Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοιτα η στάση στα γόνατα στάνταρ παίζει ρόλο, αν και όχι τόσο μεγάλο όσο στα αγοράκια! Εγω το μόνο που ειχα παρατηρησει στα pampers αρνητικό ήταν οτι στα μεγάλα μωρά όπως ειναι τωρα η φμ όταν το αφήνεις όλο το βραδυ το πάμπερ, επειδή τα παιδιά κάνουν πολλά τσίσα, είχε υγρασία το κορμάκι, σα να ειχε βραχεί. Στα βρεφη, που εχουν πολύ λιγότερα ούρα, δε μου χει τυχει.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα η στάση στα γόνατα στάνταρ παίζει ρόλο, αν και όχι τόσο μεγάλο όσο στα αγοράκια! Εγω το μόνο που ειχα παρατηρησει στα pampers αρνητικό ήταν οτι στα μεγάλα μωρά όπως ειναι τωρα η φμ όταν το αφήνεις όλο το βραδυ το πάμπερ, επειδή τα παιδιά κάνουν πολλά τσίσα, είχε υγρασία το κορμάκι, σα να ειχε βραχεί. Στα βρεφη, που εχουν πολύ λιγότερα ούρα, δε μου χει τυχει.

Ναι ακριβως και αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω αυτες τις μερες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?

εχτες δεν προλαβα να μπω απ τη μια εκανα δουλειες απ την αλλη η μουρμουρα γκρινιαζε κ δεν τρωει καλα αυτες τις μερες τι θα κανω?

α δε σας ειπα της πηρε η πεθερα μου στολη πως το παθε!~χαχαχαχαχαχα

την ντυσαμε κ την βγαλαμε φωτογραφιες επισης της εφερε ενα λαγουδακι κουρδιστο κ ενα μπαλονι tweety ε κοριτσια το θεατρο του παραλογου φωναξε κ την κουνιαδα μου να βγαλει φωτο κ την βγαλαν ποσες δεν ξερω το κορυφαιο ηταν που λεει στην κουνιαδα μου να την βγαλει φωτο κ με το μπαλονι κ με το λαγουδακι λεω απο μεσα μου ελεοςςςςςςςςς

ας γραψει πανω κ την ημερομηνια που τα φερε γιατι θ αργησει η μικρη να ξανδει κατι απ τα χερια της .α θα την μεγαλωσει λεει αυτη με ολα αυτα που της πηρε κ θα την βαλει στο σαλονι απαπαπαπαπαπαπαππαπααπαππαπα

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως περασατε?

ειπαν καμια μ@@@@@@@@@@?

απαντησες?εγω θα απανατουσα κλασικα!!!!!!!!χαχαχαχαχα

η μικρη ?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟ εδωσε το παρον ε??????????μπραβο

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι ωραια που κανετε βολτουλες!!καλε βρασε το μπιμπερο μεσα σ μια κατσαρολα!!!!!!!εμεις λογικα θα την κοψουμε αυτη τη βδομαδα την αποστειρωση εδω κ καιρο δεν εχει νοημα ολα στο στομα της καταληγουν!!!!!εχουμε κ εμβολιο να ακνουμε ωχ ωχ!!!!!!θα κανουμε κ το ποσιμο της γαστρεντεριτιδας το χει κανει καμια σας?????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι κανεις????

πηρες χαπια οταν σταματησες το θηλασμο???

ΡΙΤΣΑΚΙ μπραβο για την υπεροχη αυχενικη!!!!!!!!!!

ειδες ποσο μαγικο ειναι!????????

λοιπον μιας κ η ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ειδε τι ειναι να κανουμε προβλεψη για σενα?

κοριτσια πειτε ..........

εγω λεω αγορακι

ΚΟΑΛΑΚΙ τι εκανε παλι η φμ??????απ τη χαρα της μωρε τα κανει που ειναι εκει συνεχεια ο μπαμπακας της

ΜΑΥ τι κανει η Β κ ο φαρος?

ακου εκει το παιδι να το λες φαρος χαχαχαχαχαχα

μια χαρα ειναι το κοριτσι μας!!!!!!!!!

οι υπολοιπες????????????????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα και καλη Κυριακη!

Χτες βγηκα χωρις το μωρο!Πηγα στο αποκριατικο παρτυ του σχολειου της κορης μου.Συναντησα τις φιλες μου τις μαμαδες των συμμαθητριων της και γενικα ξεσκασα λιγο.Ο συλλογος τα ειχε πολυ ωραια ολα.Και του χρονου ναμαστε καλα.

Μαυ μου κι εμεις φορεσαμε το νουμερο 2 κι εχω χαρει.Ειμαστε 4670 και στην 25η καμπυλη κι εμεις.Καλα εσεις πατε σουπερ μιλαμε.

Οσον αφορα τις πανες με την κορη μου ειχα βρει την λυση με τις toujours μεχρι που τις βγαλαμε.Τωρα παιρνω συνεχως προσφορες λιμπερο και παμπερς.Στα τελευταια δεν νε τρελαινει το υλικο.Ειναι σαν αυτο της always και γιαυτο δεν τις χρησιμοποιω ουτε αυτες.Αλλα διαρροες δεν εχουμε ποτε ενω με τις libero ειχαμε καποιες.

Οι toujours νομιζω ειναι πιο πολλες μεσα αλλα εχουν στα πρωτα νουμερα μεγαλο φασμα κιλων και γιαυτο θα τις παιρνω αργοτερα.

Αγορομαμυ μου μπραβο που τον ακουσες.Μεγαλη υποθεση για την μελουσα μαμα να το αλουει και να κοιμαται ησυχη.

Κοαλακι η φουρτουνιτσα σου ειναι οντως ονομα και πραμα.

Εμεις εχουμε θεμα με τον γατο μας.Ειναι χαλια θεραπεια δεν παιρνει (τον πηγαμε σε 2 κτηνιατρους) και τον εχουμε εγνοια μεχρι να "φυγει".Ο αντρας μου θελει να τον "κοιμισει" και εγω σκεφτομαι μηπως τον σκοτωνουμε ενω ηταν να παρει λιγο πανω του και κανουμε αμαρτια.Ειμαστε πολυ στεναχωρημενοι παρα πολυ.Τον εχω στο facebook να τον δειτε για τι γατο μιλαμε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή επίσης!! Τί κάνετε κορίτσια;; Ωραια μερα φαίνεται να χει, αλλά απο μεσημέρι είπε βροχές...;; Άλλη μια βδομάδα κορίτσια στο σπίτι κ μετά δουλειά.... Η μικρή Γιόλα μου είναι 4950 τώρα. Κοντά κοντά είμαστε!! Καλά έκανες κ ξέδωσες χτες! Το είχες πολύ ανάγκη κ είναι απαραίτητο κάπου κάπου! Η κόρη σου μια κούκλα, ακριβώς όπως η στολή της πεντάμορφη!! Και του χρόνου!! Όσο για το γάτο, πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει! Τον είδα στο φεις, ειναι υπέροχος! Μακάρι όμως να μην ταλαιπωρηθεί!!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ, η πεθερά σου πήρε το μπαλόνι για συλλεκτικό δωρο φαίνεται, γιαυτό ήθελε τη φώτο ε;;; Απαπαπα!!!! Μην αγχώνεσαι με τη μικρή που δεν πολυτρωει, φαση θα περναει , εχει κ τα δόντια μην το αμελείς! Πιστευω ειλικρινά οτι τα παιδιά μέχρι τον χρόνο, υφίστανται τόσες αλλαγες, που καμιά φορά έχουμε απαιτήσεις απο αυτά, χωρις να αντιλαμβανόμαστε τί περνάνε! Όσο για το πόσιμο, στη Β δεν το είχα κάνει, η μικρή όμως λόγω ευαισθησίας έχει κάνει δυο δόσεις! Δεν είναι τιποτα!! Φυσικά καμία παρενεργεια!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας κοριτσάκια...

Τι κάνετε?

Εμείς ζυγίζαμε 4810 την Παρασκευή. Έχουμε αρκετά μαγουλάκια, μπουτάκια κτλ πλέον... αν και της τελευταίες μέρες έχει μειώσει ξαφνικά πολύ το φαγητό της! Σήμερα έκανε και 2 φορές εμετό χωρίς όμως να είναι άρρωστη... μάλλον από την παλινδρόμηση.

Επίσης κλείσαμε τη βάφτιση στις 7/6... είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αποφασίσαμε το τριήμερο λόγω ότι θα έχουμε κόσμο που θα έρθει από εκτός Αθηνών. Οπότε ακόμα και να μείνουν ένα βράδυ... θα προλάβουμε να ξεκουραστούμε και λίγο!

Αγορομαμμυ, τι ωραία που νιώθεις το εμβρυάκι σου!!!!

Ρίτσα συγχαρητήρια για την αυχενική :-)

Εμείς χρησιμοποιούμε τα babylino και είμαι ικανοποιημένη... Τα έχουμε βρει πιο οικονομικά από τα υπόλοιπα. Τα λίμπερο χρησιμοποίησα ένα πακέτο και δεν μου άρεσαν... Τα pampers δεν τα έχω δοκιμάσει καν!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας...τι μου κανετε;;

Εγω καλα ειμαι....

Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια ...για το εβρυακι μας!!

Εσεις τι μου κανετε;;...πως μου ειστε ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΟΥ;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα!!!πολυ ησυχια....

αγορομμαμη μου τι ωραια που ενιωσες το μωρακι σου...αχ τι ωραια.... θελω κ εγω ζουζουνακι....αλλα ειπαμε του χρονου να ξεκινησουμε κοντα στη ανοιξη.

ριτσακι μουμπραβο που ολα ειναι καλα με την αυχενικη σου!!!!

Εμεις ολοι καλα...εχω βαλει φωτο που εχω ντυθει με τον γιο μου στο φβ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!!!πολυ ησυχια....

αγορομμαμη μου τι ωραια που ενιωσες το μωρακι σου...αχ τι ωραια.... θελω κ εγω ζουζουνακι....αλλα ειπαμε του χρονου να ξεκινησουμε κοντα στη ανοιξη.

ριτσακι μουμπραβο που ολα ειναι καλα με την αυχενικη σου!!!!

Εμεις ολοι καλα...εχω βαλει φωτο που εχω ντυθει με τον γιο μου στο φβ.

Γεια σου Θαλειτσα μου...Τι μου κανεις μαναρακι μου;;

Σε ευχαριστω πολυ..και εσεις να χαιρεσται την οικογενεια σας!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σου Θαλειτσα μου...Τι μου κανεις μαναρακι μου;;

Σε ευχαριστω πολυ..και εσεις να χαιρεσται την οικογενεια σας!!

καλα ειμαστε αγαπη μου....εσυ πως πας???εχεις εμετους???

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε???ερωτηση...ποσα γραμμαρια πινουν τα βλασταριας σας στο 24ωρο?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...