Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακις μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, δεν μπηκα απο το πρωι γιατι εκανα δουλειες, αυριο γιορταζει η φμ και θα εχουμε κοσμο. Εκανα σημερα μπαλκονια και δωματια και αυριο τα υπολοιπα. Θα πρεπει να παω και στην πολη για τραπεζα και μαρκετ, να δουμε ποτε θα τα προλαβω. :rolleyes:

Η φμ μολις κοιμηθηκε και εμεις βλεπουμε τηλεοραση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακις μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, δεν μπηκα απο το πρωι γιατι εκανα δουλειες, αυριο γιορταζει η φμ και θα εχουμε κοσμο. Εκανα σημερα μπαλκονια και δωματια και αυριο τα υπολοιπα. Θα πρεπει να παω και στην πολη για τραπεζα και μαρκετ, να δουμε ποτε θα τα προλαβω. :rolleyes:

Η φμ μολις κοιμηθηκε και εμεις βλεπουμε τηλεοραση!!!

συμπεθερα!!! τι κανετε??? αληθεια γιορταζει η νυφη αυριο??!!! τι καλα!!!!! η πρωτη της ονομαστικη εορτη!!! Προλαβαινουμε να ερθουμε στο τσιμπουσι???:tongue::tongue::tongue: αντε καλο τρεξιμο, οι πιο ευχαριστες προετοιμασιες ειναι αυτες!!!!!

Ngn καλησπερα!!! τι κανετε εσεις?? αντε κλεισατε ε?? με το καλο να γινει η βαφτιση της κορουλας σας!!! και εσεις ομορφες προετοιμασιες λοιπον!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου θα σας εγκαταλειψω γιατι κλεινουν τα ματια μου! αλλωστε βλεπω ιδιαιτερες ησυχιες αποψε!!! φιλακια και καληνυχτα σε ολες!

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!! Δεν σε προλαβα εγω, αλλα εσεις προλαβαινετε να ερθετε στο τσιμπουσι :tongue::tongue: θα ειστε οι επιτιμοι καλεσμενοι μας, ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα!

Αγορομαμυ δεν σε προλαβα. Καλό βράδυ!

Κοαλακι αυριο γιορταζει η κορη σου; Να την χαιρεστε και να ειναι παντα γερη και ετυχισμενη!

Ngn ετοιμάζεστε για την βαπτιση της μπεμπουλας σας!!! Μπραβο!!!!!! Ποτε ειπαμε, λετε για την βαπτιση; Το κετερινγκ σας φανηκε καλο; ποσο θα σας παει περιπου;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπέρα σε όσες πρόλαβα... Άλλη μια κουραστική μέρα φαίνεται να τελειώνει κ να ξεκιναει μια νύχτα, ελπίζω ήσυχη.....

Διάβασα πολύ πεταχτά... Σε γενικες γραμμες καλά είσαστε όλες!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, αυριο γιορτάζει το όνομα της φμ, το είδα στο ημερολόγιο κ δεν ηξερα οτι ειναι ανεξαρτητο όνομα... Νόμιζα οτι προέρχεται από την ένωση των δύο άλλων μόνο!! Καλες ετοιμασίες!!!

NGN μου, στις 30/8 θα το κανεις τελικά;; Και μετά στον κήπο σας; Δε θυμαμαι ακριβώς τι μας ειχες πει!

Και μεις κλεισαμε την εκκλησία (σήμερα ο μπαμπας μου εδωσε τα χαρτιά), 23/8 στις 12 το μεσημέρι κ ο παπάς βαφτίζει κανονικά το όνομα Μιχαέλα!! Σούπερ!! Το μόνο που του είπε είναι οτι δεν επιτρέοεται ο στολισμός στην κολυμπήθρα κ τρίποδες με φωτισμό για φωτογραφους μες την εκκλησία... Δεν πειράζει... Είναι βλέπετε πολύ παραδοσιακή εκκλησία!

Η μικρή σήμερα πνίγηκε πολύ ασχημα με τα σάλια της. Χρειαστηκε να την κρεμάσω στον ώμο μου, με το κεφάλι τελείως γυρισμένο, για να παρει ανάσα.. Μιλάμε για πολλά σάλια κ στραβοκατάπιε φαίνεται...

Τι άλλα κάνετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου καλησπερα!!!

Δεν εχει κινηση αποψε το καφε...

Και εγω ετοιμαζομαι για νανι!

Η μπεμπουλα πνιγηκε λιγακι; κριμα η ζουζουνα!!!

Η Β. καλα; την εντυσες αποκριατικα; τι στολη;

Ευχαριστω ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

Κοριτσακια μου παω για υπνο, αυριο εχω ετοιμασιες για τη φμ μου!!! Καληνυχτα και φιλακια σε ολες σας!!! Δεν ξερω αν προλαβω να μπω το πρωι, ισως να μπορεσω το μεσημερι ομως!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΥ ΜΟΥ ευχαριστω, μολις καληνυχτησα... Και στης φμ της βαφτιση δεν επιτρεποταν στολισμος κολυμβηθρας διοτι ηταν ιερα μονη και πολυ αυστηρη, καμερες και φωτογραφους ειχαμε και μεσα, αλλα και εξω απο το εκκλησακι ειχαμε καλαθια μπομπο στολισμενα, ζαχαρωτα κλπ... Θα βαλω καποια στιγμη φωτο στο face να δειτε λεπτομερειες... Οσο για το ονομα της φμ, ναι γιορταζεται ανεξαρτητο σαν μαριαννα. Αυριο γιορταζουν οι 2 οσιες αδερφες, μαριαννα η μαρανα και κυρα.

Οσο για το μπεμπακι σου που πνιγηκε ευχομαι να ειναι ξανατυχει!!!

Η β σου ελπιζω να ειναι καλα!!!

Καληνυχταααααααααα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααα απαπαπααπααπαπαπαπαααα!!!!!εχω βελαξει σημερααααα!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο ξημερωμα σε ολες σας!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλημερα!!!!!!!

χτες εξαφανιστηκα γιατι βγηκαμε βολτα με τη γειτονισσα κ τον μελλοντα γαμπρο απ τις 9.30 κ γυρισαμε 2.30!!!!!!!!!!!ωραια ηταν αν κ κουραστηκαμε!!!!!!πηγαμε κι στα beneton κ ειχε 70% κ της πηρα κ καποια καλοκαιρινα κομματια!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πως ειναι ο μικρος?περαστικα σας!!η φιλη μου που γεενησε χτες δεν ειναι αυτη που θα της βαφτισω το παιδι εκεινη γενναει αυγουστο κ ευτυχως θα ειμαι στο νησι!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι ωραια που εχουν παρτυ στο σχολειο!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ωχ μπερδεμα τωρα με το γαλα ε?

εγω παντως απο τοτε που της εδωσα το frezylac της frezyderm το μωρο ειναι μια χαρα τωρα αγχωνομαι που θα ξεκινησουμε το 2 γιατι πολλα μωρα λεει οταν αλλαζουν νουμερο στο γαλα της ιδιας εταιρειας δεν το πινουν!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ να χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!!!!!!!!

ΜΑΥ ωχ τι επαθε η μικρουλα~!!!!!τι ωραια που κλεισατε εκκλησια!!!!!!!!1κ εμας εδω δεν αφηνουν κανενα στολισμο εντος της εκκλησιας!!!!!!

οι υπολοιπες?

σημερα αν κ παρασκευη το μενου εχει κρεας λεμονατο το ονομαζω εγω με πατατουλες τηγανητες

α το κορυφαιο κοριτσια δεν σας το ειπα λεει η πεθερα μου προχτες το τριημερο να κανονισουμε να βγουμε εξω κ να κρατησει εκεινη το παιδι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!λεω δεν υπαρχει περιπτωση γιατι δεν ξερει τιποτα οσο αφορα το δικο μου το παιδι(πως τρωει,τι τρωει,πως κοιμαται)αφηστε που ειμαι σιγουρη οτι η πεθερα μου που της αρεσει πολυ ο υπνος να ξεραθει κ το μωρο να κλαιει κ να μην το ακουει.μου λεει ο αντρας μου ε κριμα ειναι θελει να το χαρει μονη της κ λεω δε με νοιαζει ας κανει υπομονη να νταντευει τα παιδια που θα κανει η αδελφη σου οταν παντρευτει.ειμαι κακια?δεν εχω αποχωριστει ποτε το παιδι μου κ δεν θελω του ειπα αν θελει να βγουμε νωρις οι τρεις μας δε μου λειπει το εξω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανετε??? εμεις καλα!!! στη δουλιτσα, εχει συννεφια και κρυο σημερα! και θα εχει παλιοκαιρο το τριημερο...

Συμπεθερα μου!!!!!!! να χαιρομαστε τη φουρτουνιτσα μας!!! Να χαιρομαι τη νυφη μου!!! Να χαιρεται το ονοματακι της, να τη χαιροσαστε και να ειστε μια ευτυχισεμνη οικογενεια! Να της δωσεις ενα τερααααστιο φιλακι και την αγαπη μου!!!!!!!! και του γαμπρου!!!!

Ιωαννακι καλημερα!! να ζησει το μωρακι της φιλης σου!!!! κι εγω ημουν πολυ ευχαριστημενη με το frezylac αλλα δυστυχως τοτε ειχε μεγαλη ελλειψη και παντα εβρισκα στο παρα πεντε πριν μου τελειωσει! οποτε το αλλαξα γιατι το παιδι παραλιγο να εμενε χωρις γαλα ολη την ωρα! Τωρα δεν υπαρχει θεμα ελειψης ε?

May μου καλημερα!! πνιγηκε η μπουμπουκα σου? συμβαινουν αυτα και χρειαζεται πανω απ'ολα ψυχραιμια εκεινη τη στιγμη! Με το καλο και η δικη σας βαφτιση!!! Εχω συγγενικο προσωπο που εχει βαφτιστει Μιχαελα επειδη ελεγαν τον παππου της Μιχαλη κα γιορταζει κανονικοτατα το Νοεμβρη!!!

Μαρακι βορινο ειχες τρεξιμο ε? καλη δυναμη και σημερα..

Κοριτσακια σημερα η φιλη μου που σας εχω αναφερει ξανα οτι κανει εξωσωματικες, κανει εμβρυομεταφορα, ολοκληρωνει δηλαδη την εξωσωματικη της και την αλλη Δευτερα θα μαθει αν πετυχε... εχω πολυ μεγαλη αγωνια για εκεινη και παρακαλαω να της πανε ολα καλα γιατι της αξιζει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...