Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!τι κανετε?

Καλη Σαρακοστη και μαλλον και καλο χειμωνα!!!!!!!χαχαχαχαχαχχα!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε!Μεσα σημερα.Απο χθες το βραδυ βρεχει και κανει και κρυο!!!!!Εσεις οοοοοοοολες καλα?

Να περασετε ομορφα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο μενα!Τι κανετε καλες μου?Εμεις καλα!Ειχα ησυχη βαρδια χθες!Ευτυχως ηταν η μητερα μου εδω,οποτε το πρωι κοιμηθηκα,και λιγο το απογευματακι!Σημερα ειμαι και παλι νυχτα!

Ηλιοβασίλεμα,τι κανετε?Πως ειναι η Αγγελικη?Ναι μωρε κοριτσι,μου λειπειη μικρη,αλλα δεν γινετε διαφορετικα!Και οπως ειπες,οσο μπορω,τις ωρες που ειμαι σπιτι,τις περναω μαζι της!Γι αυτο χανομαι πολλες φορες!

Μαυ μου,αυριο ξεκινας δουλεια λοιπον?Καλη αρχη κοπελα μου!Ευχομαι να ξεκινησεις ευχαριστα!

Τι κανουν οι μικρουλες σου?Ειχε ορεξη για παιχνιδια η Β?:rolleyes:!Τα πιανει και αυτα,ωρες ωρες,μια απιστευτη υπερενταση!

Η Μιχαελα μας πως ειναι?

μποτσακι μου,τι κανεις κοριτσι μου?Ευτυχως που εχεις τον συζυγο αυτες τις μερες,οποτε μοιραζεστε καποια πραγματα!

Κοπελα μου,βαση νομου,ισχυει αυτο που λες.Δεν επιτρεπεται να κανεις 2 βαρδιες μεσα σε ενα 24ωρο!Απορω και γω,δεν εχουν θεματα με την επιθεωρηση εργασιας?Εκτος και αν,αλλο προγραμμα εμφανιζουν σε μας και αλλο εκει!Διολου απιθανο δηλαδη!

Τι κανεις ο Χρηστακος μας?

Christina123μου,ταλαιπωρηθηκε η μπουμπου απο το εμβολιο?Πως ειναι τωρα?Συνεχιζεις τον θηλασμο,σωστα?

Οσο για τον γιατρο,ειναι απαραδεκτος!Χαιρομαι φυσικα που η μητερα σου εχει αναρρωσει!Αλλα εαν η γυναικα πρεπει να κανει φυσιοθεραπειες,πρεπει και καποιος να τις γραψει!Γιατι να πληρωσει λεφτα αδικα?

αγοροmummy!,μαρη,ελιωσα και γω με τη νεα χειρονομια του Μητσακου!Τι καλος!Και τα μαθαινει και γρηγορα η ψυχουλα μου!Πηγατε βλοτα χθες?

Το εμβρυακι μας τι κανει?

Ioannaki28μου,τι κανετε?Καλα και μεις,ευχαριστω!

Κοπελα μου γλυκια,δεν ηθελα να σου δημιουργησω την εντυπωση πως ενοχλουμε/ενοχλουμαστε για την αναφορα που κανεις στην πεθερα σου.

Ισα ισα,ενα ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου,γραφω πως καταλαβαινω την αναγκη σου να τα πεις καπου,και καλα κανεις.Το να τα κρατας μεσα σου,σε φορτιζουν περισσοτερο συναισθηματικα και ψυχικα και ειναι χειροτερο και για σενα και για την οικογενεια σου!

Εγω σου λεω,να μην ασχολεισε περαιτέρω!Να τα λες και επειτα να τα ξεχνας!

Γι αυτο σου ειπα πως δε ξερεις ποτε πως τα φερνει η ζωη!

Και γω κατηγορουσα την πεθερα μου,αλλα μου σταθηκε πολυ και αναρωτιεμαι πλεον μηπως και γω ειμαι υπερβολικη!Μηπως μετραω τα παντα!

Οποτε,μην τα παιρνεις ολα της μετρητής!Ασε και κατι να πεσει κατω.Μπορει και συ να το βλεπεις παραλογο.

Ξεκινησε η μικρη φαγητουλη?

Πατουσιτσα μου,τι κανετε?Η μικρη?

Υολα μου,περαστικα σας!Ευχομαι και γω να μην κολλησει και ο μικρος!

Θα παρεις τις καταλληλες προφυλαξεις,ξερεις εσυ!

Κοαλακι μου,πουλ βροχη ετσι?Κριμα μωρε!Τι κανετε?

Τα υπολοιπα κοριτσια!Σε γενικες γραμμες,διαβασα πως τα περασατε ησυχα και ομορφα σημερα!

Εγω κοιμομουν εως τις 2 το μεσημερι!Επειτα φαγαμε οσπρια και ολα τα συναφη,λογω ημερας και κατα της 4 ξανακοιμηθηκαεμ ολοι μαζι κανενα 2ωρο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσιααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανετε??? καλεεεεεεεεεεεεε καλη σαρακοστη, μπορει να μη μας καθαρισε απο αποψη νηστειας αλλα απο αποψη νερου δεν εχουμε παραπονο ε??? μας ελιωσεεεεεε!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, η φμ κοιμηθηκε, εγω βλεπω τηλεοραση και ο ανδρας μου διαβαζει βιβλιο!!! Δεν πηγαμε πουθενααα, οοολη μερα βρεχει :(. Αλλα φαγαμε φασολαδα, καλαμαρακια, λαγανα, ταραμα, ελιες, χαλβα κλπ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου σημερα στις ειδησεις ακουσα κατι που με στεναχωρησε ιδιατερα!!! Θυμαστε που πριν μερικους μηνες εχασε μια τροχονομος τη ζωη της εκτελωντας την υπηρεσια της??? ε, σημερα σκοτωθηκε και ο αδερφος της σε τροχαιο :(:(:(!!! Τι πικρα αυτοι οι γονεις??? στεναχωρεθηκα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, η ατιμη η μοιρα τι παιχνιδια παιζει!!!!!!!!! Συγνωμη αν σας πικρανα αλλα πραγματικα ηθελα να σας το πω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Τελικά θα καταω σπίτι κ σήμερα, μπορεί και αυριο, γιατί η πεθερά μου γύρισε άρρωστη από Ελβετία...... Και οχι τιποτε άλλο, είχα ξεσηκωθεί.. Τώρα θα δούμε πως θα παει, ίσως χρειαστεί να φάω κ όλη τη βδομάδα...

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, απλά ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που μας έγραψες.. Μα καλά πως είναι δυνατόν... Κατα τα άλλα, και του χρόνου να ειστε πάλι όλοι μαζί!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, δουλευεις τώρα εσύ.... Τί κούραση Θεέ μου.. Η νυχτερινή δουλειά Δεν παλεύεται πάντως.. Κουράγιο!!

Κοριτσάκια τα υπόλοιπα το πρωί!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?

εμεις χτες ειχαμε βγε απο νωρις εξω κ μαζευτηκαμε αργα !!!!!!εβρεχε κ εδω !!!!

ΜΑΥ αχ αντε μωρε θα χαρεις λιγο ακομη τα κοριτσακια σου!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ξεκιναμε φαι!!!!!!

βρε κοριτσια οταν ξεκινησαν τα μικρα σας να τρων μοσχαρι τι ζητουσατε στο κρεοπωλη?απ το ποντικι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα! ομορφα περασαμε εχθες, στη λεσχη καναμε Κουλουμα και ο μικρος ευχαριστηθηκε παιχνιδι, ηταν κατι παιδακια μεγαλυτερα και επαιξαν ομορφα!

Συμπεθερα μου καλη Σαρακοστη! τι τραγικο αυτο που μας εγραψες για εκεινα τα αδερφια? πραγματικα εφιαλτης... ποσο κουραγιο να εχει η οικογενεια?

Μαρακι βορινο καλα ειμαστε κι εμεις! και το σπορακι! σημερα θα μιλησω με τη γραμματεα του γιατρου να μου πει ποια μερα ακριβως θα με δει. ειχες τη μανουλα σου ευτυχως και ξεκουραστηκες λιγο, τι να κανεις!

May μου πανω που ειχες προετοιμαστε σου πηγε πισω το προγραμμα? περαστικα στην πεθερα και ευχομαι να μην κολλησει κανενα απο τα μικρουλια!!

Μποτσακι μαρη οπως τα πες καλο χειμωνα!!!!! αχαχαχα! ο Χρηστακος μας καλα ειναι??

Ιωαννακι καλη αρχη με το φαγακι σας! Αμα σου πω τα κομματια του μοσχαριου τα μπερδευω παντα!!! και ψωνιζει ο αντρας μου στο χασαπη, αλλα νομιζω ναι ποντικι παιρνουμε και καμια φορα νουα!

Οι υπολοιπες τι κανετε?? βρε κοριτσια εχουμε χασει πολλα απο τα κοριτσουδια! τη sotsafi, την Ελλη, και δε θυμαμαι ποιες αλλες! ελπιζω να ειναι ολες καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εμείς μια χαρούλα. Χθες τελικά πήγαμε έξω για φαγητό και περάσαμε πολύ ωραία. Είχε πολλά παιδάκια και έπαιξε ο μικρός με την ψυχή του!!!! Η δε μικρή όλο κοιμόταν στο καρότσι!!! Τι παιδί κι αυτό...????

Σήμερα έχει πολύ καλό καιρό αλλά κάτσαμε μέσα γιατί είχα πολλές δουλείες. Δεν με πείραξε όμως γιατί αυτές τις μέρες όλο έξω ήμασταν.

Σήμερα ξεκινήσαμε και νηστεία 40 μέρες. Για να δούμε θα το τηρήσουμε???? Συνήθως αντέχουμε αλλά τώρα θα δείξει. Έχω και πάτημα οτι θηλάζω οπότε μπορεί να κάνω και καμιά παρασπονδία!!!!;);););););)

Όλες καλά μου είστε?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα NGN! Καλη Σαρακοστη και καλη δυναμη με τη νηστεια!! μπραβο σας που περασατε ομορφα!!! εγω παντως το παραδεχομαι με το ζορι αντεχω νηστεια την Μεγαλοβδομαδα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

to1Np2.png

KCkop2.png

Βρε κοριτσια εμας απο παρακευη βρεχει διαρκως......εχουμε μουλιασει....:(

Ngn μπραβο που νηστευετε!!! εμεις μεγαλη εβδομαδα μονο και καποιες φορες και αυτη την εβδομαδα με την καθαρα Δευτερα!!!

Αγορομαμυ, πεμπτη και παρασκευη θα εχεις αδεια επισημη απο την δουλεια;

Ηλιοβασιλεμα κι εδω ο καιρος τα χαλια του σημερα! μονο την Κυριακη μας εκανε τη χαρη και ηταν λιγο καλυτερος.. επισημη αδεια δε δικαιουμαστε, απλα ενημερωνω τη διευθυντρια προσωπικου και μου δινει το οκ. Απο τον οαεδ που ειναι το προγραμμα δε δικαιουμαστε τιποτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...