Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειμαστε, εσεις??? ναι ασε, απογοητευτηκα διοτι δεν αγοραζω καθολου συχνα την εν λογω μαρκα (παρα μονο ελαχιστες φορες) και επειδη δεν μου ειχε ξανατυχει κατι αναλογο με τις αλλες μαρκες στο παρελθον δυσαρεστηθηκα, αλλα τελικα απλα πληρωνουμε και εγω δεν ξερω τι...ουτε καν μαρκα!!!

ναι συμπεθερα, εμενα εχει τυχει να ξυπνα το πρωι ή να τον τσεκαρω πριν ξυπνησει και το κατουρο να εχει φτασει στο στηθος του!!! εκει να δεις πικρα απο τον υπνο να πρεπει να τον γδυσω.. οι πιο καλες πανες μου εχουν βγει του lidl και οι babylino.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι συμπεθερα, εμενα εχει τυχει να ξυπνα το πρωι ή να τον τσεκαρω πριν ξυπνησει και το κατουρο να εχει φτασει στο στηθος του!!! εκει να δεις πικρα απο τον υπνο να πρεπει να τον γδυσω.. οι πιο καλες πανες μου εχουν βγει του lidl και οι babylino.

Αχ και εγω το αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα με τα ουρα, κυριως οταν κοιμαται οοολη νυχτα επανω στα γονατα της. Ειχα παρει 8 συσκευασιες babylino στην τελευται προσφορα αλλα μου τελειωσαν και βρηκα pampers και πηρα. Και με τις libero εχω προβλημα, αλλα κια αυτες τις πηρα παλι σε προσφορα, γιατι διαφορετικα ειναι ακριβες και δεν προσφερουν κατι το ιδιαιτερο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχ και εγω το αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα με τα ουρα, κυριως οταν κοιμαται οοολη νυχτα επανω στα γονατα της. Ειχα παρει 8 συσκευασιες babylino στην τελευται προσφορα αλλα μου τελειωσαν και βρηκα pampers και πηρα. Και με τις libero εχω προβλημα, αλλα κια αυτες τις πηρα παλι σε προσφορα, γιατι διαφορετικα ειναι ακριβες και δεν προσφερουν κατι το ιδιαιτερο!!!

ναι κι εγω μονο προσφορες ψωνιζω διαφορετικα μονο lidl που συμφερουν με χιλια και ειμαι και ευχαριστημενη. Αληθεια κατουριεται η καημενη? Νομιζα το παθαινουν μονο τα αγορακια επειδη σηκωνεται το πουλακι τους αλλα εχεις δικιο, αν η σταση ειναι περιεργη μαλλον και τα κορτισακια την παθαινουν! αυτο με τα γονατα μου το κανει το πρωτο μισαωρο του υπνου και ελεγα μη τον ποναει καμια κοιλιτσα. Τελικα λες να τα βολευει ετσι??:confused:

to1Np2.png

KCkop2.png

Με τα γονατα τους αρεσει...Εγω θυμαμαι πηγαινα και την ισιωνα πολλες φορες νομιζοντας οτι δεν βολευεται να κοιμαται ετσι!

Τα λιντλ βγηκαν απιστευτα καλα! Τα επωνυμα μονο σε προσφορες τελικα αξιζουν να τα αγοραζεις. Και να φανταστειτε μεχρι 7 μηνων της φορουσα αποκλειστικα παμπερς και μετα ξεκινησα τα λιντλ και επαιρνα σπανια πια και σε προσφορες τα επωνυμα παμπερς.

Διαφημίσεις

ναι κι εγω μονο προσφορες ψωνιζω διαφορετικα μονο lidl που συμφερουν με χιλια και ειμαι και ευχαριστημενη. Αληθεια κατουριεται η καημενη? Νομιζα το παθαινουν μονο τα αγορακια επειδη σηκωνεται το πουλακι τους αλλα εχεις δικιο, αν η σταση ειναι περιεργη μαλλον και τα κορτισακια την παθαινουν! αυτο με τα γονατα μου το κανει το πρωτο μισαωρο του υπνου και ελεγα μη τον ποναει καμια κοιλιτσα. Τελικα λες να τα βολευει ετσι??:confused:

Μαλλον τα βολευει ετσι, ειναι συνηθισμενη σταση των μωρων και τους προσφερει ανεση ολως περιεργως!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια αφηστε, μονο τη μαρκα πληρωνουμε στις πανες!!!! τιποτα αλλο!

Θα σας αφησω γιατι πρεπει να βαλω το πρωτο μου κολπικο υποθετο, γρρρρρρρ!!!! Και μετα να κοιμηθω.. το πρωι δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω γιατι θελω να κανω το μαγειρεμα και μετα θα παω τον βατραχο σε αποκριατικη εκδηλωση!!!!! Καληνυχτα και φιλακια πολλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια αφηστε, μονο τη μαρκα πληρωνουμε στις πανες!!!! τιποτα αλλο!

Θα σας αφησω γιατι πρεπει να βαλω το πρωτο μου κολπικο υποθετο, γρρρρρρρ!!!! Και μετα να κοιμηθω.. το πρωι δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω γιατι θελω να κανω το μαγειρεμα και μετα θα παω τον βατραχο σε αποκριατικη εκδηλωση!!!!! Καληνυχτα και φιλακια πολλα!

Τα lidl και τα pampers (τα κλασικα) εχουν ιδια περιπου τιμη αν δεν κανω λαθος, απλα οπως φαινεται τα lidl ειναι καλυτερα απο πολλες αποψεις!!!

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου!! ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ Κ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλή ξεκούραση! Δε σας πρόλαβα! Και η Β μικρή στα γόνατα κοιμόταν. Πάντως κορίτσια δεν ξερω αν ετυχε, εμείς ουδέποτε είχαμε "ατύχημα" με τα πάμπερς (pampers). Προσωπικά μόνο αυτά βολεύομαι. Libero k babylino χρησιμοποιπησα μόνο κατι πακέτα που μου είχαν δωσει στο μαιευτήριο! Απο τα παραπάνω, δε βολευτηκα καθόλου τα λίμπερο, πιστευω είναι υπερβολικά χοντρά! Τα babylino μου φαίνονται λίγο σα χαρτί, αλλά αυτες τις μερες βάζουμε αυταπ γιατι μου δωσαν στο μαιευτήριο ενα πακετο νούμερο 2, και πριν αγοράσω παμπερς καινουρια ήθελα να δω αν το μεγεθος είναι κατάλληλο.. ΑΚΟΥΤΕ;;; Φοράμε νούμερο 2!!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχα!

Και μια απορία: πως είναι δυνατον οι πάνες lidl να εχουν ίδια τιμή με τα pampers?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ Κ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλή ξεκούραση! Δε σας πρόλαβα! Και η Β μικρή στα γόνατα κοιμόταν. Πάντως κορίτσια δεν ξερω αν ετυχε, εμείς ουδέποτε είχαμε "ατύχημα" με τα πάμπερς (pampers). Προσωπικά μόνο αυτά βολεύομαι. Libero k babylino χρησιμοποιπησα μόνο κατι πακέτα που μου είχαν δωσει στο μαιευτήριο! Απο τα παραπάνω, δε βολευτηκα καθόλου τα λίμπερο, πιστευω είναι υπερβολικά χοντρά! Τα babylino μου φαίνονται λίγο σα χαρτί, αλλά αυτες τις μερες βάζουμε αυταπ γιατι μου δωσαν στο μαιευτήριο ενα πακετο νούμερο 2, και πριν αγοράσω παμπερς καινουρια ήθελα να δω αν το μεγεθος είναι κατάλληλο.. ΑΚΟΥΤΕ;;; Φοράμε νούμερο 2!!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχα!

Και μια απορία: πως είναι δυνατον οι πάνες lidl να εχουν ίδια τιμή με τα pampers?

ΜΑΥ ΜΟΥ για τα touzours μιλαω, λες να κανω λαθος???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πραγματικά τα ακούω πρωτη φορά! Επειδή δν έχουμε lidl κοντά μας, δεν εχω παει ποτέ. Κατάλαβα πως ήταν τα ομώνυμα που βγαζουν κάποιες φορες τα σουππερ, (πχ σαμπουαν μαρκας καρρφουρ, χαρτοπετσετες κτλ). Ισως αυτα ειναι καποια μαρκα κανονική που φερνουν αποκλειστικότητα τα lidl?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πραγματικά τα ακούω πρωτη φορά! Επειδή δν έχουμε lidl κοντά μας, δεν εχω παει ποτέ. Κατάλαβα πως ήταν τα ομώνυμα που βγαζουν κάποιες φορες τα σουππερ, (πχ σαμπουαν μαρκας καρρφουρ, χαρτοπετσετες κτλ). Ισως αυτα ειναι καποια μαρκα κανονική που φερνουν αποκλειστικότητα τα lidl?

Ααα ναι, ειναι γαλλικα και οχι απλη μαρκα που εχουν και προιοντα οπως αυτα που προανεφερες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω επαιρνα τα ελομας, μια μαρκα καλη (για εμενα) με κοστος 8? σκεφτομενη οτι κερδιζω τουλαχιστον 4? απο τα pampers που θεωρουνταν κορυφη, αλλα επεσα σε προσφορες και πριν 3-4 μηνεσ πηρα babylino με 5.90? και προσφατα pampers με 9?, αλλα που να φανταστω οτι θα βγουν τα pampers μαπα!!! Πηρα και libero με 50% εκπτωση (γυρω στα 10?) αλλα εμεινα εν μερη ικανοποιημενη. Απο διαρροες γενικα εμεινα ευχαριστημενη αλλα νομιζα οτι δεν συγκρατει τα ουρα το βραδυ και ηταν και αυτη η μαρκα μαπα, αλλα μαλλον φταιει η σταση στα γονατα και οχι τα libero τελικα. Θα δοκιμασω και τα touzours και αν και απο αυτες εχουμε προβλημα με τα ουρα τοτε οντως φταιει η σταση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...