Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομαμυ καλημερέντες!!!!!!!!!!!

Οπως ειναι φυσικό, εγώ εστίασα στις μερέντες!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμείς ξυπνήσαμε νωρίς πολύ...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημερα κ καλό μήνα!!! Ήρθε η άνοιξη αν και βροχερή, αλλά πού θα πάει, θα φτιάξει ο καιρός!! Χάθηκα λίγο δυο μερες γιατί ήμουν τελείως μόνη μου με τα δυο παιδιά, ο άντρας μου γυρνούσε αργά κ δεν είχα χρόνο! Τί κάνετε;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου να χαίρεσαι τη φμ σου και το ονοματάκι της!! Περάσατε καλά και του χρόνου να ειστε καλά να ξαναγιορτάσετε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, σε αφήσαν οι άντρες σου λίγο να ξεκουραστείς; Τι καλά!! Ευτυχώς θα σου κάνει η γυναίκα το σίδερο γιατί ήσουν ικανή να τα κάνεις μόνη σου!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, συνήλθε ο Χρηστάκος μας!! Ευτυχώς οι παρενέργειες των εμβολίων κρατάνε λίγο κ ηρεμήσατε! Βέβαια ειναι κ στο παιδί. Η Μ έχει κάνειτρεις δόσεις πόσιμο κ ευτυχώς δεν την ενόχλησε καθόλου!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κάντα τουρλού τουρλού τα γάλατα, που έλεγε και η γιαγιά μου, χαχαχα, η Δέσποινα θα μας τρελάνει λέμε!!!

ΙΩΑΝΝΑ όπως ειπε κ το Μποτσάκι, εφτά θανάσιμες πεθερες, η πεθερά σου, μην της δίνεις κανένα δικαίωμα να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Εμείς ακόμα, αν εξαιρεσεις όταν δουλεύω και γω, τη Β δεν την έχουμε αφήσει ποτέ σε κανέναν, αν και εχει μεγαλώσει τόσο. Φυσικά έχουμε βγει κτλ με τον αντρα μου, αλλά βραδυ να μην είμαστε εδώ ποτέ. Όχι πως κατακρίνω το αντίθετο, απλά δε μας εχει βγει.

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΙ κάνουν τα κορίτσια σας; Θα εχεις κενό το τριήμερο Μαράκι;

NGN ΜΕ το καλό να ερθει η αδερφούλα σου!! Θα περασετε σούπερ! Αν εχετε δική σας ταβερνα που ξερετε, όσο χαμός κ να γίνεται θα περάσετε καλά!

ΓΙΟΛΑ, ΡΙΤΣΑ, ΘΑΛΕΙΑ καλημέρα!!

Ξεχνάω καμία;

Καλό τριήμερο να έχουμε!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα Μαυ!!!!!!!!!!!!!

Από την Τρίτη επιστρέφεις στο φαρμακείο;

Φαντάζομαι σταδιακά θα αναλάβεις πλήρες ωράριο....

Καλή επιστροφή!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου απο Τρίτη επιστρέφω κατά 95%. Αφήνω ενα μικρό ενδεχόμενο να μη μπορεί η πεθερά μου να ερθει γιατί αυτή τη στιγμή ειναι στο άλλο εγγόνι της στην Ελβετία που αρρώστησε κ ακόμα δεν εχει κλεισει επιστροφή. Οπότε για 1-2 μερες δε θελω να αφησω κ τα δυο παιδιά στον πατέρα μου! Θα ξερω μεχρι αυριο. Όσο για το ωραριο, για καποιος μήνες θα πηγαίνω μόνο πρωί κ ένα απόγευμα τη βδομάδα (μάλλον Πέμπτη) μεχρι να επανέλθω πλήρως.. (Από σεπτεμβριο- οκτωβριο δλδ)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Ελα Μαυ μου...δηλαδη την μπεμπα θα στην προσέχει η πεθερά και την Β. ο μπαμπας σου;

Εντάξει, θα προσαρμοστείτε σιγά σιγά ...

Το ανάποδο....... Ναι θέλει χρόνο να προσαρμοστούμε...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια μου καλημερα κ καλό μήνα!!! Ήρθε η άνοιξη αν και βροχερή, αλλά πού θα πάει, θα φτιάξει ο καιρός!! Χάθηκα λίγο δυο μερες γιατί ήμουν τελείως μόνη μου με τα δυο παιδιά, ο άντρας μου γυρνούσε αργά κ δεν είχα χρόνο! Τί κάνετε;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου να χαίρεσαι τη φμ σου και το ονοματάκι της!! Περάσατε καλά και του χρόνου να ειστε καλά να ξαναγιορτάσετε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, σε αφήσαν οι άντρες σου λίγο να ξεκουραστείς; Τι καλά!! Ευτυχώς θα σου κάνει η γυναίκα το σίδερο γιατί ήσουν ικανή να τα κάνεις μόνη σου!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, συνήλθε ο Χρηστάκος μας!! Ευτυχώς οι παρενέργειες των εμβολίων κρατάνε λίγο κ ηρεμήσατε! Βέβαια ειναι κ στο παιδί. Η Μ έχει κάνειτρεις δόσεις πόσιμο κ ευτυχώς δεν την ενόχλησε καθόλου!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ κάντα τουρλού τουρλού τα γάλατα, που έλεγε και η γιαγιά μου, χαχαχα, η Δέσποινα θα μας τρελάνει λέμε!!!

ΙΩΑΝΝΑ όπως ειπε κ το Μποτσάκι, εφτά θανάσιμες πεθερες, η πεθερά σου, μην της δίνεις κανένα δικαίωμα να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Εμείς ακόμα, αν εξαιρεσεις όταν δουλεύω και γω, τη Β δεν την έχουμε αφήσει ποτέ σε κανέναν, αν και εχει μεγαλώσει τόσο. Φυσικά έχουμε βγει κτλ με τον αντρα μου, αλλά βραδυ να μην είμαστε εδώ ποτέ. Όχι πως κατακρίνω το αντίθετο, απλά δε μας εχει βγει.

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΙ κάνουν τα κορίτσια σας; Θα εχεις κενό το τριήμερο Μαράκι;

NGN ΜΕ το καλό να ερθει η αδερφούλα σου!! Θα περασετε σούπερ! Αν εχετε δική σας ταβερνα που ξερετε, όσο χαμός κ να γίνεται θα περάσετε καλά!

ΓΙΟΛΑ, ΡΙΤΣΑ, ΘΑΛΕΙΑ καλημέρα!!

Ξεχνάω καμία;

Καλό τριήμερο να έχουμε!!!

ΜΑΥ μου καλό μήνα κοριτσάκι μου!!!Καλα είναι τα ζουζουνακια σου???Πωπω!!!!Ξεκινάς δουλίτσα ε??

Ναι ευτυχώς δεν κράτησε πολύ η αδιαθεσία του μικρού!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσια!! Χρονια πολλα για τη ΦΜ μας. Κ πολυχρονος ο αντρας σου Μποτσακι ! Αντε μπηκε κ ο Μαρτης.. Ερχεται η ανοιξη!!!

Απο τα λιγα που διαβασα.. Ειστε ολες καλα! Στις πεθεροπληκτες δεν συστηνω υπομονη αλλα... Μια γλωσσαρα απο εδω μεχρι απεναντι μπας κ συμαζευτουν(οι πεθερες)!

Θελω να ρωτησω τις μαμαδες που θηλαζουν αποκλειστεικα, εδωσε ο γιατρος στα μωρα σας D3;; Κ αν ναι ειχαν καποια παρενεργεια;; Εμεις ξεκινησαμε προν 12 μερες κ το παιδι στουμπωσε! Μια φορα ενεργηθηκε ολες αυτες τις μερες. Σημερα μαλλον ειμαστε για υποθετο. Ευτυχως δεν ζοριζεται ουτε εχει τυμπανισμο. Ο παιδιατρος λεει πως δεν ειναι απο τις βιταμινες! Απο τι να ειναι δλδ;; Θελει σε 10 μερες να του δωσει κ σιδηρο! Παει θα σκασει το παιδι! Χωρις να κανουν εξετασεις δινουν σιδηρο;; Οποια εχει εμπειρια ας μου πει!

Ιωαννακι καλο μηνα!!! τι κανετε??

May μου μακαρι να τακτοποιηθειτε και να προσαρμοστειτε ευκολα με το νεο προγραμμα που θα προκυψει... Καλε λαθος εχεις καταλαβει για εμενα, δεν υπηρχε πιθανοτητα να το κανω μονη μου το σιδερο τοσο που ειχε μαζευτει!!! θα το εκανα καααποια στιγμη και αυτο καθιστη και με το πασο μου! Πανε οι καιροι που καθομουν να αγχωνομαι, δε με παιρνει να σκαω για το σπιτι με ενα μωρο στην κοιλια και αλλο ενα απεξω!!! εβαλα τη γυναικα να μου κανει και το μπανιο για να μη μυρισω τη χλωρινη κι εγω στα πεταχτα τα υπολοιπα!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? σας επιασε βροχη κι εσας???

Stefaniana τι κανετε???? τι κανει ο μπεμπης??? εγω που θηλαζα αποκλειστικα ναι μας ειχαν δωσει σταγονες απο το μαιευτηριο κιολας! τις κοψαμε οταν αρχισαμε τις στερεες τροφες. Μαλιστα οι σταγονες ειχαν οσμη ουζου και λεγαμε οτι ποτιζουμε ουζακι τον μπεμπη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακομαναααααααααα!!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! να εισαστε γεροι και ευτυχισμενοι οικογενειακως!!!! τι κανει ο Χρηστακος? δωστου ενα μεγαλο φιλακι απο τη θεια αγορομαμη χαχχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια!! Χρονια πολλα για τη ΦΜ μας. Κ πολυχρονος ο αντρας σου Μποτσακι ! Αντε μπηκε κ ο Μαρτης.. Ερχεται η ανοιξη!!!

Απο τα λιγα που διαβασα.. Ειστε ολες καλα! Στις πεθεροπληκτες δεν συστηνω υπομονη αλλα... Μια γλωσσαρα απο εδω μεχρι απεναντι μπας κ συμαζευτουν(οι πεθερες)!

Θελω να ρωτησω τις μαμαδες που θηλαζουν αποκλειστεικα, εδωσε ο γιατρος στα μωρα σας D3;; Κ αν ναι ειχαν καποια παρενεργεια;; Εμεις ξεκινησαμε προν 12 μερες κ το παιδι στουμπωσε! Μια φορα ενεργηθηκε ολες αυτες τις μερες. Σημερα μαλλον ειμαστε για υποθετο. Ευτυχως δεν ζοριζεται ουτε εχει τυμπανισμο. Ο παιδιατρος λεει πως δεν ειναι απο τις βιταμινες! Απο τι να ειναι δλδ;; Θελει σε 10 μερες να του δωσει κ σιδηρο! Παει θα σκασει το παιδι! Χωρις να κανουν εξετασεις δινουν σιδηρο;; Οποια εχει εμπειρια ας μου πει!

Στεφανιάνα μου καιρό εχουμε να σε ακούσουμε!!!! Τί κάνεις;; Τι κάνει ο μπέμπης μας;; Εγώ δε θηλάζω βεβαια καθόλου, αλλά βιτ d3 δίνω στη μικρή από τοτε που γεννηπθηκε, αρχικά 8 σταγόνες, και τωρα πια δύο. Θεωρώ οτι η εποχή είναι ακατάλληλη για D δεδομένου οτι απο δω κ στο εξής που θα εχει ήλιο, η εξωτερική χορήγηση είναι περιττή. Εμεις με τις 8 σταγόνες πάθαμε υπερεπάρκεια! Με τίποτα δε φταινε οι σταγόνες για το στουπμπωμα. Σίδηρο που επίσης παίρνει, έπαιρνε λόγω προωρότητας και ακόμα παίρνει, αλλά κανουμε εξετασεις για να παρακολουθούμε την αιμοσφαρίνη κ τον αιματοκρίτη. Χωρίς εξετασεις δε βρίσκω το λόγο, μόνο κ μόνο επειδή θηλαζεις! Πάρε αλλη μια γνώμη. Ο σίδηρος, ναι, προκαλεί στούμπωμα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Aγορομαμυ απο χθες βρεχει καλα....δυστυχως!

Μποτσακι γιορταζει σημερα ο αντρας σου ή σου δινουν τα κοριτσια επαναληπτικες ευχες; Καλε, δεν ηταν τις προαλλες που ειχατε βγει κιολας; Μπερδευτηκα αλλα οπως και να εχει, να τον χαιρεστε!!!!

May τον μπερδεψα τον συνδυασμο ...ο παππους μπορει να φροντισει την μπεμπα; ειναι καπατσος!!!!!!!!!!!!!!

Στεφανιανα και εγω θηλαζα αποκλειστικα αλλα δεν μου ειπε η παιδιατρος και δεν εδωσα βιταμινη στο μωρο. Αλλα εγω γεννησα και Μαρτιο οποτε ισως παιζει ρολο και η εποχη με την ηλιοφανεια... Κατα τ αλλα πώς ειστε;

Καλο μηνα κοριτσια!

Χρονια πολλα στην ΦΜ, στον συζυγο σου Μποτσακι και καλα Κουλουμα!

Πολυ κριμα που θα κλειστουμε μεσα το τριημερο.Ουτε χαρταετο για τα παιδια ουτε να ντυθουν ανετα.Εμεις εχουμε παλι παιδικο αποκριατικο παρτυ σημερα στο βαφτηστηρι μου αλλα δεν θα παω εγω με τον μπεμπη.Παρτυ παιδικο κουμπαρας μου εχουμε και την Καθαρα Δευτερα καρι που θα μας αναγκασει να ερθουμε πιο γρηγορα απτο εξοχικο στο οποιο θα παμε αυριο και οπου ο μπεμπης θα κοιμηθει πρωτη φορα.Χτες βραδυ ηταν πολυ ανησυχος γιατι ειχε μπουκωμα απο μυξουλες και πνιγοταν.

Μαυ καλη επιστροφη στην δουλεια.Εγω ηταν να γυρισω την προηγουμενη Τριτη αλλα πηρα το μειωμενο 3,5 μηνες μαζεμενο και γυρναω 19 Ιουνη κανονικα και θα δουμε.Δεν γινοταν να ζησουμε μονο με το επιδομα του ΟΑΕΔ τουλαχιστον θα πληρωνομαι κανονικα.

Με την βαφτιση ειχα αγχωθει μεχρι που με συνεφερε ο αντρας μου και εκοψα πολυ κοσμο.Δεν πειραζει τους εχουμε ολους τραταρει με γαμο και βαφτιση της Β.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Kαληεραααα κοριτσια και απο εμας!!!!καλα εισαστεεεε????εμεις μια χαρουλααα!!!

η Δεσποινα ξεκινησε να τρωει παλι!!!φτου φτου φτου!!!

και εδω ο καιρος βροχερος!!!!και πολυ κρυοοοο!!!!

Μαυ μου,καλα εισαστεεε???ξεκινας δουλιτσα μαναρι ε???θα προσαρμοστειτεε!!καθε αρχη και δυσκολη...τι να κανουμε...!

Ηλιοβασιεμα μου τι κανει η Αγγελικουλα σου????

Αγορομανα που σαι μαρηηηηηηηη????πως ειστεεε???τι κανουν τα ζουζουνια σου???ποτε εχεις γιατρο τωρα???

Στεφανια μουυυυ!!!!και εσυ χαθηκες μαναρι σαν και μενα!σταγονες κοριτσια δεν της εδωσα εγω....!!!δεν μου ειπε κανεις τιποτα!

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηη????τι κανει ο γαμπρουλακος μου???????πως κοιμηθηκατε????

Αχ κοριτσια...καποια στιγμη εκει που κοιμοσταν...ακουω τη μικρη να κλαιει....

γυριζω πλευρο και τι βλεπωωωω?????

Ηταν κουκουλωμενη μεχρι πανω με το παπλωμααααα!!!!!!

τρελαθηκααααααα!!!!!!!πως το καταφερε???????

το παπλωματακι της το εχω στα ποδια της!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...