Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

να 'μαι κι εγω!!!!! τι κανετε?? καλα ειστε??

Συμπεθερα μου και παλι πολυχρονη η νυφουλα μας, η Μαριαννα μας!!! Κι εδω παλιοκαιρος σημερα, απο το μεσημερι και μετα δεν εχει σταματησει να βρεχει..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμας ο καιρος απο το πρωι με βροχη και κρυο!

Κριμα που και εμεις θελαμε καμια βολτα μιας που εχει ρεπο ο συζυγος αλλα μαλλον σπιτακι μας θα την βγαλουμε!!!

Και εμας ο καιρος απο το πρωι με βροχη και κρυο!

Κριμα που και εμεις θελαμε καμια βολτα μιας που εχει ρεπο ο συζυγος αλλα μαλλον σπιτακι μας θα την βγαλουμε!!!

μια χαρα θα ειναι και στο σπιτακι αφου θα ειστε οι 3 σας!! πως τα περασε η μικρη στο παρτυ μασκε σημερα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Μολις εφαγα ενα πιατο βαρβαρα και το ευχαριστηθηκα!!! Σε λιγο θα φαω φουντουνια και θα κανω παρεα στη νικολουλη!!!

Βασικα εδω στη περιοχη μας για τη καθαρα δευτερα δεν δειχνει βροχες αλλα συννεφια, αν ειναι οντως ετσι τη βολτα μας θα την παμε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μια χαρα περασαν!!! πηραμε και τα τυροπιτακια πισω οπως και οι αλλες οι μαμαδες οτι εφτιαξε η καθεμια γιατι απο το πολυ χορο, τα μικρα μας τσιμπησαν ελαχιστα!!!!;)

Καλα αν εχει μονο συννεφια και εμεις θα την παμε την βολτα μας!!! Γιατι θελω να παμε να χαζεψουμε κανα χαρταετο για να δει η μικρη!

Διαφημίσεις

καλε συμπεθερα τι ειναι "βαρβαρα"?? φουντουνιααααα?? θελω κι εγω!!! εφτιαξα ποπ κορν αλλα δε τα πολυεφαγα, εχω φτιαξει αρκετες φορες τελευταια και μαλλον τα βαρεθηκα!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε συμπεθερα τι ειναι "βαρβαρα"?? φουντουνιααααα?? θελω κι εγω!!! εφτιαξα ποπ κορν αλλα δε τα πολυεφαγα, εχω φτιαξει αρκετες φορες τελευταια και μαλλον τα βαρεθηκα!

Ειναι αυτο με το σιταρι, σταφιδες, καρυδια, κανελα κλπ που ειναι σαν σουπα, το λεμε και κολυβοζουμο αλλιως!!! Μισο να σου στειλω φουντουνιααα!!!

Πατα στο διαδικτυο και θα καταλαβεις τι ειναι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια μου,φίλες μου αγαπημένες,τι κάνετε??Εμείς καλα είμαστε η μαλλον σημερα πολύ καλύτερα!!!!Εχθες κορίτσια δεν μπήκα.Δεν είχα κουράγιο ούτε να γράψω αλλά σας διάβασα.Το μωρό είχε απίστευτη γκρηνια ζόρι όταν πολύ και έκλαιγε και δεν φτάνει αυτό είχα και επισκέψεις λογω γεννεθλιων του άντρα μου,είχαμε πάει και στο χωριό να δούμε γιαγιά και προγιαγιά!!!Πολύ ταλαιπωρία.Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι η κοιλίτσα του κι ότι τον πείραξε το πόσιμο της γαστραντεριτιδας.Θα του περάσει μου είπε κι ευτυχώς σημερα ήταν πολύ καλύτερα.Εχθες την ακουσα πάντως!!!Πολύ ζορισμα κακοκεφος κι όλο κάτι τον ταλαιπωρούσε.Και λέω αμάν αυτό το παιδί όλους τους πόνους πρέπει να περάσει?Τελοσπάντων όμως καλυτερεψαν τα πράγματα.Εδω έχει βροχη και ψυχρά κορίτσια και δυστυχώς ο καιρός δεν θα μας επιτρέψει μαλλον να παμε αυτές τις μέρες καροτσαδα!!!Εσείς τι κάνετε καλεεεεε???

ΜΑΥ μου τι κάνετε?Τι επαθε καλέ το κοριτσι μας??Ελπίζω να εισαστε καλύτερα.Παντως κι εμείς πολλά σάλια.Τον κρατάω ανάποδα και του τρέχουν κατω.Η Βασιλικουλα μας καλα???

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυ!!!Μάρη να χαίρεσαι την μονάκριβη σου!!!Πάντα γερή και δυνατή κι ευτυχισμένη!!!Άστα πολύ παλιοκαιρο θα έχει και τις 3 μέρες!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυ!!!Τι κάνετε?Ο Μητσός μας είναι καλα ε?Δεν χτύπησε πολύ το παληκάρι μας έτσι?Το σπορακι σου??Άντε αυτή την εβδομάδα θα το δεις κιόλας!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ όλα καλα????Μάρη γελάω πολύ!!!Η πεθερά σου μου θυμίζει τις 7 θανάσιμες!!!χαχαχαχαχα!!!Γνώμη μου μην ασχολείσαι και χαλάς την ζαχαρένια σου,εσείς τώρα εισαστε οικογένεια.Οσο για τον γάμο μανάρι ένα δίκιο το έχει!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου πως πατε?Η Δημητρούλα μας??Σε πονάει η μεσουλα ε???Σε καταλαβαίνω δεν μπορείς να φανταστείς ποσο,αλλά μην το αφήνεις,βάλε ζώνη γιατί θα σε ταλαιπωρήσει κι εχεις και την μικρούλα που πρέπει να σηκώνεις!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου τι κάνετε??Έσκισε σημερα η μικρή μας μαθήτρια???

ΘΑΛΕΙΤΣΑ όλα καλα μαναρακι μου???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ που σαι μαρηηηηη???Τι κάνει η περδικοστηθη μας??Κωλοπηλαλα ε??

Όλα εντάξει πάντως ξεκίνησε να πίνει γαλατακι το κοριτσι μας ε???

NGN μου να ζήσετε χίλια χρόνια και να χαίρεστε την οικογένεια σας!!!!!

Καληνύχτα σε οοοοοοοοοοολες!!!!

1sh1p2.png

Καλημερεντες!!! Καλο μηνα αν και μας μπηκε βροχερος! Κριμα, θα χαλασει τα σχεδια των καρναβαλιστων και των εκδρομεων αλλα και ολων μας που περιμεναμε να εχει ομορφες μερες για βολτουλες!!! Εμεις ξυπνησαμε απο νωρις ως συνηθως, δεν ξερω να σας πω ωρα γιατι ο αντρας μου ανελαβε τον μικρο κι εγω κοιμηθηκα λιγο παραπανω.. τωρα ξεκινησα δουλιτσες και σε μια ωρα περιμενω γυναικα για σιδερωμα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...