Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Να ζήσετε και εσείς κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Εσύ είσαι και μικρούλα, καλά που προλάβατε 9 χρόνια?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ενώ εγώ η δεσποινίς ετών 34 μια χαρά πρόλαβα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και επίσης και τότε που έκανα σχέση με τον άντρα μου ήταν απόκριες και μάλιστα γνωριστήκαμε στο καρναβάλι της Πάτρας και το πιο κουφό ήταν οτι πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο!:shock::shock::shock:

Σας φαίνεται κουφό αλλά ήταν λύκειο με 1500 άτομα. Εγώ βέβαια τον ήξερα φατσικά αλλά αυτός ούτε καν (το ψώνιο)!!!!!!

ευχαριστουμε NGN μου!! ναι με βρηκε μκρη μικρη, μολις ειχα τελειωσει τη β'λυκειου, χαχαχαα!!! και δεν ξεκινησαμε σαν κανενα μεγαλο ερωτα.. αλλα εγινε στην πορεια!!! αυτα ειναι τα καλυτερα, εκει που δε το περιμενεις!!! Ειδες τι μικρος ο κοσμος?? πηγαινατε στο ιδιο σχολειο και βρεθηκατε σε ασχετο μερος!!! Καρναβαλικος ερωτας!!!! να τα χιλιασετε και παλι να σας χαιρονται τα παιδακια σας παντα αγαπημενους!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοαλακι μου να την χαιρεσαι την μικρη σου κ να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!!

μαρακι μου τι κανεις???εμεις καλα ειμαστε,ο μικρος το παλευει εχει κανει 5-6 βηματα αλλα ως εκει.μετα μπουσουλαει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου καλησπερααααααααα!!!!!! Τι κανετε??? εδω ο καιρος χααααλια!!!!

Μπαινω εν ταχυ μονο για να σας ευχαριστησω θερμααααααα για τις ευχες στη φμ μου και φυσικα ανταποδιδωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ, ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ να τα χιλιασετε και παντα ευτυχισμενοι!!!

Η φμ κοιμηθηκε και εγω παω να τελειωσως τις δουλειες... Φιλακια!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

NGN ΠΑΝΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!

Να χαιρεστε τα μπουμπουκια σας!!!

Ωραιες οι αναμνησεις....

Εμεις κλεισαμε τον οκτωβρη 9 χρόνια σχέσης... Ειχαμε γνωριστει σε μπαρακι καπου στο 2001 αλλα δεν ειχε γινει κατι. Εκανα την δυσκολη:rolleyes:! Και αφου ειχαμε χρονια να ειδωθουμε, στο ιδιο μπαρακι ξαναβρεθηκαμε το 2005 και κολλησαμε!!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια με την πεθερα δεν τα παω καλα οπως εχω ξαναπει!!!!!!!με εκνευριζει με οτι λεει γιατι λεει πολλες μ@@@@@@@@ αφου απορω πως μεγαλωσε τα παιδια της !!!!!!!!!!!!!!γνωσεις μηδεν!!!!!!!!τεσπα οταν εμεινα εγκυος πιστευα οτι θα ερχομασταν πιο κοντα εγω την επαιρνα καθημερινα τηλ κ την ρωτουσα για διαφορα που ειχα λογω εγκυμοσυνης κ εκεινη μου απαντουσε ελεγα ολα οκ.αλλα ξαφνικα ηρθε μια κοινη γνωστη η οποια ετυχε μια μερα μπροστα στη πεθερα μου να μου πει η γυναικα αν χρειαστεις κατι με τις δουλειες του σπιτιου λογως εγκυμοσυνης κ λογω οτι ειναι μακρια η μαμα σου να ρθω να σε βοηθησω πραγμα που η πεθερα μου δεν με ρωτησε ποτε αν χρειαζομαι κατι εδω το πρωτο τριμηνο ημουν ολη μερα ξαπλα λογω εμετων κ αναγουλας κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα κ ειδικα να μαγειρεψω κ ενω το ηξερε δεν εκανε τιποτα παρα πηγε κ ειπε στην κοινη γνωστη να μην μου ξαναπει αν θελω βοηθεια κ να τα κανω ολα μονη μου κ ας ειμαι εγκυος κ οτι ειμαι μονοχνωτη κ δεν θελω σχεσεις με τους ανθρωπους εδω επειδη δεν ειμαι εδω αλλα η κοπελα επειδη ειδε κ καταλαβε τι ανθρωπος ειμαι ηρθε κ μου τα ειπε κ απο τοτε κοριτσια την σιχαθηκα εκλαιγα με μαυρο δακρυ κ μου λεγε ο αντρας μου αστη τη μανα μου ειναι στη κοσμαρα της μη της δινεις σημασια ναι αλλα εμενα αυτα κ αλλα πολλα λογια με σημαδεψαν συν οτι δεν με βοηθησε ποτε με τις ετοιμασιες για το μωρο αλλα οταν γεννησα αλλαξε ερχοταν καθε μερα σπιτι μεχρι που εφυγε η μανα μου κ συνεχεια ελεγε τη δουλεια θες να σου κανω κ τετοια μεχρι που εφυγε η μαμα μου κ εξαφανιστηκε κ ερχεται πλεον μια φορα την εβδομαδα κ αν.κ τις γιορτες που ειχαν ερθει οι γονεις μου ερχοταν παλι καθε μερα κ λεγε αν χρειαζομαστε κατι ε αυτα τα διπροσωπα εγω δεν τα συμπαθω !!!!!!!!μια φορα αναγκαστικα να της αφησω το παιδι για να παω οδοντιατρο κ ηρθα κ την βρηκα να κοιμαται κ το μωρο ηταν ξυπνιο κ μετα απο λιγες μερες που παλι χρειαστηκε να παω οδοντιατρο γυριζει κ μου λεει ε αμαν ποτε θα τελιεωσεις με τους γιατρους?θελω κ γω να δω την υγεια μου κ το παιδι παντα της το αφηνα καθαρο ταισμενο κ κοιμισμενο ε οχι δεν την εμπιστευομαι κ δεν μου λειπει το να βγω βραδυ για ποτο ουτε οταν εδω οι γονεις μου αφησα ποτε το παιδι κ να βγω με τον αντρα μου!!!!!!!!α κ μια μερα παιρνει τηλ κ λεει τι κανει το μωρο κ της λεω δεν ακους?γκρινιαζει κ λεει ε αφου γκρινιαζει δε θα ρθω.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ευχαριστουμε NGN μου!! ναι με βρηκε μκρη μικρη, μολις ειχα τελειωσει τη β'λυκειου, χαχαχαα!!! και δεν ξεκινησαμε σαν κανενα μεγαλο ερωτα.. αλλα εγινε στην πορεια!!! αυτα ειναι τα καλυτερα, εκει που δε το περιμενεις!!! Ειδες τι μικρος ο κοσμος?? πηγαινατε στο ιδιο σχολειο και βρεθηκατε σε ασχετο μερος!!! Καρναβαλικος ερωτας!!!! να τα χιλιασετε και παλι να σας χαιρονται τα παιδακια σας παντα αγαπημενους!

Και μεις στο χαλαρό το ξεκινήσαμε. Ούτε καν μπορούσα να φανταστώ οτι θα παντρευτούμε και θα κάνουμε και παιδιά. Αλλά τελικά τα χαλαρά πάνε καλά!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!καλα εισαστε οοοολες????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!πολυχρονη η Μαριαννα μας,με υγεια ευτυχια στη ζωη της και να τη καμαρωνεται οπως ποθειτε!!!!!

Κοριτσια της δεινω το φρυζολακ.αντε να δω τι θα γινει με το αλμυρον!!!!

Ιωαννα μου,απαππαπαπααπαπαπαααααα!!!!αυτες οι πεθερες δεν παλευονται λεμεεεεε!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ιωαννα μου,μη της ξαναπεις τιποτα!οτι μπορειτε εσυ και ο αντρας σου!μην υποχρεωνεσαι στην πεθερα σου,γιατι θα ερθει καποια στιγμη που θ σου πει κι ολας,οτι σου προσεχε και το παιδι!

απαπαπαπααπαπαπαπαπααααα!!!!δεν παλευεται το θεμα με δαυτες!!!!

d.gif

αχ κοριτσια με την πεθερα δεν τα παω καλα οπως εχω ξαναπει!!!!!!!με εκνευριζει με οτι λεει γιατι λεει πολλες μ@@@@@@@@ αφου απορω πως μεγαλωσε τα παιδια της !!!!!!!!!!!!!!γνωσεις μηδεν!!!!!!!!τεσπα οταν εμεινα εγκυος πιστευα οτι θα ερχομασταν πιο κοντα εγω την επαιρνα καθημερινα τηλ κ την ρωτουσα για διαφορα που ειχα λογω εγκυμοσυνης κ εκεινη μου απαντουσε ελεγα ολα οκ.αλλα ξαφνικα ηρθε μια κοινη γνωστη η οποια ετυχε μια μερα μπροστα στη πεθερα μου να μου πει η γυναικα αν χρειαστεις κατι με τις δουλειες του σπιτιου λογως εγκυμοσυνης κ λογω οτι ειναι μακρια η μαμα σου να ρθω να σε βοηθησω πραγμα που η πεθερα μου δεν με ρωτησε ποτε αν χρειαζομαι κατι εδω το πρωτο τριμηνο ημουν ολη μερα ξαπλα λογω εμετων κ αναγουλας κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα κ ειδικα να μαγειρεψω κ ενω το ηξερε δεν εκανε τιποτα παρα πηγε κ ειπε στην κοινη γνωστη να μην μου ξαναπει αν θελω βοηθεια κ να τα κανω ολα μονη μου κ ας ειμαι εγκυος κ οτι ειμαι μονοχνωτη κ δεν θελω σχεσεις με τους ανθρωπους εδω επειδη δεν ειμαι εδω αλλα η κοπελα επειδη ειδε κ καταλαβε τι ανθρωπος ειμαι ηρθε κ μου τα ειπε κ απο τοτε κοριτσια την σιχαθηκα εκλαιγα με μαυρο δακρυ κ μου λεγε ο αντρας μου αστη τη μανα μου ειναι στη κοσμαρα της μη της δινεις σημασια ναι αλλα εμενα αυτα κ αλλα πολλα λογια με σημαδεψαν συν οτι δεν με βοηθησε ποτε με τις ετοιμασιες για το μωρο αλλα οταν γεννησα αλλαξε ερχοταν καθε μερα σπιτι μεχρι που εφυγε η μανα μου κ συνεχεια ελεγε τη δουλεια θες να σου κανω κ τετοια μεχρι που εφυγε η μαμα μου κ εξαφανιστηκε κ ερχεται πλεον μια φορα την εβδομαδα κ αν.κ τις γιορτες που ειχαν ερθει οι γονεις μου ερχοταν παλι καθε μερα κ λεγε αν χρειαζομαστε κατι ε αυτα τα διπροσωπα εγω δεν τα συμπαθω !!!!!!!!μια φορα αναγκαστικα να της αφησω το παιδι για να παω οδοντιατρο κ ηρθα κ την βρηκα να κοιμαται κ το μωρο ηταν ξυπνιο κ μετα απο λιγες μερες που παλι χρειαστηκε να παω οδοντιατρο γυριζει κ μου λεει ε αμαν ποτε θα τελιεωσεις με τους γιατρους?θελω κ γω να δω την υγεια μου κ το παιδι παντα της το αφηνα καθαρο ταισμενο κ κοιμισμενο ε οχι δεν την εμπιστευομαι κ δεν μου λειπει το να βγω βραδυ για ποτο ουτε οταν εδω οι γονεις μου αφησα ποτε το παιδι κ να βγω με τον αντρα μου!!!!!!!!α κ μια μερα παιρνει τηλ κ λεει τι κανει το μωρο κ της λεω δεν ακους?γκρινιαζει κ λεει ε αφου γκρινιαζει δε θα ρθω.

πω πω βρε ιωαννα μου τι τραβας!!!μην της δινεις σημασια!!!!!ειναι απαραδεκτη!!!!να εχεις τυπικες σχεσεις μαζι της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

NGN να ζησετε!!!!!!!!!!χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ επαψα να σχολουμαι αυτη θα χασει στην τελικη μοναδικες στιγμες με το εγγονι της οχι εγω κ ευτυχως που ο αντρας μου δεν την ακουει!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ τι κανεις?ο μικρος?ναι ασε μου χει κανει τρελα σκηνικα!!!!!!!!!!!!!

ενα κορυφαιο που εκανε πολυ συχνα ειναι πριν ερθουμε εδω με μεταθεση επαιρνε τηλ πολυ συχνα κ ελεγε οτι εχει ψυχολογικα προβληματα κ καλα επειδη ειναι ο γιος της μακρια ετσι λεει της ελεγε ο γιατρος κ αναγκαζε τον αντρα μου να ανεβαινει πολυ συχνα για να την βλεπει ευτυχως ομως το πηρε πρεφα εγκαιρως της τα ψαλλε μια αλλη φορα κανονισε χωρις να το ξερουμε να παρουμε μεταθεση απ το νησι εδω κ ευτυχως ο αντρας μου ειχε εναν γνωστο στο γες ο οποιος τον πηρε τηλ κ του το πε κ την ειχαμε κοψει το πιο κορυφαιο οταν αποφασισαμε να κανουμε τον πολιτικο ο αντρας μου την ενημερωσε 10 μερες πριν(βλακεια του)κ δεν εβρισκε εισητηρια κ πηρε εμενα κ μου τα ψαλλε επρεπε λεει να την ειχα ενημερωσει εγω κ της ειπα οτι εγω ενημερωσα εγκαιρως τους γονεις μου εσενα επρεπε να σε ενημερωσει εγκαιρως ο γιος σου!!!!!!με αποτελεσμα οπως λεει την μερα που παντρευομασταν εκεινη ηταν στο κεντρο υγειας με πιεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι απιστευτη η γυναικα!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

NGN να ζησετε!!!!!!!!!!χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ επαψα να σχολουμαι αυτη θα χασει στην τελικη μοναδικες στιγμες με το εγγονι της οχι εγω κ ευτυχως που ο αντρας μου δεν την ακουει!!!!

ΘΑΛΙΤΣΑ τι κανεις?ο μικρος?ναι ασε μου χει κανει τρελα σκηνικα!!!!!!!!!!!!!

ενα κορυφαιο που εκανε πολυ συχνα ειναι πριν ερθουμε εδω με μεταθεση επαιρνε τηλ πολυ συχνα κ ελεγε οτι εχει ψυχολογικα προβληματα κ καλα επειδη ειναι ο γιος της μακρια ετσι λεει της ελεγε ο γιατρος κ αναγκαζε τον αντρα μου να ανεβαινει πολυ συχνα για να την βλεπει ευτυχως ομως το πηρε πρεφα εγκαιρως της τα ψαλλε μια αλλη φορα κανονισε χωρις να το ξερουμε να παρουμε μεταθεση απ το νησι εδω κ ευτυχως ο αντρας μου ειχε εναν γνωστο στο γες ο οποιος τον πηρε τηλ κ του το πε κ την ειχαμε κοψει το πιο κορυφαιο οταν αποφασισαμε να κανουμε τον πολιτικο ο αντρας μου την ενημερωσε 10 μερες πριν(βλακεια του)κ δεν εβρισκε εισητηρια κ πηρε εμενα κ μου τα ψαλλε επρεπε λεει να την ειχα ενημερωσει εγω κ της ειπα οτι εγω ενημερωσα εγκαιρως τους γονεις μου εσενα επρεπε να σε ενημερωσει εγκαιρως ο γιος σου!!!!!!με αποτελεσμα οπως λεει την μερα που παντρευομασταν εκεινη ηταν στο κεντρο υγειας με πιεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι απιστευτη η γυναικα!!!!!!

Ιωαννα μου ποτε παντρευτηκατε?????

d.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ πολιτικο γαμο καναμε το 2006

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!τι θυμηθηκες μαρηηηηηη πριν 8 χρονιααααα????αχχαχαχααχαχαχα!!!!

ε,ναι βλακεια του αντρα σου...ε,ειπαμε οχι και 10 μερες πριν!!!!το ξεφτυλησε!

και γω στη θεση της θα μου ειχε ανεβει η πιεση 400!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, ειχαμε κοσμο το απογευμα, περασαμε ομορφα και ησυχα, φαγαμε, ηπιαμε, ευχηθηκαμε και πηγαμε για νανι εμεις προλιγο.

Ο καιρος εδω ειναι χαλια απο το πρωι, και θα συνεχιστει ολο το τριημερο ετσι, κριμα γιατι ειχα σχεδια και πολυ στεναχωρεθηκα διοτι λογω καιρου σιγουρα θα ματαιωθουν, ηθελα βασικα να παω τη φμ στη παρελαση καρναβαλιου που γινεται εδω σε ενα μερος η στην ξανθη, και καθαρα δευτερα να πηγαιναμε αλλου βολτα, αλλα ο καιρος δεν ειναι συμμαχος :mad: και δεν νομιζω να αλλαξει σταση εγκαιρως :rolleyes::tongue:.

Ευχαριστω για ακομα μια φορα για τις ευχες στη φμ μου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...