Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ με πρόλαβες!! Χαχαχαχαχα!!!!

Ποπό πολύ πρωινός ο Μήτσος!!! Αλλά όπως λες, τί να του πεις... Κοιμάμαι τωρα, έλα σε λίγο;; Μα τι ωρα κοιμαται το βραδυ κ ξυπναει τόσο νωρίς;; Άμα δοκίμαζες να τον κοιμίζεις μια ώρα αργότερα; Σήμερα σου έκανε μουτρα που τον αφησες στη μαμά σου;

Καλημερα May μου!! τι κανετε?? καλα τι ταλαιπωρια αυτη με το εμβολιο?? κι εμεις γενικα και για τα απλα εμβολια θελουμε εγκριση απο το ταμειο μας αλλα ευτυχως γινεται σε μια μερα.. και το πληρωνουμε και μας δινουν τα λεφτα πισω, θα τα ξερεις πως ειναι με την ασφαλεια του ΥΠΕΘΑ! Καλα κανεις και παιρνεις γυναικα, πλεον κι εγω παιρνω για το σιδερωμα, τα υπολοιπα τα κανω με αυστηρο προγραμμα και με βοηθεια του αντρα οπωσδηποτε!! Να σε ρωτησω κατι, ο γιατρος μου χορηγησε κολπικο υποθετο acticand και το φαρμακειο θα μου το φερει σημερα επειδη λεει γενικα δε τους το ζητανε και δε το ειχαν σε αποθεμα. Εκει στην Αθηνα εχει ζητηση??

Το σπορακι καλα ειναι, ακομα εμφανιζεται λιγες φορες την ημερα, συνηθως μετα το μεσημεριανο φαγητο και το βραδυ που ξαπλωνω. Ο Μητσος ο,τι ωρα και αν κοιμηθει εδω και 5 μερες ξυπνα τοσο πρωι... γενικα κοιμαται γυρω στις 9 με 9 30 οπου κουτουλαει!! αλλα και 10 να κοιμηθει παλι τα ιδια.. ξυπναει στις 6 και κατι, μετα κοιμαται το μεσημερι 2 ωρες και κατι και μετα το βραδυ παλι. Πιστευω θα επρεπε να κοιμαται περισσοτερο λογω του οτι πλεον δεν κανει ενδιαμεσο υπνο... μου εκανε λιγη γκρινια το πρωι, οταν με ειδε να ντυνομαι ελεγε "μαμααα" κλαψουριζοντας, αλλα ταυτοχρονα εντυνε και εκεινον η μαμα μου για να τον παρει σπιτι της οποτε το ξεπερασε:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αγορομμαμη μου!!!! Κ εγω του 3χω μαθει να στελνει φιλακια εδω κ κανα μηνα κ αυτο που λες ποσο αγαπας την μαμα,τον μπαμπα ,τον παππου κ την γιαγια.κ σηκωνει τα χερια του για ολους.μην μεινει κανενας παραπονεμενος.το εχει μαθει απο12-13 μηνων.

καλημερα Θαλειτσα μου!!! τι κανετε?? κι εμενα απο την ηλικια του δικου σου στελνει φιλακια!!! μαζι μαζι πανε τα πουλακια μας! απλα τωρα δινει ρουφηχταααα ενω πριν ηταν πιο πεταχτα!!! χαχαχαα!!! λιωνω σου λεω!!!! τι τελειοι που ησασταν με τις στολες σας, υπεροχοι και οι δυο σας!! Ποσο ευτυχισμενη μανουλα φαινεσαι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!

Θαλειτσα σουπερ σεξυ και όμορφη μαμα και τελειος και ο γιοκας σου στην αγκαλια σου!!! Και του χρόνου!!!

Και εγω της εδινα μεχρι τα 3,5 της μικρης μου πρωι μεσημερι βραδυ να πινει γαλα γιατι το ηθελε! Μετα μειωθηκε λογω εναρξης παιδικου και διακοπής μπιμπερο αλλα δεν με αγχωσε ιδιαιτερα γιατι στην ηλικια αυτη συνισταται η ληψη δυο ποτηριων γαλακτος και επειδη κιολας τρωει πολυ φετα, νομιζω προσλαμβανει αρκετο ασβεστιο.

Να φανταστειτε τωρα λογω σχολειου και επειδη δεν προλαβαινουμε το πρωι, συνηθως το πινει μεσημερι και βραδυ το γαλα της!

Αγορομαμυ πήζεις στην πολύ δουλεια;;;

Μαυ μου πανακριβο αυτο το εμβολιο που της κανεις...Τωρα με το κλεισιμο του εοπυυ, θα το παρετε εσεις και θα κανετε μετα τα χαρτια για να παρετε τα λεφτα;

Γιολα μου τελεια και τα δικα σου τα παιδακια με τις στολες!!! Και εμεις χθες πηγαμε οι δυο μας σε αποκριατικο χορο του συλλογου οπου κανει παραδοσιακους χορους και πλεξανε και το γαϊτανακι!!! Ηταν πολυ ομορφα!

Χριστινακι πολύ ωραια η ημερομηνία της Βάπτισης!!!! Μια χαρα θα ειναι λογω τριημερου!!! Πώς θα την πείτε;

Ιωαννακι πανεμορφη η μουρμουριτσα σου με την στολη της!!

Οσο για τις φωτο με τα δωρα της θειας και της γιαγιας....ασε , ξερω και καταλαβαινω!;) Αλλα αν ειναι σαν τις δικες μου, μην φοβασαι, αντε κανα 2 δωρα ακομη θα κανουν και μετα εξαφανιζολ!!!!! Εμενα η κουνιαδα μου εχει να κανει δωρο της μικρης εδω και 2,5- 3 χρονια!!! Και μιλαμε για δωρα εστω και απλα, μονο και μονο για την συναισθηματικη αξια ...

Βρεχει απο το βραδυ....Θα ψησω μια σπανακοπιτα και θα δω τι αλλο θα κανω για συμπληρωμα...Εχω και ενα βουνο σιδερο να κανω και θελω να τα κανω τωρα το πρωινο , πριν το σχολασμα της μικρης.

Καλημερα Ηλιοβασιλεμααααααα! τι κανετε??? καλα εισαστε??? κι εδω περιεργος ο καιρος... πιο ψυχρος και συννεφιασμενος.. Κι εμας οι παιδιατροι μας ειχαν πει οτι μεχρι την ηλικια των 3 ετων συνισταται μεχρι 3 ποτηρια την ημερα, 750 σε ml! και το λιγοτερο 400ml. εμεις το μεσημερι δεν πινουμε, οσο θηλαζε επινε και μετα το μεσημεριανο.. μετα με το μπιμπερο δεν ηθελε. Αλλα αναπληρωνει και με το τυρακι στο βραδινο του φαγητο, παντα του βαζω ενα κομματι φετα ή τυρι τριμμενο. Για τα νεφρα που λεει και η συμπεθερα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερες οι ποσοτητες! Σπανακοπιτα ε??? υπεροχα!! θα ξαναφτιαξω κι εγω μαλλον αυτη την εβδομαδα! μας μενει για σνακ κιολας... τι κανει το κοριτσακι σου??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μου , ναι μου εστειλε η πεθερα ετοιμη σπανακοπιτα και θα την ψησω μονο εγω...

Ειναι αυτες τις μερες που μας κανει την καλη.....

φατε τη στην υγεια της οσο κανει την καλη!!! χαχαχαχα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ηλιοβασιλεμα μου καλημερα!!!!ευχαριστουμε κοριτσακι μου...εσεις καλα???

μαη μου οντως ειμαι ευτυχισμενη πολυ που εχω τους αντρες μου..τωρα μενει η κορη να ερθει για να συμπληρωθει τ ο καρε...ειναι βεβαια νωρις ακομα..

αγορομμαμη μου μια χαρα ειμαστε εμεις.κοιμαται τωρα παλι.θα τον αφησω κανενα 10 λεπτο ακομα να κοιμηθει.μου ξυπναει κατα τις 7 κ μετα νυσταζει...κοιμαται γυρω στις 8.30 το πολυ...

Βρε κοριτσια πειτε ενα φαγητο να του φτιαξω που να μπορει να μασησει ...τρωμε τωρα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο,μακαρονια του μακουιν ομως,μπιφτεκι κανονικο με πατατες,μπιφτεκι κοτοπουλο(που ειναι τελειο)με πατατες,κ αλλεσμενο του δινω μοσχαρι με λαχανικα,και τονο με λαχανικα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!Χαθηκα,αλλα προσπαθω ν'αναπληρωσω τον χρονο που χανω με τη μικρη!Οποτε το μονο που προλαβαινω ειναι να διαβαζω στα πεταχτα τα νεα σας.Ειχα και νυχτες,οποτε τα πρωινα κοιμομουν και μετα παιχνιδι με τη μικρη,υπνος και παλι δουλεια.Σημερα/αυριο εχω ρεπο!

Ειμαστε καλα,σε γενικες γραμμες.Η μικρη εξελισσεται συνεχως κινητικα.Εκανε,ασυναισθητα,2 βηματακια.Προσπαθει να μιλησει λεγοντας οτι ακουει απο μας.Προς το παρον λεει ''ελα'' κουνοντας και το χερακι της.Και το ''λ'' το τονιζει τοσο εντονα.Πηρε,λεω,απο τη μαμα τη Σαλονικια.:)

Δεν προλαβαινω να σχολιασω για καθε μια ξεχωριστα,η μικρη δε με αφηνει,αλλα βλεπω ειστε ολες καλα και χαιρομαι!

Θα προσπαθθησω να μπω οταν κοιμηθει.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Στα γρήγορα γιατι εχει αρχισει το πήξιμο:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ αν το πιστευεις δεν τα ξερω καν αυτά τα υπόθετα! Τί είναι φάρμακο ΄η παραφαρμακο απλά για επαναφορά του κολπου στα φυσιολογικά;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ το εμβόλιο το παιρνω απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ τα οποια δεν εχουν πει οτι θα κλείσουν. Ο γιατρός μου δινει κανονικα ηλεκτρονική συνταγή κ πάμε εκεί όπου μαζί με τη γνωματευση το παιρνουμε.

ΜΑΡΑΚΙ μου καλημερα!! Σε καταλαβαίνω!!!! Πού να προλάβεις να μπεις καλέ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! Εχεις λιωσει κοπελα μου ε??? Καλα κανεις και αναπληρωνεις χρονο με το κοριτσακι σου!! δωστης ενα μεγαλο φιλακι!!!

Θαλειτσα μπορεις να του κανεις φακες και να βαλεις μεσα και πατατουλα και καροτακι, μακαρονια με σαλτσουλα, γιουβαρλακια, κατσικακι ή αρνακι με χιλοπιτες και σαλτσουλα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Στα γρήγορα γιατι εχει αρχισει το πήξιμο:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ αν το πιστευεις δεν τα ξερω καν αυτά τα υπόθετα! Τί είναι φάρμακο ΄η παραφαρμακο απλά για επαναφορά του κολπου στα φυσιολογικά;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ το εμβόλιο το παιρνω απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ τα οποια δεν εχουν πει οτι θα κλείσουν. Ο γιατρός μου δινει κανονικα ηλεκτρονική συνταγή κ πάμε εκεί όπου μαζί με τη γνωματευση το παιρνουμε.

ΜΑΡΑΚΙ μου καλημερα!! Σε καταλαβαίνω!!!! Πού να προλάβεις να μπεις καλέ!!

May μου ειναι κολπικο υποθετο για μυκητες!! πηρα εφαπαξ ενα υποθετο canesten και αυτο το αλλο θα το παιρνω για 3 μερες συνεχομενες και μετα καθε 5 μερες..

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαυ μου παλι καλα που δεν εχουν κλεισει τα φαρμακεια του ΕΟΠΥΥ...Ηθελα να παρω και εγω τηλεφωνο να ρωτησω αν εχουν κλεισει ή οχι τα φαρμακεια, ωστε να μπορεσω να παρω την δευτερη δοση ενεσεων που δικαιουμαι... Αλλα επειδη ολα αλλαζουν απο μερα σε μερα, περιμενω να φτασει η ημερομηνια που επιτρεπεται να τα συνταγογραφησω...

Μαρακι βορινο, σε καταλαβαινουμε!!!! Οποτε μπορεις, γραφε μας μια κουβεντα!

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! Εχεις λιωσει κοπελα μου ε??? Καλα κανεις και αναπληρωνεις χρονο με το κοριτσακι σου!! δωστης ενα μεγαλο φιλακι!!!

Θαλειτσα μπορεις να του κανεις φακες και να βαλεις μεσα και πατατουλα και καροτακι, μακαρονια με σαλτσουλα, γιουβαρλακια, κατσικακι ή αρνακι με χιλοπιτες και σαλτσουλα..

ναι μαη μου για του χρονου λεμε...

Αγορομμαμη μου καλα μακαρονια τρωμε με η κ χωρις σαλτσα.τωρα τις φακες το σκεφτηκα αλλα φοβαμαι μην τις βγαλει γιατι εχουν φλουδι κ ;ναγουλιασει.τωρα για τις χυλοπιτες ναι μπορω να το δοκμασω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι μαη μου για του χρονου λεμε...

Αγορομμαμη μου καλα μακαρονια τρωμε με η κ χωρις σαλτσα.τωρα τις φακες το σκεφτηκα αλλα φοβαμαι μην τις βγαλει γιατι εχουν φλουδι κ ;ναγουλιασει.τωρα για τις χυλοπιτες ναι μπορω να το δοκμασω.

παντως απο οσπρια εχει υποψην και τα ρεβυθια τα απαφλοιωμενα!! για αλλη στιγμη γιατι θελουν μουλιασμα. Ειναι τελεια, ο μικρος μου τρελαινεται!!! του τα κανω με ρυζακι. Επισης και ο τραχανας με κοτοπουλακι ειναι πολυ καλη επιλογη..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...