Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Επισης Χρηστινακι εμενα ο μικρος ειχε φτασει μεχρι 37.9 και με το μπανιο του επεσε γιατι μου ειπε μετα απο 38.3 να του δωσω ντεπον.

Αλλα δεν ειναι απολυτο οτι θα κανει.ειναι στο παιδι!!!!!

Α και υπνηλια ολη μερα!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου γεια σας...τι μου κανετε;;

Εγω ειμαι χαρουμενη ...βγηκαν τα αποτελεσματα κυστικης ινωσεις και μου ειπανε οτι 1....δεν θυμαμαι για συδρομο νταουν και οτι εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη...ουφ!!

Τωρα ανυπομωνουμε να το ξαναδουμε στις 14/3 το μωρακι μας....

Αχ!!τωρα απο εδω και περα θα χαρω την εγκυμοσυνη μου...γιατι ειχα λιγο ψιλο αγχωθη μεχρι να μου τα πουνε...

Εσεις τι νεα κοριτσια μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Α ρε Ngn Την καλυτερη χρηση εκανες με την ζυγαρια!!!

Και θελω να παρω ζυγαρια ακριβειας για κουζινα...λετε να παρω μια βρεφικη...2 σε 1;; χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Χριστινακι καλο πρωτο εμβολιο στο ζουζουνακι σας!

Εμενα ευτυχως δεν εχει κατι αλλο απο λιγα ακροαστικα...αρα εισπνοες! Δεν ειναι κολλητικο...αλλα θελει λιγο προσοχη με τους χορους και τον ιδρωτα!

Ηλιοβασιλεμα μου περαστικα στην Αγγελικουλα σου...εσυ καλα εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ήρθαααααααααααα!!!!!!

Φάγαμε, βάλαμε τα παιδιά για ύπνο (βέβαια δεν κοιμούνται ακόμα), πήγε και ο άντρας μου να κοιμηθεί και έτσι ησύχασα. Τώρα το βράδυ δουλειές.

Σήμερα το μενού είχε αρακά.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μωρέ παίδαρος ο μικρόςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! Φτου φτου.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μαρή τι χαλαράααααααα!!!!! Χαλαρά τα κάνω. Γι'αυτό έκανα το μισό σπίτι. Αλλιώς θα το έκανα όλο. Το άκουσες το σποράκι σου???? Μπράβο, τέλεια!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ σε ευχαριστώ για τα παιδάκια μου. Και σένα κούκλα η μικρή.

ΚΟΑΛΑΚΙ τι γίνεται με τα pampers καλέ????? Εμένα δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν μ'αρέσει κι εμένα το υλικό τους.

ΜΑΡΑΚΙ έχεις άδεια και σήμερα????? Άντε να χαρείς το κοριτσάκι σου!

ΖΟΙ που το πρόσεξες το πλακάκι καλέ??? χαχαχα

ΜΑΥ πώς σου φαίνεται που γυρνάς στην δουλειά????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ περαστικά στην μικρή σου!!!! Λες να είναι καμιά ίωση????

ΘΑΛΙΑ περαστικά για την πλάτη σου!!!!!!! Εύχομαι να περάσει γρήγορα.

ΡΙΤΣΑ έχεις ακόμα αναγούλες?????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εγώ στον γιο μου είχα αγοράσει ζυγαριά και τώρα την χρησιμοποιώ και στην μικρή. Την είχα πάρει από τα jumbo, νομίζω 30 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αφού και τα γλυκά που φτιάχνω εκεί τα μετράω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σου ngn μου ....τι μου κανεις;;

Τα πιτσιρικια σου τι κανουνε;;

Ευτηχως καλυτερα ειμαι απο τις αναγουλες μαναρακι μου...:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ριτσα συγχαρητηρια! Καλη συνεχεια τωρα!!! Βημα βημα και το μπεμπε ερχεται πιο κοντα!!!

Εμεις βηχουμε!!! αλλα ενταξει κατα τ αλλα!!!

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου...Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χριστινακι τελικα κι εμεις το INFARIX καναμε πρωτο! δε θυμομουν καλα!!! Κι εμενα μονο υπνηλια ειχε μετα!

Ριτσακι μου συγχαρητηρια!! Καλη συνεχεια και μια ανεμελη και ομορφη εγκυμοσυνη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μόλις έφυγε ο παιδίατρος...

Εμείς κάναμε το Pentovac και ήπιαμε το Rotateq. Το κακόμοιρο το μωράκι μου είχε παράπονο για πολύ ώρα... και ήταν τόσο χαρούμενο σήμερα !!! Όλο γελάκια μου έκανε...

Κατά τα άλλα μας βρήκε μια χαρά :-)

Ηλιοβασίλεμα περαστικά στην Αγγελικούλα.

Ριτσάκι μπράβο σας... Άντε από εδώ και πέρα χωρίς άγχος :-)

kPAZp2.png

Γεια σου ngn μου ....τι μου κανεις;;

Τα πιτσιρικια σου τι κανουνε;;

Ευτηχως καλυτερα ειμαι απο τις αναγουλες μαναρακι μου...:D:D:D.

Καλά είμαι Ρίτσα μου!!!!! Καλά και τα μικρά μου.

Μπράβο για τα αποτελέσματα. Άντε τώρα τέρμα το άγχος. Κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Χριστινακι τελικα κι εμεις το INFARIX καναμε πρωτο! δε θυμομουν καλα!!! Κι εμενα μονο υπνηλια ειχε μετα!

Ριτσακι μου συγχαρητηρια!! Καλη συνεχεια και μια ανεμελη και ομορφη εγκυμοσυνη!!!

:arrow:Σε ευχαριστω Αγορομαμμυ μου...επισης μαναρακι μου!!

:arrow:ngn μου σε ευχαριστω....και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

:arrow:Χριστινακι μου σε ευχαριστω !! το μικρο σου τι κανει;;

Εκανε το πρωτο του εμβολιο ...μωρε!!

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε??? καλα εισαστε?? εμεις καλα! Ο μικρος μολις κοιμηθηκε! Ηταν το ομορφοτερο μας απογευμα των τελευταιων μηνων μιας και δε γκριναξε καθοοοολου ουτε με κυνηγουσε απο πισω, αντιθετως επαιζε αμεριμνος μονος του κι εμεις καθομασταν στο σαλονι, ερχοταν μας ελεγε ενα "Τσα" και εφευγε. Κανονικα αυτο δε το αντεχει για πανω απο 5 λεπτα χωρις να μας ψαξει.. Αχ μακαρι να του μεινει και να μην ηταν μια αναλαμπη! Επισης εδω και λιγες μερες λεει τη λεξη "γαλα"!! Για την ακριβεια "γάλια" οταν καθε πρωι τον ρωταω τι ηπιε..!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα, ηρθε ο μπαμπας απο το ψαρεμα το απογευμα και τωρα πηγε να δει τη μπαλα, ενω εγω μολις κοιμησα τη φμ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? και εμενα η φμ παιζει καποιες φορες μονη της, παει-ερχεται στο δωματιο της, μιλαει μονη της, σκαλιζει κλπ...

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα των εξετασεων, καλο υπολοιπο λοιπον!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι το ξερω οτι αυτα που κανω εγω θα τα κανει, αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος πως δεν την ειχα δειξει καμια κινηση με την κουκλα, μιας που την ειχα μαζεψει πριν πολυ καιρο, γιατι την ξεμαλλιαζε την καημενη!!!

Σημ: κοριτσια μου οσον αφορα τις πανες και τα προβληματα που προεκυψαν, προς αποφη παρεξηγησεων αναφερομαι στη κλασικη (πρασινη) συσκευασια που εχουν 12?. Τωρα για τις easy up & dry δεν ξερω μιας που δεν τις εχω δοκιμασει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα συμπεθερα μου!!!! τι κανετε?? η νυφη καλα?? εφερε ψαρια ο συμπεθερος??? Εμενα παιζει μονος του μονο με διακοπες, δηλαδη παιζει λιγα λεπτα, γκρινιζει να παω να παιξω κι εγω, και μολις τον ξεγελασω λιγο ξαναφευγω και φτου και απο την αρχη!!! χααχαχαχα!! εχει πολυ πλακα το ολο σκηνικο... που θα παει, θα ξεπεταχτουν και θα ειναι πιο ανετα τα πραγματα, ευτυχως ηδη βελτιωνονται σε αυτη την ηλικια! ειναι που επικοινωνουν και καλυτερα και νιωθουν μεγαλυτερη ασφαλεια.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...