Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ναι κοαλακι μου τωρα τρωει 3 φορες γαλα.οταν ετρωγε αλλεσμενο επινε 2 φορες.παντως τωρα το μεσημερι πινει κ γαλα μετα το φαγητο.ετσι μου ειπε κ η παιδιατρος να κανω.ειναι ενας τροπος να δω αν πειναει αλλο.γιατι πειραζει???

Απλα το ανεφερα γιατι η αυξημενη ληψη ασβεστιου μπορει να προκαλεσει πετρα στα νεφρα, εμεις κατοπιν συστασης παιδιατρου εχουμε μειωσει το ασβεστιο (γαλα-τυρι), τρωγαμε παραπανω απο οτι επρεπε και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι πηραμε λιγο περισσοτερο βαρος απο το κανονικο πλεον το ελεγχουμε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου εφαγε πριν 4 ωρες 150 γραμμαρια......και τωρα 20 γραμμαρια με το ζορι........!!!!

θα αρχισω να ΛΥΧΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Απλα το ανεφερα γιατι η αυξημενη ληψη ασβεστιου μπορει να προκαλεσει πετρα στα νεφρα, εμεις κατοπιν συστασης παιδιατρου εχουμε μειωσει το ασβεστιο (γαλα-τυρι), τρωγαμε παραπανω απο οτι επρεπε και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι πηραμε λιγο περισσοτερο βαρος απο το κανονικο πλεον το ελεγχουμε...

ααα..δεν το ηξερα.ετσι κ αλλιως αυτο το κανουμε για 3 βδομαδες περιπου αλλα εμεις θελουμε να παρει βαρος.κ ειναι κ η κυρια πηγη ασβεστιου εκτος ;πο καποιες μερες που τρωει κ γιαουρτι.δλδ μερα παρα μερα.η παιδιατρος το προτεινε για το βαρος γιατι τωρα δεν τρωει αλλεσμενο παρα μονο το μοσχαρι.αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια μου εφαγε πριν 4 ωρες 150 γραμμαρια......και τωρα 20 γραμμαρια με το ζορι........!!!!

κανονικα επρεπε να φαει.αν κ εγω τον θηλαζα μεχρι 4,5 μηνων οποτε δεν ξερω μηπως ηπιε πιο πολυ πριν κ γιαυτο δεν σ εφαγε τωρα.αν τις δινεις κ ξενο τα πιανει καλυτερα κ μπορει να μην πειναγε ακομα.οχι οτι ειναι κακο αυτο.βεβαια μπορει να μπαινει κ σε αλλο ρυθμο φαγητου.σιγα σιγα θα σ τρωει περισσοτερο κ θα αργει να τρωει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην τρελαίνεσαι καθόλουυυυυυ!!!! Και τα μωρά είναι άνθρωποι κ έχουν δικαίωμα μια φορά και δυο, και μία μέρα κ δυο, να μήν φάνε καλά!! Δεν συμβαίνει κάτι, απλως ετυχε! Καταρχήν να σε ρωτήσω. Την ξύπνησες εσύ για να φαει επειδή ειχε περασει το τετραωρο ΄η μόνη της κ τελικά έφαγε τόσο; Κοίτα βα προσπερασεις αυτό το γευμα, 20 μλ ειναι ουσιαστικά σα να μην έφαγε κ θα το αναπληρώσει εκείνη όταν θέλει. Αν ήταν κουρασμένη, μπορεί να προτιμούσε να κοιμηθεί. Ο υπνος ειναι εξίσου σημαντικός με το φαγητό σε αυτήν την ηλικία.. Αυριο θα φτάσει το λίτρο, μην ανησυχεις!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ααα..δεν το ηξερα.ετσι κ αλλιως αυτο το κανουμε για 3 βδομαδες περιπου αλλα εμεις θελουμε να παρει βαρος.κ ειναι κ η κυρια πηγη ασβεστιου εκτος ;πο καποιες μερες που τρωει κ γιαουρτι.δλδ μερα παρα μερα.η παιδιατρος το προτεινε για το βαρος γιατι τωρα δεν τρωει αλλεσμενο παρα μονο το μοσχαρι.αυτα...

Ναι, οπως φαινεται η δικη σας περιπτωση διαφερει!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αορομανα μου,κοιμηθηκε.δεν γουσταρε φαι σημερα.......ειμαι να σκασωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαναρι ξυπνησε μονη της και αρχησε να κλαιει...ε,λεω πειναει....αλλα πουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιτουσε τηλεοραση!

ε.μετα γκρινια παλι...πηγα να της φτιαξω φαι να φει μου το πεταξε στη μουρη!

και ξανα υπνος!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια μουυυυυ!!!!Τι κάνετε καλέ???Μου λειψατε!!!!Τώρα μπόρεσα να μπω γιατί λειπαμε όλη μέρα στη μαμά μου μετά γυρίσαμε κι ώσπου να ετοιμάσω τον μικρό να κοιμηθεί κτλ πέρασε η ώρα!!Μετά ήθελα να παω να ξυρισω την γουρουνοτριχα γιατί αύριο θα παω γυναικολόγο αλλα ήτα τοσο δάσος που βαρέθηκα και το άφησα στη μέση για να το συνεχίσω το πρωί!!!Ελεος!!!Καλα κορίτσια το τι χαμόγελα σκορπαγε ο μικρός στους δικούς μου δεν λέγεται.Ο πατερας μου που είχε και καιρο να τον δει τον κοιτούσε και ήταν συνεχεια βουρκωμένος!!!Αφήστε δεν τους έχω δει ποτέ τοσο ευτυχισμένους!!!Εσείς τι κάνετε καλές μου φίλες???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Μαρηηηηηηηηη μην στεναχωριέσαι δεν είχε όρεξη το Δεσποινιω σημερα.Ανθρωπος είναι κι αυτή!!!Προσέχει την σιλουέτα η κοριτσαρα μας!!!!Μαρηηηηηηηηη μας προσβαλεις!!!!Δεν πίνουμε ένα λίτρο.920 γρμ πίνουμε!!!χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχααααααα!!!!Γερο ποτήρι ο γαμπρός!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ τι κάνετε???Το 2 ε?Μεγάλωσε το κοριτσι μας!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου εσείς τι κάνετε??Σημερα το φουρτουνιω δεν έκανε καμία ζημια ε???.Μαρηηηηη μοναντερβ που τα βάζεις όλα αυτά που τρως???Έχω περιέργεια!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΑ μουυυυυ τι κάνετε???Το εμβρυακι βολτάρει?Ο Μητσοσ έριξε πολύ γλέντι ε?Και του χρονουυυυυ!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου βγάζετε δοντάκια και δεν εχτε όρεξη???Θα περάσει μωρέ!!!Μαρηηηηηηηηηηη βλέπω η πεθερά σου ούτε η ίδια δεν το πιστεύει ότι ψωνισε της μικρής σου.Μεχρι φωτο τα έβγαλε για να το θυμάται!!!χαχαχαχα!!!Εμείς κοριτσΚι το κάναμε το πόσιμο και το πήγαμε κατω αερασαααααααα!!!Η γιατρός επαθε πλάκα.Τωρα την Τρίτη έχουμε πάλι εμβόλιο.

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου πως είναι η μανούλα???Το μπεμπακι μια χαρά μεγαλώνει πάντως!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μουυυυυυ από δω και πέρα θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ακομα πιο πολύ!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ μου εσείς πως εισαστε?Με γεια τα δοντάκια σας!!!

ΓΙΟΛΑ μου μια χαρά τα πάει το μωράκι σου!!!Πολύ χαίρομαι!!Εν τω μεταξυ και τα δυο σου βλασταρακια κουκλάκια με τις στολές τους!!!!

Κορίτσια εμείς έχουμε δυο μέρες τώρα που ξυπνάμε στις 6 με κλάμματα!!Μολις τρώει ηρεμεί αλλά μου φαίνεται περιεργο γιατί πριν δεν ξυπνούσε το έπαιρνε σερί!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!! τι κανετε?? εμεις καλα! στη δουλεια... ο ταρζανακος καλα και ξυπνησε απο τις 6 10, πλεον μου εχει γινει συνηθεια τις τελευταιες μερες και δε γκρινιαζω, καθομαστε και παιζουμε! ξυπναει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, πως να κανω μουτρα εγω???!! αφηστε που πλεον οταν δινει φιλακια στο μαγουλο τα δινει κανονικα σαν μεγαλος, ρουφηχτα και μας εχε ξετρελανει!! εχθες καθομασταν στο χαλι με τον αντρα μου και ο μικρος ετρεχε μια στον εναν και μια στον αλλον για φιλι, το ειδε σαν παιχνιδι!!! Επισης του εμαθα οταν του λεω "ποσο αγαπαμε τον μπαμπα? τοοοοοοσο" και ανοιγει τα χερακια του και λεει ποοοοοο... τοοοοοο!!!! μολις γυρισε ο αντρας μου και το ειδε χεστηκε απο τη χαρα του!!!

May μου τι κανετε?? τι κανει ο φαρος σου και η Βασιλικουλα σου??? περασε ο καιρος και πας για δουλιτσα ε?

Μποτσακομανουλα μου!!!!! τι κανετε?? δασος το καλαμποκι??? χαχαχα!! ασε κι εγω αμα το αφησω μεσα στην τριχαρα ειμαι, γι'αυτο προσπαθω να το εχω απο κοντα αλλιως δεν παλευεται!! Ο Χρησταρας ζωη να 'χει απο γαλατακι σκιζει! μπραβο, ειδικα στον τομεα αυτο δεν εχεις κανενα αγχος.

Συμπεθερα μου τι κανετε?? τι κανει η νυφουλα μου? τι θα την ντυσετε?? εννοειται καλα κανατε και δεν πηγατε σε γιορτη σχολειου, οι κλειστοι χωροι ειναι ο,τι χειροτερο αυτη την εποχη! Καλα κι εμεις που πηγαμε σε πλατεια εχθες δεν καθησαμε πολυ γιατι ειχε πολυ ηλιο που βαραγε στο κεφαλι, εμενα με επιασε ζαλαδα και ιδρωνα, το παιδι το πηγαινα καθε 2 λεπτα στον ισκιο γιατι θα γινοταν κοτοπουλο, σκετη αρρωστια αυτος ο καιρος.

Πατουσιτσα μου μην αγχωνεσαι για την μικρη, περνανε φασεις!! ισως βρισκεται σε αλμα αναπτυξης και σε αυτες τις φασεις ή τρωνε παραπανω, ή λιγοτερο και κοιμουνται περισσοτερο ή λιγοτερο αντιστοιχα.. παρατηρησε τη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια κ καλή εβδομάδα να έχουμε! Βροχερή ξεκιναει, τί κρίμα..... Νομίζω παντού έτσι θα είναι. Εμείς μετά από ένα ΣΚ που η μικρή λόγω εμβολίων πέρασε τρελή ανορεξία, φαίνεται να έχουμε πάλι επανέλθει. Έχει μείνει μια τελευταία δόση του ειδικού εμβολίου να κάνουμε, αλλά μιλάμε κορίτσια, αυτό το εμβόλιο εχει τρελή διαδικασία να το προμηθευτείς. Πας χαρτιά στον ΕΟΠΥΥ κ μετά περιμένεις έγκριση για επιτροπή κ μετά το παίρνεις. (Είναι βλέπεις πολύ ακριβό, 800?), και οι μ@@@@κες, αντί να μας εγκρίνουν πάνω απο μια δόσεις μαζί να μην τρέχουμε(όπως μου έχουν πει άλλες μαμάδες οτι γίνεται), μας εγκρίνουν κάθε φορά μόνο τη δόση του μήνα κ φτου κ από την αρχή. Ευτυχώς μας έμεινε άλλη μία.. Σήμερα έχω γυναίκα στο σπίτι, οπότε γυναίκα κ εγώ με δυο παιδιά θα περάσουμε χάρμα.......... Βαριέμαιιιιι!!!!!!

Το ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ χάθηκε.. Ελπίζω να εχει μπλέξει με τα ωραρια στη δουλειά κ να μην προλαβαίνει απλώς να μπει!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μια χαρά το κοριτσάκι σου κ με το καλό η βάφτισή σας! Μας έχεις πει το όνομα που θα τη βγάλετε; Κάπου μου διαφεύγει τώρα! Η μαμά σου πώς είναι; Τελικά δέ θα την κάνετε σπίτι τη βάφτιση ε;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, τι συγκινητική η εικόνα που μας περιγράφεις με τους παππούδες να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!! Και ο Χρησταρας τους αποζημιώνει με το καλύτερο του χαμόγελο φαντάζομαι!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ το Δεσποινιώ θα επανέλθει σημερα θα δεις!! Πάντα μετά από μια μερα ανορεξίας, επανερχονται δυναμικά τα βλαστάρια μας!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, δε θα πας δουλειά σήμερα;; Αργησες να μας καλημερίσεις!! Τι κάνει το μωράκι σήμερα; Κλωτσοπατινάδες πάλι;

Τα άλλα κορίτσια οοοοόλα καλά;;;

Καλημερα να έχουμε!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ με πρόλαβες!! Χαχαχαχαχα!!!!

Ποπό πολύ πρωινός ο Μήτσος!!! Αλλά όπως λες, τί να του πεις... Κοιμάμαι τωρα, έλα σε λίγο;; Μα τι ωρα κοιμαται το βραδυ κ ξυπναει τόσο νωρίς;; Άμα δοκίμαζες να τον κοιμίζεις μια ώρα αργότερα; Σήμερα σου έκανε μουτρα που τον αφησες στη μαμά σου;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!! τι κανετε?? εμεις καλα! στη δουλεια... ο ταρζανακος καλα και ξυπνησε απο τις 6 10, πλεον μου εχει γινει συνηθεια τις τελευταιες μερες και δε γκρινιαζω, καθομαστε και παιζουμε! ξυπναει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, πως να κανω μουτρα εγω???!! αφηστε που πλεον οταν δινει φιλακια στο μαγουλο τα δινει κανονικα σαν μεγαλος, ρουφηχτα και μας εχε ξετρελανει!! εχθες καθομασταν στο χαλι με τον αντρα μου και ο μικρος ετρεχε μια στον εναν και μια στον αλλον για φιλι, το ειδε σαν παιχνιδι!!! Επισης του εμαθα οταν του λεω "ποσο αγαπαμε τον μπαμπα? τοοοοοοσο" και ανοιγει τα χερακια του και λεει ποοοοοο... τοοοοοο!!!! μολις γυρισε ο αντρας μου και το ειδε χεστηκε απο τη χαρα του!!!

May μου τι κανετε?? τι κανει ο φαρος σου και η Βασιλικουλα σου??? περασε ο καιρος και πας για δουλιτσα ε?

Μποτσακομανουλα μου!!!!! τι κανετε?? δασος το καλαμποκι??? χαχαχα!! ασε κι εγω αμα το αφησω μεσα στην τριχαρα ειμαι, γι'αυτο προσπαθω να το εχω απο κοντα αλλιως δεν παλευεται!! Ο Χρησταρας ζωη να 'χει απο γαλατακι σκιζει! μπραβο, ειδικα στον τομεα αυτο δεν εχεις κανενα αγχος.

Συμπεθερα μου τι κανετε?? τι κανει η νυφουλα μου? τι θα την ντυσετε?? εννοειται καλα κανατε και δεν πηγατε σε γιορτη σχολειου, οι κλειστοι χωροι ειναι ο,τι χειροτερο αυτη την εποχη! Καλα κι εμεις που πηγαμε σε πλατεια εχθες δεν καθησαμε πολυ γιατι ειχε πολυ ηλιο που βαραγε στο κεφαλι, εμενα με επιασε ζαλαδα και ιδρωνα, το παιδι το πηγαινα καθε 2 λεπτα στον ισκιο γιατι θα γινοταν κοτοπουλο, σκετη αρρωστια αυτος ο καιρος.

Πατουσιτσα μου μην αγχωνεσαι για την μικρη, περνανε φασεις!! ισως βρισκεται σε αλμα αναπτυξης και σε αυτες τις φασεις ή τρωνε παραπανω, ή λιγοτερο και κοιμουνται περισσοτερο ή λιγοτερο αντιστοιχα.. παρατηρησε τη!!

καλημερα αγορομμαμη μου!!!! Κ εγω του 3χω μαθει να στελνει φιλακια εδω κ κανα μηνα κ αυτο που λες ποσο αγαπας την μαμα,τον μπαμπα ,τον παππου κ την γιαγια.κ σηκωνει τα χερια του για ολους.μην μεινει κανενας παραπονεμενος.το εχει μαθει απο12-13 μηνων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μουυυυυ!!!!Τι κάνετε καλέ???Μου λειψατε!!!!Τώρα μπόρεσα να μπω γιατί λειπαμε όλη μέρα στη μαμά μου μετά γυρίσαμε κι ώσπου να ετοιμάσω τον μικρό να κοιμηθεί κτλ πέρασε η ώρα!!Μετά ήθελα να παω να ξυρισω την γουρουνοτριχα γιατί αύριο θα παω γυναικολόγο αλλα ήτα τοσο δάσος που βαρέθηκα και το άφησα στη μέση για να το συνεχίσω το πρωί!!!Ελεος!!!Καλα κορίτσια το τι χαμόγελα σκορπαγε ο μικρός στους δικούς μου δεν λέγεται.Ο πατερας μου που είχε και καιρο να τον δει τον κοιτούσε και ήταν συνεχεια βουρκωμένος!!!Αφήστε δεν τους έχω δει ποτέ τοσο ευτυχισμένους!!!Εσείς τι κάνετε καλές μου φίλες???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Μαρηηηηηηηηη μην στεναχωριέσαι δεν είχε όρεξη το Δεσποινιω σημερα.Ανθρωπος είναι κι αυτή!!!Προσέχει την σιλουέτα η κοριτσαρα μας!!!!Μαρηηηηηηηηη μας προσβαλεις!!!!Δεν πίνουμε ένα λίτρο.920 γρμ πίνουμε!!!χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχααααααα!!!!Γερο ποτήρι ο γαμπρός!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ τι κάνετε???Το 2 ε?Μεγάλωσε το κοριτσι μας!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου εσείς τι κάνετε??Σημερα το φουρτουνιω δεν έκανε καμία ζημια ε???.Μαρηηηηη μοναντερβ που τα βάζεις όλα αυτά που τρως???Έχω περιέργεια!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΑ μουυυυυ τι κάνετε???Το εμβρυακι βολτάρει?Ο Μητσοσ έριξε πολύ γλέντι ε?Και του χρονουυυυυ!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου βγάζετε δοντάκια και δεν εχτε όρεξη???Θα περάσει μωρέ!!!Μαρηηηηηηηηηηη βλέπω η πεθερά σου ούτε η ίδια δεν το πιστεύει ότι ψωνισε της μικρής σου.Μεχρι φωτο τα έβγαλε για να το θυμάται!!!χαχαχαχα!!!Εμείς κοριτσΚι το κάναμε το πόσιμο και το πήγαμε κατω αερασαααααααα!!!Η γιατρός επαθε πλάκα.Τωρα την Τρίτη έχουμε πάλι εμβόλιο.

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου πως είναι η μανούλα???Το μπεμπακι μια χαρά μεγαλώνει πάντως!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μουυυυυυ από δω και πέρα θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ακομα πιο πολύ!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ μου εσείς πως εισαστε?Με γεια τα δοντάκια σας!!!

ΓΙΟΛΑ μου μια χαρά τα πάει το μωράκι σου!!!Πολύ χαίρομαι!!Εν τω μεταξυ και τα δυο σου βλασταρακια κουκλάκια με τις στολές τους!!!!

Κορίτσια εμείς έχουμε δυο μέρες τώρα που ξυπνάμε στις 6 με κλάμματα!!Μολις τρώει ηρεμεί αλλά μου φαίνεται περιεργο γιατί πριν δεν ξυπνούσε το έπαιρνε σερί!!!!

Ευχαριστουμε....ο μικρος καλα ειναι τωρα παιζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα αγορομμαμη μου!!!! Κ εγω του 3χω μαθει να στελνει φιλακια εδω κ κανα μηνα κ αυτο που λες ποσο αγαπας την μαμα,τον μπαμπα ,τον παππου κ την γιαγια.κ σηκωνει τα χερια του για ολους.μην μεινει κανενας παραπονεμενος.το εχει μαθει απο12-13 μηνων.

Θάλεια καλημέρα!!! Είσασταν τέλειοι μαμά κ γιος στο φεις!!! Και του χρόνου!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...