Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου καλησπέραααα!!!! Βόλτα με το αυτοκίνητο σήμερα;; Καλά κάνατε!! Ο καιρός δεν ήταν κατάλληλος!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ το ινφαρίξ είναι ακριβώς ότι κ το πενταβάκ με τη διαφορά οτι προφυλάσσει επιπλέον από ηπατήτιδα Β. Επομένως όσοι κάνουν το πενταβάκ, πρεπει μετά το χρόνο να κάνουν ξεχωριστά δύο δόσεις ΄η τρεις (δε θυμαμαι) μόνο για ηπατητιδα Β. Η Βασιλική εχει κάνει το πενταβακ κ ξεχωριστά της ηπατητιδας. Η Μιχαέλα, κάνει το ινφαρίξ (άλλος παιδιατρος). Είναι καθαρά θέμα παιδιάτρου.

ΓΙΟΛΑ μου περαστικά στη Β σου!! Μα τι έπαθε; Ίωση; Κριπμα που χαλάσατε την έξοδό σας, αλλά τί να κάνεις.... Πως είναι τωρα; Μή φοβασαι για τον μπέμπη!! Όσο γιαυτόν, πήρε τα πάνω του!! Και μενα το 5180 χωρίς κακά είναι..... Πόσα βα αφαιρέσω άμα κάνει...; :shock::shock::shock::confused::confused::confused:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερ κοριτσια και απο εμας!!!καλα εισαστε??

εμεις μια χαρουλα!!!!λιακαδα σημερα ειχαμε!πηγαμε βολτουλα με τη μικρη!με το αυτοκινητο!

κοιμοτανε σε ολη τη διαδρομη!ξυπνησε!εφυγα!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετΕ?? εμεις καλα! τελικα την καναμε τη βολτα μας, δεν εβρεξε και πηγαμε και το πρωι παραλιακα και το απογευμα στο χωριο!!! το μεσημερι βεβαια ριξαμε τους υπνους μας! περασαμε πολυ ομορφα σημερα.. ηρθαν και οι γειτονες μια γρηγορη επισκεψη με τις κορουλες τους και επαιξε και ο μικρος.. Βλεπω γενικα ειμαστε οοοολες καλα??? μπραβο!!!

Ηλιοβασιλεμα μου λατρευω το γιουβετσακιιιιιιι!!! το κανω σε πυλινο συνηθως!! με μπολικη κανελα το κανω!

Μποτσακι τι κανετε ωρε???? ο γιοκας σου βολταρε σημερα με το αυτοκινητο ε??

Πατουσιτσα κι εσεις βολτιτσα με το αυτοκινητο?? τεζα η Δεσποινουλα?? κυυυρρρρια!!

May μου και το δικο σου φαγητο, λατρεμενο!!! Τι κανουν οι ζουζουνες σου? ναι εγω ερχομαι Αθηνα την Πεμπτη το πρωι!!

Γιολα μου περαστικα στο κοριτσακι σου και ευχομαι να μην κολλησει ο μπεμπης σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα??? ο καιρος εδω χαλια, οπως φανταζομαι και εκει!!! Δεν διαβασα νεακια σας, μονο κατι λιγα!!!

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ κοιμαται και ο αντρας μου μολις γυρισε απο εξω που πηγε να δει τη μπαλα. Αχ κοριτσια ο καιρος χαλια απο το πρωι και εκει που καθομουνα και επλενα πιατα το απογευμα με κλειστο πατζουρι γιατι εβρεχε και θα εκανε χαλια τα τζαμια (που μολις προχθες ειχα καθαρισει) ξαφνικα γυρναω το κεφαλι μου και βλεπω να ξεπροβαλει ο ηλιος (ξαφνιαστηκα γιατι ειχε πολυυυ φως) ανοιξα λιιιγο το πατζουρι να δω αλλα εβρεχε παλι :(. Τελικα αυριο μαλλον θα κανουμε καθαρα δευτερα μετα βροχης!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! :tongue::tongue::D:D

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ο γαμπρος λεει σ' αγαπαω, αχ τι ερωτας!!!!!!! Μαθε του να λεει "σ' αγαπαω φμ μου"!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλησπερα συμπεθερα!! εμεις σημερα τη γλιτωσαμε τη βροχη, τωρα το βραδυ μονο κατι γινεται.. αλλα αυριο θα ειναι χαλια δυστυχως! ναι εκανε ο αγαπες ο γαμπρος, στειλε γρηγορα τη φμ γιατι σημερα εκανε τα γλυκα ματια στη μια γειτονοπουλα ο Μητσος, στειλε τη φουρτουνα να επιβαλει την ταξη!!!!! κατα τ'αλλα καλα εισαστε???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου,μπαίνω για μια καλησπέρα! Θα φύγω σε λίγα λεπτα για τη δουλεια!

Είστε καλά?

Περασατε όμορφα σήμερα?

Εγώ το πρωι δουλευα,και γυρνώντας πηγαμςε βόλτα στην παρέλαση,όπου ηταν μετρα και ο άντρας μου!

Καλά ηταν,η μικρή το ευχαριστήθηκε!

Στη δουλεια ήσυχα! Ειχαμε εναν ανήσυχο ασθενή τον οποίο βαλαμε στην απομόνωση! Ευτυχώς γιατί δεν ήθελα να τύχει κάτι σήμερα στο νυχτερινή μου!

Σας αφήνω κούκλες μου!

Χρόνια πολλά και καλη σαρακοστή!

Καλό βράδυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλησπερα συμπεθερα!! εμεις σημερα τη γλιτωσαμε τη βροχη, τωρα το βραδυ μονο κατι γινεται.. αλλα αυριο θα ειναι χαλια δυστυχως! ναι εκανε ο αγαπες ο γαμπρος, στειλε γρηγορα τη φμ γιατι σημερα εκανε τα γλυκα ματια στη μια γειτονοπουλα ο Μητσος, στειλε τη φουρτουνα να επιβαλει την ταξη!!!!! κατα τ'αλλα καλα εισαστε???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δεν σε προλαβα, καλα ειμαστε!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καλη βαρδυα να εχεις!!!

Κοριτσακια μου και εγω παω για υπνο, καληνυχτα σε οοολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!! Καλά κούλουμα! Να περάσετε όλες όμορφα, αν και ο καιρός σήμερα δέ βοηθάει καθόλου!! Εμείς θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό!

Θα τα πούμε πάλι το βράδυ!! Καλημέραααααααααα!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και απο μενα!!!!!!!!

Και εμεις δεν νομιζω να κανουμε κατι ιδιαιτερο λογω βροχων για 3η μερα συνεχομενα...

Χθες το απογευμα μεσα στη βροχη και στο κρυο, παρακολουθησαμε την παρελαση....μετα γυρισαμε και χωθηκα στις κουβερτες!

καλα να περασετε!

Καλή Σαρακοστή κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Και εδώ βρέχει σήμερα.

Εμείς θα βγούμε έξω για φαγητό.

Αν δεν με πετάξει έξω το βράδυ θα μπω να διαβάσω τα νέα σας!!!!!!!

Καλά να περάσετε όλες!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα κορες και καλη Σαρακοστη!!!!

καλα εισαστε???καλα να περασετε σημερα οπου και ν πατε οτι και να κανετε.εμεις μεσα σπιτι!πολυυυυυ κρυυυοοοοοοο!!!!

αππαπαπααπαπαπαπαααα!!!!!!!!!!

το βραδυ θα τα πουμε,που θ μαζευτουμε ολες....!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...