Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!Προσπαθω απο το πρωι να μπω,αλλα η μικρουλα μου ηθελε να εχει ολη μου την προσοχη στραμενη επανω της!

Κοαλακι μου,οπβς ειπαν και τα κοριτσια,ειναι εμφιτη η μητροτητα στα κοριτσακια,εξου και οι κινησεις που κανουν με τις κουκλες!Ειναι πραγματικα πολυ τρυφερη στιγμη να βλεπεις το παιδι σου να ενεργει με αυτο τον τροπο,στην ουσια,σε ενα παιχνιδι!

Ειχε καλη ψαρια ο συζυγος?Καβαλα πηγε?

Αγορομαμμυ μου,ναι ειναι ενθαρρυντικο το γεγονος πως ο Μητσακος παιζει και μονος του!Τουλαχιστον να ξεκουραζεστε και σεις!Εσυ με την εγκυμοσυνη καλα,ετσι?Ποτε εχετε ραντεβου?

Μποτσακι μου,να μη σας ματιασω!Παιδαρος ο Χρηστακος σας!Ετσι φαγανουλης να ειναι και οταν ξεκινησετε και στερεες,που το πιστευω ακραδαντα!

Και συ με τις γυναικολογικες εξετασεις μια χαρα!Μπραβο!

Εγω να δω ποτε θα παω για τεστ παπ!:rolleyes:

Σεπτεμβριο ειπες πως ξεκινας δουλεια?

Μαυ μου,πως ειναι τα κοριτσια σου?Τελευταια εβδομαδα που καθεσαι?Περασαν οι μερες!

Η αληθεια ειναι πως ειχα και γω κατα νου να παρω ζυγαρια,οσο η Δημητρα ηταν πιο βρεφος!Αλλα σκεφτηκα πως θα με αγχωνε περισσοτερο η ολη διαδικασια,οποτε το αφησα!

Να παρεις κοριτσι μου,να εισαι εσυ ηρεμη!

Χριστινα μου,εαν θυμαμαι καλα,τα ιδια εμβολια ειχαμε κανει και μεις για αρχη!

Η μικρη μου παντως ειχε μονο γκρινια και ανορεξια!Και αυτα μου τα εμφανιζε μια βδομαδα μετα το εμβολιο!

Ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα!

Η μαμα σου ειναι καλα?

Ιωαννα μου,ναι κοριτσι μου,θυμαμαι πως η μικρη τρωει ετοιμη φρουτοκρεμα και επιπλεον φρουτακια μεσα!Ποτε θα σας ξεκινησει λαχανικα?

Καλε,φτασατε κιολας τους 6 μηνες!Μεγαλωσε η κουκλα σου!

Καλα εκανες και ετοιμασες βαλιτσες κοριτσι!Και γω,εαν ημουν ετοιμη για ενα ταξιδι,μεγαλης διαρκειας,θα ετοιμαζομουν μηνες πριν!

Ηλιοβασιλεμα,περαστικα στη μικρη σου!Πως ειναι?

Θαλεια μου,περαστικα σου!

Θεωρω πως η μεθοδος πιλατες,βοηθουν απιστευτα σε προβληματα μεσης,πλατης,αυχενα κτλ!Εγω που εχω προβλημα με μεση,χερι(συνδρομο καρπιαιου σωληνα) και γοφο(τραχηιλιτιδα),με αυτη τη μεθοδο γυμναστικης λυτρωθηκα!Αλλο που ξεκινησα δουλεια και παλι με επιασαν!:confused:

Πως ειναι ο μικρος?

Να σε ρωτησω κατι,ποτε ξεκινησες να του δινεις μη αλεσμενες τροφες?

Πατουσιτσα μου,αχ γλυκια μου,και γω εγραφα ποσα Ml επινε η μικρη!

Ωσπου καταλαβα πως το μονο που καταφερα ηταν να αγχωθω και πως το παιδι περνουσε φυσιολογικα σταδια ανορεξιας,λογω δοντιων,λογω αναλματος,λογω οτι ειναι ανθρωπος και ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες!Αρκει να αναπτυσσεται καλα!Να μη σου γινετε αγχος κοριτσι μου!

Νgn μου,σε σκεφτομουν σημερα κοριτσι μου!Δεν κοιμηθηκαμε καλα χθες,λογω γκρινιας της μικρης(βγαζει κι αλλα δοντια και τα ουλα εχουν γινει παλι μελανα)!

Και σημερα ημουν κομματια!Και ελεγα απο μεσα μου,πως αντεχει αυτο το κοριτσι!Και ειλικρινα,επαιρνα κουραγιο!:-)

Και ναι κοριτσια,μου λειπει πολυ η μικρη!Δυστυχως οι ωρες που τη βλεπω οταν δουλευω ειναι πολυ λιγες.Μακαρι να καθομασταν και να ερχοντουσαν οι μισθοι καθε μηνα!Μακαρι!:-(

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Koριτσια μου θα σας αφησω νωρις νωρις γιατι θελω να δω λιγο τηλεοραση με τον καλο μου και να ξαπλωσω νωρις!!!! Φιλακια και καληνυχτεεεεεεεες!!!!

Καληνυχταααααααα, φιλια στο γαμπρο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σημ: κοριτσια μου οσον αφορα τις πανες και τα προβληματα που προεκυψαν, προς αποφη παρεξηγησεων αναφερομαι στη κλασικη (πρασινη) συσκευασια που εχουν 12?. Τωρα για τις easy up & dry δεν ξερω μιας που δεν τις εχω δοκιμασει.

Καμια παρεξηγηση κοριτσι μου!

Το θεμα ειναι πως δεν ταιριαζουν ολες οι πανες σε ολα τα δερματα!

Εμενα εαν με ρωτησεις για τις libero ή bebylino θα σου πω πως δημιουργησαν ερεθισμο στη μικρη,ενω της pampers ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

Εσυ καλα κανεις και θετεις αυτο που σου συνεβει,μπορει να τυχει αργοτερα και σε μας που κανουμε χρηση αυτης της μαρκας!

Εστειλες τελικα μηνυμα παραπονων?

Ριτσα μουειδες τελικα που ολα ειναι καλα?Αντε,να χαρεις απο δω και περα την εγκυμοσυνη σου περισσοτερο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? ολα καλα??? το μωρουλινι σου???

Πηγαν στην ολυμπιαδα, προς σταυρο μερια, εκει που ειχαμε παει διακοπες το καλοκαιρι. Βασικα πηγε για παρεα, ασχολειται λιγο με το καλαμι, αλλα τα αφησε στα παιδια οτι επιασε, μαζι ολοι επιασαν αρκετααα και εφαγαν αρκετααα επισης!!!

Οσο για τις πανες, ειναι στο δερμα του μωρου αλλα και στην καταλληλη η μη εφαρμογη που θα εχουν επανω τους.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? ολα καλα??? το μωρουλινι σου???

Πηγαν στην ολυμπιαδα, προς σταυρο μερια, εκει που ειχαμε παει διακοπες το καλοκαιρι. Βασικα πηγε για παρεα, ασχολειται λιγο με το καλαμι, αλλα τα αφησε στα παιδια οτι επιασε, μαζι ολοι επιασαν αρκετααα και εφαγαν αρκετααα επισης!!!

Οσο για τις πανες, ειναι στο δερμα του μωρου αλλα και στην καταλληλη η μη εφαρμογη που θα εχουν επανω τους.

Ναι κοριτσι μου,συμφωνω απολυτα!

Σταυρο,κοντα στην Ασπροβαλτα?

Καλα ειναι η μικρουλα μου!Εχει μια ωριτσα που την ταισα και την κοιμησα!

Εχουμε παλι γκρινια λογω οδοντοφυιας!Ηδη τα πανω εχουν γινει μελανα!

Σημερα της αγορασαμε και ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσακια!

Εσεις καθε ποτε αλλαζατε παπουτσια?Φυσικα οποτε μεγαλωνε το ποδαρακι της,αλλα περιπου ποσους μηνες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι κοριτσι μου,συμφωνω απολυτα!

Σταυρο,κοντα στην Ασπροβαλτα?

Καλα ειναι η μικρουλα μου!Εχει μια ωριτσα που την ταισα και την κοιμησα!

Εχουμε παλι γκρινια λογω οδοντοφυιας!Ηδη τα πανω εχουν γινει μελανα!

Σημερα της αγορασαμε και ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσακια!

Εσεις καθε ποτε αλλαζατε παπουτσια?Φυσικα οποτε μεγαλωνε το ποδαρακι της,αλλα περιπου ποσους μηνες?

Ναι, κοντα στην ασπροβαλτα!!!

Εγω ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τα πρωτα κανονικα παπουτσακια της τα πηρα οταν αρχισε να περπαταει σταθερα, της πηρα ενα ζευγαρι μπαρετες και ενα ζευγαρι αθλητικα, πολυ πριν το καλοκαιρι. Τις μπαρετες τις φορεσαμε αμεσως, σχεδον 8-9ο μηνα, ενω τα αθλητικα επειδη ειναι καπως φαρδυα μπροστα της τα φορεσα μετα το καλοκαιρι. Ακομα δεν εχουμε αλλαξει αθλητικα, αλλα μπαρετες θα της παρω τωρα ξανα, γιατι ανεβηκε νουμερο και δεν της κανουν. Εχουμε και αλλο ενα ζευγαρι (το βαφτηστικο) αλλα για το καλοκαιρι γιατι της ειναι λιιιγο μεγαλα. Ανοιχτα πεδιλακια δεν θα προτιμησω ουτε και φετος και ευνοητους λογους.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσια!

Μαρακι μεγεια τα παπουτσακια σας! Δεν εχετε περπατησει ακομη, ετσι; Της πηρες παπουτσακι αγκαλιας ή κανονικο;

Η μικρη μου συνεχιζει να βηχει σαν γριουλα...κοιμηθηκε και απο νωρις. Μου παραπονέθηκε και για πονοκέφαλο αλλά πυρετό δεν ειχε. Ελπίζω να μην χειροτέψει...

κοριτσακια τι κανετε??

πολυ κλαμα η μικρη σημερα!!!!!!!!!

κοριτσια το θεατρο του παραλογου ακουστε τι συνεβη!!!!!

τον σεπτεμβριο του 2012 με πηρε τηλ ενας γαστρεντερολογος να παω για δουλεια στο ιατρειο του με ρωτησε διαφορα του ειπα οτι εχω εμπειρια απο τετοιο ιατρειο μιας κ ειχα ξαναδουλεψει σε γαστρεντερολογο για 1,5 χρονο!!!!

μου λεει ενταξει θα σε ξαναπαρω τηλ.

με ξαναπηρε τον μαρτιο του 2013χαχαχαχαχαχαχα μου λεει θελω να ρθεις για δουλεια το λεω βρισκομαι στο νησι κ εκτος αυτου ειμαι κ εγκυος

μου λεει ενταξει!!!!!!!!

με ξαναπαιρνει τον σεπτεμβριο του 2013 κ με ρωταει αν γεννησα κ αν θα ηθελα να παω για δουλεια του λεω εχω γεννησει κ δεν θελω να δουλεψω πριν σαραντισει το μωρο μου λεει οκ παω απο κοντα να μιλησουμε κ να γνωριστουμε κιολας κ ενψ στο τηλ μου λεγε μονο για πρωινα απο κοντα μου τα αλλαξε κ μου λεει δευτερα-παρασκευη 8-2 κ 5-9 400 ευρω του λεω θα το σκεφτω παω σπιτι μιλαω με τον αντρα μου μου λεει δεν συμφερει κ επιπλεον θα λειεπεις πολλες ωρες απ το μωρο κ ηταν ζορι διοτι θηλαζα κιολας μιλαω με τον πατερα μου μου λεει κατσε σπιτι να μεγαλωσεις το παιδι σου κ θα σου στελνω εγω λεφτα.τον παιρνω τηλ του λεω για τοσα χρηματα ειναι πολλες οι ωρες αν θελει μονο πρωινα μου λεει οχι του λεω οκ δεν ενδιαφερομαι.(οκ ξερω οτι υπαρχει κριση αλλα οχι βρε κοριτσια κ τοση εκμεταλευση γιατι να πω οτι δεν βγαζει να πω οκ αλλα η γαστροσκοπηση εχει 120 κ η κολονοσκοπηση 150 κ η απλη επισκεψη 40 εεεεεεεε)κ με ξαναπαιρνει πριν καμια ωρα μου λεει θα ηθελες να ερθεις για 3 πρωινα?του λεω δεν γινεται γιατι θα φυγω στο νησι τον απριλη κ θα γυρισω τελος αυγουστου κ τι μου λεει?????ε βρε συ το ξεφτιλισες το θεμα χαχαχααχα

ετοιμη ημουν να του πω εσυ το χεις ξεφτιλισει το θεμα ντοκτορ που εδω κ εναμιση χρονο ψαχνεις ατομο!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

καλα ε ειμαι σιγουρη οτι οταν γυρισω απ το νησι θα με ξαναπαρει τηλ.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αλλα δεν παιζει κοριτσια να δουλεψω γιατι δεν εχω που να αφησω το μωρο κ τοτε που το συζητουσαμε ειχε πει η πεθερα μου να το κραταει αλλα ηταν λιγες μερες που ειχα γεννησει κ ημουν μαλλον ακομα υπο την επηρεια της επισκληριδιου κ ειχα πει ναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοαλακι σωστα λες για τα παπουτσακια! Ακομη δεν ειστε για πέδιλα εντελώς ανοιχτά.

Εγω θυμαμαι τις φορουσα απο ενα σημειο και μετα τα ημικλειστα πέδιλα αλλα με καλτσακια γιατι η επαφη του κρατς στο δερμα της κανει αντιδραση λογω ξηροδερμιας απο την ατοπικη δερματιτιδα.

Πλεον που της παιρνω πεδιλα κανονικα αλλα με λουρακι και οχι κρατς στο δεσιμο και εννοειται δερματινα.

Διαφημίσεις

Ιωαννα πολλές ωρες και μονο 400ευρω; με ενσημα ή χωρις;

Αν σου ξαναπροτεινει...400 και ημιαπασχοληση , νομιζω ειναι καλα και θα εχει ξεπεταχτει η μικρη.

Θα την στελνεις και παιδικο και θα μπορεις να απασχολεισαι τα πρωινα...

Θα δεις...

Μηπως ο ντοκτορ εχει πονηρους σκοπους και επιμενει τοσο;:tongue::tongue::tongue:

Ηλιοβασιλεμα,η μικρη πριν λιγες μερες,ασυναισθητα εκανε 2 βηματακια!Στεκεται πλεον πανω απο λεπτο χωρις να κρατιεται και μετα καθεται κατω!

Πιστευω πως δε θ'αργησει να περπατησει,αλλα και παλι πτοε δε ξερεις!

Ιωαννα μου,για να παρακαλαει τοσο καιρο για ατομο,μαλλον εχει καποιο προβλημα ο εν λογο ιατρος!Ειναι δυνατον να μην μπορει να βρει ατομο?

Παντως,τοσα δινουν!Και οι κοπελες που δουλευουν στον γαστρεντελογο που πηγαινει ο αντρας μου,τοσο πληρωνονται!

Μεγαλη εκμεταλλευση!Εαν ηταν καλυτερα τα λεφτα,θα σου ελεγα και γω η ιδια,να το σκεφτοσουν!

Κοριτσια μου,θα σας αφησω!Παω να διαβασω το βιβλιο μου και να κοιμηθω!

Αυριο ειμαι απογευμα,οποτε θα προσπαθησω το πρωι να μπω,εστω για μια καλημερα!

Καλο βραδυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

για ημιαπασχοληση ειναι καλα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αχ δεν ξερω παντως πρεπει να ειναι λιγο αρπαμενος χαχαχααχαχαχ

απλα τον ενδιαφερει να βρει ατομο που να χει εμπειρια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ήρθα κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι κάνετε????

Εμένα τα μικρά κοιμούνται και ο άντρας μου έχει πάει να δει τον αγώνα.

ΜΑΡΑΚΙ μου τι κάνεις??? Τα προλαβαίνω γιατί έχω τρομερή βοήθεια από την μαμά μου και από τον άντρα μου. Ο άντρας μου δουλεύει 1 24ωρο και 3 μέρες κάθεται! Επίσης η μαμά μου μένει από πάνω!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ κυπριακό το καταντήσατε με τον ντόκτορ!!! Καλά αυτός τι κάνει ενάμιση χρόνο χωρίς άτομο????? Πάντως πλέον εκμεταλλεύονται τρομερά!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...