Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάπως τα υπολογιζουν... Πρεπει κ καλά 1 κιλό πάνω από το βαρος τους.. Δλδ η πειναλιτσα ειναι 5600, πρεπει να πινει 660... Και καλά τωρα... Εγω δεν τα πολυπιστεύω αυτά...

Ξερω και γω βρε μαναρι....τι να πω..ας παρω αυριο τη ζυγαρια..σιγα...660 πρεπει να πινει?

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!ο γαμπρουλης μου μαρη εχει σπασει τα ρεκορ και τα κοντερ!!!!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!

καλο ξημερωμα ΝGN!!!!!τα λεμε αυριο!!!!μακιαααααααα!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια μουυυυυυ!!!!Καλησπερα!!!!Τώρα τα κατάφερα να μπω που έχω ξαπλώσει.Απο το πρωί τρέχω.Να παω να πάρω τα εμβόλια του μωρού γιατί το πρωί στις 9.30 θα τον παω να τα κάνει,να γυρίσω να συνεχίσω το υπόλοιπο ξύρισμα γιατί το είχα αφήσει στη μέση και μετά Αθήνα γυναικολόγο.Ολα είναι μια χαρά!!!Η μήτρα μια χαρά η ωοθήκη μια χαρά μου έκανε τέστ παπ και υπέρηχο στο στήθος.Μου είπε ότι το στήθος μου είναι μια χαρά απλά μέσα στο χρόνο να κανω μαστογραφία λογω ηλικίας!Μετά ηρθαμε να ετοιμάσω τιμωρό μπάνιο κτλ. μετά λίγο μάζεμα αποστειρωσεις κτλ.!!!!Με λιγα λόγια κωλοπηλαλαααααααα!!!!Κατά τα αλλα μια χαρούλα είμαστε!!!Εσείς οοοοοοοολες καλα?

Μαρηηηηηηηηηη συμπεθεραααααα!!!!Η νύφη μου θα γίνει μοντελακι μαρη!!!!Καλα ο γαμπρός δεν ρουπωνει με τίποτα!!!Μολις περάσουν 3 ώρες σηκώνει τον τοποοοοοο αν δεν φάει!!!απαπαπαπαπα!!!!

ΜΑΥ μου τι κανουν οι πριγκηπισσες???Μάρη θα σου έβγαζε το μάτι η ζουζουνα σου??Εμένα μολις τον σηκωνω να ρευτει βάζει το χέρι του πάνω στον ώμο μου και με βαράει!!!χαχαχαχα!!!

Μαλλον επειδή του παίρνω τη μπουκιά από το στομα!!!Μαρηηηηη τι το ζυγιζεις το κοριτσι συνεχεια???Μια χαρά κοριτσαρος είναι!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου τραυματίας ε???Σκληρός ο Μητσός μας!!!Λοιπόν εγώ με τα προβιοτικα σώθηκα.Μου τα είχε δώσει ο γαστρεντερολόγος οταν ειχαπαει για το έντερο γιατί είχα βλεννες και μου είχε πει ότι βοηθάνε την χλωρίδα του εντέρου και του κόλπου και τα έπινα σε όλη την εγκυμοσύνη και πριν γιατί ήταν και φυτικά και δεν κόλλησα ποτέ τίποτα.

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυ!!!!Μάρη έτσι πετά τα τα ρημάδια αφού είναι άχρηστα γιατί σε βλέπω κι εσενα να κωλοπηλαλας με τοσο σκατο.Και ξεκουρασουυυυυυ!!!

NGN μου περάσατε ομορφα το ΣΚ!!!Κωλο δε βάλατε κατω μαρη???

ΜΑΡΑΚΙ μου της λείπεις της μικρουλας σου ε???

Αμάν αυτή η νύχτα δεν αναπληρώνεται με τίποτα!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μουυυυυ!!!Από τώρα βαλίτσες με καλοκαιρινά??χαχαχαχα!!!Αμ εσενα δεν σε πήρε χαμπάρι η συμπεθερα μου να σε κυνηγήσει!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου τι κάνετε?Η Αγγελικουλα μας?

ΘΑΛΕΙΤΣΑ μου όλα καλα???Αστέρια μανα και γιος με τις στολές σας!!Και του χρόνου!!!

ΓΙΟΛΑ μου και τα δικά σου τα βλασταρακια κουκλια!!!Κι ο μικρούλης μια χαρά είναι!!!

Αντε καληνύχτα σου σουραδες μου!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? εγω καλα.. στη δουλεια.. θελω να πεταχτω να γραψω και εξετασεις και φαρμακα σε λιγο..

Πατουσιτσα μου κι εγω εχω ζυγαρια, την ειχα παρει απο το μαιευτηριο. Αξιζει ειδικα αν σκοπευεις να κανεις και δευτερο παιδι.. 40 ευρω εχει, ισως τη βρεις και λιγοτερο, και θα μπορεις να τη ζυγιζεις μεχρι να φτασει 20 κιλα. Εγω τον ζυγιζα μια φορα την εβδομαδα, και μετα τον τεταρτο μηνα περιπου το ζυγιζα πιο σπανια. Μην κανεις το λαθος κα τη ζυγιζεις καθε μερα ε!! γιατι υπαρχει περιπτωση να αγχωθεις χωρις κανενα λογο!!

Μποτσακομανουλα μου τι κανεις? Μπραβο που ολα ηταν οκ με το γυναικολογο, καλα αποτελεσματα στο τεστ παπ!! Αχ εμενα στο πρωτο ραντεβου μετα απο τον τοκετο οταν μου εκανε υπερηχο στο στηθος με κοροϊδευε ο γιατρος γιατι το βυζι εχει γινει σα χλαπατσα!!!!!!! χαχαχααχαχα!!! Καλο εμβολιακι σημερα!!!

May μου κι εσυ τραυματιας και μαλιστα σοβαρος τραυματιας απο το κοριτσακι σου?? εχουν δυναμη που δεν ελεγχουν και αμα σε πιασουν απροετοιμαστη και σου ριξουν καμια τα βλεπεις οοοολα!! Εσενα παραλιγο να σου κανει ζημια μεγαλη καταλαθος δηλαδη!! πωπω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα!!!!!!!!!

Μποτσακι μου σε ευχαριστουμε! !!!!!!

Λοιπον δεν σας ειπα τα νεα μου.....πηγα στο γιατρο για αυτο στην πλατη κ μου ειπε οτι προς το παρον μου εδωσε αντιφλεγμονώδες κ βλεπουμε....μου ειπε να προσεχω πως πιανω τον μικρό,κ στην γγυμναστική που παω οι ασκησεις που αφορουν τους κοιλιακους κ τους ραχιαιους να κανω ισομετρικες ασκησεις.δλδ ναι μεν να τους γυμναζω αλλα να μην επιβαρυνονται αυτα τα σημεια.μπορει κ επειδη εχω χασει αρκετα κιλα μετα την γεννα κ δεν εχω πολυ μυικη μαζα κ γιαυτο ποναω....αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εισαι καλα τωρα?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλε ασε το κοριτσι σου ησυχο μπορει να περναει αλμα αναπτυξης καλε 5600?????

το δικο μου το σαμιαμιδι στην ηλικια της δικια σου ηταν 5200!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ωχ εχετε εμβολιο?εμεις εχουμε αυριο!!!!!ποια ηλικια μαρη ποσο εισαι κ σου πε να κανεις μαστογραφια????????????

ΘΑΛΕΙΤΣΑ υπεροχοι μανα κ γιος!!!!!!

NGN τι κουκλια τα μωρα σου!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανει η μαθητρια?

ΜΑΥ τι κανουν τα κοριτσια?????ποιος θα στα κραταει τωρα που πας δουλεια?

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανει η φμ?με τα pampers τα παθατε ολα αυτα?

εγω παλι ειμια πολυ ευχαριστημενη με τα baby dry μενει το μωρο στεγνο ενω με τις babylino ειναι βρεγμενο το δερματακι της.ειναι πως καθεται μαλλον στο καθε παιδι!!!!!!!!!!!να ρωτησω του λιντλ τις πανες απο ποσο μηνων τις δοκιμασατε?εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλες

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τα φρουτα τα κοψαμε τρωμε μονο ετοιμη φρουτοκρεμα κ αλεθω μεσα 2 αχλαδια!!!!!!!αχ σου λειπει πολυ η μικρουλα τωρα που ξεκινησες δουλεια ε?????????

οι υπολοιπες????

το μενου σημερα εχει ρεβυθια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα Θαλειτσα!!! σε εβαλε να κανεις ακτινογραφιες και τετοια ο γιατρος? φανταζομαι δε χρειαζεται ακομα ε? Μακαρι να σου περασει συντομα χωρις αλλες παρεμβασεις!!

Ιωαννα καλημερα!! μια χαρα ειμαστε!!! τις πανες του lidl θυμαμαι του ξεκινησα περιπου 6 μηνων, δε θυμαμαι και καλα! σιγουρα ειχε τελειωσει η φαση της αποστειρωσης και φτασαμε και τα κιλα που χρειαζονται για να παρουμε αυτες τις πανες γιατι δε βγαινουν σε μικρα νουμερα, απο 7 κιλα και πανω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Kαλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!Γυρισαμε!Τι κανετε?

Πηγαμε καναμε το εμβολιακι μας και τωρα εχουμε ξεραθει.Καλα το ποσιμο το κατεβασαμε αβλεπει κατω!!!!!!!!!

Λοιπον ειμαστε.......καθεστεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????/

6850 και 62 ποντους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ελεος!!!!!!!!!!!!!1της λεω θα γινει το παιδι χοντρο???????Οχι μου λεει η μετρησεις του ειναι συμμετρικοτατες αιναι απο τα πιο σωστα ανεπτυγμενα μωρα.Θα γινει δεμενος και ψηλος!!!!!!!!!!!Ευτυχως λεω κι εγω,μη μου γινει το παιδι ΓΚΡΙΣΙΝΟ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηη ειμαι ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 39!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!Η πιο γρια εδω μεσα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!1

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυυ μου ειπε για το πουλακι του να το κατεβαζω μια φορα την εβδομαδα και φοβηθηκα πολυ η μαυρη αλλα τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα!!!!!!!

Ιωαννα παρε του λιντλ και θα σωθεις!!! Εγω τις ειχα ξεκινησει απο 7,5 μηνων αλλα αν κανω δευτερο , θα τις παρω πιο νωρις αν υπάρχουν καταλληλα μεγεθη!!!

Αγορομαμυ εχεις ζυγαρια βρεφικη; εγω δεν ειχα παρει και ουτε το ειχα σκεφτει κιολας...Την παρακολουθούσαμε τακτικα στην παιδιατρο...

Πώς εισαι απο τον τραυματισμό;

Εμενα η μαθητρια μου εκανε απουσια σημερα! Ειναι αρρωστουλα...το βραδυ εβηχε και συνεχιζει και τωρα. Σε λιγο θα την παω στον παιδιατρο για να την εξετασει...μιας που ερχεται και 3μερο με χορους κλπ, να προλαβω καταστασεις!

Διαφημίσεις

Μποτσακι!!!!!!!!!!!!

Εμβολιο ο ζουζουνος σου;

Μαρη και εγω εκανα μαστογραφια οταν ημουν 35 μισο να την εχω σαν μαστογραφια αναφορας! Μαλιστα εκανα και ακτινογραφια στηθους για επιβεβαιωση κατι που ειχαν δει...Εχω ογκωδες και μεγαλο στηθος και η ψηλαφιση δεν δινει αξιοπιστα συμπερασματα...

Μαλιστα ειχα τρεξει να την κανω περσυ γιατι ειχαμε ξεκινησει για δευτερο παιδι και ελεγα να προλαβω να την κανω μην μπλεξω με εγκυμοσυνη και θηλασμους και περασουν κανα δυο χρονια μεχρι να μπορω να την ξανακανω....

Τωρα ισως ξανακανω μια μαστογραφια στα 37,5 (δηλαδη τετοια εποχη του χρονου) ...

Μποτσακι μου ενταξει ειναι ο μικρουλης μετα το τσιμπηματακι??? Καλε εισαστε θηρια!!!!! Μπραβο στο αγορακι σου!!! εμας τοσα κιλα ηταν πολυ πιο μετα!! περιπου στον πεμπτο μηνα! παντα στη μεση της καμπυλης βαρους αλλα παντα στην πιο ψηλη καμπυλη υψους! μακαρονι ο Μητσος!! τωρα ισορροπισε ομως!! Μη το φοβασαι το πουλακι του, ισα ισα να το κανεις!!

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε??? περαστικα στη μικρη σου!!!! να μην ταλαιπωρηθει πολυ! Ειναι η πιο περιεργη εποχη για ιωσεις, θυμαμαι μια ζωη εμενα ή τον αδερφο μου να ειμαστε αρρωστοι τις αποκριες!!! Μωρε κι εμας τον εβλεπε καθε 20 μερες σα νεογεννητο η παιδιατρος και μετα καθε μηνα μεχρι να χρονισει αλλα επειδη θηλαζε ηθελα να εχω τη ζυγαρια για να ελεγχω το βαρος για σιγουρια! Αριχκα την νοικιασαμε για 4 μηνες, 20 ευρω, αλλα αποφασισαμε να την κρατησουμε και δωσαμε αλλα 20 ευρω οταν εγινε ο μικρος 4 μηνων που μας πηραν απο την εταιρεια με τις ζυγαριες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Από το πρωί προσπαθώ να μπω αλλά με πετάει έξω οπότε βρήκα ευκαιρία και καθάρισα το μισό σπίτι. Η μέση μου με έπιασε.

Αχ μόλις ήρθε ο άντρας μου. Θα μπω πιο μετά να σχολιάσω.

Φιλιά πολλά!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μποτσακι!!!!!!!!!!!!

Εμβολιο ο ζουζουνος σου;

Μαρη και εγω εκανα μαστογραφια οταν ημουν 35 μισο να την εχω σαν μαστογραφια αναφορας! Μαλιστα εκανα και ακτινογραφια στηθους για επιβεβαιωση κατι που ειχαν δει...Εχω ογκωδες και μεγαλο στηθος και η ψηλαφιση δεν δινει αξιοπιστα συμπερασματα...

Μαλιστα ειχα τρεξει να την κανω περσυ γιατι ειχαμε ξεκινησει για δευτερο παιδι και ελεγα να προλαβω να την κανω μην μπλεξω με εγκυμοσυνη και θηλασμους και περασουν κανα δυο χρονια μεχρι να μπορω να την ξανακανω....

Τωρα ισως ξανακανω μια μαστογραφια στα 37,5 (δηλαδη τετοια εποχη του χρονου) ...

Ελα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!εγω δεν ειχα κανει ποτε!Βασικα ηθελα να κανω περυσι πριν μεινω εγκυος αλλα δεν προλαβα γιατι το ειχα και ενα αγχος να σου πω την αληθεια.Ουτε υπερηχο ειχα κανει ποτε.Εχθες μου εκανε ο γιατρος κι ευτυχως ολα πηγαν καλα!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...