Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα Θαλειτσα!!! σε εβαλε να κανεις ακτινογραφιες και τετοια ο γιατρος? φανταζομαι δε χρειαζεται ακομα ε? Μακαρι να σου περασει συντομα χωρις αλλες παρεμβασεις!!

Ιωαννα καλημερα!! μια χαρα ειμαστε!!! τις πανες του lidl θυμαμαι του ξεκινησα περιπου 6 μηνων, δε θυμαμαι και καλα! σιγουρα ειχε τελειωσει η φαση της αποστειρωσης και φτασαμε και τα κιλα που χρειαζονται για να παρουμε αυτες τις πανες γιατι δε βγαινουν σε μικρα νουμερα, απο 7 κιλα και πανω!

οχι δεν εκανα ακτινογραφιες...απλα με εξετασε.

Μποτσακι μου μου ειπε να κανω γυμναστικη,εξαλου πηγαινω κ κανω αερομπικ,κ μαζι με πιλατες,γιογκα,κ βαρακια απλα οσο αφορα τους κοιλι;κους κ τους ραχιαιους να τις κανω αλλα οχι τις πολυ εντονες ασκησεις.γενικα το ειπα στη γυμναστρια κ οταν κανουμε ασκησεις μου λεει πως να το κανω....π ω πω σαραβαλο εχω καταντησει!!!!κ ειμαι 24..αντε 25 σε 1 μηνα...που να παω 30,40,50...πω πω.....κ τι δεν εχω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα

ερώτηση... ποιο ήταν το πρώτο σας εμβόλιο και πότε το κάνατε? Είχε παρενέργειες? Εμάς θα είναι σήμερα... !!! Το κακόμοιρο το μικράκι μου :-(

kPAZp2.png

Κορίτσια καλημέρα

ερώτηση... ποιο ήταν το πρώτο σας εμβόλιο και πότε το κάνατε? Είχε παρενέργειες? Εμάς θα είναι σήμερα... !!! Το κακόμοιρο το μικράκι μου :-(

Καλημερα Χριστινακι και καλο τσιμπηματακι!!! Δεν εχω το βιβλιαριο μπροστα μου αλλα καναμε ή το prevenar ή το neisvac πρωτο!! θα σε γελασω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθαααααααααααα!!!!!!

Φάγαμε, βάλαμε τα παιδιά για ύπνο (βέβαια δεν κοιμούνται ακόμα), πήγε και ο άντρας μου να κοιμηθεί και έτσι ησύχασα. Τώρα το βράδυ δουλειές.

Σήμερα το μενού είχε αρακά.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μωρέ παίδαρος ο μικρόςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! Φτου φτου.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μαρή τι χαλαράααααααα!!!!! Χαλαρά τα κάνω. Γι'αυτό έκανα το μισό σπίτι. Αλλιώς θα το έκανα όλο. Το άκουσες το σποράκι σου???? Μπράβο, τέλεια!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ σε ευχαριστώ για τα παιδάκια μου. Και σένα κούκλα η μικρή.

ΚΟΑΛΑΚΙ τι γίνεται με τα pampers καλέ????? Εμένα δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν μ'αρέσει κι εμένα το υλικό τους.

ΜΑΡΑΚΙ έχεις άδεια και σήμερα????? Άντε να χαρείς το κοριτσάκι σου!

ΖΟΙ που το πρόσεξες το πλακάκι καλέ??? χαχαχα

ΜΑΥ πώς σου φαίνεται που γυρνάς στην δουλειά????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ περαστικά στην μικρή σου!!!! Λες να είναι καμιά ίωση????

ΘΑΛΙΑ περαστικά για την πλάτη σου!!!!!!! Εύχομαι να περάσει γρήγορα.

ΡΙΤΣΑ έχεις ακόμα αναγούλες?????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εγώ στον γιο μου είχα αγοράσει ζυγαριά και τώρα την χρησιμοποιώ και στην μικρή. Την είχα πάρει από τα jumbo, νομίζω 30 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αφού και τα γλυκά που φτιάχνω εκεί τα μετράω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια καλημέρα

θα σου πω που το ειδα τωρα.ειναι το infarix που ειναι 5απλο.ειναι κοκκυτη,τετανος,διφθεριτιδα,πολυομελυτιδα ,αιμοφιλος β

Παρενεργειες δεν μου εκανε τπτ.ειναι στο παιδι αυτο αν θα κανει πυρετο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα

Καλημέρα ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ! Δεν θυμάμαι και εγώ ποιο είναι αλλά εμένα και η κόρη μου και ο γιος μου μου έκανε πυρετό αλλά με depon έπεσε κατευθείαν.

Δεν είναι όμως απαραίτητο. Είναι στο παιδί.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Α ρε Ngn Την καλυτερη χρηση εκανες με την ζυγαρια!!!

Και θελω να παρω ζυγαρια ακριβειας για κουζινα...λετε να παρω μια βρεφικη...2 σε 1;; χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Χριστινακι καλο πρωτο εμβολιο στο ζουζουνακι σας!

Εμενα ευτυχως δεν εχει κατι αλλο απο λιγα ακροαστικα...αρα εισπνοες! Δεν ειναι κολλητικο...αλλα θελει λιγο προσοχη με τους χορους και τον ιδρωτα!

Κοριτσακιαααααααααα μουυυυυυυυ καλησπερααα, τι κανετε??? διαβασα πανω πανω τα νεακια σας, ειστς ολες καλα απο οτι προλαβα να δω!!!

Εμεις καλα, ο μπαμπας μας απο το πρωι πηγε για ψαρεμα και εμεις ειμαστε μοναχουλες μας, φαγαμε φακη απο εχθες και τωρα νανι η φμ.

Κοριτσια μου ξερετε τι εκανε σημερα η φμ και μου "πηρε" τα μυαλα??? ημουν στο μπανιο και επλενα τα χερια με ανοιχτη την πορτα και πισω (εξω απο το μπανιο) η φμ να στεκεται και να περιμενει, σε μια στιγμη που λετε γυρναω να τη δω μηπως πατησε μεσα στο μπανιο στο πατωμα γιατι ηταν ξυπολητη και τα πλακακια παγωμενα λογω το οτι ειχα το παραθυρο ανοιχτο, και ξαφνικα ακουω να λεει: "οοοοοοοο" και να γυρναει το σωματακι της δεξια-αριστερα, ειχε την κουκλα της καλεεε αγκαλια και την νανουριζεεε :D:D, ξετρελαθηκαααααα μιλαμε, και το περιεργο ειναι πως ποτε μεχρι τωρα δεν την εδειξα αυτη την κινηση εγω στην κουκλα, απο μονη της το εκανε, μαλιστα μεχρι προτεινως την ειχα μαζεμενη γιατι την ξεμαλλιαζε :mrgreen::mrgreen: και εβρισκα παντου τριχες!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περαστικα στην κορουλα σου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακιαααααααααα μουυυυυυυυ καλησπερααα, τι κανετε??? διαβασα πανω πανω τα νεακια σας, ειστς ολες καλα απο οτι προλαβα να δω!!!

Εμεις καλα, ο μπαμπας μας απο το πρωι πηγε για ψαρεμα και εμεις ειμαστε μοναχουλες μας, φαγαμε φακη απο εχθες και τωρα νανι η φμ.

Κοριτσια μου ξερετε τι εκανε σημερα η φμ και μου "πηρε" τα μυαλα??? ημουν στο μπανιο και επλενα τα χερια με ανοιχτη την πορτα και πισω (εξω απο το μπανιο) η φμ να στεκεται και να περιμενει, σε μια στιγμη που λετε γυρναω να τη δω μηπως πατησε μεσα στο μπανιο στο πατωμα γιατι ηταν ξυπολητη και τα πλακακια παγωμενα λογω το οτι ειχα το παραθυρο ανοιχτο, και ξαφνικα ακουω να λεει: "οοοοοοοο" και να γυρναει το σωματακι της δεξια-αριστερα, ειχε την κουκλα της καλεεε αγκαλια και την νανουριζεεε :D:D, ξετρελαθηκαααααα μιλαμε, και το περιεργο ειναι πως ποτε μεχρι τωρα δεν την εδειξα αυτη την κινηση εγω στην κουκλα, απο μονη της το εκανε, μαλιστα μεχρι προτεινως την ειχα μαζεμενη γιατι την ξεμαλλιαζε :mrgreen::mrgreen: και εβρισκα παντου τριχες!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περαστικα στην κορουλα σου!!!

Καλως τη συμπεθερα!!!!!! καλα ειστε μανουλα και κορη?? ο μπαμπακας ψαρεμα ε?? καλα κανει!!! τι τελεια και τρυφερη σκηνη με την κουκλα. τα κοριτσακια εχουν εμφυτο το ενστικτο της μητροτητας και αυτο φαινεται απο αυτη κιολας την ηλικια!! το ποσο τρυφερες ειναι.. αφου λεει μια ερευνα οτι ακομα και τα μικρα κοριτσακια κρατουν ασυναισθητα την κουκλα τους οπως θα κρατουσαν ενα βρεφος στην αγκαλια τους!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου περαστικα στη μικρουλα!! κρατα τη σπιτι καλυτερα να ανακαμψει για να μπορεσετε να ευχαριστηθειτε το τριημερο και τις εκδηλωσεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοαλακι και πού να δεις τί άλλα πραγματα θα κανει και θα λες, πού τα ξέρει....

Νανουρισμα...τον γιατρο στο μωρο....το αλλαγμα πανας....και ολα οσα κανει η μαμα στο μωρο!!!!

Ο μπαμπας σας πού παει για ψάρεμα; πού εχει θαλασσα εκει κοντα;

Αγορομαμυ...ναι θα δω...θα την στειλω μαλλον σχολειο γιατι το ζηταει...αλλα γενικως θα την προσεχω!

Ναι Ηλιοβασίλεμα μου με βόλεψε αυτή η ζυγαριά γιατί τα γλυκά θέλουν ακρίβεια στο μέτρημα!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι γλυκό αυτό που έκανε η ΦΜ!!!! Αχ άλλο πράγμα τα κοριτσάκια!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλή ξεκούραση!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εμεις καναμε το pentavac πρωτο 5απλο κ αυτο εμενα ειχε υπνηλια μονο!!!!!!!!!ειναι στο παιδι!!!!!!καλο εμβολιο!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μια χαρα εισαι!!!!!!!!!σου το χω ξαναπει αν δεν κανω λαθος εχω εναν πολυ καλο φιλο που δουλευει στο καζινο!!!!!!!καλε το δικο μου το γατι τον προηγουμενο μηνα ηταν 6700!!!!!!!!εμεις ειμαστε στη μεσαια καμπυλη βαρους κ στην μαγαλη καμπυλη υψους ευτυχως πηρε το μποι απ τον μπαμπα της!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κορίτσια καλημέρα

Χρηστινακι μου εμεις καναμε σημερα το 2ο.Λοιπον το πρωτο ηταν ινφαριξ και ροτατεκ που ειναι ποσιμο.Ειναι πενταπλο οπως σου ειπε και η Θαλειτσα.

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...