Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κοριτσια προς το παρον εχει φαει 335!!!!!

εχουμε αλλα 2 γευματα!!!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Εκει που επινε 800αρια στο 24 ωρο τωρα με παει στα μισαααα!!!!!!!!!

θα σκασωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα μου παρακολουθησε τη λιγες μερες ακομα και μετα ζυγισε τη! ξερει τι κανει εκεινη, δωσε λιγο χρονο και βλεπετε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?? εμεις καλα! ο μικρος μολις κοιμηθηκε κι εμεις καθομαστε.. Ο ταρζαν το απογευμα μου εφερε μια κορινα στα μουτρα και αρχισα να τρεχω αιματα απο τα χειλη η ερημη μανα!!!! Και εγιναν τουμπανο λες και ειμαι τραβεστι!!!!!! χαχαχαχα! και του εχω πει του αντρα μου, αμα καμια φορα παιρνει τηλ και δε το σηκωνω να ερχεται να δει μη μου εχει πεταξει τιποτα στο δοξα πατρι ο μικρος και πεσω τεζααααα!! Εσεις καλα?? δεν εχετε εμφανιστει ακομα τσουπρες!!!

Συμπεθερα καλα εκανες και τις πεταξες τις πανες εφοσον εγινε παλι τετοιο ατυχημα! ελεος! φαντασου να σου τυχαινε εκτος σπιτιου τετοιο πραγμα τι θα εκανες!

Ngn μου ευχαριστηθηκατε το ΣΚ σας?? μπραβο σας, οποτε εχει καλο καιρο αξιζει να το εκμεταλλευομαστε με τα παιδακια μας!!!

Πατουσιτσααααααα! μαρη τσαμπα ανησυχουσες, εκανε λιγο διαιτα το Δεσποινιω και τωρα ξανα προς τη δοξα τραβα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ επειδη με τα pampers βρεχεται το κορμακι πολυ γρηγορα (δλδ το αισθανεσαι βρεγμενο ελαφρως) δεν την εβγαλα ποτε εξω με αυτη τη μαρκα, παντα εχω και 2η μαρκα μαζι μου.

Καληνυχταααααααααα!!!!!! Θα της δωσω, ευχαριστωωωωω!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω κι εγω μιας και βλεπω ησυχιες! Να βαλω και το κολπικο μου υποθετακι στο καλαμποκι.. Τελικα τα χαπια αυτα ειναι προβιοτικα, για να δουμε τι δουλεια κανουν!!! Παντως πανακριβα τα ατιμα, 16 ευρω σχεδον και εχει μονο 8 μεσα!!! Χαλαλι του καλαμποκιου!!!!!!! χαχαχαχα!!!! Καληνυχτα φιλες μου, τα λεμε το πρωι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσιτσα μου παρακολουθησε τη λιγες μερες ακομα και μετα ζυγισε τη! ξερει τι κανει εκεινη, δωσε λιγο χρονο και βλεπετε!!

αγορομανα μου θα παω να αγορασω αυριο μια ζζυγαρια!!!!!!!!!!

ειμαι να σκασω η μαυρη!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω κι εγω μιας και βλεπω ησυχιες! Να βαλω και το κολπικο μου υποθετακι στο καλαμποκι.. Τελικα τα χαπια αυτα ειναι προβιοτικα, για να δουμε τι δουλεια κανουν!!! Παντως πανακριβα τα ατιμα, 16 ευρω σχεδον και εχει μονο 8 μεσα!!! Χαλαλι του καλαμποκιου!!!!!!! χαχαχαχα!!!! Καληνυχτα φιλες μου, τα λεμε το πρωι!!!

καλο ξημερωμα φιλεναδα!!!!τα λεμε αυριο!!!!!καλο ξημερωμα!!!φιλια στους αντρες σου!!!!!!!;);););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ σε χτυπησε ο γιος;;; μετα σε εκανε μακια;;;

Πατουσιτσα μην επιμενεις να φαει αν δεν θελει η μπεμπα...Ρωτα και τον παιδιατρο σας!

Καληνυχτα σε ολες οσες πηγατε ηδη για υπνο...και εγω θα ακολουθησω συντομα...

κοριτσια προς το παρον εχει φαει 335!!!!!

εχουμε αλλα 2 γευματα!!!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Εκει που επινε 800αρια στο 24 ωρο τωρα με παει στα μισαααα!!!!!!!!!

θα σκασωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσα welcome to the club!!!!!!!!

Εμένα ευτυχώς που θηλάζω και δεν βλέπω πόσο τρώει αλλιώς θα είχα φρικάρει!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ngn τελεια τα παιδακια σου!!!

Να τα χαιρεσαι!!! Γερά να ειναι πανω απ΄ολα και μονιασμενα!!!!

Είδες????? Καμία σχέση μεταξύ τους, τουλάχιστον προς το παρόν!!!!!!! Δεν μοιάζουν πουθενά!!!!!!

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Και εσύ να χαίρεσαι την μικρούλα σου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...