Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ηρθα και παλι!Ταισα και κοιμησα την μικρη μου!

Οσο δε δουλευα θεωρουσα πως θα ειναι ευκολο να τα προλαβω ολα,ομως τα πραγματα ειναι λιγακι διαφορετικα.Φυσικα,ο Θεος δινει τοση δυναμη,και μπορεις να αναπεξελθεις στη καθημερινοτητα με χαμογελο και ορεξη.Αλλωστε μια μικρη ζωουλα ''κρεμεται'' απο σενα.

Ειχα και την πεθερουλα μου σπιτι,οποτε εβρισκα την ευκαιρια να ξεκουραζομαι περισσοτερο!

Αγορομαμμυ μου,διαβασα κατι για μυκητες!Εισαι καλυτερα μετα τη φαρμακευτικη αγωγη!Τα ξερεις και συ,τα εχουν αυτα οι εγκυμοσυνες!Ειχα και γω,αλλα τα περασα μονη μου,με συχνες πλυσεις με χαμομηλι!Ευτυχως.Εγω ομως εκανα και συχνη χρηση σερβιετας,οποτε μαλλον οφειλοταν αυτο.

Αισθανεσαι και το αγορακι σου?Τι καλα!Οταν θα κινειτε περισσοτερο θα ειναι ευχαριστο να το νιωθει και ο Δημητρακης σας!

Θαλεια μου,σας καμαρωσα μαμα και γιο με τις ωραιες σας στολες.Και του χρονου με την κορουλα που επιθυμειτε.Με ενα γερο μωρο.

Ριτσα μου,ευχαριστα και τα δικα σου νεα απο τον γιατρο.Ζωηρουλικο το μωρακι σου.

Πατουσιτσα μου,γελαω πολυ με τις ατακες σου!Μπαινεις θερμα στο καφε και μας ανεβαζεις τη διαθεση!

Μποτσακι μου,οσο μεγαλωνει τοσο σας τρελαίνει ο μικρος!Να ειναι γερο το παλικαρι σας,και ετσι,παντα να σας χαροποιει!

Ηλιοβασιλεμα,τι κανετε?Η μικρη?

Ζωη μου,ευχομαι να ειστε και σεις καλα.Πως τα πατε με τον θηλασμο?

Ιωαννα μου,συνηθιζει η μικρη τα φρουτα?Αντε,οσονούπω θα φατε και τροφουλες!

Χριστινα μου,πως ειναι η μητερα σου?Η μικρουλα καλα?

Κοαλακι μου,απολαμβανετε την παρεα του αντρουλη σου?

Πως ειναι η φμ?

Μαυ μου,εχετε εμβολιο?

Υολα μου,ο μικρος ειναι καλα?Η Β σου ειναι μια κουκλα με τη στολη!Πολυ γλυκο κοριτσι και φαινεται ευγενεστατο!Να την χαιρεσαι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου,μαλλον και σεις εχετε δουλειες,οποτε θα σας ευχηθω καλο μεσημερι!

Παω να μαγειρεψω για μας.Σημερα θα φαμε σαρδελα στο φουρνο και για τη μικρη εκανα αρακα με μοσχαρακι.

Τα λεμε.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο!!! καλα εισαστε αλλα τρεχετε ε? εχετε βρει ρυθμους με τον αντρουλη σας? ναι εχω μυκητες εγω... αλλα εχει προχωρησει πολυ, βγαζω μεγαλα κομματια ασπρα και φοβερη φαγουρα και ξηροτητα.. οποτε δε νομιζω να το παλευα με φυσικους τροπους. Λογικα στο επομενο ραντεβου θα μου κανει μια καλλιεργια ο γιατρος να δουμε τι εγινε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω τωρα!! Θα παω να κανω μια εξωτερικη δουλεια του γραφειου και μετα θα παω στους γονεις μου που εχουν τον μικρο! Θα φαω κιολας φαγακι μανουλας γιατι θα κατσω λιγο εκει επειδη λειπει ο αντρας μου! εχουν αναψει τζακι κιολας, βρεχει, θα παω να απολαυσω λιγακι θαλπωρη μανουλας!!!!!!!! Φιλακια πολλα και καλο μεσημερι σε ολες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

παντως απο οσπρια εχει υποψην και τα ρεβυθια τα απαφλοιωμενα!! για αλλη στιγμη γιατι θελουν μουλιασμα. Ειναι τελεια, ο μικρος μου τρελαινεται!!! του τα κανω με ρυζακι. Επισης και ο τραχανας με κοτοπουλακι ειναι πολυ καλη επιλογη..

ρεβιθια του εχω κανει κ εγω αλλα με μανεστρα μεσα κ λιγο δεντρολιβανο γινονται τελεια.του ειχα δωσει αλεσμενο μαζι με κρεας που του ειχα.επισης ετσι για ενημερωσει να σας πω μια συνταγη με ρεβιθια που ειναι τελεια???:βραζουμε κανονικ; τα ρεβιθια μεχρι να μαλακωσουν κ μετα τα βαζουμε σε ταψι φουρνου με *καροτο τριμμενο(2-4)γενικα οσο πιο πολλα βαζεις γινεται πιο γλυκο

*1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο

*ντοματα χυμο λιγο

*1 ποτηρακι κρασι

*λιγο δεντρολιβανο

*λαδι,αλατι πιπερι κ λιγο ριγανη κ νερο κ τα βαζουμε στο φουρνο μεχρι να πιει το νερο κ να μεινει με το λαδακι τους...δοκιμαστε το!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε τις 10, ηπιαμε γαλα και μετα τα κλασικα, φαγαμε σημερα φακη και ειχαμε παλι ατυχημα με τα κακα μας (τριτωσε το κακο!!!), τα οποια περασαν την πανα και το πυτζαμακι αλλα επειδη το ειχα στο μυαλο μου την κοιταζα συνεχεια και ετσι δεν προλαβαν να περασουν και στο χαλι ευτυχως!!! Οχι τιποτα αλλο, αλλα καθοταν η φμ στο παιδικο και επαιζε και το χαλι εκει ειναι ροζ, πρασινο, κιτρινο κλπ...δεν ηθελα να δω τις πεταλουδες σκ@@@@@νες...:mad::x:x. Απο τα νευρα μου πεταξα και τις πανες, θα παω να παρω αλλη μαρκα και θα στειλω και ενα ωραιοτατο mail με φωτο απο την πανα μας στην εν λογω εταιρεια!!! Αμαν πια δλδ!!! Συγνωμη κοριτσια αλλα για εμενα αυτες ΔΕΝ ειναι πανες!!!

Παω να ξαπλωσω τωρα γιατι μετα θα παμε τη φμ βολτα, εχει σχετικα καλο καιρο!!!

Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσακια τι κανετε?

αχ αν σας πω τι δουλειες εχω ανοιξει απ το πρωι θα με περασετε για τρελη!!!!!

ετοιμαζω τις βαλιτσες με τα καλοκαιρινα να τα χω ετοιμα γιατι φοβαμαι οτι μετα θα μου πεσουν ολα μαζι!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχ

η μικρη ειναι καλα αν κ εχουμε γκρινια!!!!!!!!!ειστε ολες καλα απ οτι ειδα!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Από το πρωί προσπαθώ να μπω και όλο με πετάει έξω γι'αυτό δεν θα σχολιάσω την καθεμία ξεχωριστά.

Το ΣΚ δεν μπήκα καθόλου γιατί ή θα είχαμε κόσμο στο σπίτι ή θα ήμασταν βόλτες με φίλους. Σήμερα τρέχω να συμμαζέψω το σπίτι γιατί έγινε μπάχαλο πάλι!!!!!

Όλες καλά??????

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Από το πρωί προσπαθώ να μπω και όλο με πετάει έξω γι'αυτό δεν θα σχολιάσω την καθεμία ξεχωριστά.

Το ΣΚ δεν μπήκα καθόλου γιατί ή θα είχαμε κόσμο στο σπίτι ή θα ήμασταν βόλτες με φίλους. Σήμερα τρέχω να συμμαζέψω το σπίτι γιατί έγινε μπάχαλο πάλι!!!!!

Όλες καλά??????

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!

Που σαι μαρηηηηηηηηηη???????θα σε φωναζω Παπατρεχα!!!!!!!!!!

κωλοκαθησε μαρη και λιγοοοο!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιααααα!!!!!καλησπερααα!!!καλα εισαστε???

εμεις καλα σημερα!!!!

της ηρθε η ορεξη σημερα!!!!γιουππιιιιιιι!!!!!

Μαρακι μου βορινο τι να κανω μαρη??????αφου ειναι ολες παλαβες εδω μεσα!!!!!

Ιωαννα μου δουλειες με φουντες ανοιξες!!!!!!καλα η μικρη σου????????????

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?? εμεις καλα! ο μικρος μολις κοιμηθηκε κι εμεις καθομαστε.. Ο ταρζαν το απογευμα μου εφερε μια κορινα στα μουτρα και αρχισα να τρεχω αιματα απο τα χειλη η ερημη μανα!!!! Και εγιναν τουμπανο λες και ειμαι τραβεστι!!!!!! χαχαχαχα! και του εχω πει του αντρα μου, αμα καμια φορα παιρνει τηλ και δε το σηκωνω να ερχεται να δει μη μου εχει πεταξει τιποτα στο δοξα πατρι ο μικρος και πεσω τεζααααα!! Εσεις καλα?? δεν εχετε εμφανιστει ακομα τσουπρες!!!

Συμπεθερα καλα εκανες και τις πεταξες τις πανες εφοσον εγινε παλι τετοιο ατυχημα! ελεος! φαντασου να σου τυχαινε εκτος σπιτιου τετοιο πραγμα τι θα εκανες!

Ngn μου ευχαριστηθηκατε το ΣΚ σας?? μπραβο σας, οποτε εχει καλο καιρο αξιζει να το εκμεταλλευομαστε με τα παιδακια μας!!!

Πατουσιτσααααααα! μαρη τσαμπα ανησυχουσες, εκανε λιγο διαιτα το Δεσποινιω και τωρα ξανα προς τη δοξα τραβα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και τωρα η φμ κοιμαται, ενω εμεις καθομαστε και βλπουμε τηλεοραση. Θα σας καληνυχτησω νωρις σημερα για να παω να ξαπλωσω, νιωθω κουρασμενη αυτες τις μερες!!!

Φιλακια και καληνυχτα σε ολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και τωρα η φμ κοιμαται, ενω εμεις καθομαστε και βλπουμε τηλεοραση. Θα σας καληνυχτησω νωρις σημερα για να παω να ξαπλωσω, νιωθω κουρασμενη αυτες τις μερες!!!

Φιλακια και καληνυχτα σε ολες!!!

συμπεθερα καληνυχτα!! φιλια στη φουρτουνιτσα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια προς το παρον εχει φαει 335!!!!!

εχουμε αλλα 2 γευματα!!!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Εκει που επινε 800αρια στο 24 ωρο τωρα με παει στα μισαααα!!!!!!!!!

θα σκασωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...