Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακιααααααα καλημερα!!!! Δε μπηκα το βραδυ γιατι ειχαμε τρελη κουραση και ξεραθηκαμε στον υπνο οταν κοιμηθηκε ο μικρουλης. Αφηστε, εχθες χοροπηδουσε στα σκαλια και τρωει μια τουμπα και προσγειωνεται στην καρεκλα στης κουζινας, στη βαση της καρεκλας που ειναι μεταλλικη και βρηκε ακριβως στη γωνια...με το κεφαλι! Εχει μια γρατζουνια και ενα πιο βαθυ σημαδι, και τα δυο εβγαζαν αιμα λιγο ομως ευτυχως, και εκανε και καρουμπαλα. Πολυ κλαμα για 3 λεπτα αλλα μετα ολα ενταξει, εφυγε και το πρηξιμο, μονο το τσιροτακι μας εμεινε!!!

Συμπεθερα μου τι κανετε??? τι κανει η νυφουλα μου?? δε σας πετυχα μεσα εχθες, δε μπηκα και το βραδυ... τα χειλη μου μια χαρα ειναι, απο το ιδιο βραδυ συνηλθαν!

Μποτσακι μου ταλαιπωρηθηκε ο μικρουλης? τουλαχιστον πυρετο δεν ανεβασατε ε?

Πατουσιτσα μου κι εγω το almiron του εδωσα μετα το θηλασμο, βασικα το frezylac στην αρχη αλλα υπηρχε ελειψη και του το γυρισα στο almiron. Τα χορταινει πολυ, αλλα στα περισσοτερα μωρακια απ'οτι μου ειχαν πει και διαπιστωσα κι εγω δημιουργει λιγη δυσκοιλιοτητα. Οχι οτι δεν καναμε κακα, απλα εριχνε παραπανω σφιξιμο ο καημενος για να τα κανει, δε δυσανασχετουσε ομως!!!

Ιωαννακι κι εσεις τσιμπηματακι ε??? Με το καλο να γεννηθει το μωρακι της φιλης σου!!! ειναι το μωρακι που θα βαφτισεις???

May μου τι κανετε??? Περνουν οι μερες για την επιστροφη στη δουλιτσα ε? Απολαυσε τα κοριτσακια σου τωρα!!!

Yola μου κριμα για τον γατουλη σας, ευτυχως δεν υπεφερε.. αγαπω πολυ τα ζωακια, και ειδικα γατες ειχαμε παντα στην αυλη μας!! μεγαλωσα σε χωριο οποτε ειχαμε την ανεση να εχουμε οσα ζωακια θελουμε και εχω μεγαλωσει με γατουλες!!! Τωρα και ο μικρος μου τα θελει ενω τα φοβοταν, οταν τα βλεπει τα χαιρεταει και τους στελνει φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Ιωαννα με το καλο και καλή λευτερια στη φιλη σου!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ ο Δημητρακης οσο παει και θα ζωηρευει, λογικο και αναμενομενο! οποτε τα ματια σας προσοχη και καλυτερα να λες ενα οχι παραπανω παρα να σακατευεται καθε τρεις και λιγο!

Δηλαδη καλυτερα να μαθει στο οχι και στο πρεπει, να ακουει να του τα λετε καποια ορια...γιατι τα απροοπτα θα υπαρχουν αλλα τουλαχιστον να ειναι ελεγχομενα σε ενα βαθμο!

Βλεπω και την νυφη μου που απο την αγαπη της στον γιοκα της (17μηνων) τον αφηνει να κανει τα κατορθωματα του και να παραπονιεται η μαμα να μην του λενε οι αλλοι οχι και μη , πχ η μανα της που τον προσεχει. Δεν συμφωνω απολυτα σε αυτο...δηλαδη ποιο το νοημα να το αφησεις το μωρο να πεταξει ολα τα πραγματα απο ολα τα ντουλαπια και να μην του πεις οχι, μπεμπη μη!!! και ας του αφηνεις μονο ενα συγκεκριμενο ντουλαπι που να "επιτρεπεται" να το πειραζει...Ολα με μετρο εννοειται! δεν λεω να το κανεις το μωρο ρομποτ αλλα να ακουει και το μη....

πολυ φιλοσοφησα πρωι πρωι!!!:tongue:

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου! τι κανετε εσεις? πως ειναι η μικρη?? γενικα εχει ορια, δεν εχει προσβαση σε ολα τα απαγορευμενα, και πλεον τον κατεβαζουμε και στο σαλονι που μεχρι τωρα δε τον κατεβαζαμε γιατι πειραζε τα παντα, αλλα αρχισε να συνεργαζεται... εχθες υποτιθεται ηταν ο αντρας μου διπλα του και τον προσεχε και με το που γυρισε λιγο το κεφαλι του να μου πει κατι επεσε... το οχι το εχει μαθει για τα καλα, αφου οταν παει να κανει κατι απαγορευμενα μας κοιταζει και κουνα το δαχτυλακι του δεξια αριστερα οπως οταν του λεμε οοοοοχι!!! χαχαα! εχετε ομορφη μερα εκει?? εδω εχουμε ομορφη λιακαδα και εχω απλωσει μπουγαδα απο το βραδυ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πολυ γελαω οταν βλεπω ενα μωρακι να κανει οοχι με το δαχτυλο του!!!:D

Ναι...οσο και να τα εχουμε απο κοντα, τα παιδια χτυπανε! οποτε ας ελπιζουμε να μην ειναι σοβαρα!!!

Και εδω ωραιο καιρο κανει, θα παμε για καφεδακι μολις σχολασει το παιδι γιατι και ο μπαμπας μας εχει ρεπο!

ναι μωρε, χτυπανε αρκει να μην ειναι σοβαρα και να μην ειναι απο αμελεια των γονιων.. δεν ειναι τυχαιο οτι εμας ο μικρος παιζει στα σκαλια μονο οταν ειμαστε διπλα του, διαφορετικα δε στεκεται καθολου! λες και το καταλαβαινει, οτι νιωθει ασφαλεια οταν ειμαστε διπλα του!

τι καλα που εχει ρεπο ο αντρουλης σου! κι εγω ανυπομονω για το τριημερο και μετα που θα παμε στην Αθηνα και θα ειμαστε μαζι παραπανω μερες! μαλλον δε θα ειναι η πεθερα στην Αθηνα οποτε θα ευχαριστηθουμε και βολτες, δε θα εχουμε υποχρεωσεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ναι και μενα ευτυχως θα εχει ρεπο κυριακη αποκριων και καθαρα δευτερα!!!

και ελπιζω να εχει καλο καιρο να παμε να πεταξουμε για πρωτη φορα χαρταετο!!!!

Ναι και μενα ευτυχως θα εχει ρεπο κυριακη αποκριων και καθαρα δευτερα!!!

και ελπιζω να εχει καλο καιρο να παμε να πεταξουμε για πρωτη φορα χαρταετο!!!!

ασε μωρε, μαλλον παλιοκαιρο θα εχει! πριν λιγο κοιτουσα την προγνωση. Μακαρι να αλλαξει!!!! Γιατι ειναι και περιεργη εποχη τωρα και δεν πεφτουν παντα μεσα οι μετεωρολογοι... Και ανυπομονουσα για το τριημερο να ευχαριστιομασταν παιχνιδι!! Απο τωρα σκεφτομαι τους σαρακοστιανους μεζεδες και μου τρεχουν τα σαλια, χαχαχα! η μουλαρα!!! θα κανουμε στη μανα μου Καθαροδευτερα! εγω θα κανω χταποδακι ξυδατο να παω και θα δω τι αλλο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι...ωχ πρεπει να σκεφτω τι νηστισιμο θα φτιαξω που να τρωει και το παιδι...

θα δω....

Αυριο στο νηπιαγωγειο, θα τα στειλουμε ντυμενα με στολες, θα εχουν παρτυ. Και θα τους φτιαξουμε και απο κατι οι μαμαδες πχ τυροπιτακια, κεικ....

Εγω δεν εχω ακομη αποφασισει αλλα μαλλον μπισκοτακια με κουπατ διαφορα!

Ναι...ωχ πρεπει να σκεφτω τι νηστισιμο θα φτιαξω που να τρωει και το παιδι...

θα δω....

Αυριο στο νηπιαγωγειο, θα τα στειλουμε ντυμενα με στολες, θα εχουν παρτυ. Και θα τους φτιαξουμε και απο κατι οι μαμαδες πχ τυροπιτακια, κεικ....

Εγω δεν εχω ακομη αποφασισει αλλα μαλλον μπισκοτακια με κουπατ διαφορα!

ααα τι καλα!!! να βγαλετε πολλες φωτογραφιες, θα ειναι πολυ χαρουμενο το κοριτσακι σου!!! Απο νηστισιμο μηπως να παρεις γαριδουλες καθαρισμενες να τις κανεις σαν ρυζοτο κοκκινιστες?? ή καλαμαρακια ροδελες τα τρωει?? φασολια, ντολμαδακια, λαγανα, χαλβα κλπ τρωει? αλλιως καλα για το παιδι μωρε και να μη φαει νηστισιμο δεν πειραζει, συνηθως στα παιδακια δεν αρεσουν τα σαρακοστιανα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτσάκια μου!! Τί κάνετε;; Η μικρή είναι ακόμα ξυππνια... Φρίκη....τωρα την εχω βάλει στο καλαθι κ με το ενα χερι κραταω την πιπίλα κ με το άλλο γραφω...μα πώς αντέχει;;;;;!!!!!!

Τί κάνετε φίλες μου; Έχω διαβασει τα νέα σας αλλά τί να πρωτοσχολιάσω!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, βρέθηκε η λύση στο Δεσποινιώ;; Βαρέθηκε το γάλα το κορίτσι μας;; Κοίτα την που εχει κ γούστα!! Χαχαχα! Τελικά έφαγε το επόμενο γεύμα της;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, ο Χρηστάρας και μπιφτέκι να του δώσεις, θα το καταφερει...!! Χαχαχα!! Για τις κρεμες, όπως είπαν κ τα κορίτσια στους 5,5-6 μήνες! Μέχρι τότε θα τον αφήσουμε να ξεροσταλιάσει μόνο με γάλα!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου φιλενάδα κ να περάσετε καλά στο φαγητό σας!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, όπως είπε κ το Ηλιοβασίλεμα, που να δεις σε λίγο καιρό τί θα κάνει η φμ σου!! Θα τρελαίνεσαι μόνο να την κοιτάς!!! ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου κ ο Μήτσος σας τρελαίνει με τα κατορθώματά του ε;;;

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ σε χάσαμε κορίτσι μου, αλλά που να προλάβεις και σύ!! Για να δω κ μένα απο βδομάδα... Αχ αχ.. Ανάμεικτα τα συναισθήματά μου κορίτσια!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, μεγάλωσε η μουρμουρίτσα σου!!! Μια χαρά τα κιλάκια της!

NGN μου, κόπηκε η κληματαριά;; Δυστυχως αυτες τις μερες δε θα χει και τον καλυτερο καιρό... Δέ μας βλέπω για βολτίτσες..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, περαστικά στην Αγγελικούλα σου!! Θα τη στείλεις αύριο;

ΡΙΤΣΑ καλά είσαι εσύ κ η κοιλίτσα σου;

ΘΑΛΕΙΑ προσοχή με τις κινήσεις κ τη γυμναστική μιας κ εχεις αυτήν την ευαισθησία! Τί κάνει ο Παναγιωτάκης;

ΓΙΟΛΑ μου ο μπέμπης μας καλά;

Σίγουρα ξεχνάω κάποια....φιλάκια σε όοοοοολες όμως!!

καλα ειναι ο μικρος μου!!!!!!εσεις καλα????

Πατουσιτσα εγω του εδινα το φριζολακ οταν πια ετρωγε το κανονικο γαλα.αλλα εχω την εντυπωση οτι αν δεν εχει καποιο προβλημα με δυσκοιλιοτητα οτι δεν χρειαζεται να το αλλαξεις,εφοσον το επινε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Θαλειτσα τι κανετε?? τι κανει το ζουζουνακι σου?? η πατουσιτσα της αλλαξε το γαλα γιατι για καποιες μερες δεν επινε πολλα ml η Δεσποινουλα της και τελικα της αλλαξε γαλα και πινει!! εχει γουστα η μανταμ!! ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ απαντω εγω για εσενα!!!! χαχααχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Aγορομαμυ φυσικα και δεν θα την νηστεψω την μικρη!!!

Απλα σκεφτομαι να μην φτιαχνω διαφορετικα φαγητα...απο ολα αυτα τπτ δεν τρωει περα απο φασολια.

Θα δω, νηστικη παντως σιγουρα δεν θα μεινει!!!:tongue::tongue::tongue:

Πηγαμε και κουρευτηκαμε μαμα και κορη τωρα και λεμε η μια στην αλλη πσο ομορφες ειμαστε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυριο θα ειναι πριβε το παρτυ τους!!!! δεν θα ειμαστε εμεις!!! αλλα ελπιζω να βγαλουν οι δασκαλες τους φωτο!!!

Kαλησπερα κοριτσιαααα σε ολες!!!!!καλα εισαστε???

εμεις μια χαρουλαααα!!!

κορες σημερα επειδη ειχα ανοιχτο φρεζυλακ λιγο της εδωσα της μικρης!

το ρουπωσε!!!!!150 γραμμαρια στις 9 το πρωι!

και στις 13:30 της ξαναδωσα φρεζυλακ και χτυπησε 210 γραμμαρια!

τι κανω τωρα??????????οεεεεοοοοοοοοοοοο??????????

Η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!βλεπει κωσταντινου και ελενης!!!!!

αχαχαχχαχαχααχχαχααααααααα!!!!

σημερα το μενου εχει μακαρονια με κυμα!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε?? ολες καλα?? Εμεις καλα! Ο Μητσαρας μολις κοιμηθηκε ξερος!!! ειχαμε παει παραλια το απογευμα και ευχαριστηθηκαμε περπατημα και παιχνιδι!! τωρα βεβαια ειμαι κομματια γιατι δεν κοιμηθηκα το μεσημερι! αλλα χαλαλι του, ηταν πολυ χαρουμενος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέραααααααααααα!!!!!!

Τι μου κάνετε???????

Εμείς καλά!!!

Δεν πρόλαβα να μπω καθόλου σήμερα γιατί το πρωί πήγαμε για καφέ με κάτι φίλους, το μεσημέρι έτρεχα να κάνω δουλειές και το απόγευμα ήρθε αυτός από το catering και το κλείσαμε.

Όλες καλά???????

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...