Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ιωαννακι τι κανετε? τι κανει η μουρμουριτσα?? θεα η πεθερα... της εδειξες ομως ποτε πως να το φτιαξει?? μηπως κι εσυ την αποπαιρνεις λιγακι μαρη??? γιατι και της μανας που χρειαστηκε να της εξηγησω 1-2 φορες μεχρι να μαθει, καλα δε σου συζητω για εμενα μεχρι να καταλαβω τη φιλοσοφια των ml νερου με σκονη!!! Μερικα πραγματα σε εμας φαινονται αυτονοητα επειδη εχουν γινει η ρουτινα μας..

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε??? κοιμηθηκε η Αγγελικουλα ή ειναι ακομα ξυπνια μιας και κοιμηθηκε το μεσημερι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθερααααααααααα!!!!Θα περιμενει λέει!!!!

Θα είναι πλυμενος ξυρισμενος καλοντυμένος κι έτοιμος για βόλτα με την πρηγκιπισσα μας!!!

Στεφανιανα μου το ξέρω κοριτσάκι μου και ευχαριστώ πολύ.Εμεις δεν πήραμε τέτοια βιταμίνη ίσως επειδή δεν θηλαζω και τις έχει το γάλα μέσα.Δεν ξέρω!!!Για πες πως τα πάει ο δικός σου ο μπεμπουλης???

Μαρη συμπεθερααααααα!!!τα παιδια μας ειναι ΧΡΥΣΑΑΑΑ!!!!

Ξουριζεται και ο γαμπρουκος μου????????

χαχαχαχαχχαχχχχχααααααααααααα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυ τι κανετε???

Εμεις καλα, η φμ επαιξε πολυυυ με τα κοριτσακια και τους νονους της που ηρθαν για την γιορτη της και τωρα κοιμαται εδω και ωρα, ενω εμεις καθομαστε!!!

Ομως θα σας αφησω κοριτσακια μου και εγω, ειμαι κουρασμενη, καληνυχτα και φιλακια σε ολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσια!Καλο μηνα σε ολες!

Πως ειστε?Ποσο υπεροχη διαθεση εχετε!:D

Εμεις ειμαστε καλα!Ηρθαν χθες οι γονεις μου,οι οποιοι εχουν ξετρελαθει με την μικρη!Και αυτη χαιρεται τοσο πολυ που τους βλεπει!

Αχ,κοριτσια,ειχα την αγκαλιασω απο χθες το μεσημερι!Την αγκαλιασα σημερα το μεσημερι!Απογευμα χθες,πρωι σημερα!Ποσο μου ελειψε το καλο μου!

Μαυ μου,ευχομαι να μπορεσει να ρθει η πεθερα σου απο το εξωτερικο,αλλα και 2 μερες να πας παραπισω στη δουλεια δεν πειραζει!Ετσι δεν ειναι?

Εγω κοριτσι μου το 3ημερο δουλευω!Αυριο μαλιστα ειμαι πρωι και νυχτα(γυριζω 3.30 και το βραδυ,στις 11 θα ξαναπαω),αλλα και τη Δευτερα νυχτα!

Τι να κανεις!

Καλη αρχη ψυχη μου και σενα,αν και θα τα ξαναπουμε αυτα!

Θα πηγαινετε εσεις τα παιδια σε αυτους ή θα ερχονται στο σπιτι?

Μποτσακι μου,ναι ματια μου,καταλαβαινεις τον πονο της μεσης!Και συ ολη τη μερα στη δουλεια εισαι ορθια!Και με τακουνια!

Οσο μπορω φοραω τη ζωνη,η οποια ομολογω πως βοηθαει παρα πολυ!

Πατουσιτσα μου,αποφασισες τελικα να δινεις το πρωτο γαλα?Οπως κρινεις εσυ καλυτερα!Αφου το πινει!Μαλλον περνουσε καποιο αλμα αναπτυξης η μικρη!Εχουν και αυτα τα πισογυρισματα τους!Μικρουλια ειναι μωρε!

Νgn μου,ποσο μου αρεσε που διαβασα την ιστορια σας!Και της Αγορομαμμυς μας!Με τααξιδεψατε και στη δικια μου γνωριμια με τον αντρα μου,αλλα και ειναι ενα κομματι της ζωης σας!:)

Ειστε ολοι καλα ετσι?

Ιωαννα μου,μη δινεις σημασια κοπελα μου στην πεθερα σου!

Θα σου πω,το εξης,με περισσεια αγαπη μου Ιωαννα μου!

Οταν ξερεις/καταλαβαινεις πως ενας ανθρωπος ειναι παραξενος/διπροσωπος/με πολλα ελλατωματα,οτι κι αν κανει,καλο ειναι να το προσπερνας!

Καταλαβαινω πως εχεις την αναγκη να το μοιραστεις με καποιον,αλλα απο κει περα,να εισαι ηρεμη μεσα σου και γαληνια.Οσο κι αν την κρινεις εσυ,αυτη θα παραμεινει ιδια,εσυ ομως θα εχεις σπαταλησει χρονο για ανουσιες καταστασεις!

Και θα σου πω το τελευταιο,δε ξερεις τι γυρισματα εχει ο χρονος.

Και γω κατηγορουσα την πεθερα μου,αλλα τωρα ζηταω μεγαλη συγχωρεση απο το Θεο,που εκρινα εναν ανθρωπο,ο οποιος μου σταθηκε απιστευτα!Και ντρεπομαι που μιλουσα ασχημα!

Τελος παντω,πες μας για τη μικρη!

Κοριτσια μου,τα υπολοιπα,να μη μιλησω προσωπικα για καθε μια,ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Δεν εχω κουραγιο να γραψω κι αλλα!Αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις!

Οποτε σας καληνυχτω!

Φιλια πολλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο ζοριζεσαι πολυ με τις βαρδιες, σου λειπει και η κορη σου αλλά και τί να κάνεις;

Οποτε θα εχεις ρεπο, θα αναπληρωνεις στιγμες μαζι με την Δημητρουλα και τον αντρα σου!!!

Να εισαι καλα!!!

Κορίτσια μου!!! Μια ατελείωτη μερα μόλις τελείωσε...... Η Βασιλική μόλις κοιμήθηκε, αφού όλη μερα ειχε μεταλλαχθεί σε αγρίμι, ετρεχε, χοροπηδούσε στα κρεβατια, στους καναπέδες, χόρευε, τραγουδαγε δυνατά, μας άλλαξε τα πεταλα. Κιαυτό το μωρό μετά, τί να σου κάνει; Πως να ηρεμησει...; Κοιμήθηκε 12-2 το μεσημέρι και πάλι τώρα,... Με τον άντρα μου κοιταζόμασταν με απόγνωση όλη μερα... Και τωρα που κοιμηθηκαν και οι δυο, δεν εχουμε κουράγιο να πούμε ούτε μια κουβέντα...

Όλη μερα βρέχει, μια λίγο, μια πολύ.. Τον σιχαίνομαι αυτόν τον καιρό....... Η πεθερά μου γυρναει τη Δευτερα, οπότε αν δεν προκύψει κατι, θα πάω στη δουλειά την Τρίτη. Μερες σαν τη σημερινή, ανυπομονώ! Τα εχω παίξει άσχημα που λένε..

Θέλω να σχολιασω τα νεα σας, αλλά μάλλον θα κοιμηθώ γιατί δεν αντέχω!!

Όνειρα Γλυκά σε όλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εγώ πριν μια ώρα τελείωσα τις δουλειες που έπρεπε να κανω και να φτιάξω κι ένα ρημαδοφαγητο για αύριο γιατί όλο στο πόδι τρώμε αφού φυσικά το μωρό κοιμόταν από τις 11 με τον πατερα του!!!!Κωλοπηλαλα δηλαδή.Ευτυχως που έχει άδεια ο άντρας μου και αφιερώνει χρόνο στο μωρό και σε εξωτερικές δουλειες γιατί η μανα μου δουλεύει αυτές τις μέρες και θα είχα σαλτάρει!!!!

ΜΑΥ μου κι εσύ κωλοπηλαλα σημερα ε??απαπαπαπαπαπα!!!!Πάντως υπάρχουν φορές που κι εγώ θα ήθελα να ήμουν για δουλεια!!!Μπορεί να μην έχω θέμα στον ύπνο αλλά μανάρι όλη μέρα είμαστε αγκαλιά.Δυσκολα κάθεται σε κουνιστο και σε ρηλαξ!!Βαριέται εύκολα και θελει να παρατηρεί τα πάντα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου θα τα παίξανε οι γειτονες!!!Θα είπανε τι μοντελο γκαστρωμενης είναι αυτό?Ετοιμογεννη και με τόση δα κοιλίτσα!!!αχαχαχαχαχα!!!Εντάξει μωρέ οι ανθρωποι που να ξέρουν!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου σου λείπει η Δημητρούλα σου ε?Υπομονή κοριτσάκι μου!!!Ωρέ μανα μου τι με περιμενει τη γυναίκα!!!μαρηηηηηηη ακομα δεν μπορώ να χωνέψω τις βάρδιες σου.Εμας αν δεν περάσει δωδεκαωρο από την ώρα που θα σχολασουμε απαγορεύεται από τον νομο να μας βάλουν βάρδια νωρίτερα!!Σε σας δεν ισχύει???

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ευχαριστωωωωωω!!!Ξεπατωθηκατε στο παιχνίδι μαρηηηη???Καλή ξεκούραση!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ βεβαίως ξυριζομαστε και αρωματιζομαστε!!!Πως θα υποδεχτούμε το Δεσποινιω,απεριποιητοι???Ντροπή!!!χαχαχχαχχαχαχα!!!

Αυτά κορίτσια μου.Κατα τα αλλά κι εδω βρέχει από το μεσημέρι!!!

Καληνύχτα και φιλία σε οοοοοοοοολες!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Κοαλάκι, χρόνια πολλά για την Μαριάνα σου.... Να την χαίρεσαι και να την δεις όπως επιθυμείς.

Μποτσάκι να χαίρεσαι τον άνδρα σου

NGN να τα χιλιάσετε με τον άνδρα σου :-)

Μαυ καλή αρχή στη δουλειά!!!

Παπουτσίτσα τα μικρά μας κάνουν ήδη κολοτούμπες το κρεβάτι ;););)

Αλλιώς τα βάζεις και αλλιώς τα βρίσκεις... Εμένα άλλαξε πλευρό τις προάλλες :confused::confused:

Μαράκι... υπομονή με την δουλειά... φαντάζομαι πόσο κουράζεσαι...Αλήθεια η μικρή τι λέει τώρα που λείπεις????

Στεφανανια, εμένα η πρώτη παιδίατρος μου έδωσε B3 (λόγω αποκλειστικού θηλασμού)... ο δεύτερος παιδίατρος μου είπε ότι είναι περιττή!!! Ίσως μου λέει να είχες λόγο, αν είχες σκοπό να θηλάσεις 1 χρόνο αποκλειστικά!!! Αλλά και η αδελφή μου που θήλαζε 1 χρόνο αποκλειστικά πάλι δεν έδωσε και δεν έπαθαν κάτι τα παιδιά της...

Δεν παρατήρησα δυσκοιλιότητα... αφού έκανε κακά της όλη μέρα...

Τώρα τελευταία όμως δυσκολεύεται και βγαίνουν πιο σφιχτά... και ο γιατρος μου είπε ότι μεγαλώσε το εντεράκι της... και για αυτό δυσκολεύεται... και ότι μένουν περισσότερο μέσα οπότε αφυδατώνονται!!! Σίδηρο σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα χωρίς εξετάσεις!!!

Και εγώ δεν μπήκα για μέρες γιατί ήμασταν χάλια με το εμβόλιο!!!!

Πολύ γκρίνια... και ξύπναγε συνεχώς με το παραμικρό! Έκανε και λίγο πυρετό... εμετό... γενικά μάλλον πόναγε το στομάχι της... το πόδι έγινε τούμπανο...κακά της δεν μπορούσε να κάνει....ίσως από την υπνηλία... (και παρόλο την υπνηλία δεν μπορούσε να κοιμηθεί!!! όλα τα είχαμε δηλαδή!!!! Εχθές έφτιαξε λίγο το παιδάκι...

kPAZp2.png

Στη βιασύνη μου να προλάβω να γράψω πριν ξυπνήσει η μικρή... δεν ευχύθηκα καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλες :-)

Κοριτσάκια πάντα σας διαβάζω και μου κάνετε παρέα... ακόμα και όταν δεν προλαβαίνω να γράψω...

Ιωάννα... πεθερόπληκτη!!! Έχεις καταλάβει γιατί η πεθερά σου έχει αυτή την συμπεριφορά??? Εγώ πχ για την δική μου ξέρω... και αυτό με βοηθάει να την αντιμετωπίζω... (όχι πάντα βέβαια :shock::shock::shock:)

Αγορομάμμυ, Ρίτσα τι κάνουν τα σποράκια σας???

Ηλιοβασίλεμα, θα πετάξετε χαρταετό αύριο με την Αγγελικούλα?

Η μέρα είναι καλή εκεί? Εμάς προς το παρόν έχει ήλιο... αλλά για αύριο λένε βροχές!!!!

Η μαμά μου έχει βελτιωθεί πολύ... αλλά ο γιατρός τελικά ήταν μ...ας!!!

Αρνήθηκε να της γράψει φυσικοθεραπείες... της είπε να το φτιάξει μόνη της!!!! Το πιστευετε???????????

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσακιααααααα! τι κανετε??? εμεις καλα!!! οι αντρες εχουν παει εκκλησια κι εγω μολις τελειωσα το φαγητο! εκανα κιμα για μακαρονια! θελουμε να παμε καμια βολτιτσα μιας και ξυπνησαμε με ηλιο και μαγειρεψα απο νωρις, μονο τα μακαρονια θα βρασω μετα! Καλεεε απο σημερα με μαζευετε με το κουταλακι γιατι ο γιος μου με ελιωσε!!!!!! μου ειπε "Απώωωω" (κατα το αγαπω) και εδειχνε την καρδουλα του!!!!! αααααχ!!!!!!! του το εδειχνα μερες αλλα νομιζα δε μου εδινε σημασια και σημερα που ξυπνησε ειχε ορεξη για γλυκες!!!!!!

Χριστινακι πως ειστε? καλα εντελως μπιιιιιπ ο γιατρος της μανας σου.. τι παει να πει να το τακτοποιησει μονη της? εκεινος δεν ειναι ο θεραποντας γιατρος της??

Μποτσακι νυχτοπουλι μας τι κανει το ζουζουνακι σου? κοιμηθηκαν νωρις νωρις μπαμπας και γιος και εσυ παλευες με τα θηρια?? τι να κανεις, ετσι ειναι οι μανουλες!!!

May μου πως και ετσι ανησυχη η μικρη? μωρε την τρωει και το μεσα την ερημη!!! τι να κανει, θελει να εκτονωνεται!! εσυ μαζεψε ο,τι δυναμεις καταφερεις για την επιστροφη στη δουλεια..

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

εδω βρεχει!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανεις?τι κανει η μικρη!!!!!!!!!

δεν την κρινω απλα μ ενοχλουν καποια πραγματα που κανει κ

ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας αλλα οκ δεν θα αναφερω ξανα κατι!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πωωωωωωωωωωωω φανταζομαι θα ελιωσες μολις σου το ειπε αυτο το αγορακι σου ε??????τελειο

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καλα πολυ μ@@@ ο γιατρος !!!!!!τι θα πει να το κανονισει μονη της?πηρε κ φακελακι ο κυριος????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...