Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια τί ησυχία είναι αυτή;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ελπίζω να μην τριτώσει, αλλά και αν τριτώσει, να είναι μόνο με κανα ποτήρι νερό!!! Πολύ αταξία η φμ αυτες τις μέρες!!

ΡΙΤΣΑΚΙ συγχαρητήρια για την αυχενική σου! Άντε κιόλας 12 εβδομάδων!! Πώς περναει ο καιρός!!!! Στην εποπμενη επιπσκεψη μπορεί να δείτε κ φύλο!

Εμειπς κορίτσια καλά, ήρθε ο γιατρός, βάλαμε το ειδικό εμβόλιο των πνευμόνων κ τα κανονικά μας! Τη βρήκε τη μικρή πολύ καλά και επιτέλους μπήκαμε στις καμπύλες ανάπτυξης των παιδιών της ηλικίας μας (αν και στην 25η θέση), ενώ για τη διορθωμένη της ηλικία (2μ), είναι στην 75η θέση! Σε ευρύτερη ανάπτυξη τη βρήκε τέλεια!! Δόξα το Θεό κορίτσιαααα!!!!

Μετά τις πήραμε κ τις δυο κ ανεβήκαμε στο βουνό κ κόψαμε αγριολούλουδα κ αμυγδαλιες κ φτιάξαμε ένα ωραιο μπουκέτο!!

Τώρα επιστρέψαμε στη βάση μας, αφού πρωτα περασαμε από τους γονείς μας για φαγητό!!

Αυτά τα νέα μας!! Εσείς όλες καλά;;

may μου σε ευχαριστω πολυ...και εσεις να χαιρεσται την οικογενεια σας!!

Αχ!! εχτες ηταν η ωραιοτερη μερα τις ζωη μας...που το ειδαμε να κουναει χερακια και ποδαρακια,και το βασικοτερο που ηταν καλα.....:tongue::tongue::tongue:.

Μπραβο!!...στην Μιχαελα σου...να τα καμαρωσετε τα δυο αγγελουδια σας οπως επιθυμειτε μαναρακι μου.....:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτσακι!!!!!!!!!!

Εμεις θα παμε στα πεθερικα και σε θειους του αντρα μου...για μια τυπικη επισκεψη λογω λογοδοσιματος του α ξαδερφου του αντρα μου!

Οποτε θα κανω την καλη νυφη και θα τους ανεχτω για το σημερινο απογευμα...:rolleyes:

Αν δεν με ξαναδειτε συντομα, να ανησυχησετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κουραγιο φιλεναδα!!!

Και καλη τυχη σου ευχομαι!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα εσεις θα πατε στους κουμπαρους σας;

Μαζι με τους κουμπαρους μας θα παμε στο ζευγαρι,εχει γενεθλια η γυναικα του και θα μας κανει το τραπεζι...

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! ολες καλα απ'οτι διαβασα αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω, μολις μαζευτηκαμε και εχω καθαρισμα το σπιτι γιατι τα αφησα μισα το πρωι!! Θα ξαναμπω το βραδυ! Απο εχθες το βραδυ νιωθω το εμβρυακι μου ξεκαθαρα!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Καθεται συνεχεια αριστερα, εκει βολευεται!! ενω τον Μητσο παντα δεξια τον ενιωθα!!! Θα τα πουμε αργοτερα,φιλακια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Koριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Καλησπερα!!!!!!

Τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε!Πηαγαμε βολτιτσα,συννεφια βεβαια αλλα καθολου κρυο,γυρισαμε φαγαμε και τωρα κοιμομαστε.Εχει αδεια κι ο μπαμπας μας απο σημερα!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!11Μαρηηηηηηηηηηη αρχισε να κοβει βολτες το σπορακι?Πωπω!!!!!!!Τι ομορφα συναισθηματα!!!!!!Μην ξεπατωνεσαι στις δουλειες μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!!Θυμασαι που μας κυνηγουσες κι εσυ με το κοαλακι οταν κουραζομασταν??????Θα σε φαωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!!!Χορευε το εμβρυακι σας?Αντε οπου να ναι θα αρχισει να κοβει και το δικο σου βολτες!!!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ μαρη ειδες ο φαρος?Μια χαρα!Στο ειπα πολυ δυνατο παιδι θα γινει αυτο.Εχει περασει εκπαιδευση!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου κουραγιο!!!!!!Κανε την καρδια σου πετρα.Μια μερα ειναι θα περασει.Ξεσαλωσε η Αγγελικουλα στον παιδοτοπο ε?

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηηη τι επαθε η φμ δυο μερες τωρα?Στασιω δεν εχει?Μια χαρα καινουργια θα στα κανει ολα.Το σκατο ειναι γουρι μαρη.Αστο παιδι να ξαλαφρωσει!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που σαι μαρηηηηηηηηηη?????????

Μπηκες να μας αλαφιασεις κι εξαφανιστηκες????Μαρη αφου το εχουμε πει.Ο Κακαουνακης συγχωρεθηκε ο δολιος!!!!!!!!!!!!1Ολο τον ανασταινεις!!!!!!!

Καλε το Μαρακι μας που ειναι?

Αυριο κοριτσια σκεφτομαι να παρω το μωρο με το αμαξι να παω στη μαμα μου γιατι ο αντρας μου θα παει για μπαλα.Αλλα εχω και κουβαλημα τον παλιοαποστειρωτη.Αμαν ποτε θα τελειωσει αυτο?Ο μικρος βαζει τα χερια μονιμως στο στομα,ο αποστειρωτης μας μαρανε!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!!!!!!!!

εδω ειμαι συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!τωρα μπηκα και ξαναβγαινω!!!!περιμενω την πρωην κουμπαρ μου για καφε!!!!

δεν θα την βαφτιση τελικα!θα την βαφτιση ο πρωιν γκομενος της!!!

αχχααχχαχαχααχχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

το θεατρο του παραλογου!!!!!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!!!!!!!!

εδω ειμαι συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!τωρα μπηκα και ξαναβγαινω!!!!περιμενω την πρωην κουμπαρ μου για καφε!!!!

δεν θα την βαφτιση τελικα!θα την βαφτιση ο πρωιν γκομενος της!!!

αχχααχχαχαχααχχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

το θεατρο του παραλογου!!!!!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Είπαμε και μένα θα τη βαφτίσει ο πρωην γκόμενος της αδερφής μου.... Άντε γειά που λέμε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, κάνε τα στραβά μάτια κ αυτιά σήμερα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, φόρτωσε τον Χρηστάρα κ μή μασάς!!! Αποστειρωση κάντε καλέ σε καμια κατσαρόλα- σαν τον παλιό καλό καιρό!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τώρα ξεκινάνε τα ωραία!!!! Καλές κλωτσιές!! Χαχαχα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλα, μολις κοιμηθηκε η φμ, ο αντρας μου τρωει και εγω παρακολουθω σεφερλη.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥ μαρηηηηηηη οσο σκεφτομαι οτι πλησιαζει το καλοκαιρι και θα ξαλαφρωνουν πολυ πιο συχνα και οχι απο κατασκευαστικο λαθος της πανας, βγαζωωω αφρουυυς...:mad::tongue:

Οσο για εσας οπως ειπε και η ΜΑΥ ΜΑΣ κατσαροοολα για αποστειρωση!!!

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥ μια χαρα το κοριτσακι σου, μπραβο σας!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥ γκοοολ εβαλε το νινι??? αντε ωραια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να 'μαι παλι!! Ο μικρος κοιμηθηκε εδω και ωρα και εγω εφαγα μια σαλατιτσα και εβαψα τα νυχια μου!! Ανακαλυψα κι αλλο τραπεζιτη στο στομα του μικρου! Επιτελους προχωραμε! Αχ κοριτσια μου εμφανισα μυκητα στο καλαμποκι μου, χαχαχα!! Μιλησα με το γιατρο και μου εδωσε αγωγη και μου ειπε οτι ειναι πολυ συνηθες φαινομενο στις εγκυους λογω αυξημενης θερμοκρασιας και υγρασιας στον κολπο... ουφ!!!

Μποτσακι μου!!!!! τι κανετε?? κατσαρολακι για αποστειρωση οπως ειπαν οι κορες!! Μαρη δεν ειπα οτι ξεπατωθηκα στις δουλειες!! Ειπα θα καθαρισω.. αμα δεν κανω και τιποτα θα βρωμισουμε μαρη!!!!!!! Χαλαρα τα κανω ολα..

Πατουσιτσαααααα! τι κανεις μαρηηη τρελιαρα??? Οι κουμπαροι τα σκατωσαν και δεν ξερει το Δεσποινιω ποιον να αποκαλεσει νονο??? αμα ξεμεινεις θα στη βαφτισουμε εμεις ολες εδω!!! Και μετα δε θα λενε "τρελος παπας σε βαφτισε" αλλα "τρελες νονες σε βαφτισαν..."

Συμπεθερα μου!!! Τι κανετε?? ω ρε σκατοκατασταση ε?? το χειροτερο μου ειναι αυτο οποτε εχει συμβει.. αντε γδυστο μετα, πλυνε και τα ρουχα, αστα να πανε!!!! Οσο για τα παμπερς συμφωνω απολυτα.. τα χρησιμοποιω αρκετα οταν βρισκω προσφορες αλλα οποτε την εχω πατησει με διαρροες με τετοια ηταν συνηθως..

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα μου!!! Τι κανετε?? ω ρε σκατοκατασταση ε?? το χειροτερο μου ειναι αυτο οποτε εχει συμβει.. αντε γδυστο μετα, πλυνε και τα ρουχα, αστα να πανε!!!! Οσο για τα παμπερς συμφωνω απολυτα.. τα χρησιμοποιω αρκετα οταν βρισκω προσφορες αλλα οποτε την εχω πατησει με διαρροες με τετοια ηταν συνηθως..

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειμαστε, εσεις??? ναι ασε, απογοητευτηκα διοτι δεν αγοραζω καθολου συχνα την εν λογω μαρκα (παρα μονο ελαχιστες φορες) και επειδη δεν μου ειχε ξανατυχει κατι αναλογο με τις αλλες μαρκες στο παρελθον δυσαρεστηθηκα, αλλα τελικα απλα πληρωνουμε και εγω δεν ξερω τι...ουτε καν μαρκα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...