Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Μαρη συνεχεια το κανει η τρεληηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Κι εγω μακρυναρι εχω!!!!!!Τρομαζω να διαβασω!!!

Καλα ειμαστε ενα δωδεκαωρακι σχεδον κοιμηθηκε το πουλακι μου,τον ταισα και παλι υπνο.Εν τω μεταξυ οποτε τον παιρνω αγκαλια μου ρουφαει μετα ουλα την πλατη και μου εχει κανει σημαδι ο αθεοφοβος!!!!!!!!!!Φαε παιδακι μου μεχρι να κανεις την καμπυλη.Βαλτο σαν οριο!

Ngn μου πωπωπωπωπω!Τελεια τα καταφερνεις!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μποτσακι μου!!! ναι το θυμαμαι που σε ειχε τρακαρει εκεινη η τζαζλη που ετρεχε μεσα σε στενο δρομο... Η συμπεθερα σου μας τρελανε!! και ετσι οπως γραφει μακρυναρια μας εχει κανει και την οθονη προς τα δεξια, εκτος αν συμβαινει μονο σε εμενα! αντε να αλλαξουμε σελιδα να στρωσουμε!! ο μπεμπης μας καλα???

Ngn μου τι κανετε?? καλα εισαστε? τσικνισατε τελικα?? Κι εδω ο καιρος χαλασε σημερα... ελπιζω τουλαχιστον την Κυριακη να ειναι καλος γιατι θελω να παω το βατραχακι μου στην αποκριατικη εκδηλωση που εχουν στην πλατεια της πολης και θα ειναι ομορφα!!

Καλε κοριτσια απο εχθες αποφασισα να προσεχω λιγο παραπανω τη διατροφη μου γιατι το εχω ξεφτιλησει. Δεν εχω παρει πολλα κιλα, 2 και κατι αλλα τρωω ολο χαζα πραγματα! ειδικα στη δουλεια ολο τυροπιτες και μπουγατσες με κερνανε και δεν εναι ο,τι καλυτερο! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου, ο γιατρος ελεγε στον αντρα μου "η γυναικα σου ειναι φτιαγμενη να κανει παιδια". Δεν πεινασα ποτε αλλα ετρωγα σωστα..Εκανα και τις παρασπονδιες μου αλλα τωρα ειναι πιο πολλες οι παρασπονδιες απο τα υγιεινα!!! :P

Καλημέρα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου!!!!!! Τσικνίσαμε με σουβλάκια χθες το βράδυ γιατί ο άντρας μου δούλευε. Πήγα όμως το μεσημέρι από κει που είχε ψήσει και έφαγα.

Τι ήταν και αυτό με το αυτοκίνητο βρε παιδί μου?????? Καλά δεν προσέχουν καθόλου?????????? Αμάν πια!!!!!

Βρε κορίτσια ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ στα γέλια με την βραδινή βάρδια!!!!!! Να 'στε καλά μου φτιάξατε το κέφι!!!!!!!!

Η μικρή μου κοιμήθηκε 9ωρο σήμερα ζωή να ΄χει!!!!!!!!! Αφού είμαι φράπα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Μαρη συνεχεια το κανει η τρεληηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Κι εγω μακρυναρι εχω!!!!!!Τρομαζω να διαβασω!!!

Καλα ειμαστε ενα δωδεκαωρακι σχεδον κοιμηθηκε το πουλακι μου,τον ταισα και παλι υπνο.Εν τω μεταξυ οποτε τον παιρνω αγκαλια μου ρουφαει μετα ουλα την πλατη και μου εχει κανει σημαδι ο αθεοφοβος!!!!!!!!!!Φαε παιδακι μου μεχρι να κανεις την καμπυλη.Βαλτο σαν οριο!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου!!!!!!!!!

Τι τέλεια μαρή τα καταφέρνω?????? Κάποιες μέρες το σπίτι είναι λες και έχει να καθαριστεί 1 μήνα!!!!!!!

12ωρο??????????:confused::confused::confused::confused:

Και εγώ χάρηκα με το 9ωρο????????

Υπνωτικό του βάζεις του Χρηστάρα????:tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα!!!

Μολις ειδα οτι τα μηνυματα παλι πηραν δροοομο στην οθονη, καταλαβα οτι μπηκε η Πατουσιτσα!!!!

Γιολα μου, καμαρι, αστην να λεει: Ονομασε τον μπεμπη σου οτι θελεις!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καλυτερα οχι ΕΛΕΝΟ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ή ΓΙΑΝΝΗΣ ειναι και τα δυο πολυ κλασσικα αντρικα ονοματα. Προτιμω το Κωνσταντινο, μιας που εχει γενεθλια ο μπεμπης χειμωνιατικα, οποτε να εχει γιορτη ονομαστικη την ανοιξη!!!;););)

Μποτσακι οι εξετασεις σου καλες; ποτε θα τις πας σε γιατρο;

Φανταζομαι, ενημερωθηκε η Πατουσιτσα οτι ΔΕΝ ειμαι εγκυος...μιας που μπηκε τις προαλλες και ρωτουσε κατοπιν εορτης...Μην νομιζει οτι ειμαι εγκυος και με ρωταει , ποτε θα κανω α αυχενικη;!!!:confused:

Αγορομαμυ μου αφου εισαι καλα στα κιλα και δεν εχεις θεμα με σακχαρο ή κατι αλλο, απολαυσε το φαγητο και οταν θελεις να προσεχεις, καντο αλλα μην στερεισαι συνεχεια...Με μετρο ολα!!!

Ιωαννακι, δεν πειραζει που θα ειναι 14μηνων η μουρμουριτσα!!! Μονο να ραψεις βολικο νυφικο να μπορεις να κανεις ευκολα κινησεις!!!!!! Θα περπαταει λογικα η παρανυμφος και ολο και θα την κυνηγας!!!χαχαχα

Ngn σε μπλοκαρε το ιντερνετ να μπεις;;; Καει εμεις εδω σχεδον συννεφια εχουμε...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου!!!!!!!!!

Τι τέλεια μαρή τα καταφέρνω?????? Κάποιες μέρες το σπίτι είναι λες και έχει να καθαριστεί 1 μήνα!!!!!!!

12ωρο??????????:confused::confused::confused::confused:

Και εγώ χάρηκα με το 9ωρο????????

Υπνωτικό του βάζεις του Χρηστάρα????:tongue::tongue:

Καλε τιποτα!!!!!!!!!!Δεν ξερω τι εχει γινει.Στις 9.30 το βραδυ ταιστηκε και κοιμηθηκε στο ρεψιμ και σηκωθηκε τωρα τις9 εφαγε τα 180 και παρον κατω παλι!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Εγω παντως αν δεν ειναι η μανα μου εδω δεν προλαβαινω να κανω και δουλειες!!!!!!!Ειναι μικρος ακομα.Απο τον αλλο μηνα πιστευω!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Μολις ειδα οτι τα μηνυματα παλι πηραν δροοομο στην οθονη, καταλαβα οτι μπηκε η Πατουσιτσα!!!!

Γιολα μου, καμαρι, αστην να λεει: Ονομασε τον μπεμπη σου οτι θελεις!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καλυτερα οχι ΕΛΕΝΟ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ή ΓΙΑΝΝΗΣ ειναι και τα δυο πολυ κλασσικα αντρικα ονοματα. Προτιμω το Κωνσταντινο, μιας που εχει γενεθλια ο μπεμπης χειμωνιατικα, οποτε να εχει γιορτη ονομαστικη την ανοιξη!!!;););)

Μποτσακι οι εξετασεις σου καλες; ποτε θα τις πας σε γιατρο;

Φανταζομαι, ενημερωθηκε η Πατουσιτσα οτι ΔΕΝ ειμαι εγκυος...μιας που μπηκε τις προαλλες και ρωτουσε κατοπιν εορτης...Μην νομιζει οτι ειμαι εγκυος και με ρωταει , ποτε θα κανω α αυχενικη;!!!:confused:

Αγορομαμυ μου αφου εισαι καλα στα κιλα και δεν εχεις θεμα με σακχαρο ή κατι αλλο, απολαυσε το φαγητο και οταν θελεις να προσεχεις, καντο αλλα μην στερεισαι συνεχεια...Με μετρο ολα!!!

Ιωαννακι, δεν πειραζει που θα ειναι 14μηνων η μουρμουριτσα!!! Μονο να ραψεις βολικο νυφικο να μπορεις να κανεις ευκολα κινησεις!!!!!! Θα περπαταει λογικα η παρανυμφος και ολο και θα την κυνηγας!!!χαχαχα

Ngn σε μπλοκαρε το ιντερνετ να μπεις;;; Καει εμεις εδω σχεδον συννεφια εχουμε...

Ελα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!Τι κανει η Αγγελικουλα μας?

Μια χαρα οι εξετασεις.Απλα μεταβολιζει ο οργανισμος μου γρηγορα την ινσουλινη και ο θυρ. ειναι βασικα πολυ χαμηλα.0.004 ειναι.Θα παω την αλλη εβδομαδα να με δει.Ζαχαρο κομπλε!

1sh1p2.png

μαρηηη τρωω αλλα τρωω βλακειες και δε μου μενει ορεξη να φαω σωστα πραγματα... εχω μερες να πιω γαλα ας πουμε, αλλα διαφορα τηγανιτα και σοκολατες μια χαρα τα τσακισα.. πρεπει να μου μενει χωρος στο στομαχι και για τα απαιτουμενα! δε θα στερηθω τιποτα, απλα πρεπει να τα ισορροπισω, οχι μονο λογω εγκυμοσυνης, ετσι ημουν παντα! 12ωρο ο Χρησταρας??? ω ρε μπραβο!! παντα τετοια σας ευχομαι, φτου φτου!!!! εφυγαν και τα πονακια και απολαμβανετε!!!

Ngn μου λεγε μου για σουβλακια, λεγε μου!!!!!! τρελαινομαι!!!! ωπωπωπωπωπωπω!!! εσυ τωρα τρως απ'ολα κανονικα και τζατζικι κλπ δεν ενοχλουν τη μπεμπα ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!!! καλα εισαστε? μαρη αμα περιμενω να μου ανεβει το ζαχαρο για να σταμτησω σωθηκα!! το θεμα ειναι προσεχουμε για να εχουμε ;) το οτι δεν εχω τιποτα δεν ειναι λογος να γουρουνιαζω καθε μερα, ειναι λογος να εχω προγραμμα και αν μου ερθει ληγουριτσα να μπορω να καταβροχθισω!!!!!!!!! για παραδειγμα στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα ως στοχο να τρωω γλυκο μερα παρα μερα.. δεν ειναι και ασχημα.. τωρα εχω φτασει στο σημειο να τρωω 3 φορες την ημερα!!!! τι κανει η Αγγελικουλα μας? κοιμηθηκε απο νωρις το πουλακι μου εχθες ε? ξυπνησε χαρουμενη για το σχολειο της??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια μου. Τι κανετε????εμεις καλα ειμαστε.

αγορομμαμη μου πως εισαι????κοιτα να δεις τι γινεται!!!εμενα παντως ο αντρας μου δεν με αφηνε να οδηγησω οταν ημουν εγκυος για να μην γινει τπτ,εξαιτιας αλλονου.

Οσο για την επισκληριδιο ναι σε αυτο το σημειο που την εχω κανει ποναω.

Μποτσακι,ηλιοβασιλεμα,ngn καλα,μιλησες με την φωτο?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσακια μου. Τι κανετε????εμεις καλα ειμαστε.

αγορομμαμη μου πως εισαι????κοιτα να δεις τι γινεται!!!εμενα παντως ο αντρας μου δεν με αφηνε να οδηγησω οταν ημουν εγκυος για να μην γινει τπτ,εξαιτιας αλλονου.

Οσο για την επισκληριδιο ναι σε αυτο το σημειο που την εχω κανει ποναω.

Μποτσακι,ηλιοβασιλεμα,ngn καλα,μιλησες με την φωτο?????

καλημερα Θαλειτσα μου!!! πως εισαι?? σημερα ειπες εχεις ορθοπεδικο?? μωρε καλα θα ηταν να μην οδηγουσα αλλα δε μενω μεσα στην πολη και οποιαδηποτε μετακινηση απαιτει αυτοκινητο... ο γιατρος μου εχει πει οσο νιωθω εγω ανετα να οδηγω. Στην πρωτη εγκυμοσυνη σταματησα λιγο πριν μπω στον ενατο μιας κα δεν ημουν πολυ ανετη στην οδηγηση, ηταν και καταλακολκαιρο που ειχε τρελη κινηση το μερος μας και οδηγουσαν σαν τρελοι οποτε ειχα σοφερ τη μαμα μου, την κουμπαρα μου ή τον αντρα μου!!! :) :) σε πονα παντα το σημειο της επισκλ ή σε συγκεκριμενες φασεις πχ οταν περιμενεις περιοδο ή οταν εχει πιο πολυ υγρασια?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους με έβαλε με την βοήθεια της Ζωής! Αλλιώς ακόμα θα προσπαθούσα!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Thanks ΖΩΗ!!!!!!!!

Καλημέρα ΘΑΛΕΙΑ! Δεν έχω προλάβει να πάρω ακόμα την φωτογράφο. Την βρήκα πάντως.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μαρή πες τι του κάνεις του Χρηστάρα και κοιμάται τόσο πολύ!!!!! Τον ξεκουρδίζεις!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ κανονικότατα τα τρώω τα σουβλάκια. Λες μαρή γι'αυτό να μου κοιμήθηκε 9 ώρες!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Επιτέλους με έβαλε με την βοήθεια της Ζωής! Αλλιώς ακόμα θα προσπαθούσα!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Thanks ΖΩΗ!!!!!!!!

Καλημέρα ΘΑΛΕΙΑ! Δεν έχω προλάβει να πάρω ακόμα την φωτογράφο. Την βρήκα πάντως.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μαρή πες τι του κάνεις του Χρηστάρα και κοιμάται τόσο πολύ!!!!! Τον ξεκουρδίζεις!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ κανονικότατα τα τρώω τα σουβλάκια. Λες μαρή γι'αυτό να μου κοιμήθηκε 9 ώρες!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

καλα κανεις και τα τρως!!! ελεγα μηπως απεφευγες το τζατζικι για να μη μυρισει το γαλα σου και ενοχλησει τη μπεμπα!! κι εγω απο ενα σημειο και μετα ετρωγα τα παντα οταν παρατηρησα οτι δε τον ενοχλει σχεδον τιποτα.. μαλλον γι'αυτο κοιμηθηκε η μπεμπα, της επεσαν βαρια, επρεπε να πιεις και μια μπυριτσα μονορουφι για να φτασει το 12ωρο!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια σε ολες!!!!!!καλα εισαστε???τα ζουζουνια σας καλα??????

Αδιαθετησα πρωι πρωι!!!!!!Απ τα χθεσινα γελια θα μου ηρθε!χααχααχαχαχχααχ!!!!

εφτιαξα καφε!κοιμηθηκε η Δεσποινα στο κουνιστο ριλαξ και παω να κανω και κανα

τσσιγαρακ στην βεραντα και ερχομαι!

Ηλιοβασιλεμα μου,δεν πειραζει μαανρι!την επομενη φορα.δεν το βαζουμε κατωωω!!!!!

Αγορομμαμυ μου καλα εισαι??????τι κανουν οι αντρες σου?????πως

παει η δουλιτσα?ολα καλα???

Νατασσα μου,καλημερα!!!μαρη πως τα προλαβαινεις ολα!!!!????

φτου φτου φτου!!!!σκορδα!!!!

Καλημεριζω και τις 2 αλαφιασμενες Γιολα και συμπεθερα!!!!!!!!!!

αχχαχαχααχαχαχχαχααχ!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μαρη πατουσιτσαααα!!! Καλα ειναι η κοριτσαρα σου? εμεις καλα ειμστε ολοι!!! ξεκινησες το καπνισμα τελικα? κριμα μαρη που δε το κρατησες κομμενο!! δεν πειραζει, με το επομενο ;)

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ καλησπερα, τι κανετε???

Εμεις καλα, ξυνησαμε 10μιση και εκτοτε παιζουμε, σε λιγο θα παμε για υπνο!!!

Καλα μην ανησυχειτεεεεεεεεεεεε, θα εχει ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ internet και καφε, γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ...!!!

Θα φανε παντοοοοοοφλα κοριτσια μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ποδι, χερι και καρτερι το εχουμε κανει, χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααχαχχαχααχχα!!!!!!!!!!!

Φιλακια, παω να βαλω για υπνο το μωρο, το απογευμα θα παμε βολτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...