Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Η Ανατομια της λατρειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπον ΤρελοΠατουσιτσα σε αφηνω!!!!!! Ωρα για μασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!

Καλη ορεξη ΤΡΕΛΟΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!;););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τι κανετεεεεεεεεεεεε????????Καλο μηνα σε οοοοοοοολες!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!

Γιατι ψευδεσαι μαρηηηηηηηηηη?????????Γιατι δε λες οτι η Δεσποινουλα σηκωνεται το βραδυ φτιαχνει γαλα συγυριζει μαζευει το σπιτι παιρνει τηλεφωνο τον Χρηστακο και τα λενε?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????????????????χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχχαχαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!1

Αφου αυριο θα δανειστει το αμαξι σου να ερθει να τον παρει να πανε στο καρναβαλι!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχααχαχ!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καθε παιδι ειναι διαφορετικο καλε!Επισης εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορω να τον σκεπαζω με παπλωμα!!!!!!!No problem!!!!!!!!

Γιολα μου κι εγω ετσι τις πηρα τις αδειες μονο που θα παρω το καλοκαιρι και 3 μηνες απο τον ΟΑΕΔ.

Ηλιοβασιλεμα προφανως η Στεφανιανα ειδε απο προχθες που ειπε για τα γεννεθλια.Καλοδεχουμενες ολες οι ευχες και σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια τι κανετεεεεεεεεεεεε????????Καλο μηνα σε οοοοοοοολες!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!

Γιατι ψευδεσαι μαρηηηηηηηηηη?????????Γιατι δε λες οτι η Δεσποινουλα σηκωνεται το βραδυ φτιαχνει γαλα συγυριζει μαζευει το σπιτι παιρνει τηλεφωνο τον Χρηστακο και τα λενε?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????????????????χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχχαχαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!1

Αφου αυριο θα δανειστει το αμαξι σου να ερθει να τον παρει να πανε στο καρναβαλι!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχααχαχ!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καθε παιδι ειναι διαφορετικο καλε!Επισης εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορω να τον σκεπαζω με παπλωμα!!!!!!!No problem!!!!!!!!

Γιολα μου κι εγω ετσι τις πηρα τις αδειες μονο που θα παρω το καλοκαιρι και 3 μηνες απο τον ΟΑΕΔ.

Ηλιοβασιλεμα προφανως η Στεφανιανα ειδε απο προχθες που ειπε για τα γεννεθλια.Καλοδεχουμενες ολες οι ευχες και σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ!!!!

χαχαχααχααχχααχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

που σαι μαρηηηηηηηηη!!!!!!!!

ειπε στις 10 το πρωι θα ειναι εκει!!!!πηρε και διπλωμα αυτοκινητου!!!!

θα τον παει και θα τον φερει τον Χρηστακο σου!!!!!μεινε ησυχηηη!!!!

χχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μποτσακι για τα γενεθλια ευχηθηκα!

Κατα τα αλλα κοριτσακια μου ειμαστε καλα! Πηγαμε στους γονεις μου μερικες μερες κ τωρα παλι σπιτακι!

Δεν ξεκινησαμε απο την αρχη τις σταγονες. Μολις εκλεισε τους τρεις μηνες ξεκινησαμε. Τι να σας πω.. Μελετες στο εξωτερικο εδειξαν οτι προκαλει δυσκοιλιοτητα αυτη η βιταμινη. Επισης με ρι εξι μηνων δεν κανει να τα εκθετουμε στον ηλιο καθοκου οποτε δεν προσλαμβανουν βιτ D ουτε κ αν ειναι καλοκαιρι. May λογικο να παιρνει η μικρη σου σιδηρογιατι γεννηθηκε νωριτερα κ το ειχε αναγκη το κοριτσακι! Αλλα ο δικος μου 40+ κ τεραστιος! Τι να πω.. Καθε παιδιατρος λεει τα δικα του!

Συμπεθερααααααααααα!!!!Θα περιμενει λέει!!!!

Θα είναι πλυμενος ξυρισμενος καλοντυμένος κι έτοιμος για βόλτα με την πρηγκιπισσα μας!!!

Στεφανιανα μου το ξέρω κοριτσάκι μου και ευχαριστώ πολύ.Εμεις δεν πήραμε τέτοια βιταμίνη ίσως επειδή δεν θηλαζω και τις έχει το γάλα μέσα.Δεν ξέρω!!!Για πες πως τα πάει ο δικός σου ο μπεμπουλης???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααα μουυυυυυυυυυ καλησπερα και καλοοοοοο μηνααααααα!!!!! Τι κανετε?????

Εμεις καλα, η φμ κοιμαται και ο αντρας μου ειναι μαρκετ, θα εχουμε παλι κοσμο σημερα οποτε θα τα πουμε το βραδυ!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ χρονια πολλα στον ανδρουλη σου, να τον χαιρεσαι και οπως επιθυμει να σας δει :tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχααχαχχαχαχ, και να τον δειτε!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε οοοουυυυυλες σας!!!!!!!!!

Σημ: μα να μην εχει φατσουλα με φιλακι???? αααα θα κανω παραπονααααα, οχι μονο να μας διωχνουν!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερααααααααααα!!!!Θα περιμενει λέει!!!!

Θα είναι πλυμενος ξυρισμενος καλοντυμένος κι έτοιμος για βόλτα με την πρηγκιπισσα μας!!!

Στεφανιανα μου το ξέρω κοριτσάκι μου και ευχαριστώ πολύ.Εμεις δεν πήραμε τέτοια βιταμίνη ίσως επειδή δεν θηλαζω και τις έχει το γάλα μέσα.Δεν ξέρω!!!Για πες πως τα πάει ο δικός σου ο μπεμπουλης???

Απο ο,τι καταλαβα στον αποκλειστικο θηλασμο δινουν μονο!

Αχ! Ειναι τελειος! Κ κουκλος οπως κ ο δικος σου κ ολα τα παιδια για τις μανουλες τους! Γελαει αυνεχεια.. Ξεκαρδιζεται.. Τους εχει κανει ολους αλοιφη!

Ο δικος σου ο κουκλος συνηλθε απο το εμβολιο;; Ο δικος μας παντως δεν ειχε καμια παρενεργεια ουτε απο το πρεβεναρ που λεγαν τα κοριτσια.. Η μονη παρενεργεια ηταν ενας τριωρος υπνος με διαλειμμα για φαγητο εξαιτιας του σπαρακτικου κλαματος στα χερια του παιδιατρου! Δεν τον χωνευει.. Ελπιζω να τον χωνεψει αργοτερα!

Για την βιταμινη την εδινα κι εγω στην κορη μου για οσο θηλαζα αποκλειστικα.Βασικα λενε οτι ειναι για τις βορειες χωρες γιατι εδω και μια βπλτα χειμωνιατικη να πας τπν ηλιο τους τον παιρνουν.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Απο ο,τι καταλαβα στον αποκλειστικο θηλασμο δινουν μονο!

Αχ! Ειναι τελειος! Κ κουκλος οπως κ ο δικος σου κ ολα τα παιδια για τις μανουλες τους! Γελαει αυνεχεια.. Ξεκαρδιζεται.. Τους εχει κανει ολους αλοιφη!

Ο δικος σου ο κουκλος συνηλθε απο το εμβολιο;; Ο δικος μας παντως δεν ειχε καμια παρενεργεια ουτε απο το πρεβεναρ που λεγαν τα κοριτσια.. Η μονη παρενεργεια ηταν ενας τριωρος υπνος με διαλειμμα για φαγητο εξαιτιας του σπαρακτικου κλαματος στα χερια του παιδιατρου! Δεν τον χωνευει.. Ελπιζω να τον χωνεψει αργοτερα!

Κι εμενα ο μικρος ετσι.Εχουν λιωσει ολοι!!!!!!1Γελαει συνεχεια και σε ολους!!!!Ναι απο χθες ειναι καλυτερα.Τελικα το ροτατεκ τον πειραξε στην κοιλιτσα του!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου εχουμε κινηση σημερα λογω κακοκαιριας!!! αχαχαχα!! ειστε τρελοκομεια!! εμεις κοιμηθηκαμε ενα χορταστικο 3ωρο το μεσημερι (ο μικρος δηλαδη, εμεις κοιμηθηκαμε καμια ωριτσα) και τωρα μαθαμε να χορευουμε ζεϊμπεκικο!!! χαχαχχα!! καλε η λυση για τον υπνο των μωρων ειναι μια, υπνοσακος!!! σας βαζω λινκ ποιους εχουμε εμεις και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι, ειναι οι μονοι που δεν ειναι συνθετικοι! και ο Μητσος τον εχει συνηθισει απο περυσι και δε τον ενοχλει καθολου! ειναι στο μωρο φυσικα.. εμεις εχουμε αυτον που ειναι σαν φορμα και οχι σαν ποδιά γιατι εκεινοι νομιζω δε βολευουν τα μωρα... ειδικα αυτα που περπατανε! http://anatello.gr/cart/ipnosakos-omega-malinos-blue.html

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Το μεσημερι κοιμηθηκαμε μετα απο πολυ καιρο και εγω και η μικρη!!!!! Ξεραθηκαμε.....

Μολις εφαγα και γαλακτομπουρεκο απο την μανουλα μου!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ δεν ηξερα οτι υπαρχει και υπνοσακος όπως αυτος...νομιζα οτι ειναι ενωμενοι απο κατω σαν κουβερτουλα ενωμενη.

Εγω δεν χρησιμοποιησα γιατι δεν ετυχε να σκεφτω να παρω, δεν τον ειχα δει και σε καποιο μαγαζι οποτε ειχα τις κουβερτες και τα δρομολογια να δω αν ειναι σκεπασμενη...πραγμα σπανιο!!!

Το μεσημερι κοιμηθηκαμε μετα απο πολυ καιρο και εγω και η μικρη!!!!! Ξεραθηκαμε.....

Μολις εφαγα και γαλακτομπουρεκο απο την μανουλα μου!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ δεν ηξερα οτι υπαρχει και υπνοσακος όπως αυτος...νομιζα οτι ειναι ενωμενοι απο κατω σαν κουβερτουλα ενωμενη.

Εγω δεν χρησιμοποιησα γιατι δεν ετυχε να σκεφτω να παρω, δεν τον ειχα δει και σε καποιο μαγαζι οποτε ειχα τις κουβερτες και τα δρομολογια να δω αν ειναι σκεπασμενη...πραγμα σπανιο!!!

Γαλακτομπουρεκοοοοοοο??? τρρρρρελα!!!! γιαμιιιιιιιι!!! καλα κανατε και ριξατε υπνακο κι εσεις!!!! Ναι αυτος ο υπνοσακος ειναι πολυ βολικος, οι αλλοι που ειναι σαν κουβερτουλες νομιζω ενοχλει τα μωρακια, νιωθουν εγκλωβισμενα! ενω με αυτον ειναι σα να φοραει στολη αστροναυτη αλλα δε τον ενοχλει!!χαχαχ! κι εγω τους φοβομουν τους υπνοσακους αλλα οταν ειδαμε οτι μονιμως ξεσκεπαζοταν ειπαμε να δοκιμασουμε..

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε κοριτσια ηρθαν οι διπλανοι μας γειτονες που ειχαν να ερθουν απο το καλοκαιρι, και μπηκε ο αντρας να μας χαιρετισει και αυτος εχει μεινει με την εντυπωση οτι ειμαι εγκυος απο το καλοκαιρι και περιμενε να δει κοιλαρα ενατου μηνα! κοιτουσε και ξανακοιτουσε ο χριστιανος αλλα τι να πει, τι να του ελεγα κι εγω στο ποδι "καλησπερα παει εκεινο παλινδρομισε, τωρα περιμενουμε αλλο..." αισθανθηκα λιγο περιεργα αλλα ενταξει, θα τους δουμε αυριο και θα καταλαβουν! τωρα ο μικρος ετοιμαζεται για υπνο, ψοφησε στο παιχνιδι και κουτουλαει απο τη νυστα!

to1Np2.png

KCkop2.png

τι κανετε?

αχ κοριτσια εχω λιωσει πριν λιγο ηταν εδω η πεθερα μου κ εδινα στη μικρη το γαλα της οταν ειδα οτι το ηπιε ολο λεω στον αντρα μου σηκω κανε αλλα 30 ml κ λεει εκεινη θα τα κανω εγω λεω οκ φερνει το μπουκαλι κ το βλεπω πολυ της λεω ποσο εκανες?κ μου λεει 30 της λεω δεν ειναι 30 ειναι 90 κ λεει οχι λεω οκ πες μου ακριβως τι εκανες κ τι ειχε κανει ειχε βαλει νερο μεχρι τον αριθμο 3 που εχουν τα μπιμπερο στην αριστερη πλευρα κ μια μεζουρα γαλα κ της λεω αυτο που εκανες ειναι 90 κ το 3 εννοει 3 μεζουρες γαλα μου λεει ωχ μπερδευτηκα θελει κιολας να της αφηνω το παιδι ε οχι!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

νερομπουλι θα πινε το παιδι μου

οημεεεεε που λεει κ η πατουσιτσα!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννα για αυτο τον λογο ακριβως , θα δινεις ακριβεις οδηγιες λες και μιλας σε μικρο παιδι!!!!:tongue::tongue::tongue:

"Πεθερα μου θα φτιαξεις 30μλ γαλα ; τοσο γαλα και τοσο νερο ενταξει;;;;"

Αγορομαμυ...θα κομπλαρε και ο γειτονας!!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...