Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Θαλειτσα εγω δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι με τους παιδοτοπους...αλλα παω πασο γιατι αρεσει στην ζουζουνα μου!

Ο Παναγιωτακης σας πώς ειναι;

η τομη σου σε τραβαει, σε φαγουριζει ή σε ποναει; ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

Ο μικρος καλα ειναι...κοιμαται..

Αν ρωτας εμενα τομη δεν εχω..απλα στο σημειο που εγινε η επισκληριδιος με ποναει.δλδ οταν σκυβω με ποναει,οταν ειμαι ξαπλωμενη μπρουμυτα το ιδιο κ γενικα...απλα το τελευταιο 1,5-2 μηνες το νιωθω πολυ εντονα.ειχα μονο τσιμπήματα στο σημειο που εγινε κ μονο στις αλλαγες του καιρου,αλλα τωρα ειναι διαφορετικο.ασε που νομιζω οτι μουδιαζει που κ που κ το δεξι μου ποδι.αλλα γιαυτο κρατω επιφυλαξη μηπως ειναι κ ιδεα μου.

Αγορομμαμη μου καληνυχτα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θαλειτσα εσενα ρωτουσα...νομιζα οτι ειπες για τομη καισαρικης...δεν καταλαβα οτι ειπες για σημειο επισκληριδιου!

Γι αυτο σε ρωτησα για τομη...

Τωρα καταλαβα!

Ναι να το κοιταξεις!!!

εμενα θα με δει 8/3 ισως και λιγο νωριτερα!! εγω δεν εκανα την εξεταση της κυστικης ινωσης, ηταν προαιρετικη και πανακριβη και ειπαμε να μη την κανουμε. Καλα αποτελεσματα να εχεις, ειναι οντως τυπικη και ακομα και αν μια στις χιλιες εισαι φορεας για να ειναι και το παιδι πρεπει να ειναι και οι 2 γονεις φορεις!!μια χαρα θα ειναι ολα, μην αγχωνεσαι!

Και εγω αυτο πιστευω Αγορομαμμυ μου οτι ολα καλα θα πανε!!

Αρα 8/3 θα μαθουμε τα νεα σας....ωραια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσακια μου θα σας αφησω!! παω να ξαπλωσω γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασσει ο υπναρας μου, μπορει να ξυπνησει χαραματα να παει για μεροκαματο :) γρρρρρρ! οποτε παω να κοιμηθω μη με ξυπνησει απο τις 7 και κουτουλαω!!! Φιλακια πολλα σε ολες σας και καληνυχτα!!!!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου...τα λεμε .

Πολλα φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα σε πειραζε και ο αντρας σου; 14 Μαρτιου θα το ξαναδειτε; Ωραια!!!

Αγορομαμυ μπα...οσες φορες και να παω σε κλειστο παιδοτοπο, δεν συνηθιζεται η βαβουρα!!!!!!

Καλησπερα και σε σενα Κοαλακι.

Ναι ο χαζο μπαμπας...Χα!! χα!!

Ναι 14 /3 θα το ξαναδουνε το μωρακι μας...:tongue::tongue:.

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου ;;

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

εχω εμαθα οταν ημουν σχεδον 5 μηνων.δεν το λενε πιο πριν αν δεν ειναι σιγουροι.συγχαρητηρια που ολα ειναι καλα...καλη συνεχεια!!!!!

Γεια σου Θαλειτσα μου ...καλα εισαι;;

Σε ευχαριστω.

Δεν με νιαζει τι ειναι...γερο παιδι να ειναι και οτι να'ναι...μου φτανει που ειναι καλα το μικρουλικο μου....:tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλεεεεεε κοριτσιαααααααααα μουυυυυυυ καλημερα και καλησπερα!!!

ΑΠΟΥΣΙΑΑΑ για 2η φορα, που ειστε καλε ολες??? ελπιζω να χαλαρωνετε...

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 10, ηπιαμε γαλα, παιξαμε, φαγαμε βραστο και μολις η φμ ζοριστηκε λιιιγο για κακα της τα εκανε χαααααααλια...........ευτυχως καθοταν στα πλακακια και οχι στο χαλι!!! Δεν θα το αντεχα για 2η φορα και μαλιστα δεν θα τη γλυτωνα κιολας για 2η φορα, μιας που τα κακα οσο και να σφουγγαρισεις δεν βγαινουν απο το χαλι και θελει καθαριστηριο, τη γλυτωσα ομως (ασχετα που την καθαριζα ποση ωρα), αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα τριτωσει το κακο :tongue::tongue::tongue: και δεν θα τη γλυτωσω!!! Τη φορουσα και pampers, υποτιθεται μαρκα, τριχες........μαρκα με εκαψες και με εχ@@@ς.......!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.....!!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω λιγο...φιλακια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλέ κορίτσια τί ησυχία είναι αυτή;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ελπίζω να μην τριτώσει, αλλά και αν τριτώσει, να είναι μόνο με κανα ποτήρι νερό!!! Πολύ αταξία η φμ αυτες τις μέρες!!

ΡΙΤΣΑΚΙ συγχαρητήρια για την αυχενική σου! Άντε κιόλας 12 εβδομάδων!! Πώς περναει ο καιρός!!!! Στην εποπμενη επιπσκεψη μπορεί να δείτε κ φύλο!

Εμειπς κορίτσια καλά, ήρθε ο γιατρός, βάλαμε το ειδικό εμβόλιο των πνευμόνων κ τα κανονικά μας! Τη βρήκε τη μικρή πολύ καλά και επιτέλους μπήκαμε στις καμπύλες ανάπτυξης των παιδιών της ηλικίας μας (αν και στην 25η θέση), ενώ για τη διορθωμένη της ηλικία (2μ), είναι στην 75η θέση! Σε ευρύτερη ανάπτυξη τη βρήκε τέλεια!! Δόξα το Θεό κορίτσιαααα!!!!

Μετά τις πήραμε κ τις δυο κ ανεβήκαμε στο βουνό κ κόψαμε αγριολούλουδα κ αμυγδαλιες κ φτιάξαμε ένα ωραιο μπουκέτο!!

Τώρα επιστρέψαμε στη βάση μας, αφού πρωτα περασαμε από τους γονείς μας για φαγητό!!

Αυτά τα νέα μας!! Εσείς όλες καλά;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ριτσακι!!!!!!!!!!

Εμεις θα παμε στα πεθερικα και σε θειους του αντρα μου...για μια τυπικη επισκεψη λογω λογοδοσιματος του α ξαδερφου του αντρα μου!

Οποτε θα κανω την καλη νυφη και θα τους ανεχτω για το σημερινο απογευμα...:rolleyes:

Αν δεν με ξαναδειτε συντομα, να ανησυχησετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι να την εχεις απο διπλα με ενα λεκανακι νερο και σφουγγαρι την τσαχπινα σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαυ μου μπραβο τα κοριτσια σου!!!! Και πολυ καλη η ιδεα σας για την βολτιτσα σας!!!

Εμεις παλι διαβασε το προηγουμενο μου μηνυμα και ευχησου μου καλη τυχη!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...