Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι να την χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υγεια και αγαπη να εχει στην ζωουλα της!!! Και να την χαιρεται και ο junior γαμπρός της;););)!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ καλη επιτυχία στη φιλη σου! Να εχει θετικη χοριακη και να ευτυχισουν!

Ιωαννακι, οποτε αισθανθεις εσυ οτι θελεις να βγεις, καντο...Η πεθερα σου ειναι η γιαγια που μπορει να σου προσεξει το παιδι...μιας που η μαμα σου βρισκεται μακρυα. Ισως στο νησι το καλοκαιρακι θελεις να βγεις για ενα ποτο με τον συζυγο και να την αφησεις την μουρμουριτσα στη μαμα σου! Αλλα σκεψου τοτε, να σου παραπονεθει ο συζυγος οτι στην δικη του μανα δεν αφηνες το παιδι ενω στην δικη σου το αφηνεις...

Κακα τα ψεματα, οτι και να εχουμε με τις πεθερες, θελει λιγο διπλωματια! Δηλαδη καλυτερα για αυτο το τριημερο να πεις στον συζυγο οτι η μικρουλα ειναι παραπονιαρα λογω δοντιων και δεν νιωθω ανετα να βγω και να την αφησω... παρα να πεις στα μουτρα του οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στη μανα του!!! (παρολο που αυτη ειναι η αληθεια...)

Εγω εχω την μητερα μου απο κατω στο σπιτι και η μικρη μου ειναι 5χρν...αλλα οι φορες που την εχω αφησει για να βγω νυχτα, ειναι ελαχιστες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!!! τι κανετε?? ντυθηκε η Αγγελικουλα και πηγε περηφανη στο σχολειο της??? παντως κι εγω οσο και να μην εμπιστευομαι την πεθερα μου τον εχει κρατησει για μερικες ωρες οποτε ειμαστε Αθηνα και εχει χρειαστει να παμε σε γιατρους κλπ αλλα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι τοσο φοβιτσιαρα που αποκλειεται να αμελησει κατι και να παθει ο μικρος κατι κακο!! Απλα οτι μας πρηζει που αγχωνεται με το παραμικρο, για να τον κρατησει λιγη ωρα πινει lexotanil για να μην την πιασει πανικος!! χαχαχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ μου εμενα η δικια μου δεν την εχει κρατησει την μοναδικη της εγγονη ποτε!!!!!!!!!! Και οχι επειδη της το αρνουμαι εγω!!!!!!!!!

Ουτε οταν ειμαστε και μαζι στον ιδιο χωρο, δεν την εχει ποτε μα ποτε φροντισει!

Βεβαια εγω δεν της το εχω ζητησει ποτε...αλλα και αυτη αντιστοιχα δεν ειναι διαθεσιμη. Εδω σπιτι μας ερχεται 1-2 φορες επισκεψη τον χρονο (στις ονομ. γιορτες του γιου της και ισως και της εγγονης της...).

Ηλιοβασιλεμα μου καλυτερα τοτε που δεν εχεις αναγκη τη βοηθεια της!!! Απο μακρυα και αγαπημενες!!!! Εμεις για να παμε βολτα ζητημα να τον εχουμε αφησει 3-4 φορες στη μαμα μου και αυτες οχι για βραδινη εξοδο. Ενω στην πεθερα μου τον αφηνουμε παραπανω οταν ειμαστε μαζι, και καλα παμε για ψωνια και της τον αφηνουμε απλα για να νομιζει οτι κατι κανει και αυτη σα γιαγια, επειδη ειναι μακρυα θελει και εκεινη να καμαρωνει οτι "κρατα το εγγονι" που δε το λεω με κακια, οι περισσοτερες γιαγιαδες το θελουν αυτο, λαχταρουν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Εμεις καλα!Δεν ηθελα να σηκωθω το πρωι!Ενιωθα τοσο κουρασμενη!

Η μικρη ξυπνησε μονο 2 φορες το βραδυ,παλι καλα!

Και σημερα ειμαι απογευμα και απο βδομαδα νυχτες και απογευματινα!

Αγορομαμμυ μου,δουλευω και σ/κ και αργιες!

Περαστικα στον μικρουλη σου βρε κοριτσι μου!Πως ειναι τωρα?Τον παρακολουθουσες τον βραδυ για τυχον εμετους?

Αντε φτανουν οι μερες για να πατε Αθηνα!Ευχομαι να εχει καλο καιρο και να το ευχαριστηθειτε περισσοτερο!

Ιωαννα μου,μια χαρα τη βρισκω τη μικρη!Τι καλα,θα ξεκινησε και φαγητο!

Εσυ εκανες καποια αγορα για τη γαμοβαφτιση?

Οσον αφορα τη πεθερα,προσωπικα,θα ημουν ειλικρεινης στον αντρα μου,θα του ελεγα ανοιχτα τι ειναι αυτο που με εμποδιζει για να κρατησει το παιδι!

Εαν δεν της εχεις εμπιστοσυνη,και να βγεις το μυαλο σου θα ειναι συνεχεια στο μωρο,οποτε και συ δε θα περασεις καλα αλλα και ο αντρας σου.Εαν παλι θελεις να κερδισεις την εμπιστοσυνη της,μπορεις να τη φωναζεις στο σπιτι,να ταιζει τη μικρη και σιγα σιγα να μαθαινει της συνηθειες της!

Πατουσιτσα μου,αλλαξατε γαλα στη μικρη?Απο τη στιγμη που το πινει και μαλιστα σε μεγαλη ποσοτητα,αρα το παιδι ηθελε αλλαγη!Βαρεθηκε την ιδια γευση!Εσυ τι κανεις?

Καλο ταξιδι να εχει ο αντρας σου και καλη επιστροφη!

Ηλιοβασιλεμα,ειναι καλυτερα η Αγγελικουλα?Φυσικα κρατησε τη καλη της διαθεση,οποτε δεν ταλαιπωρηθηκε παραπανω!Στο σχολειο τη στελνεις κανονικα?

Πως τα περασε η μικρη στη γιορτουλα τους?

Κοαλακι,τι με λες μαρη?Τι τομεις και τι κεντρικους!Δε την κατεχω την οδοντιατρικη!Χαχαχαχα!Εαν εννοεις τα 2 μπροστινα,εχει μηνες που τα βγαλαμε!Τωρα βγαζει τα πλαινα αυτων,αλλα φαινονται κι αλλες κορυφες!Και κατω!Ισως ειναι απλο πρηξιμο λογω των 2 νεων δοντιων!

Ολο βολτες ειστε!Και καλα κανετε κοπελα μου!Ειστε οι 3 σας,και το ειχατε αναγκη!

Να χαιρεστε το κοριτσακι σας!Γερο παιδι να ειναι και ευλογημενο!

Καλες ετοιμασιες!

Μποτσακι μου,αν και καθυστερημενα,να χαιρεστε τον αντρα σου!Πολυχρονος και ευλογημενος να ειναι!

Ξαναεκανε πυρετο ο Χρηστακος?Θα περασει και η γκρινια!Πως τα περασατε στην εξοδο σας!

Αχ κοριτσι μου,για ποτε θα περασει ο καιρος και θα πας στη δουλεια,ουτε που θα το καταλαβεις!

Εμεις κρεμες ξεκινησαμε στο 6ο περιπου!Ειναι αναλογα την κριση του καθε παιδιατρου!

Ολα τα γραφουν στο βιβλιαριο!Ετσι ελεγχουν την κινητικη αναπτυξη του παιδιου!Οσο για τα κιλα,ειναι στο παιδι μωρε ματια μου!Ασε που τ'αγορια εχουν παντα μεγαλυτερη αναπτυξη απ οτι τα κοριτσια!Θα τα παρει σε μποι μαρη!

Μαυ μου,τι κανετε?Νυχτοπουλι μας βγηκε η Μιχαελα?Και γω απορω πως αντεχουν!Δε κουραζονται?

Ναι,δεν προλαβαινω να κανω και πολλα τωρα που ξεκινησα!Ποσο μαλλον να αφιερωνω χρονο στον υπολογιστη και κατ επεκταση σε σας,που σας συμπαθω πολυ!

Ξεκινας και συ κοριτσι μου!Την Τριτη πρωτη μερα?Πρωι θα πας!

Εχετε και σεις τις βαρδιες και διανυκτερευσεις!Κουραστικο πολυ!

Υολα μου,λυπαμαι για την απωλεια του γατουλη σας.Και αυτα εχουν ψυχουλα και ειναι απιστευτα ομορφη παρεα,οποτε λογικο να σας χαλασε τη ψυχολογια!Ας αναπαυθει!

Ο μικρουλης σου αξιζει πολλα,οπως και η κορουλα σας που σταθηκε τοσο δυνατη!Και φυσικα εαν μπορεσετε να το γιορτασετε κοριτσι μου.

Αυτο το μηνυμα προσπαθω να στειλω απο τις 9!!!!:tongue::tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Θαλεια μου,πως ειναι ο μικρος?Πως τα πατε με το περπατημα?

Πατουσιτσα μου,προσωπικα θα σου συνιστουσα να κρατησεις το νεο γαλα!Μην της μπερδεψεις παλι τις γευσεις!Το γεγονος οτι ηπιε απο το προηγουμενο ισως ειναι τυχαιο!Ισως δεν προλαβε να καταλαβει πως πινει απο την παλια ''γευση''!Παντα το λεω απο προσωπικη αποψη!Ρωτα και την παιδιατρο σου.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! τι κανει το κοριτσακι σου? ευτυχως που σου κοιμηθηκε καλα! κι εμενα σημερα που αποφασισε να κοιμηθει παραπανω δε μπορουσα να κοιμηθω εγω αφου επρεπε να φυγω για δουλεια γρρρρρρ!!!! Οχι δε τον παρακολουθω για εμετους, ευτυχως αφου περασε ηρεμα το πρωτο βραδυ τωρα ειναι μια χαρα... μονο τα δυο σημαδακια που εχει!! εσεις πως εισαστε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! τι κανει το κοριτσακι σου? ευτυχως που σου κοιμηθηκε καλα! κι εμενα σημερα που αποφασισε να κοιμηθει παραπανω δε μπορουσα να κοιμηθω εγω αφου επρεπε να φυγω για δουλεια γρρρρρρ!!!! Οχι δε τον παρακολουθω για εμετους, ευτυχως αφου περασε ηρεμα το πρωτο βραδυ τωρα ειναι μια χαρα... μονο τα δυο σημαδακια που εχει!! εσεις πως εισαστε?

Αχ,δε συνηθίζεται με τιποτα και αυτο το πρωινο ξυπνημα για δουλεια!

Πως τα πας?

Καλα ειμαστε!Εχουμε πολυ κουραση μωρε στη δουλεια.Η μεση μου εχει σακατευτει!Χθες ειχε μουδιασει και με χτυπουσε στο ποδι!Ευτυχως φοραω ζωνη και με κραταει λιγακι!

Δε σας ειπα,χθες πληρωθηκα!750 ευρω!!!!Χεχεχε!Τελεια!Απο τα 1200 που επαιρνα!Να δω ποσες περικοπες θα μας κανουν ακομη!

Ειχε και η μικρη μου ενα ασχημο χτυπημα!Την ειχα βαλει στη λεκανη να την κανω βολτα μεσα στο σπιτι,της αρεσει πολυ,και μεχρι να γυρισω το κεφαλι να παρω κατι,πηγε να βγει,επεσε και δαγκωσε το πανω χειλος!Ετρεχε αρκετο αιμα και ειχε πριστει,αλλα ευτυχως με τον παγο,ηρεμησε και ξεπριστηκε σχετικα γρηγορα!

Πονεσε η καρδια μου!

Οσο και να τα προσεξεις,δεν τα προλαβαινεις παντα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχ,δε συνηθίζεται με τιποτα και αυτο το πρωινο ξυπνημα για δουλεια!

Πως τα πας?

Καλα ειμαστε!Εχουμε πολυ κουραση μωρε στη δουλεια.Η μεση μου εχει σακατευτει!Χθες ειχε μουδιασει και με χτυπουσε στο ποδι!Ευτυχως φοραω ζωνη και με κραταει λιγακι!

Δε σας ειπα,χθες πληρωθηκα!750 ευρω!!!!Χεχεχε!Τελεια!Απο τα 1200 που επαιρνα!Να δω ποσες περικοπες θα μας κανουν ακομη!

Ειχε και η μικρη μου ενα ασχημο χτυπημα!Την ειχα βαλει στη λεκανη να την κανω βολτα μεσα στο σπιτι,της αρεσει πολυ,και μεχρι να γυρισω το κεφαλι να παρω κατι,πηγε να βγει,επεσε και δαγκωσε το πανω χειλος!Ετρεχε αρκετο αιμα και ειχε πριστει,αλλα ευτυχως με τον παγο,ηρεμησε και ξεπριστηκε σχετικα γρηγορα!

Πονεσε η καρδια μου!

Οσο και να τα προσεξεις,δεν τα προλαβαινεις παντα!

καλη δυναμη Μαρακι.. οσο για τις μειωσεις ειναι τραγικες!!! κι εμεις τρελαινομαστε για παιχνιδι με τη λεκανη!!! τον βαζω μεσα και τον περιστρεφω γυρω γυρω και ξεκαρδιζεται! ειχατε ατυχηματακι κι εσεις ε? μακαρι τα χτυπηματα πυο θα εχουν να ειναι τοσο απλα μια ζωη, γιατι τα περισσοτερα παιδακια περνουν και χειροτερα!! αχ τι τραβαμε οι μανες!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

καλη δυναμη Μαρακι.. οσο για τις μειωσεις ειναι τραγικες!!! κι εμεις τρελαινομαστε για παιχνιδι με τη λεκανη!!! τον βαζω μεσα και τον περιστρεφω γυρω γυρω και ξεκαρδιζεται! ειχατε ατυχηματακι κι εσεις ε? μακαρι τα χτυπηματα πυο θα εχουν να ειναι τοσο απλα μια ζωη, γιατι τα περισσοτερα παιδακια περνουν και χειροτερα!! αχ τι τραβαμε οι μανες!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Nαι κοριτσι μου,οπως το ειπες,να ειναι ελαφρα τα χτυπηματα!

Και οσα παιδακια ειχαν πιο σοβαρα,να το ξεπερασουν γρηγορα!

Ευχομαι και γω με τη σειρα μου,η Παναγια μας να χαρισει στη φιλη μου μια ευλογημενη εγκυμοσυνη!Το ευχομαι πολυ!

Τι σκεφτεστε να κανετε Καθαρα Δευτερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Nαι κοριτσι μου,οπως το ειπες,να ειναι ελαφρα τα χτυπηματα!

Και οσα παιδακια ειχαν πιο σοβαρα,να το ξεπερασουν γρηγορα!

Ευχομαι και γω με τη σειρα μου,η Παναγια μας να χαρισει στη φιλη μου μια ευλογημενη εγκυμοσυνη!Το ευχομαι πολυ!

Τι σκεφτεστε να κανετε Καθαρα Δευτερα?

να 'σαι καλα Μαρακι μου, μακαρι να τα καταφερει η φιλη μου, εχω πολυ μεγαλη αγωνια να τα παει καλα! Εμεις ηταν να παμε στους γονεις μου Καθαρα Δευτερα αλλα δυστυχως μαλλον θα κανουν τραπεζι στη δουλεια του αντρα μου και δε γινεται να μην παμε εκει... προσπαθησαμε να το αποφυγουμε αλλα τελικα μαλλον δε τη γλιτωνουμε.. και ξερεις τωρα πως ειναι αυτα, τυπικοτητες κλπ! εσυ θα δουλευεις?

to1Np2.png

KCkop2.png

να 'σαι καλα Μαρακι μου, μακαρι να τα καταφερει η φιλη μου, εχω πολυ μεγαλη αγωνια να τα παει καλα! Εμεις ηταν να παμε στους γονεις μου Καθαρα Δευτερα αλλα δυστυχως μαλλον θα κανουν τραπεζι στη δουλεια του αντρα μου και δε γινεται να μην παμε εκει... προσπαθησαμε να το αποφυγουμε αλλα τελικα μαλλον δε τη γλιτωνουμε.. και ξερεις τωρα πως ειναι αυτα, τυπικοτητες κλπ! εσυ θα δουλευεις?

Χμμμ....λενε πως ''οτι δεν μπορεις ν'αποφυγεις,τοτε απολευσε το''!!!Οσο ειναι εφικτο!Θα εχει τουλαχιστον αλλα παιδακια?Να παιξει και ο Μητσος μας!

Ξημερωνοντα Κ.Δ,θα τελειωνω τη νυχτερινη μου βαρδια και παλι την ιδια μερα θα παω νυχτα!Οποτε δε θα ειμαι για πολλα!

Κοριτσι μου,παω να κοιμηθω οσο προλαβω!Αυριο με γυρναει πρωι,οποτε λεω να επωφεληθω οση ωρα υπνου μπορω!

Φιλια πολλα,θα προσπαθησω να ξαναμπω αυριο το απογευμα!

Καλο σ/κ,καλη μερα σε ολες σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι κάνετε?????

ΚΟΑΛΑΚΙ να χαίρεσαι την ΦΜ σου!!!! Πάντα ευτυχισμένη και τυχερή να είναι!

Εγώ σήμερα με τον άντρα μου κλείνω 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!!!!

Πωπω πότε πέρασαν ούτε που κατάλαβα!

Από ότι θυμάμαι έχει και επέτειο γάμου η ΜΑΡΙΑ (αστέρω)!!!

Να ζήσουν λοιπόν και αυτοί!!!!!!!

Εδώ σήμερα έχει συννεφιά και λίγο κρύο οπότε δεν έχει βόλτα αλλά δεν με πολυενοχλεί. Μάλλον θα βγω το βράδυ με τον άντρα μου.

Τι θα κάνετε το 3ήμερο??? Έχετε αποφασίσει????

Εμένα σίγουρα θα έρθει η αδερφή μου και σκεφτόμαστε την Καθαρά Δευτέρα να βγούμε έξω για φαγητό. Λέτε να γίνεται χαμός???

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαρακι καλη ξερκουραση! οχι δε νομιζω να εχει παιδακια για τον μικρο εκει που θα παμε!!!

Ngn μου να τα χιλιασετε με τον αντρουλη σου!!! Εμεις προχθες κλεισαμε 3 χρονια πολιτικου γαμου και ουτε που τα θυμομασταν, ειχε γινει για πολυ τυπικους-γραφειοκρατικους λογους, ειχαμε παει χυμα στο δημαρχειο και μολις υπογραψαμε ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα κι εγω με τις φιλες μου για καφε χαχαχα! "Γιορταζουμε" μονο τον θρησκευτικο γαμο μας και την επετειο της σχεσης μας! Κλεινουμε 9 χρονια το καλοκαιρι!!!! Πως περνανε τα χρονια ε??? τι κανουν τα μικρουλια σου? ναι μαλλον θα εχει παλιοκαιρο τη Δευτερα, ετσι ειδα στις ειδησεις το πρωι!!! κριμα να χαλασει το τριημερο ρε γαμωτο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι καλη ξερκουραση! οχι δε νομιζω να εχει παιδακια για τον μικρο εκει που θα παμε!!!

Ngn μου να τα χιλιασετε με τον αντρουλη σου!!! Εμεις προχθες κλεισαμε 3 χρονια πολιτικου γαμου και ουτε που τα θυμομασταν, ειχε γινει για πολυ τυπικους-γραφειοκρατικους λογους, ειχαμε παει χυμα στο δημαρχειο και μολις υπογραψαμε ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα κι εγω με τις φιλες μου για καφε χαχαχα! "Γιορταζουμε" μονο τον θρησκευτικο γαμο μας και την επετειο της σχεσης μας! Κλεινουμε 9 χρονια το καλοκαιρι!!!! Πως περνανε τα χρονια ε??? τι κανουν τα μικρουλια σου? ναι μαλλον θα εχει παλιοκαιρο τη Δευτερα, ετσι ειδα στις ειδησεις το πρωι!!! κριμα να χαλασει το τριημερο ρε γαμωτο!!!

Να ζήσετε και εσείς κοριτσάκι μου!!!!!!!!

Εσύ είσαι και μικρούλα, καλά που προλάβατε 9 χρόνια?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ενώ εγώ η δεσποινίς ετών 34 μια χαρά πρόλαβα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και επίσης και τότε που έκανα σχέση με τον άντρα μου ήταν απόκριες και μάλιστα γνωριστήκαμε στο καρναβάλι της Πάτρας και το πιο κουφό ήταν οτι πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο!:shock::shock::shock:

Σας φαίνεται κουφό αλλά ήταν λύκειο με 1500 άτομα. Εγώ βέβαια τον ήξερα φατσικά αλλά αυτός ούτε καν (το ψώνιο)!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...