Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! ενα εχω να πω, ο ταρζαν κοιμαται απο τις 3 30 και ακομα δεν εχει ξυπνησει, ΒΟΗΘΕΙΑ! Το βραδυ θα βγαλω αφρους!!! γρρρρρρρρ!! καλα ειστε οοοολες?? Συμπεθερααααααααα!!!!!!! ω ρε τι εκανε η νυφη η ζημιαρα!! φανταζομαι τα εγκεφαλικα σου!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα πάλι κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Κοιμήθηκα μια ωρίτσα το μεσημέρι και τωρα είμαι σαν κοτόπουλο!!!!!!!

ΜΑΥ δεν μπορώ!!!!!! Γελάω πάρα πολύ με τον φάρο και την Β!!!!!!!! χαχαχαχα

Όσο για την μπέμπα μου δεν ξέρω τι γίνεται με τον ύπνο!!!!!! Ειλικρινά δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε τόσο μωρό. Άσε που την βάζω στην κούνια της, της βάζω την πιπίλα και φεύγω. Κοιμάται σχεδόν αμέσως!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

Και επίσης την έχω βρει άπειρες φορές ξύπνια χωρίς να μιλάει καθόλου. Καλά δεν γκρινιάζει για να την σηκώσω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λες να μου βγάλει το λάδι μόλις μεγαλώσει?????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου διέφειγε η μπύρα!!!!!

Την επόμενη φορά!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ πού είσαι μαρήήηηηηηηηηηηηηη?????????

Τελείωσες το άρμεγμα?????? Πωπω ταλαιπωρία!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ την γλίτωσε η ΦΜ!!!!! Εγώ στα 4 είχα πάει σε ένα γειτονάκι και την φαεινή ιδέα να ανέβουμε πάνω στον τενεκιέ με το λάδι (του παλιούς, τους πλαστικούς, τους τεράστιους) για να δούμε έξω από το παράθυρο. Πρώτα ανέβηκε αυτή και μετά εγώ!!!!!! Και φυσικά σε μένα έσπασε!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Περιττό να σου πω τι έγινε!!!!! Μπήκα ολόκληρη μέσα (είχα και μαλλί μέχρι την μέση) και ευτυχώς που ο τενεκιές έπεσε αλλιώς θα πνιγόμουν. Φαντάσου πως έγινε το σπίτι??????? Είχαν και λευκή φλοκάτη κάτω!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ευτυχώς μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και η μαμά μου ήρθε με πετσέτες και με πήρε. Με έτριβε στην μπανιέρα 3 ώρες!!!!!!!! Ούτε λέπρα να είχα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Για 1 χρόνο τους δίναμε λάδι (ευτυχώς είχαμε δικό μας).

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ένα έχω να πω: μέσα στο τρέξιμο τουλάχιστον σας διαβάζω και διασκεδάζω! Να'στε καλά ρε κούκλες!!

Εμάς εδώ αρρώστησε τώρα ο μπαμπάς μας, οπότε έχω αναλάβει τη μικρή πλήρως. Άρχισα να ψιλομαζεύω και το σπίτι όσο μπορώ, οπότε από Δευτέρα μάλλον θα με ξαναδείτε.

p8P6p2.png

καλημερα Θαλειτσα μου!!! πως εισαι?? σημερα ειπες εχεις ορθοπεδικο?? μωρε καλα θα ηταν να μην οδηγουσα αλλα δε μενω μεσα στην πολη και οποιαδηποτε μετακινηση απαιτει αυτοκινητο... ο γιατρος μου εχει πει οσο νιωθω εγω ανετα να οδηγω. Στην πρωτη εγκυμοσυνη σταματησα λιγο πριν μπω στον ενατο μιας κα δεν ημουν πολυ ανετη στην οδηγηση, ηταν και καταλακολκαιρο που ειχε τρελη κινηση το μερος μας και οδηγουσαν σαν τρελοι οποτε ειχα σοφερ τη μαμα μου, την κουμπαρα μου ή τον αντρα μου!!! :) :) σε πονα παντα το σημειο της επισκλ ή σε συγκεκριμενες φασεις πχ οταν περιμενεις περιοδο ή οταν εχει πιο πολυ υγρασια?

με πονα συνεχεια αλλα κ ολη η σπονδυλικη στηλη που μαλλον ειναι απο το βαρος που εχει ο μικρος....δεν ξερω τι να πω.την δευετα θα παω το απογευμα στις 6.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια σε ολες!!!!!!καλα εισαστε???τα ζουζουνια σας καλα??????

Αδιαθετησα πρωι πρωι!!!!!!Απ τα χθεσινα γελια θα μου ηρθε!χααχααχαχαχχααχ!!!!

εφτιαξα καφε!κοιμηθηκε η Δεσποινα στο κουνιστο ριλαξ και παω να κανω και κανα

τσσιγαρακ στην βεραντα και ερχομαι!

Ηλιοβασιλεμα μου,δεν πειραζει μαανρι!την επομενη φορα.δεν το βαζουμε κατωωω!!!!!

Αγορομμαμυ μου καλα εισαι??????τι κανουν οι αντρες σου?????πως

παει η δουλιτσα?ολα καλα???

Νατασσα μου,καλημερα!!!μαρη πως τα προλαβαινεις ολα!!!!????

φτου φτου φτου!!!!σκορδα!!!!

Καλημεριζω και τις 2 αλαφιασμενες Γιολα και συμπεθερα!!!!!!!!!!

αχχαχαχααχαχαχχαχααχ!!!!

καλα βρε σει θηλαζεις κ καπνιζεις κιολας????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ελα Ιωαννακι μυ!!!!γαλα στοπ!απο προχθες!οποτε καπνιζω και ξεχαρμανοιαζωωωω!!!!!!!!!!

μωρε πως και πως να καπνισω!!!

με το που καπνιζω πλυσιμο χερια,βουρτσισμα δοντιων και μλλια πιασμενα πσω!!!!

αααα οκ τοτε παω πασο τωρα το ειδα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μουυυυυυυυ τι κανετε καλε???

Εμεις καλα, πηγαμε το απογευμα βολτα και μετα μαρκετ και τωρα ανελαβε ο μπαμπας μας να κοιμησει το φμ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ευτυχως δεν ειχε πολυ λαδι γιατι πριν ειχε φαει ο αντρας μου, αλλα το χαλι εγινε πρασινο :mrgreen:. Χαχαχχαχχχαχααχ!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ το εκανα επιτοπου με βρεγμενο σφουγγαρακι και απορυπαντικο πιατων και καθαρισε αμεσως, αλλιως θα το εστελνα καθαριστηριο!!!

NGN ΜΟΥ ααασε τι επαθα η γυναικα, ευτυχως βγηκε ο λεκες ευκολα, οχι τιποτα αλλο απλα αν δεν εβγαινε επρεπε να μαζεψω αμεσως το χαλι για να μην κανει πατημασιες η φμ.

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ περαστικα στον μπαμπα σας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Καλε ο μικρος κοιμηθηκε στην ωρα του παρολο που ξυπνησε 19.15!!!! θαυμα!! θα δειξει βεβαια ποτε θα ξυπνησει το πρωι... τωρα εφτιαξα τη σαλατουλα μου και απολαμβανω!!!

Συμπεθερα μου!! τι κανετε?? ευτυχως που προλαβες το λεκε!!! δεν παλευονται οι λαδιες στα χαλια!!! Εχω ξεχασει να σου πω, τοτε που με ειχες ρωτησει αν εχουμε δοκιμασει να ανεβαζουμε τον μικρο σε σκαμπο για πλυσιμο χεριων κλπ, το δοκιμασα απο την επομενη μερα και το καθιερωσαμε. Πολυ βολικο, αν βρεθεις σε τζαμπο παρε, ειναι μικρο και πτυσσομενο, δεν πιανει καθολου χωρο! Ο μικρος οταν βλεπει οτι παω να το ανοιξω αρχιζει και τριβει τα χερακια του να σαπουνισει χερια!! χαχαχα!

Θαλειτσα μου πολυ πιθανο ο πονος να ειναι και απο τον μικρο, το περασα κι εγω ασχημα αυτο σε μια φαση... τωρα εχω θεμα με το γονατο το τελευταιο διαστημα και πρεπει να το παρακολουθησω γιατι υπαρχει κληρονομικοτητα απο τη μανα μου! Για τον Μπουλα το εμαθα κι εγω πρωι πρωι! Κριμα μωρε, δεν ηξερα οτι ηταν αρρωστος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου γεια σας....τι μου κανετε;;;

Μου ειστε ολες καλα;;

Σημερα πηγαμε για αυχενικη...απο τι μερτησεις που εκανε ο γιατρος ολα ειναι μια χαρα!!

Το μωρακι μας πολυ ζωηρο...κουναγε χερια, ποδια!!

Δεν γυρναγε να δει ο γιατρος το προφιλ...και μου ειπανε να περπατησω μιση ωριτσα να φαω και μελι ,να κανω και πηδηματακια....και μετα γυρισε...χα!!χα!!

Φυλο δεν μαθαμε αλλα δεν μας ενιαξε και πολυ...μας φτανει που ειναι καλα!!

Γιατι ειμαστε ακομα...μικρο....ειμαι 12 εβδομαδων 1 μερα!!

Μου ειπανε να προσεχω τα αλατια...για την πιεση!!

Εσεις τι νεα τσουπρες μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας....τι μου κανετε;;;

Μου ειστε ολες καλα;;

Σημερα πηγαμε για αυχενικη...απο τι μερτησεις που εκανε ο γιατρος ολα ειναι μια χαρα!!

Το μωρακι μας πολυ ζωηρο...κουναγε χερια, ποδια!!

Δεν γυρναγε να δει ο γιατρος το προφιλ...και μου ειπανε να περπατησω μιση ωριτσα να φαω και μελι ,να κανω και πηδηματακια....και μετα γυρισε...χα!!χα!!

Φυλο δεν μαθαμε αλλα δεν μας ενιαξε και πολυ...μας φτανει που ειναι καλα!!

Γιατι ειμαστε ακομα...μικρο....ειμαι 12 εβδομαδων 1 μερα!!

Μου ειπανε να προσεχω τα αλατια...για την πιεση!!

Εσεις τι νεα τσουπρες μου;;;

Ριτσακι καλησπερα!! σε σκεφτομουν σημερα επειδη ειχες την αυχενικη! συγχαρητηρια, καλη συνεχεια!!!! Ναι να προσεχεις τα αλατια και για την πιεση και για την κατακρατηση!! Τωρα ποτε θα σε δει ο γιατρος σου?

to1Np2.png

KCkop2.png

ΡΙΤΣΑΑΑΑ εκανες την αυχενικη σημερα;

Μπραβο κοριτσι μου!!! ολα καλα;

Σε εκανε να χοροπηδας το μωρακι σου για να γυρισει πλευρο;;:tongue::tongue::tongue:

Απο τωρα σε χορευει!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, Θαλεια καλησπερα!!!

Αγορομαμυ νυσταζε ο μικρουλης σου παραπανω το μεσημερι;

Εμεις πηγαμε στον παιδοτοπο...ειχε πολυ κοσμο, εκαναν και παρτυ γενεθλιων σε ενα συνομιληκο κοριτσακι της κορης μου και ηταν φουλ απο πελατεια.....Ξεπατωθηκε η μικρη και εγω αλλη φορα δεν παω αν δεν εχω μαζι μου ωτασπιδες...:shock:!

Καλησπερα Ηλιοβασιλεμα μου!!! ναι περνα φαση υπνηλιας ο μικρος μου!!!! ο υπνος θρεφει τα μωρα λενε :) :) το ευχαριστηθηκε η μικρουλα σου αλλα εσυ χρειαζεσαι ωρλ ε?? χαχαχα, χαλαλιιι! αν την πηγαινες συχνοτερα τοτε οι ωτοασπιδες θα ηταν απαραιτητες... θα κοιμηθηκε ξερη απο την κουραση ε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα μου!! τι κανετε?? ευτυχως που προλαβες το λεκε!!! δεν παλευονται οι λαδιες στα χαλια!!! Εχω ξεχασει να σου πω, τοτε που με ειχες ρωτησει αν εχουμε δοκιμασει να ανεβαζουμε τον μικρο σε σκαμπο για πλυσιμο χεριων κλπ, το δοκιμασα απο την επομενη μερα και το καθιερωσαμε. Πολυ βολικο, αν βρεθεις σε τζαμπο παρε, ειναι μικρο και πτυσσομενο, δεν πιανει καθολου χωρο! Ο μικρος οταν βλεπει οτι παω να το ανοιξω αρχιζει και τριβει τα χερακια του να σαπουνισει χερια!! χαχαχα!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ μπορει να ηταν πολυυυ κουρασμενος ο γαμπρος και να το πηρε στην ουσια μονοτερμα!!! Οπως ειπες και εσυ, θα δειξει!!!

Δεν ειναι επιφοβο το πτυσσομενο??? εννοω μηπως ειναι ελαφρυ και θα μας παρει και θα μας σηκωσει??? :shock::tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα το μωρουλινι σου, μπραβο που οοολα πηγαν καλα!!! Καλο υπολοιπο λοιπον, περιμενα και εγω να μαθεις φυλο για να σε βαλω στη λιστα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσακι καλησπερα!! σε σκεφτομουν σημερα επειδη ειχες την αυχενικη! συγχαρητηρια, καλη συνεχεια!!!! Ναι να προσεχεις τα αλατια και για την πιεση και για την κατακρατηση!! Τωρα ποτε θα σε δει ο γιατρος σου?

Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Σε ευχαριστω μαναρακι μου...επισης!!

Εμενα θα με δει στις 14/3...εσενα ποτε θα σε δει μαναρακι μου;;

Την Τριτη θα βγουν και τα αποτελεσματα απο την κυστικη ινωση...εχω ψιλο ανχωθει αλλα μου ειπε οτι ειναι τυπικη εξεταση...η μετρησεις τις αυχενικης ηταν καλες...θα ξερουμε την την Τριτη....:confused::confused::confused:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...