Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ιωαννα!!! τι κανετε?? ξυπνησε η μουρμουριτσα σου?? βρεχει ε?? κι εδω βλεπω παει να φερει συννεφα και δεν ξερω αν θα προλαβουμε να βγουμε βολτιτσα!

ναι βρεχει

ειμαστε κ μονες σημερα εχει υπηρεσια ο μπαμπας μας

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!!!!!!

Χριστινακι πώς ειστε; η μαμα σου πώς παει; σηκωνεται με το πι καθολου;

Το μωρακι σας ;;;

Ιωαννα, εννοειται εδω στη παρεα μπορεις να τα λες οπως τα αισθανεσαι για την πεθερα...Δεν χρειαζεται να τα κρατας μεσα σου!

Απλα μπορει να προσπαθουμε να σε ηρεμησουμε και οχι να σε φουντωσουμε κι αλλο με αυτα που σου κανει η πεθερα.

Και εγω ειμαι πεθεροπληκτη αλλα περναω φαση πληρους αδιαφοριας προς εκεινους και δεν θελω ουτε καν να τους αναφερω....γιατι στην τελικη εγω χαλιεμαι.

Αγορομαμυ, ωραιο το φαγητο σας!!! Εγω εβαλα κοκκινιστο μοσχαρι και μαλλον θα το γυρισω σε γιουβετσι πιο μετα...

Θελουμε και εμεις να παμε μια βολτιτσα γιατι σταματησε η βροχη πριν κανα 2ωρο και οριακα βγαινει ηλιος και ξανακρυβεται....

Καλημέρα κοριτσάκια!! Τί κάνετε; Έχω σηκωθεί από τη μαυρη νύχτα που λένε, γιατί αποφάσισα να κάνω τραπέζι στη μαμά μου κ τον πεθερό μου (ο μπαμπάς μου ειναι στο Πήλιο για να κλεισει τη βάφτιση που σας έλεγα κ η πεθερά μου γτρναει αύριο τελικά απο Ελβετία). Θα κάνω κοτόπουλο στο φουρνο με πατάτες, αλλά τα ψήνω στη γάστρα, με μια σαλτσα από μουσταρδα, μέλι κ λεμόνι κ γίνεται πεντανόστιμο!! Αλλά για να τα προλάβω όλα αυτά, σηκώθηκα απο τις 6.30, τα εχω ετοιμασει κ μενει μόνο το ψήσιμο. Με τη Β θα στρωσουμε το τραπέζι μετά, που της αρεσει!! Επίσης είμαι χαρούμενη γιατί ζύγισα τη μικρή (μή με κοροιδευετε, Κυριακή σήμερα) και είναι 5180!! Περάσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα 5 κιλά!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καλημερα!!! Βελτιώνεται η μαμά σου; Έχουν βάλει πλαφόν στους γιατρούς και δε μπορούν να συνταγογραφούν ανεξέλενκτα. Η μικρή σου ταλαιπωρήθηκε με το εμβόλιο ε;; Κρίμα ρε γμτ! Ευτυχώς σιγα σιγά συνέρχεται..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλημερα!! Και δω μια ήλιο, μια σύννεφα βγάζει! Αν και σήμερα δεν εχουν πει βροχες στην Αθήνα! Απο αυριο θα μουσκέψουμε πάλι! Ωραίο το γιουβετσάκι!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου καλημερα κ σε σένα! Πεντανόστιμο κ το δικό σας το φαγάκι!! Ο Μήτσος μας τι κάνει;; Το σποράκι;; Τέλος εβδομάδος ερχεσαι Αθήνα για το γιατρό αν θυμάμαι καλά;;

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαυ μου ωραιο γινεται ετσι το κοτοπουλο και με μελι,μουσταρδα και πορτοκαλι!

Εχεις και βοηθο την Βασιλικη και ποιος στην χαρη σου!!!

Αντε και η μπεμπουλα σου πατησε τα 5κιλα!!!!!! μια χαρα!!!!

Και εμεις θα φαμε κατω στης μαμας μου που θα ειναι και τα 2 ανηψακια μου! Και η μαμα μου κοτοπουλο με πατατες μαγειρευει και εγω το γιουβετσακι και εχει σπανακοπιτα και μια χαρα θα τσιμπησουμε και παλι!!!;)

Και εμεις θα φαμε κατω στης μαμας μου που θα ειναι και τα 2 ανηψακια μου! Και η μαμα μου κοτοπουλο με πατατες μαγειρευει και εγω το γιουβετσακι και εχει σπανακοπιτα και μια χαρα θα τσιμπησουμε και παλι!!!;)

μμμμμμ κ σεις ωραια φαγητα εχετε!!!!!!!!εγω θα παραγγειλω τιποτα απ εξω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

μμμμμμ κ σεις ωραια φαγητα εχετε!!!!!!!!εγω θα παραγγειλω τιποτα απ εξω

Ιωαννα τι θα παραγγειλεις; ο αντρας σου δουλευει σημερα;

Η Μουρμουριτσα καλα;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Όλο με πετάει έξω από το καφέ και δεν έχω διαβάσει τίποτα από χθες. Ξέρει κάποια γιατί μου βγάζει πρόβλημα τον τελευταίο καιρό??? Μόνο σε αυτήν την σελίδα μου το κάνει!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια χρονια πολλα και του χρονου...καλυτερα για μερικες απο εμας.

Πηγε στο παρτυ του βαφτισημιου μου η Β. με τον αντρουλη μου και γυρισαν κατα τις 12.Η μικρη δεν ηπιε ουτε γαλα και κατα τις εξι το πρωι εκανε εναν βηχα με εμετο μαζι και κατουρηθηκε:shock:Ειχε 38,6 και σημερα τρεμω μην εχει κολλησει ο μπεμπης.Φυσικα και δεν πηγαμε στο εξοχικο και στεναχωρηθηκαν και τα πεθερικα μου και τα κουνιαδια μου με τα ανηψια που μας περιμεναν.Ειχαν κανει ετοιμασια και ειδικο μενου με κουνελι για μενα που δεν τρωω μοσχαρι...

Μαυ μου κι εμεις χτες ειμασταν 4950 χωρις ομως να εχει ενεργηθει και ειμαστε χαρουμενοι οτο προχωραει καλα συν οτι κοιμαται εφταωρο το βραδυ.Το πρωι βεβαια εικοσαλεπτα.

ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν προλαβαινω να σχολιαζω τα τεκταινομενα σας.Ισα ισα προλαβαινω τα νεακια μου αλλα σας διαβαζω ολες.

ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ηλιοβασίλεμα η μαμά μου προχωράει με το πι :-)

Της έβγαλε και τα ράμματα και επιτέλους μπορεί να κάνει και κανονικά μπάνιο πλέον!!! Αλλά βέβαια έχει μέλλον ακόμα... και προς το παρόν κάνει φυσικοθεραπείες αλλά τις πληρώνει... καθώς δεν είναι εφικτό να ξεπεράσεις την αγκύλωση μόνος σου!! Η φυσικοθεραπεύτρια της είπε ότι όφειλε αφού την είδε και Ιανουάριο και Φεβρουάριο και την εγχείρησε εκείνος να έχει φυλάξει σε έναν από τους 2 μήνες να της γράψει... αλλά τι τα θες!!!

Μπράβο Μαυ και Υολα για τα μικρά σας!!! Και εμένα εχθές ήταν 4990!!! Πήρε λιγότερο αυτή τη βδομάδα λόγω του εμβολίου...

Επίσης η αδελφή μου μου είπε ότι κακώς μας έγραψε το pentavac, γιατί το infanrix είναι πιο νέας γενιάς και έχει λιγότερες παρενέργειες... Ξέρετε αν όντως ισχύει????

Α... και πρώτη φορά εχθές ένιωσα ότι η μικρή άδιασε όλο το στήθος μου και ήθελε κι άλλο γάλα για να κοιμηθεί... αλλά δεν είχα έτοιμο, καθώς δεν έχει πιει ποτέ ξένο μέχρι τώρα... και μέχρι να βράσει το νερό κτλ... τελικά την πήρε ο ύπνος!!!

3 μέρες είχε μειωθεί η ορεξή της λόγω του εμβολίου... και αμέσως μειώθηκε και το γάλα μου!!! Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν γυρίσω στη δουλειά!!! Θα μπορέσω να κρατήσω έστω κάποια γεύματα???

kPAZp2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυ!!!!!!!!!!Καλησπερα τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε πηγαμε μια βολτιτσα το πρωι με το αυτοκινητο κι αυτο ηταν γιατι φυσαει κανει κρυο κι ενω ειχε ηλιο αρχιζει και συννεφιαζει παλι.Οοοοοοοοοολες καλα????

ΜΑΥ μουυυυυυυυυυ μεγαλωσε μωρε το νινακι????Τελειαααααα!!!!!!1Μια χαρα τα παει το μπουμπουκακι μας!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ μου κι ο δικος σου μια χαρα.Αντε παιρνει τα πανω του σιγα σιγα!Καλα η φωτο που τον εχει η αδερφη του αγκαλιτσα ειναι ολα τα λεφτα!Περαστικουλια κι ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου κι εσενα η μουμπου πηρε φορα και μεγαλωνει!αμαν αυτοι οι γιατροι.Σπανια θα βρεις καποιον που θα κανει τη δουλεια του εκτο τοις εκατο σωστα!Ελεος!!!!!!Χρηστινακι κι εμεις το ινφαριξ καναμε.Δεν ξερω γι αυτο που λες αλλα εχω ακουσει κι αλλα μωρακια που το κανουν.Παντως κι εμενα την πρωτη φορα εκανε πυρετουλι και ηταν μεσα στην υπνηλια.Γενικα απο οτι εχει δειξει τον πειραζουν τα εμβολια.Θα δουμε στην πορεια!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...