Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαρακι κοντευετε δηλαδη να περπατησετε για τα καλα!!! Οποτε χρειαζεστε κανονικα παπουτσακια!!!!

Ιωαννακι αντε μην σκεφτεσαι τον γιατρο! Σκεψου οτι σε δυο μηνες , θα ειστε στο νησι!!!!!!!!!

Καληνυχτα σας και καλη ξεκουραση!!!

Ngn καλησπερα!!!!!!! πολυ βολικο αυτο με το 24ωρο δουλεια και 3 ρεπο μετα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι κοντευετε δηλαδη να περπατησετε για τα καλα!!! Οποτε χρειαζεστε κανονικα παπουτσακια!!!!

Ιωαννακι αντε μην σκεφτεσαι τον γιατρο! Σκεψου οτι σε δυο μηνες , θα ειστε στο νησι!!!!!!!!!

Καληνυχτα σας και καλη ξεκουραση!!!

Ngn καλησπερα!!!!!!! πολυ βολικο αυτο με το 24ωρο δουλεια και 3 ρεπο μετα!!!

Οι 2 μας μείναμε??????? Ναι όντως είναι πολύ βολικό. Είναι και άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ οπότε δεν έχω πρόβλημα. Γι'αυτό είμαι τόσο χαλαρή κάθε μέρα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Και εμενα κοριτσακια μου με βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου, οπως σημερα το βραδυ πριν φυγει για να δει τη μπαλα επλενε τα πιατα ενω εγω κοιμηζα το μωρο.

Και τωρα παω και εγω για υπνο, θα τα πουμε αυριο, φιλακια και καληνυχτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!! καλε μου εκανε εντυπωση που μπηκα και δεν ειχε εμφανιστει κανενα απο τα νυχτοπουλια μας May και Μποτσακι, ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα!!! Εγω στη δουλεια, ηρεμια και ησυχια..

Ηλιοβασιλεμα μου πως ειναι η Αγγελικουλα σου?? κοιμηθηκε ηρεμα το βραδυ?

Μαρακι βορινο καλημερα!! Σημερα απογευμα ε? Καλη δυναμη.. εμεις καλα, το εμβρυακι καλα, θα με δει 7 ή 8 Μαρτιου ο γιατρος! Ανυπομονωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Ιωαννακι τι κανετε? σημερα γεματη μερα εχετε ετσι? καλη δυναμη σας ευχομαι να μην επηρεαστει η μικρουλα σου απο το εμβολιο!!

Ngn μου καλημερα!!! Εμενα παντως δε με δυσκολευει να μπω στο καφε, μηπως να τσεκαρεις τη συνδεση σου??

Καλε ο μικρος εδω και κατι μερες ο αντρας μου εμαθε στον μικρο να καθεται σταυροποδι σα μαγκας!!! χαχαχαχα, και καμαρωνει το νουμερακι μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!

Αγορομαμυ μονο εσυ εδωσες παρουσια;

Χαιρομαι που σε ακουω να λες τα κατορθωματα του γιου σου και αληθινα σε νιωθω με ποιο τροπο τα λες!!! Ολες ειμαστε τρελα ερωτευμενες με τα ζουζουνια μας!!!

Τελος της άλλης βδομαδας πηγαινετε Αθηνα; Αντε εφτασε ο καιρος!!!

Καλημερα!!!

Αγορομαμυ μονο εσυ εδωσες παρουσια;

Χαιρομαι που σε ακουω να λες τα κατορθωματα του γιου σου και αληθινα σε νιωθω με ποιο τροπο τα λες!!! Ολες ειμαστε τρελα ερωτευμενες με τα ζουζουνια μας!!!

Τελος της άλλης βδομαδας πηγαινετε Αθηνα; Αντε εφτασε ο καιρος!!!

Ελα Ηλιοβασιλεμα μου!!! ναι, τρελα ερωτευμενες ολες με τα παιδια μας και καμαρωνουμε για καθε κατορθωμα!!!! Κουκουβαγιες ολες ανεξαιρετως, και ετσι επιβαλλεται να ειμαστε!!!! Ναι την αλλη Τεταρτη θα ανεβουμε Αθηνα για να κανω την Πεμπτη μικροβιολογικες και ο γιατρος θα με δει Παρασκευη ή Σαββατο, θα μου πουν τελευταια στιγμη γιατι κανονικα τα Σαββατα δε βαζει παντα ραντεβου αλλα επειδη παω απο επαρχια με εξυπηρετει! δεν ηξερα αν θα μπορω να λειψω απο τη δουλεια αλλιως θα το ειχα κλεισει το ραντεβου εξαρχης για Παρασκευη

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ έχω κάτι νεύρα από δω μέχρι απέναντι!!!!!!

Προχθές ρώτησε η μαμά μου έναν γείτονα πώς κλαδεύουν την κληματαριά για να το κάνει ο άντρας μου και αυτός μας κουβαλήθηκε τώρα να το κάνει. Δεν λέω από την καλή του την καρδιά το κάνει αλλά ήμασταν έτοιμοι να βγούμε βόλτα και τώρα πάει. Βρε κορίτσια είμαι παράλογη???? Ψάχνουμε τις καλές μέρες με το κιάλι και να μην μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε!!!!!!

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ έχω κάτι νεύρα από δω μέχρι απέναντι!!!!!!

Προχθές ρώτησε η μαμά μου έναν γείτονα πώς κλαδεύουν την κληματαριά για να το κάνει ο άντρας μου και αυτός μας κουβαλήθηκε τώρα να το κάνει. Δεν λέω από την καλή του την καρδιά το κάνει αλλά ήμασταν έτοιμοι να βγούμε βόλτα και τώρα πάει. Βρε κορίτσια είμαι παράλογη???? Ψάχνουμε τις καλές μέρες με το κιάλι και να μην μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε!!!!!!

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!

Καλημερα Νgn!!! μαρηηηη δεν ειναι η μαμα σου εκει να κατσει να τον κοιταει??? Ναι παραλογη εισαι μαρηηη, αμα μπορει μονο τωρα ο χριστιανος τι να κανει??? Και αμα σας το κανει και τσαμπα, κατσε στα αυγα σου και χαζεψτε τον να κλαδευει!!!!!! Εχεις δικιο, εχει ομορφη μερα αλλα τι να κανεις.. θα ερθουν πολλες καλες μερες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Δεν κοιμηθηκαμε ησυχα,ως συνηθως,αλλα σημερα διαπιστωσα πως βγαλαμε αλλα 2 δοντια!

Το βραδυ,γυρω στις 4,κουνηθηκαμε εντονα απο σεισμο κλιμακας 4 ριχτερ!Αν και ημουν τοσο κουρασμενη,που δεν εκανα καν τον κοπο να σηκωθω(κοιμομουν και στο παιδικο οποτε δεν ειχα το αγχος για τη μικρη),η καρδια μου ομως χορευε τρελα!Ελπιζω να μη κουνησει παλι!

Αγορομαμμυ μου,σωστο αντρακι ο Μητσος!Εμ,τι θα του μαθει ο μπαμπας,στασεις που να προσδιδουν αντρισμο!Χιχι!

Κοντευουν οι μερες να δειτε το μωρακι σας!Το νιωθεις καθημερινα πλεον?

Ηλιοβασιλεμα,πως ξυπνησε σημερα η Αγγελικουλα?

Ναι,ειμαστε καθοδον να περπατησουμε!Οποτε πρεπει να εχουμε καλο και ανατομικο παπουτσακι!Και ειναι και πανακριβα!Χαλαλι!

Νgn,η αληθεια ειναι πως,και γω εκνευριζομαι οταν,χωρις να με ρωτησουν,ερχονται και χαλαει το προγραμμα μου,οταν εχω κανονισει!Βεβαια θα σας μειωσει τις εξωτερικες δουλειες,οποτε οπως ειπε η Αγορομαμμυ,καθησε εκει που εισαι,και ασε το μικρο να παιξει στον κηπο!:tongue:

Καλε,πουλ σημαντικο να βοηθαει ο αντρας στο σπιτι!Και αν θυμαμαι καλα,ο δικος σου πρεπει ν'ασχολειτε και με μαγειρεμα?

Κοαλακι μου,τι κανει η κουκλα σου?Κοιμηθηκε μαζι με το μωρακι της?

Τι καλο θα φατε σημερα?Εγω εχω μακαρονια,απο χθες και για τη μικρη μαγειρεψα κοτοπουλο με αστρακι και λαχανικα!Εχθες,της εδωσα να φαει μακαρονια!Εννοειτε,αφοτου εφαγε το μεσημεριανο της,και βλεποντας μας εμας να τρωμε ζηλεψε!Της εκοβα μικρα κομματακια και αυτη τα μασουσε!

Λεω σιγα σιγα να της δινω και μη αλεσμενα!Ας πουμε,μπανανα/ψωμι/μπισκοτακι/κεικ τα τρωει!Ειπα να μην της αλεθω κριθαρακι/αστρακι/φιδε!Τι λετε εσεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι!!! να πολυ αντρας ο Μητσος! το Σαββατο που καθαριζα το σπιτι ηρθε και επιασε το χαρτι κουζινας και εκανε οτι καθαριζει το τραπεζακι.. και του λεει ο πατερας του ελα εδω να σου μαθω αντρικα πραγματα, το καθαρισμα ειναι της μαμας χαχαα οποτε εμαθε το σταυροποδι!!! Ναι εννοειται μπορεις να μη της τα αλεθεις!! αν τη βλεπεις οτι δε δυσκολευεται και δεν πνιγεται μπορεις ανετα να της τα δινεις ετσι μερικα φαγητα. Μικρες μπουκιτσες και σταδιακα βλεπεις!!! Καλοστεριωτα τα δοντακια σας, καλες μασες!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Μαρακι!!! να πολυ αντρας ο Μητσος! το Σαββατο που καθαριζα το σπιτι ηρθε και επιασε το χαρτι κουζινας και εκανε οτι καθαριζει το τραπεζακι.. και του λεει ο πατερας του ελα εδω να σου μαθω αντρικα πραγματα, το καθαρισμα ειναι της μαμας χαχαα οποτε εμαθε το σταυροποδι!!! Ναι εννοειται μπορεις να μη της τα αλεθεις!! αν τη βλεπεις οτι δε δυσκολευεται και δεν πνιγεται μπορεις ανετα να της τα δινεις ετσι μερικα φαγητα. Μικρες μπουκιτσες και σταδιακα βλεπεις!!! Καλοστεριωτα τα δοντακια σας, καλες μασες!!!!!!!

Χαχα!Ευχαριστουμε πολυ.Εν τω μεταξυ,φαινονται και παραδιπλα κορυφες,δε ξερω και τις ονομασιες απο τα δοντια(παναθεμα με,νοσηλευτρια,φτου μου:tongue:),αλλα δε ξερω εαν ειναι λογο πιεσης που ασκουν αυτα που βγαινουν!Ειδομεν!

Μωρε τον Μητσο,εμ θελει να βοηθαει τη μαμα,εμ πρεπει να ''σηκωσει''και το αντρικο αναστημα!Χαχαχα!Τι παραδειγμα προς μιμηση θα ειναι για τον δευτερο!

Εμαθε καμια νεα λεξουλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μου,παω να κοιμηθω και γω λιγο,οσο κοιμαται η μικρη,γιατι με βλεπω να σηκωνω στη δουλεια κανεναν ασθενη για να ξαπλωσω εγω!:tongue:

Εαν δε θα πουμε μετα,τοτε αυριο το πρωι,που ειμαι και παλι απογευμα!

Φιλια πολλα!Να εχετε μια ομορφη μερα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχα!Ευχαριστουμε πολυ.Εν τω μεταξυ,φαινονται και παραδιπλα κορυφες,δε ξερω και τις ονομασιες απο τα δοντια(παναθεμα με,νοσηλευτρια,φτου μου:tongue:),αλλα δε ξερω εαν ειναι λογο πιεσης που ασκουν αυτα που βγαινουν!Ειδομεν!

Μωρε τον Μητσο,εμ θελει να βοηθαει τη μαμα,εμ πρεπει να ''σηκωσει''και το αντρικο αναστημα!Χαχαχα!Τι παραδειγμα προς μιμηση θα ειναι για τον δευτερο!

Εμαθε καμια νεα λεξουλα?

Ουτε εγω ξερω τις ονομασιες των δοντιων, ουτε τα βασικα!! χαχαχα!! μαλλον περνατε κυμα οδοντουφυϊας και βγαινουν ολα μαζι! κι εμενα βλεπω βγαινουν αλλα 4 μαζι, τωρα ελπιζω οχι ταυτοχρονα αλλα διαγραφονται οι μυτουλες τους! στους 2 κυνοδοντες και 2 τραπεζιτες! Απο λεξουλες εχουμε αποτομη προοδο, του αρεσει να λεει "ακου" και να δειχνει το αυτι του, λεει "κοιτα" και ανοιγοκλεινει τα ματακια, "γάλια" κατα το γαλα, και αντι να λεει bye bye λεει "μπιντάι μπιντάι"!! ωραιο φαγακι εχεις, εμεις φασολαδα... Σαββατοκυριακα δουλευεις? θυμαμαι σε ειχα ρωτησει αλλα δε θυμαμαι την απαντηση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...