Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε???ερωτηση...ποσα γραμμαρια πινουν τα βλασταριας σας στο 24ωρο?????????????

Πατουσιτσα μου εμενα πινει πρωι 260 το μεσ μετα το φαγητο του 180 γιατι τρωει και κανονικο φαει κ 200-260 το βραδυ.βεβαια καποιες φορες το βραδινο μπορει να ειναι κ λιγοτερο.αναλογως την πεινα του.αν κ τωρα που βγαζει δοντια εχει λιγο λιγοτερη ορεξη.δεν σας το ειπα εσκασαν τα δοντια το 11ο κ το 12ο.

ριτσακι μου ευτυχως που δεν κανεις...κ ελπιζω να μην κανεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πατουσιτσα μου εμενα πινει πρωι 260 το μεσ μετα το φαγητο του 180 γιατι τρωει και κανονικο φαει κ 200-260 το βραδυ.βεβαια καποιες φορες το βραδινο μπορει να ειναι κ λιγοτερο.αναλογως την πεινα του.αν κ τωρα που βγαζει δοντια εχει λιγο λιγοτερη ορεξη.δεν σας το ειπα εσκασαν τα δοντια το 11ο κ το 12ο.

ριτσακι μου ευτυχως που δεν κανεις...κ ελπιζω να μην κανεις..

Και εγω αυτο ευχομαι να μην κανω Θαλειτσα μου.....:confused::confused::confused:.

Μπραβο!! μωρε που σκασανε τα δοντακια του....:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε???ερωτηση...ποσα γραμμαρια πινουν τα βλασταριας σας στο 24ωρο?????????????

Εμένα γύρω στα 650.. Μάλλον είμαστε εκτός συναγωνισμού με το Δεσποινιώ!

Εσείς;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, απο το πρωι οι 3 μας κανουνε οτι παλαβο μας κατεβει, θελαμε να παμε και βολτα τη φμ αλλα ο καιρος δεν βοηθησε γιατι ηταν βροχερος και κρυος!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ εμενα η φμ πινει 2 φορες γαλα (πρωι-βραδυ) και συνολο 500+ ml. Συμπληρωνουμε ασβεστιο απο τυρι, κασερι, γιαουρτι. Αλλωστε πρεπει και να προσεχουμε για την αποφυγη πετρας στα νεφρα!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ να σε ρωτησω κατι??? 3 φορες πινει γαλα ο μικρος σου αν καταλαβα καλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα!! ο μικρος εχει κοιμηθει εδω και ωρα και εμεις βλεπουμε τηλεοραση! Πηγαμε σε αποκριατικη εκδηλωση σημερα, ειχε πολλα παιδακια, ο μικρος ξεσαλωσε!! το καταευχαριστηθηκε!! Χορευε ολη την ωρα!!!

Θαλειτσα τι κανετε?? Σας ειδα τι ομορφα που ησασταν ντυμενοι, και του χρονου!!!

Συμπεθερα μου τι κανετε?? Ειχατε ασχημο καιρο? Κι εδω χαλασε τωρα το βραδυ ενω ολη μερα ειχε λιακαδα, χωρις αερα και 20 βαθμους! απο αποψε ομως χαλαει πολυ ειπαν..

Χριστινακι με το καλο να γινει η βαφτιση!!! Μια χαρα τα κανονισες για τριημερο, θα βολευτουν ολοι!

Πατουσιτσααααααα!!!! Μαρη τι κανετε? τι κανει η Πυργοδεσποινα????? Κι εμενα συνολο περιπου 450 με 500, τα μισα γραμμαρια το πρωι με το γαλα και τα αλλα μισα σε μορφη κρεμας με σιμιγδαλι το απογευμα!! Υπαρχουν ομως και μερες που θα του δωσω 200γρ γιαουρτι που σε γαλα ειναι διπλασια ml, εσεις αργειτε ομως ακομα για γιαουρτακια!!

Ριτσακι μου τι κανετε?? τι κανει το σπορακι μας?? Εισαι καλυτερα απο συμπτωματα?? σε λιγο δε θα εχεις τιποτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εμένα γύρω στα 650.. Μάλλον είμαστε εκτός συναγωνισμού με το Δεσποινιώ!

Εσείς;;

μαυ μουυυυυ!!καλησπερααα!!!καλα εισαστε???

καλα να σου πω...στο προηγουμενο 24ωρο τοσο εφαγε και η δικη μου!!!

βασικα δεν τα σημειωνω!απλα το τελευταιο 24ωρο το σημειωσα γιατι σα να

μου τρωει πιο λιγο....

σημερα ειμαστε προς το παρον στ 420!!!!

και εχει αλλο ενα γευμα για σημερα...και αλλα 2 το πρωι!

ενα γευμα στις 7 και ενα αλλο στις 10!

αντε να δω ποσο θα φαει...!

θαλεια μουκαλησπεραααα!!!

μια χαρ τρωει το πουλακι σου!!!!

συμπεθερααααααααααααααα!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηη!!!!

καλα εσενα δε σε ρωταω...θα κατεβαζει κανενα λιτρο στο 24ωρο!!!!

αχαχχααχχαχαχαχααχαχαχχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΣ!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ?

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ!!!!!

Ριτσακι καλησπερααααα!!!!!!!!!!!ολα καλα με το μωρακι σου ετσι???

τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΣ!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ?

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ!!!!!

Ριτσακι καλησπερααααα!!!!!!!!!!!ολα καλα με το μωρακι σου ετσι???

τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!

πατουσιτσα μου καλα ειμαστε! αντε να φαει η ζουζουνα σου και να ξανακοιμηθει να ξεκουραστειτε κι εσεις...

Κι εγω θα σας πω καληνυχτα απο τωρα κοριτσακια μου γιατι θελω να ξαπλωσω!!! θα τα πουμε το πρωι, φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥ ωραια περασατε ε??? και εμεις περιμενουμε να την παμε στο καρναβαλι της ξανθης η εδω το τοπικο που γινεται. Μας ειχαν καλεσειμκαι εχθες στο σχολειο αλλα δεν ρισκαρα να την παω...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥ μαρηηηηηηη τι κανει η υπναρου σου???

Κοριτσια τρωω καφτερα πατατακια με κηπουρουυυυυυυυ, γιααααααααααμι, τρελενομαιιιιιιιιιιι, τελεια γευσηηηηηη, δοκιμαστε το!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

πατουσιτσα μου καλα ειμαστε! αντε να φαει η ζουζουνα σου και να ξανακοιμηθει να ξεκουραστειτε κι εσεις...

Κι εγω θα σας πω καληνυχτα απο τωρα κοριτσακια μου γιατι θελω να ξαπλωσω!!! θα τα πουμε το πρωι, φιλακια πολλα!!

Καληνυχταααααααα!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, απο το πρωι οι 3 μας κανουνε οτι παλαβο μας κατεβει, θελαμε να παμε και βολτα τη φμ αλλα ο καιρος δεν βοηθησε γιατι ηταν βροχερος και κρυος!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ εμενα η φμ πινει 2 φορες γαλα (πρωι-βραδυ) και συνολο 500+ ml. Συμπληρωνουμε ασβεστιο απο τυρι, κασερι, γιαουρτι. Αλλωστε πρεπει και να προσεχουμε για την αποφυγη πετρας στα νεφρα!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ να σε ρωτησω κατι??? 3 φορες πινει γαλα ο μικρος σου αν καταλαβα καλα???

ναι κοαλακι μου τωρα τρωει 3 φορες γαλα.οταν ετρωγε αλλεσμενο επινε 2 φορες.παντως τωρα το μεσημερι πινει κ γαλα μετα το φαγητο.ετσι μου ειπε κ η παιδιατρος να κανω.ειναι ενας τροπος να δω αν πειναει αλλο.γιατι πειραζει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...