Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΡΙΤΣΑΑΑΑ εκανες την αυχενικη σημερα;

Μπραβο κοριτσι μου!!! ολα καλα;

Σε εκανε να χοροπηδας το μωρακι σου για να γυρισει πλευρο;;:tongue::tongue::tongue:

Απο τωρα σε χορευει!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, Θαλεια καλησπερα!!!

Αγορομαμυ νυσταζε ο μικρουλης σου παραπανω το μεσημερι;

Εμεις πηγαμε στον παιδοτοπο...ειχε πολυ κοσμο, εκαναν και παρτυ γενεθλιων σε ενα συνομιληκο κοριτσακι της κορης μου και ηταν φουλ απο πελατεια.....Ξεπατωθηκε η μικρη και εγω αλλη φορα δεν παω αν δεν εχω μαζι μου ωτασπιδες...:shock:!

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου...Ναι απο τωρα με χορευει..Χαχαχα!!!!

Ειπε ενα καλο ο αντρολης μου που δεν γυριζε...γιατρε δικο μου παιδι ειναι η γυναικα μου κοιμοτανε...εβαλε κατι γελια ο γιατρος και εγω....:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μπορει να ηταν πολυυυ κουρασμενος ο γαμπρος και να το πηρε στην ουσια μονοτερμα!!! Οπως ειπες και εσυ, θα δειξει!!!

Δεν ειναι επιφοβο το πτυσσομενο??? εννοω μηπως ειναι ελαφρυ και θα μας παρει και θα μας σηκωσει??? :shock::tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα το μωρουλινι σου, μπραβο που οοολα πηγαν καλα!!! Καλο υπολοιπο λοιπον, περιμενα και εγω να μαθεις φυλο για να σε βαλω στη λιστα.

οχι συμπεθερα μου, ειναι ο,τι πρεπει για την περιπτωση! δεν ειναι και για να χορευει! μαζι της θα εισαι, θα ανεβαινει πανω, θα πλενεται και θα κατεβαινει!! εγω το εχω καθιερωσει και στην κουζινα.. αμα δε με αφηνει να μαγειρεψω, ανεβαινει πανω και καθεται και με κοιταει που μαγειρευω!!! το εχει μαθει και ειναι πολυ προσεκτικος στο ανεβοκατεβασμα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μπορει να ηταν πολυυυ κουρασμενος ο γαμπρος και να το πηρε στην ουσια μονοτερμα!!! Οπως ειπες και εσυ, θα δειξει!!!

Δεν ειναι επιφοβο το πτυσσομενο??? εννοω μηπως ειναι ελαφρυ και θα μας παρει και θα μας σηκωσει??? :shock::tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα το μωρουλινι σου, μπραβο που οοολα πηγαν καλα!!! Καλο υπολοιπο λοιπον, περιμενα και εγω να μαθεις φυλο για να σε βαλω στη λιστα.

Σε ευχαριστω Koalaki μου...οσο για το φυλο πιστευω σε 3 εβδομαδες θα μαθουμε...ε;;

Εσυ μαναρακι μου καλα εισαι;;

Η Φμ σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Σε ευχαριστω μαναρακι μου...επισης!!

Εμενα θα με δει στις 14/3...εσενα ποτε θα σε δει μαναρακι μου;;

Την Τριτη θα βγουν και τα αποτελεσματα απο την κυστικη ινωση...εχω ψιλο ανχωθει αλλα μου ειπε οτι ειναι τυπικη εξεταση...η μετρησεις τις αυχενικης ηταν καλες...θα ξερουμε την την Τριτη....:confused::confused::confused:.

εμενα θα με δει 8/3 ισως και λιγο νωριτερα!! εγω δεν εκανα την εξεταση της κυστικης ινωσης, ηταν προαιρετικη και πανακριβη και ειπαμε να μη την κανουμε. Καλα αποτελεσματα να εχεις, ειναι οντως τυπικη και ακομα και αν μια στις χιλιες εισαι φορεας για να ειναι και το παιδι πρεπει να ειναι και οι 2 γονεις φορεις!!μια χαρα θα ειναι ολα, μην αγχωνεσαι!

to1Np2.png

KCkop2.png

οχι συμπεθερα μου, ειναι ο,τι πρεπει για την περιπτωση! δεν ειναι και για να χορευει! μαζι της θα εισαι, θα ανεβαινει πανω, θα πλενεται και θα κατεβαινει!! εγω το εχω καθιερωσει και στην κουζινα.. αμα δε με αφηνει να μαγειρεψω, ανεβαινει πανω και καθεται και με κοιταει που μαγειρευω!!! το εχει μαθει και ειναι πολυ προσεκτικος στο ανεβοκατεβασμα!

Α οκ τοτε μολις βρεθω στα τζαμπο θα το παρω. Να υποθεσω ειναι φαρδυ, δλδ χωραει και ενας μεγαααλος κ@@@@@??? :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω Koalaki μου...οσο για το φυλο πιστευω σε 3 εβδομαδες θα μαθουμε...ε;;

Η Φμ σου καλα ειναι;;

Καλα ειμαστε και εμεις!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσα σε πειραζε και ο αντρας σου; 14 Μαρτιου θα το ξαναδειτε; Ωραια!!!

Αγορομαμυ μπα...οσες φορες και να παω σε κλειστο παιδοτοπο, δεν συνηθιζεται η βαβουρα!!!!!!

Καλησπερα και σε σενα Κοαλακι.

Α οκ τοτε μολις βρεθω στα τζαμπο θα το παρω. Να υποθεσω ειναι φαρδυ, δλδ χωραει και ενας μεγαααλος κ@@@@@??? :tongue::tongue::tongue:

καλα δεν ειναι για να καθισεις καποιος!! ειναι σαν σκαλοπατακι φαντασου, εχω δυο μεσα στο σπιτι, ενα στο μπανιο για να πλενω τον μικρο και ενα στην κουζινα για να φτανω τα ψηλα ντουλαπια ω σαν κοντη που ειμαι! δεν ειναι καρεκλακι δηλαδη, ειναι σκαμπο-σκαμνακι αν το λετε ετσι στα μερη σας.. σου βαζω λινκ με φωτο, ειναι οπως αυτο αλλα σε γκρι το δικο μας!!!

http://central-shop.eu/index.php?route=product/product&product_id=584

to1Np2.png

KCkop2.png

Η Φμ σου καλα ειναι;;

εχω εμαθα οταν ημουν σχεδον 5 μηνων.δεν το λενε πιο πριν αν δεν ειναι σιγουροι.συγχαρητηρια που ολα ειναι καλα...καλη συνεχεια!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα δεν ειναι για να καθισεις καποιος!! ειναι σαν σκαλοπατακι φαντασου, εχω δυο μεσα στο σπιτι, ενα στο μπανιο για να πλενω τον μικρο και ενα στην κουζινα για να φτανω τα ψηλα ντουλαπια ω σαν κοντη που ειμαι! δεν ειναι καρεκλακι δηλαδη, ειναι σκαμπο-σκαμνακι αν το λετε ετσι στα μερη σας.. σου βαζω λινκ με φωτο, ειναι οπως αυτο αλλα σε γκρι το δικο μας!!!

http://central-shop.eu/index.php?route=product/product&product_id=584

Ααα ωραια, μια χαρα ειναι τοτε!!! Ευχαριστωωω!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλησπερααα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ριτσα σε πειραζε και ο αντρας σου; 14 Μαρτιου θα το ξαναδειτε; Ωραια!!!

Αγορομαμυ μπα...οσες φορες και να παω σε κλειστο παιδοτοπο, δεν συνηθιζεται η βαβουρα!!!!!!

Καλησπερα και σε σενα Κοαλακι.

καλησπερα ηλιοβασιλεμα μου!!!τι κανεις???εμεις καλα ειμαστε.....αχ εμενα μου αρεσει ο παιδοτοπος...δουλευα ενα διαστημα..προσεχα τα παισια που παιζανε εκει...περιμενω να μεγαλωσει ο μικρος να πηγαινουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια μου θα σας αφησω!! παω να ξαπλωσω γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασσει ο υπναρας μου, μπορει να ξυπνησει χαραματα να παει για μεροκαματο :) γρρρρρρ! οποτε παω να κοιμηθω μη με ξυπνησει απο τις 7 και κουτουλαω!!! Φιλακια πολλα σε ολες σας και καληνυχτα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Θαλειτσα εγω δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι με τους παιδοτοπους...αλλα παω πασο γιατι αρεσει στην ζουζουνα μου!

Ο Παναγιωτακης σας πώς ειναι;

η τομη σου σε τραβαει, σε φαγουριζει ή σε ποναει; ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

κοριτσακια μου θα σας αφησω!! παω να ξαπλωσω γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασσει ο υπναρας μου, μπορει να ξυπνησει χαραματα να παει για μεροκαματο :) γρρρρρρ! οποτε παω να κοιμηθω μη με ξυπνησει απο τις 7 και κουτουλαω!!! Φιλακια πολλα σε ολες σας και καληνυχτα!!!!

Καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...