Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλε κοριτσιαααααααααα, πηγα να ετοιμασω τη φμ για υπνο και διεφυγε της προσοχης μου και εριξε το σκευοσ με τη μαρουλοσαλατα κατω στο χαλι, πως δεν της ηρθε καπελο στο κεφαλι :shock::tongue::D να θελω 2 ωρες και 100 γαλονια νερο για να την ξελαδωσω!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαχ!!!!!!!!!!!

Την παω τωρα για υπνο γιατι φουντωσαααααα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοαλακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!που σαι μαρη????

μαρη χαζεψες και εσυ?????

ω ρε μανα μου!!!!!α,ρε φμ θα γινοσουν λαδοτυρι!!!!!!!!

Ιωαννα μου,καλημεραααααααααα!!!!!ποσο????13 μηνων...?ε,ενταξει στα ορια εισαι εσυ........!!!!!!

χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχχαααααααααα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοαλακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!που σαι μαρη????

μαρη χαζεψες και εσυ?????

ω ρε μανα μου!!!!!α,ρε φμ θα γινοσουν λαδοτυρι!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη προς το παρον εγινε λαδοτυρι το χαλι, δεν εχω παραπονο!!!!! :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλε κοριτσιαααααα,η Ελλη μπαινει κθολου????

η χαθηκε και αυτη σα και μενα?????

d.gif

Καλε κοριτσιαααααα,η Ελλη μπαινει κθολου????

η χαθηκε και αυτη σα και μενα?????

Αρμεγει η ΕΛΛΗ ΜΑΣ, οχι part time σαν εσενα, αλλα πληρους απασχολησης!!!! Χαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχα!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια πηγαμε μια βολτιτσα με την μικρη η οποια με το που βγηκαμε κοιμηθηκε κ με το που πατησαμε το ποδι στο σπιτι ξυπνησε κ μουρμουριζει

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εγω παντως οδηγουσα μεχρι κ την μερα που ειδα το αιμα κ πηγα νοσοκμειο!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι εκανε το κοριτσι μας?

πωπο φανταζομαι χαλια το χαλι ε?

οι υπολοιπες??????καλα?????

καλε το ΜΑΡΑΚΙ ΤΟ ΒΟΡΙΝΟ Κ ΤΟ ΡΙΤΣΑΚΙ ΧΑΘΗΚΑΝ Ε???????????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ η ΕΛΛΗ μπαινει στο φβ!!!!!!!!θηλαζεις ακομα?

ποτε κανεις τσιγαρο?εγω παντως το εκοψα στην εγκυμοσυνη κ ακομα δε μου ξαναρθε η επιθυμια!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσακια πηγαμε μια βολτιτσα με την μικρη η οποια με το που βγηκαμε κοιμηθηκε κ με το που πατησαμε το ποδι στο σπιτι ξυπνησε κ μουρμουριζει

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εγω παντως οδηγουσα μεχρι κ την μερα που ειδα το αιμα κ πηγα νοσοκμειο!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι εκανε το κοριτσι μας?

πωπο φανταζομαι χαλια το χαλι ε?

οι υπολοιπες??????καλα?????

καλε το ΜΑΡΑΚΙ ΤΟ ΒΟΡΙΝΟ Κ ΤΟ ΡΙΤΣΑΚΙ ΧΑΘΗΚΑΝ Ε???????????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ η ΕΛΛΗ μπαινει στο φβ!!!!!!!!θηλαζεις ακομα?

ποτε κανεις τσιγαρο?εγω παντως το εκοψα στην εγκυμοσυνη κ ακομα δε μου ξαναρθε η επιθυμια!!!!!!!!!

Ελα Ιωαννακι μυ!!!!γαλα στοπ!απο προχθες!οποτε καπνιζω και ξεχαρμανοιαζωωωω!!!!!!!!!!

μωρε πως και πως να καπνισω!!!

με το που καπνιζω πλυσιμο χερια,βουρτσισμα δοντιων και μλλια πιασμενα πσω!!!!

d.gif

Αρμεγει η ΕΛΛΗ ΜΑΣ, οχι part time σαν εσενα, αλλα πληρους απασχολησης!!!! Χαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχα!!!!!!

χαχαχααχχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!παει και το παρτ ταιμ!!!!τωρα απολυθηκα και περνω και επιδομα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

χαχαχααχχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!παει και το παρτ ταιμ!!!!τωρα απολυθηκα και περνω και επιδομα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι επιδομα μαρηηηηηη, συνταξη παιρνεις πλεον εσυ!!!!!! ΛΑΦΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Χαχαχαχαχχααχχααχχαχχαχαχαχχαχαχα.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τι επιδομα μαρηηηηηη, συνταξη παιρνεις πλεον εσυ!!!!!! ΛΑΦΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Χαχαχαχαχχααχχααχχαχχαχαχαχχαχαχα.....!!!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!εσυ μαρη θα με κλεισεις και στο γεροκομειο οπως το πας!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!εσυ μαρη θα με κλεισεις και στο γεροκομειο οπως το πας!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ε, μετα το γηροκομειο ερχεται..........Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ!!!!!!!! Χαχααχχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το come back της Πατουσίτσας ζούμε;;; Μαρή μή μας κάνεις πάλι τη σελίδα σιδηρόδρομο, είδαμε κ πάθαμε χτες να διαβάσουμε!!!

Τί κάνετε; Εδώ ψιλόβροχο κ υγρασία, μπλιάξ... Το Μποτσάκι απολαμβάνει αυτόν τον καιρό... Σήμερα σκυλοβαρέθηκα το πρωινό.. Δε βγήκαμε κ όλη μέρα κυκλοφορούσα με το φάρο αγκαλιά και τη Β κρεμασμένη στην πυτζάμα μου... Μιζέρια....

Μαρή ΚΟΑΛΑΚΙ πώς δεν καπακώθηκε η φμ με τη μαρουλοσαλάτα;; Απαπα!! Το σφούγγιξες το χαλί ΄η με τόση λαδίλα πάει για απόσυρση;;

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ετσι είναι τα μωρά.. Καρότσι κ λίκνισμα κ φασαρία κ μόλις επιστρέψουν στη βάση, αρχίζει η μουρμούρα..

Μαρή NGN η κοράκλα σου όλη μέρα κοιμάται;; Τί πράμα ειπναι αυτό; Ναρκωτικά της δίνεις;; Στείλε κ κανένα κατα δω...

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, τί περασες και συ χτες.. Ξέχασα να σχολιασω.. Καλά που δεν είχες το Μητσάρα μαζί!! Και γώ πάντως οδηγούσα μέχρι τέλους και στις δυο εγκυμοσύνες, αλλά είναι να μή σου κατσει η στραβή..

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ το γάλα μόνο του κόπηκε;; Ελάττωσες το άρμεγμα σταδιακά; Το Δεσποινιώ μας όμως όπως έχω καταλάβει δεν έχει θέματα... Φαί δώσε και οτι νάναι! Αχαχαχαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Το come back της Πατουσίτσας ζούμε;;; Μαρή μή μας κάνεις πάλι τη σελίδα σιδηρόδρομο, είδαμε κ πάθαμε χτες να διαβάσουμε!!!

Τί κάνετε; Εδώ ψιλόβροχο κ υγρασία, μπλιάξ... Το Μποτσάκι απολαμβάνει αυτόν τον καιρό... Σήμερα σκυλοβαρέθηκα το πρωινό.. Δε βγήκαμε κ όλη μέρα κυκλοφορούσα με το φάρο αγκαλιά και τη Β κρεμασμένη στην πυτζάμα μου... Μιζέρια....

Μαρή ΚΟΑΛΑΚΙ πώς δεν καπακώθηκε η φμ με τη μαρουλοσαλάτα;; Απαπα!! Το σφούγγιξες το χαλί ΄η με τόση λαδίλα πάει για απόσυρση;;

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ετσι είναι τα μωρά.. Καρότσι κ λίκνισμα κ φασαρία κ μόλις επιστρέψουν στη βάση, αρχίζει η μουρμούρα..

Μαρή NGN η κοράκλα σου όλη μέρα κοιμάται;; Τί πράμα ειπναι αυτό; Ναρκωτικά της δίνεις;; Στείλε κ κανένα κατα δω...

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, τί περασες και συ χτες.. Ξέχασα να σχολιασω.. Καλά που δεν είχες το Μητσάρα μαζί!! Και γώ πάντως οδηγούσα μέχρι τέλους και στις δυο εγκυμοσύνες, αλλά είναι να μή σου κατσει η στραβή..

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ το γάλα μόνο του κόπηκε;; Ελάττωσες το άρμεγμα σταδιακά; Το Δεσποινιώ μας όμως όπως έχω καταλάβει δεν έχει θέματα... Φαί δώσε και οτι νάναι! Αχαχαχαχαχαχα

μαυ μου,με το που εφυγε η μανα μουδεν προλαβαινα να αρμεχτω πανω απο 2 φορες τη μερα!!!!

οποτε ελλατωνοτανε....ε,μια μερα ξυπναω και αρμεγομαι 30 γραμμαρια...ε,μετα τελος!

43 μερες αρμεγομουνκαι εβγαζα 100 γραμμαρια και 150 και 250!

δεν πειραζει μωρε!καλο ητανε και αυτο που ηπιε 2,5 μηνες η μικρη!σιγα!

α,και εγω κορες οδηγουσα μεχρι τελευταια στιγμη!!!!

d.gif

Ε, μετα το γηροκομειο ερχεται..........Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ!!!!!!!! Χαχααχχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για θυμισε μου μαρη.....ζει????????η πεθανε ο ανθρωπος???????/χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχχα!!!!

μαυυυυυυ!!!!μαρηηηηηηηη!!!!μα με τοσο γελιο που εριξα χθες την αμαξοστοιχια θα κοιτουσα??????

απαπαπαπαπαπαπαπααπαπαππαπααααααααα!!!!στις 4 κοιμηθηκε η μαυρη απ τα γελια και απο την υπερενταση!!!!

δεν παλευομαστεεε!!!!

d.gif

μαυ μου,με το που εφυγε η μανα μουδεν προλαβαινα να αρμεχτω πανω απο 2 φορες τη μερα!!!!

οποτε ελλατωνοτανε....ε,μια μερα ξυπναω και αρμεγομαι 30 γραμμαρια...ε,μετα τελος!

43 μερες αρμεγομουνκαι εβγαζα 100 γραμμαρια και 150 και 250!

δεν πειραζει μωρε!καλο ητανε και αυτο που ηπιε 2,5 μηνες η μικρη!σιγα!

α,και εγω κορες οδηγουσα μεχρι τελευταια στιγμη!!!!

Φυσικά!! Άμα από τα 150-250 πέσεις στα 30, ε μην τρελαθούμε, τίτλοι τέλους!! Μια χαρά τα 2,5 μηνάκια το Δεσποινιώ...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...