Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φίλες καλησπέρα!!! Ποτέ δεν έχω δει το κάτω παρτάλι, έχει πλάκα;; Γενικά δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.. Πρίν τα παιδιά ήμουν τηλεορασόπληκτη, βέβαια παλιά είχε ωραίες σειρές.. Τώρα δεν έχει κ πολλά..

Κοαλάκι-,Αγορομάμμυ, καληνύχτα!!! Σε περιποιήθηκε ο μικρός ε;; Αχαχαχα

Όταν η Β ήταν κοντά δύο χρονών, παίζοντας στο κρεβάτι, μπήκε το πόδι της στο μάτι μου με μεγάλη δύναμη κ μου έσκισε τον κερατοειδή.. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνον τον πόνο... Πήγα σε εφημερευον κ μου το είχαν κλείσει πολύ σφιχτά γιατί η κίνηση του βλεφαρου πάνω στο σκίσιμο ήταν σα να με κόβεις με γυαλί. Τρεις μερες υπέφερα, όμως ο κερατοειδής επουλώνεται γρήγορα. Ωστόσο η ευαισθησία παραμένει κ ακόμα, όποτε ανοίξω αποτομα το ματι μου από τον υπνο πχ, γίνονται μικρά σκισίματα που με κόβουν. Έχω όμως πάντα φυσικά δάκρυα κ βάζω κ κλείνει γρήγορα.. Άντε στο ΚΑΤ την επόμενη φορά να μας στείλουν!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλησπέρα!! ΘΑΛΕΙΑ κ συ τη σειρά βλέπεις;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μην ανησυχεις! Πολλά μωρα όταν περναν άλμα ανάπτυξης κόβουν για 2-3 μερες την όρεξή τους κ επανέρχονται. Συμβουλή: μην την πιέζεις, τους γυρναει αντιδραση!! Αποκλειεται να εχει χασει βαρος! Κακά έχει κάνει;

NGN μου δανείζεις τα παιδιά σου για λίγο καιρό;; Θαυμάζω το πρόγραμμα κ την ησυχία τους!

Πάντως και η δικιά μου έπαψε να παίρνει βαρος ιδιαιτερο. Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχώ καθόλου, μάλιστα να κόψω κ το εβδομαδιαιο ζυγισμα κ να τη ζυγίζει εκείνος μια φορά το μήνα... Εγω βεβαια δεν αντέχω να κρατηθώ κ συνεχίζω να τη ζυγίζω μια φορά τη βδομάδα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Φίλες καλησπέρα!!! Ποτέ δεν έχω δει το κάτω παρτάλι, έχει πλάκα;; Γενικά δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.. Πρίν τα παιδιά ήμουν τηλεορασόπληκτη, βέβαια παλιά είχε ωραίες σειρές.. Τώρα δεν έχει κ πολλά..

Κοαλάκι-,Αγορομάμμυ, καληνύχτα!!! Σε περιποιήθηκε ο μικρός ε;; Αχαχαχα

Όταν η Β ήταν κοντά δύο χρονών, παίζοντας στο κρεβάτι, μπήκε το πόδι της στο μάτι μου με μεγάλη δύναμη κ μου έσκισε τον κερατοειδή.. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνον τον πόνο... Πήγα σε εφημερευον κ μου το είχαν κλείσει πολύ σφιχτά γιατί η κίνηση του βλεφαρου πάνω στο σκίσιμο ήταν σα να με κόβεις με γυαλί. Τρεις μερες υπέφερα, όμως ο κερατοειδής επουλώνεται γρήγορα. Ωστόσο η ευαισθησία παραμένει κ ακόμα, όποτε ανοίξω αποτομα το ματι μου από τον υπνο πχ, γίνονται μικρά σκισίματα που με κόβουν. Έχω όμως πάντα φυσικά δάκρυα κ βάζω κ κλείνει γρήγορα.. Άντε στο ΚΑΤ την επόμενη φορά να μας στείλουν!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλησπέρα!! ΘΑΛΕΙΑ κ συ τη σειρά βλέπεις;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μην ανησυχεις! Πολλά μωρα όταν περναν άλμα ανάπτυξης κόβουν για 2-3 μερες την όρεξή τους κ επανέρχονται. Συμβουλή: μην την πιέζεις, τους γυρναει αντιδραση!! Αποκλειεται να εχει χασει βαρος! Κακά έχει κάνει;

NGN μου δανείζεις τα παιδιά σου για λίγο καιρό;; Θαυμάζω το πρόγραμμα κ την ησυχία τους!

Πάντως και η δικιά μου έπαψε να παίρνει βαρος ιδιαιτερο. Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχώ καθόλου, μάλιστα να κόψω κ το εβδομαδιαιο ζυγισμα κ να τη ζυγίζει εκείνος μια φορά το μήνα... Εγω βεβαια δεν αντέχω να κρατηθώ κ συνεχίζω να τη ζυγίζω μια φορά τη βδομάδα!

Γεια σου ΜΑΥ μου!!!!!! Τι κάνουν τα μικρά?????

Να σου τα δανείσω. Τον μικρό δεν τον λες πάντα ήσυχο αλλά τον έχω συνηθίσει. Απλώς είναι πολύ εύκολα και τα 2 στον ύπνο. Τώρα τι θα μου βγάλουν στην πορεία δεν ξέρω!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Μαυ, εσυ θα τα πηγαινεις βολτα και θα παιρνεις μαζι και την ζυγαρια για να μην χασει το καθιερωμενο καθημερινο ζυγισμα η μπεμπουλα!!!!χαχαχαχα

ΣΕ πειραζω, ετσι;:tongue::tongue::tongue:

κοριτσιαααααα!!!!πολυ πλακα το κατω παρταλι!!!!χααχαχαχαχ!!!

ΜΑΥ δες το!!!!φοβεροοοοοοοο!!!!!

Ναι κανει καθημερινα κακακια της 1με 2 φορες τη μερα!

ξερω και γω μωρε...?τι να πω...?εκλαιγε πριν κα εφαγε αλλα 30 γραμμαρια!

365 αν δεν κανω λαθος στο συνολο!

αλλα 2 γευματα εχουμε....

αυριο θα παω να παρω ζυγαρια!!!!

να βλεπω τι μου γινεται!

Ηλιοβσιλεμα μου,πηρα και την παιδιατρο μου ειπε θα την ταιζω οταν θελει εκεινη.

αλλα μου ειπε πρεπει να τρωει 650-700 γραμμαρια βαση κιλων!

εκει που ετρωγε τωρα μου τρωει μιζερα....

ειχα σταματησει να τ σημειωνω τα γευμα της επειδη μου χτυπουσε και 240 γραμμαρια σε γευματα.οχι σε καθε γευμα ομως!επαιζε απο 120 το σταναρ μεχρι 240!

αντε να δουμε....!

ΝGN μου,δεν προκαμω μαρη να μπαινω!!!!!ασεεεεε!!!!!!!!!!

και τωρα λαγοκοιμαται........!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσιαααααα!!!!πολυ πλακα το κατω παρταλι!!!!χααχαχαχαχ!!!

ΜΑΥ δες το!!!!φοβεροοοοοοοο!!!!!

Ναι κανει καθημερινα κακακια της 1με 2 φορες τη μερα!

ξερω και γω μωρε...?τι να πω...?εκλαιγε πριν κα εφαγε αλλα 30 γραμμαρια!

365 αν δεν κανω λαθος στο συνολο!

αλλα 2 γευματα εχουμε....

αυριο θα παω να παρω ζυγαρια!!!!

να βλεπω τι μου γινεται!

Ηλιοβσιλεμα μου,πηρα και την παιδιατρο μου ειπε θα την ταιζω οταν θελει εκεινη.

αλλα μου ειπε πρεπει να τρωει 650-700 γραμμαρια βαση κιλων!

εκει που ετρωγε τωρα μου τρωει μιζερα....

ειχα σταματησει να τ σημειωνω τα γευμα της επειδη μου χτυπουσε και 240 γραμμαρια σε γευματα.οχι σε καθε γευμα ομως!επαιζε απο 120 το σταναρ μεχρι 240!

αντε να δουμε....!

ΝGN μου,δεν προκαμω μαρη να μπαινω!!!!!ασεεεεε!!!!!!!!!!

και τωρα λαγοκοιμαται........!

Εγώ νομίζω οτι έχω μπει στον αυτόματο. Πότε θα πέσω κάτω και θα κάνω να σηκωθώ 2 μέρες δεν ξέρω!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου ναι!!!! Θα το έκανα!!! Χαχαχαχα!!! Εγώ κ στη Β, ήμουν υστέρω με τα μλ μεχρι τις στερεες. Πάντα τα έγραφα κ τα γραφω, λες και αλλάζει κάτι.. Χαχαχα!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλα σου ειπε η παιδιατρος, οσο θελει θα φαει. Πόσα κιλα ειναι κ σου λεει 650-700 την ημερα; Επισης αφου πινει απο 120-240 εσύ πόσο φτιαχνεις τη φορά;; Ασύμφορη η Δεσποινιώ μας!!

NGN μου, τα χούγια δεν αλλάζουν. Εγω νομίζω οτι ο χαρακτγρας του παιδιού φαίνεται απο βρέφος. Οτι παραξενιά ειχε η Β απο νεογεννητο, παραλλαγμένη την εχει ακόμα. Οποτε τουλάχιστον στο θεμα του υπνου μην ανησυχεις.

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου ναι!!!! Θα το έκανα!!! Χαχαχαχα!!! Εγώ κ στη Β, ήμουν υστέρω με τα μλ μεχρι τις στερεες. Πάντα τα έγραφα κ τα γραφω, λες και αλλάζει κάτι.. Χαχαχα!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλα σου ειπε η παιδιατρος, οσο θελει θα φαει. Πόσα κιλα ειναι κ σου λεει 650-700 την ημερα; Επισης αφου πινει απο 120-240 εσύ πόσο φτιαχνεις τη φορά;; Ασύμφορη η Δεσποινιώ μας!!

NGN μου, τα χούγια δεν αλλάζουν. Εγω νομίζω οτι ο χαρακτγρας του παιδιού φαίνεται απο βρέφος. Οτι παραξενιά ειχε η Β απο νεογεννητο, παραλλαγμένη την εχει ακόμα. Οποτε τουλάχιστον στο θεμα του υπνου μην ανησυχεις.

Μαναρα,στις 17/2 που πηγαμε για το εμβολιο ητανε 5.600!

της βαζω στανταρ 120 γραμμαρια.και απο κει περα αν πειναει συμπληρωνω!

τωρα πως τα υπολογιζει η παιδιατρος και λεει 650 με 700γρ.δεν ξερω!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κάπως τα υπολογιζουν... Πρεπει κ καλά 1 κιλό πάνω από το βαρος τους.. Δλδ η πειναλιτσα ειναι 5600, πρεπει να πινει 660... Και καλά τωρα... Εγω δεν τα πολυπιστεύω αυτά...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...