Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Βρε κοριτσια η γιατρος μου ειπε οτι το μωρο προσπαθει να γυρισει και το εγραψε και στο βιβλιαριο.Εν τω μεταξυ οπου και να τον βαλω και στην αγκαλια ακομα τεντωνει τα ποδια σαν να σφιγγεται και δεν μπορω να καταλαβω το κανει γιατι θελει να γυρισει η τον ταλαιπωρει κατι?Τεντωνεται πολυ και σφιγκεται.Τι μπορει να ειναι αυτο ρε γμτ?

ΜΠΟΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηη κανατε εμπόλιο οπως λεει και η γιαγια μου??? :mrgreen::mrgreen:

Μαρηηηηηηηηηηηηη προσπαθει να σηκωθειιιιιιιιιιιιι γιαυτο τεντωνεταιιιιιιιιιιιι ο δολιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου!!!!!!!!!! Χρονια του πολλααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορεις να δωσεις κρεμα πριν τους 6 μηνες, η ληψη ζαχαρης που περιεχουν ειναι καταστροφικη και γιαυτο απαγορευεται!!! Σε λιγο καιρο δεν θα παιρνει τοσο βαρος, ειναι φυσιολογικο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηη κανατε εμπόλιο οπως λεει και η γιαγια μου??? :mrgreen::mrgreen:

Μαρηηηηηηηηηηηηη προσπαθει να σηκωθειιιιιιιιιιιιι γιαυτο τεντωνεταιιιιιιιιιιιι ο δολιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου!!!!!!!!!! Χρονια του πολλααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορεις να δωσεις κρεμα πριν τους 6 μηνες, η ληψη ζαχαρης που περιεχουν ειναι καταστροφικη και γιαυτο απαγορευεται!!! Σε λιγο καιρο δεν θα παιρνει τοσο βαρος, ειναι φυσιολογικο!!!

Ευχαριστωωωωωω!!!!Λες γι'αυτο ε??Και βγάζει μια ταλαιπωρία ο καημένος!!!

Απλά ρώτησα για τις κρέμες γιατί δεν ξέρω πως το πανε καλεεεεεε!!!!Ετουτο το παιδί θα φάει κι εμένα!!!

1sh1p2.png

Καλα ...το μισο μηνυμα συγκρατησα που εγραψε το Μποτσακι!

Να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! Να ειστε ευτυχισμενοι!!

Κοαλακι καλα εισαι;

Ευχαριστώ ηλιοβασίλεμα μου!!!Μάρη νόμιζα ότι πάει με τα κιλά η κρεμουλα!!!χαχαχαχαχαχΑ!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσάκια μου!! Τί κάνετε;; Η μικρή είναι ακόμα ξυππνια... Φρίκη....τωρα την εχω βάλει στο καλαθι κ με το ενα χερι κραταω την πιπίλα κ με το άλλο γραφω...μα πώς αντέχει;;;;;!!!!!!

Τί κάνετε φίλες μου; Έχω διαβασει τα νέα σας αλλά τί να πρωτοσχολιάσω!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, βρέθηκε η λύση στο Δεσποινιώ;; Βαρέθηκε το γάλα το κορίτσι μας;; Κοίτα την που εχει κ γούστα!! Χαχαχα! Τελικά έφαγε το επόμενο γεύμα της;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, ο Χρηστάρας και μπιφτέκι να του δώσεις, θα το καταφερει...!! Χαχαχα!! Για τις κρεμες, όπως είπαν κ τα κορίτσια στους 5,5-6 μήνες! Μέχρι τότε θα τον αφήσουμε να ξεροσταλιάσει μόνο με γάλα!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου φιλενάδα κ να περάσετε καλά στο φαγητό σας!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, όπως είπε κ το Ηλιοβασίλεμα, που να δεις σε λίγο καιρό τί θα κάνει η φμ σου!! Θα τρελαίνεσαι μόνο να την κοιτάς!!! ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου κ ο Μήτσος σας τρελαίνει με τα κατορθώματά του ε;;;

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ σε χάσαμε κορίτσι μου, αλλά που να προλάβεις και σύ!! Για να δω κ μένα απο βδομάδα... Αχ αχ.. Ανάμεικτα τα συναισθήματά μου κορίτσια!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, μεγάλωσε η μουρμουρίτσα σου!!! Μια χαρά τα κιλάκια της!

NGN μου, κόπηκε η κληματαριά;; Δυστυχως αυτες τις μερες δε θα χει και τον καλυτερο καιρό... Δέ μας βλέπω για βολτίτσες..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, περαστικά στην Αγγελικούλα σου!! Θα τη στείλεις αύριο;

ΡΙΤΣΑ καλά είσαι εσύ κ η κοιλίτσα σου;

ΘΑΛΕΙΑ προσοχή με τις κινήσεις κ τη γυμναστική μιας κ εχεις αυτήν την ευαισθησία! Τί κάνει ο Παναγιωτάκης;

ΓΙΟΛΑ μου ο μπέμπης μας καλά;

Σίγουρα ξεχνάω κάποια....φιλάκια σε όοοοοολες όμως!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απο το εμβολιο.ειναι τοσο δυνατο το πρεβεναρ?Μιλαμε ζοριζεται μεχρι που κοκκινιζει και τεντωνει ποδια.

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Κοιμησαμε τον γατουλη μας χτες και ημουν χαλια ολη μερα.Σημερα μας λειπει πολυ.Οχτω μιση χρονια ηταν αυτα.

Ο μπεμπης αρχισε παλι τις ρουκετες και την ανησυχια και αυπνια.Διαβασα την May και γελασα γιατι καπως ετσι ειμαι κι εγω.Αντι για πιπιλα ειναι στο στηθος.Σημερα απο τις 1030 το πρωι ειναι ακομα ξυπνιος με δυο μισαωρα υπνου και δεν ειχαμε κοιμηθει και καλα το βραδυ.

Πατουσιτσα μπραβο που βρηκες λυση. Βλεπω τα κιλα σας και ζηλευω.Εμεις ειμαστε ακομα 4800.Ειμαστε ακομα χαμηλα αλλα αφου τα βγαζει πως να παρει.

Κοριτσια την βαφτιση θα την κανετε μεσημερι ή απογευμα;Εχω αρχισει να γραφω τα ατομα και σκεφτομαι τι να κανουμε μετα το μυστηριο.Λεφτα δεν υπαρχουν αλλα δεν θελω να περασω στο ντουκου την βαφτιση αυτου ειδικα του παιδιου μετα αποσα περασαμε.Θελω να τον γιορτασω!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Βρε κοριτσια μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απο το εμβολιο.ειναι τοσο δυνατο το πρεβεναρ?Μιλαμε ζοριζεται μεχρι που κοκκινιζει και τεντωνει ποδια.

Δεν το θυμαμαι αυτο να το κανει η κορη μου λογω εμβολιου.Δεν μπαινεις να διαβασεις στο ιντερνετ;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Τι ειδους συμπτωμα ειναι αυτο μαρηηηηηη??????

Ειπαμε θελει να βλεπειιιιιιιιιι το μωροοοοοοοοοο, πλακα κανω, αλλα τα εμβολια δεν εχουν τετοια συμπτωματολογια. Βηχα, πυρετο, μυξουλες κλπ...αλλα ΠΗΔΗΜΑ πρωτη φορα ακουωωωωωωω :shock::shock::shock:!!!!!!!!!!! Αχχαχααχαχαχααχχαχαχαχχαχχ!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, εμάς το πρεβεναρ, το μόνο που της έκανε ήταν υπερβολική υπνηλία κ αρκετή ανορεξία. Μιλάμε οτι κοιμόταν ναρκωμένη ένα 24ωρο κ ίσα που ετρωγε. Μετά το 24ωρο επανήλθε. Αυτό που περιγράφεις, σα σύμπτωμα δεν το έχω ακούσει. Όπως το περιγράφεις πάντως είναι σα να εχει πολλά αέρια. Μήπως σφίγγεται; Πολλά παιδιά απο τα εμβόλια παθαίνουν κ ευερεθιστότητα, ίσως και αυτό..

Οι συχνότερες ανεπιθύμητες ενέργειες του Prevenar 13 σε παιδιά (εμφανίζονται σε περισσότερους από 1 στους 10 ασθενείς) είναι μειωμένη όρεξη, πυρετός (συνήθης μόνο σε παιδιά ηλικίας 6 εβδομάδων έως 5 ετών), ευερεθιστότητα, αντίδραση στο σημείο της ένεσης (ερυθρότητα ή σκληρότητα του δέρματος, πρήξιμο, πόνος ή ευαισθησία), υπνηλία και κακή ποιότητα ύπνου.

(Από το εγχειρίδιο οδηγιών)

Αναφερει την ευερεθιστότητα ορίστε!

ΓΙΟΛΑ μου, λυπήθηκα για τη γατούλα σας, την είδα κιόλας κ καταλαβαίνω πως μπορεί να σας λείπει αφού ήταν η παρεα σας τόσα χρόνια! Εμείς τη βαφτιση θα την κάνουμε 12 το μεσημερι (εχει ανεβει ο μπαμπας μου στο πήλιο να κλείσει την εκκλησία κ την ώρα) κ μετά θα κάνουμε τραπέζι στην ταβερνα της πλατειας του χωριού που είναι κ μπροστά απο την εκκλησία!

Ο μικρός πάλι αναγωγες; Καλά και η δικιά μου δεν εχει σταματήσει κ καθόλου, και ας την κρατάω και μία ωρα στον ώμο μετά απο κάθε γευμα.. Για τον υπνο αστο! Χτες, από το πρωί κοιμήθηκε 11 το βράδυ κ όλη μερα κατι σκόρπια δεκάλεπτα..... Καλά κρασιά!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Στο κοκκινισμα συμφωνω με τη ΜΑΥ ΜΑΣ, αλλα στο ΠΗΔΗΜΑ????????? ολα ειναι σχετικα, γιατι ανεκαθεν θυμαμαι οτι ηταν πηδηχτουλης ο χρηστακος μας!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχαχααχ!!!!!

Ολα θα περασουν, μην ανησυχεις!!!!!! Καληνυχτα κοριτσια μου!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεεε μαρη Μαυ και Κοαλακι να είστε καλα με κάνατε και γέλασα.Ε τότε είναι αυτό γιατί το ποδαράκι του έχει κοκκινίσει και ίσως να τον ενοχλεί!!!Ίσως να εννοούσε αυτό εκείνη η πάντα ή η παιδίατρος!!!Τι να πω!!!Ααααααα λέτε και το βιχαλακι που έχει αραιά και που να είναι από αυτό?Πάντως αυτό το εμβόλιο εκχε πολύ γκρηνια και ΠΗΔΗΜΑ!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!Ευτυχώς το βράδυ παραμένουμε σταθεροί στο 9ωρο!!!!!

Γιολα μου λυπάμαι για τον γάτο σου!!!Πάντως γουλιές βγάζει κι ο δικός μου και ειδικά σημερα που ζόρι όταν έβγαλε αρκετές.Η όρεξη όμως όρεξη!!!!Δεν κόβεται με τίποτα!!!!!

Καληνύχτα κοριτσιαααααααα!!!Φιλακιαααα!!!!

1sh1p2.png

καλημερα!!!!!!!!τι κανετε?

εμεις καλα!!!ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ!!!!!!

σηκωθηκε στις 7.30 αλλα δεν εχει πολυ ορεξη για γαλα μαλλον απ το ποσιμο της γαστρεντεριτιδας ευτυχως χτες ηταν η τελευταια δοση!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ εμεις ξεκινησαμε κρεμα μολις κλεισαμε τον 5 καθε παιδιατρος εχει το συστημα του!!!!!!!αχ ασε αυτο το πρεβεναρ ειναι πολυ γαμισε τα εμβολιο χτες το συζητουσα κ με την γιατρο κ μου πε οτι ειναι το μοναδικο εμβολιο που κανει μεγαλη ανησυχια στα μωρα!!!!!!!!!εμεις το ειχαμε κανει την προηγουμενη φορα κ ειχε πολυ γκρινια ανησυχια νευρικοτητα απαπαπα!!!!!τρεμει η ψυχη μου μ αυτο κ νομιζω οτι θα το ξανακανουμε τον επομενο !!!!!!!!!!!να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ βαρεθηκε το κοριτσι το γαλα της??????????

ΚΟΑΛΑΚΙ αχ τι γλυκια η φμ που εκανε την μανουλα!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανεις?η μικρη?καλε να σε ρωτησω τωρα πως την κανεις μπανιο?καθιστη??????????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ γιατι το λες το παιδι γριουλα καλε????χαχαχαχα ειναι καλυτερα?

ΜΑΥ μηπως περναει κανα αλμα η μικρη?καλε κανε με φιλη στο φβ δε ξερω το ονομα σου για να σε βρω εγω.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι ωραια κατορθωματα κανει το αντρακι σου?

NGN τι κανεις?

οι υπολοιπες?

αχ κοριτσια σημερα ειμαι λιγο αγχωμενη γενναει η πολυ καλη μου φιλη στο νησι κ δεν μπορω να ειμαι εκει κλαψ!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...