή! Πες μου τι γινεται στον έξω κοσμο! Εχω να βγω μήνες τωρα..

Αλλα δεν θα καλοκαιριασει;; Θα σου πω εγω!!! Τον μπεμπη στο καρότσι και βουρ για βόλτες!!!

Με νιώθεις;;;

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Εχω ενα αγοράκι σχεδον δυόμιση μηνων. Τον λατρευω όσο τιποτα στον κοσμο αλλα ο καλός μου ακομη δεν μιλάει!!! Οπότε με εχει φάει η μοναξιά της νέας μάνας!!

Αυτο το πανυγηρι ορμονών-ευθυνών-κλεισουρας-χαράς ανομολογητης και κάπου ανάμεσα σε πάνες και πιπιλες καταλαβαίνεις πως έχεις να επικοινωνγσεις με άνθρωπο μερες τωρα!!! Κι ο Μπαμπας περιορίζεται στα νεα του μωρου! Και χτυπάει το τηλέφωνο και ρωτάνε τι κανει το μωρο! Ε!!! Κάτσε! Πες και καμια κουβέντα! Ας μιλήσουμε έστω για τον καιρο! Ουτε που πρόλαβα να δω αν σταμάτησε η βροχή! Πες μου τι γινεται στον έξω κοσμο! Εχω να βγω μήνες τωρα..

Αλλα δεν θα καλοκαιριασει;; Θα σου πω εγω!!! Τον μπεμπη στο καρότσι και βουρ για βόλτες!!!

Με νιώθεις;;;

Καλως ορισες στην παρεα μας ανχωμενη!!!!Να σας ζησει το παληκαρακι σας!!!

εγω εχω μια κορη περδικοστηθη!!!!:tongue::tongue::tongue:

αυριο γινομαστε 3 μηνων!!!!

μεγαλωνουμε λεμεεεε!!!!εδω θα συναντησεις πολλες μουρλες!!!

θα γελασεις με την ψυχη σου!!!!!

ηρθες στην καταλληλη παρεα!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αασε απο κλεισουρα αλλο τιποτα.....!!!!

θα φυγει και ο Μαρτης γδαρτης και παλουκοκαφτης,και θα κανουμε

πολλες καροτσαδες οοολες μας!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα σε ευχαριστω για το καλωσόρισμα!! Σε ευχαριστω πολυ και σε εσένα να ζήσει η πριγκίπισσα σου! Να ειναι πάντα γερη! Είστε 14 μερες μεγαλύτερες απο εμάς!

Διάβαζα αρκετό καιρο πριν πάρω την απόφαση να γράψω οπότε εχω καταλάβει ποσο καλη

Παρέα είστε!

Εχετε μαγουλακια ε; Ποσο μ αρέσουν! Ο δικός μου βάζει το φαγητο σε ύψος και μαγουλακια δεν εχει κανει! Ειναι ένας ψηλουλης τσιλιβιθρας!

Με τον ύπνο πως τα πάτε;;

Αχχχ ειμαι απο τον Νοέμβρη κλεισμένη στο Σπιτι και μετράω τις μερες να φύγει και ο μαρτης για να σουρτουκεψουμε!

Επεξεργάστηκαν by Agxomeni
Συμπλήρωμα ερώτησης.

Οταν σε πρωτοειδα κατάλαβα πως τόσα χρονια ήμουν μιση.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κούκλες μου!Πως είστε?Εμείς καλά!Η μικρή είναι 9100,βαλαμε 300 γραμμάρια αυτό τον μήνα! Το υψος για αλλη μια φορά δεν μπορεσαμε να το μετρήσουμε! Την βρήκε,όπως πάντα ζωηρή!Τελικά,λόγω αλλεργίας στο αγελαδινό,δε θα ξεκινήσουμε αυγό και δε θα κάνουμε κάποιο εμβόλιο!Μετα τον χρονο θα κάνουμε εξετάσεις!

ΜΑΥ ΜΟΥ,οποτε θα απολαύσεις για λιγες μέρες ακόμη τις κορουλες σου!Τι καλά!Περαστικά στην πεθερά σου!Το ποτε θα λειτουργει νύχτα το φαρμακείο το βγάζει κάποιος σύλλογος?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,θέλει η γιαγιά να δει το εγγόνι στην κοιλιά?Κρίμα όμως που σας άλλαξε τα σχεδια!Δεν πειράζει!Την επόμενη φορά κοπελα μου!Κατα τ'αλλα είστε καλά?

ΝGN ΜΟΥ,τι κάνετε?Τελικά λύθηκε το θέμα σου με τη σύνδεση στο καφέ?

Καλη νηστεία κορίτσι μου!Και γω ξεκιναω!Να μην βαζεις στο μυαλό σου πως μπορεί να μην τα καταφερεις!Να μην το σκέφτεσαι καν!Η νηστεία δεν πρεπει να ζοριζει τον χριστιανό, αλλά να του τρέφει γαλήνη!:)

Τι κανουν τα παιδάκια σου?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι σπάθες?Με τρομαζεις.Το μωρο είναι καλά?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,μουλιασατε?:D!Και δω άστατος! Άντε μωρέ,απο τη μια να βρέξει γιατί τα χωράφια είναι τελείως στεγνά! Χρειαζόμαστε νερό!Απο την αλλη,είναι ενοχλητικο!

Μαρακι μου καλα ειναι το Μπεμπε!!

Η Μαμα του ειχε θεμα εδω και μια εβδομαδα.

Ειχα κυστη κοκιτος και με την εγκυμοσυνη επιδηνωθηκε και μου το καθαρεισε με τοπικη ανεσθησεια.

Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Με νιώθεις;;;

Καλοσηρθες στην παρεα μας κοριτσι μου!!

Και να σας ζησει και ο μπεμπουλης σας....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πατουσιτσα σε ευχαριστω για το καλωσόρισμα!! Σε ευχαριστω πολυ και σε εσένα να ζήσει η πριγκίπισσα σου! Να ειναι πάντα γερη! Είστε 14 μερες μεγαλύτερες απο εμάς!

Διάβαζα αρκετό καιρο πριν πάρω την απόφαση να γράψω οπότε εχω καταλάβει ποσο καλη

Παρέα είστε!

Εχετε μαγουλακια ε; Ποσο μ αρέσουν! Ο δικός μου βάζει το φαγητο σε ύψος και μαγουλακια δεν εχει κανει! Ειναι ένας ψηλουλης τσιλιβιθρας!

Με τον ύπνο πως τα πάτε;;

Αχχχ ειμαι απο τον Νοέμβρη κλεισμένη στο Σπιτι και μετράω τις μερες να φύγει και ο μαρτης για να σουρτουκεψουμε!

Σε ευχαριστω πολυ αγχωμενη!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

με τον υπνο μια χαρα τα παμε!!!!!εχουμε στρωσει!!!!της εχω μαθει να κοιμαται 12 ωρα να κοιμαμαι και εγω η μαυρη!!!!

τι να καμω !!!!!:P:p:p:p

ΑΠολα εχουμε και μαγουλακια και μπουτακια για ρουφηγμααα!!!!!

Δεν πειραζει που ειαι αδυνατουλης1!!σιγαααα!!!!!γερος να ειναι κι ολα οκ!!!

τον θηλαζεις????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? δεν διαβασα καθολου νεακια σας, απλα πηρε το ματι μου μια νεα μανουλα που μας εκανε την τιμη και προστεθηκε στην παρεα μας ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, καθως επισης ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!

Εμεις ειμαστε καλα, οοολη μερα βολτα, δουλειες, μαρκετ κλπ... Μολις κοιμηθηκε η φμ και εγω μολις καθισα :tongue:.

ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥ καλως ορισες στο παρεακι μας!!! Οτι καλυτερο σου ευχομαστε...!!!

Ολες οι τσουπρες καλα ειστε??? τα τσουπρακια σας???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...