Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια συμαζευτε τα μυαλα σας!!!!

μας εχουν διωξει ιδη 2 φορες!!!!

στην τριτη καιγομαστε!!!!!θα μας κανουν και μπλοκ!!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτα διαβαζουν οι συντονιστες και τους αποσυντονιζουμε!!!!!!

εχουμε καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα μετα της γεννες!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ...ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

Απαπαπαπαπαπα!!!!Μαρηηηηηηη τώρα είναι που δεν την γλυτωνουμε με τίποτα!!!!

Ετοιμάσου για καφέ στην πλατεία σαν τους γερους στο τέλος να ανταμωνουμε γιατί με τις κλωτσιές βλέπω να μας διώχνουν!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ.......

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ.....

1.κοριτσια τα φωτα σας

2.θα γινουμε μανουλες το 2013

3.γαλιαντρες

4............σκεφτειτε τιτλο!!!!!!!

χαχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Το βρήκα!!!!

4.Το κλουβί με τις καμένες!!!!!

Χαχαχαχαχα!!!!!

1sh1p2.png

Λοιπον...εγω μαναρα εχω κανει και το σκηνικο....ξεκιναω απο σενα...

1.δεν χρειαζεται να πας να κλεισεις εκκλησια για τη βαπτιση...ασε το παιδι να παει...θα ξερει το δρομο!!!!

θα κλεισει τα παντα!!!ημερομηνια μπομπονιερες προσκλητηρια κτλ...!

2.διπλα απ την κολυμπηθρα να βαλεις και ενα σκαμπουδακι να μπαινοβγαινει το παιδι!!!!!!

μεχρι τοτε θα εχει φτασει τουλαχιστον 30 κιλα!χαχαχααχαχααχχααχαχ!!!!!!

3.μετα απο κει πηγαινεται στα γκουντις για φαι!

Γιολα...

1.Μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!προσεχε πως θα του το φερεις του παπα με το ονομα!!!!!θα του πεσουν τα ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΥΛΙΑ!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχααααα!!!!!

τρελες και οι 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Λοιπον...εγω μαναρα εχω κανει και το σκηνικο....ξεκιναω απο σενα...

1.δεν χρειαζεται να πας να κλεισεις εκκλησια για τη βαπτιση...ασε το παιδι να παει...θα ξερει το δρομο!!!!

θα κλεισει τα παντα!!!ημερομηνια μπομπονιερες προσκλητηρια κτλ...!

2.διπλα απ την κολυμπηθρα να βαλεις και ενα σκαμπουδακι να μπαινοβγαινει το παιδι!!!!!!

μεχρι τοτε θα εχει φτασει τουλαχιστον 30 κιλα!χαχαχααχαχααχχααχαχ!!!!!!

3.μετα απο κει πηγαινεται στα γκουντις για φαι!

Γιολα...

1.Μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!προσεχε πως θα του το φερεις του παπα με το ονομα!!!!!θα του πεσουν τα ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΥΛΙΑ!!!!!!!!!αχχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχααααα!!!!!

τρελες και οι 2 σας!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Μαρηηηηηηηη με πέθανες παω για ύπνο!!!Εξαντληθηκα!!!Φιλία στη νύφη!!!

Καληνυχταααααααα!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Μαρηηηηηηηη με πέθανες παω για ύπνο!!!Εξαντληθηκα!!!Φιλία στη νύφη!!!

Καληνυχταααααααα!!!

αιντεεε καλο ξημερωμααα!!!!τα λεμε...οταν ξαναμπω...σε 3-5 μερες!χχαχχαχαχαχχχχα!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αχαχαχαχαχαχαααααχχχχαααααα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, γέλασα τόσοοοοο πολύυυυυ!!!!!

Μαρή Πατουσίτσα μπήκες κ μας έβαλες σε τάξη!!!!

Αχαχαχαχαχαχα!! Γέλασα στα άγρια χαράματα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!! Καλε πρωι πρωι διαβασα τα της πατουσιτσας και εχω κατουρηθει!!!!!! Ψυχικο της! Δεν πιστευω να μας διωξουν και απο εδω, αφου το δηλωσαμε ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ ειμαστε, ας προσεχαν!!! Καλα εισαστε ολες?? Εγω στη δουλεια!! χαλαρα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα yola μου!! τι κανετε??? καλα εισαστε?? κι εγω γελασα με την τρελη, μαλλον το ετσουξε λογω τσικνοπεμπτης και ξεσαλωσε!!! χαχαχα!

καλε πεθανε ο Μπουλας, κριμα.. δεν ηξερα οτι ηταν αρρωστος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

εμεις χτες βγηκαμε για φαι κατα τις 4 κ γυρισαμε αργα!!!!!!η μικρη ηταν ξυπνια μιλουσε χαζευε γυρω γυρω της αρεσε!!!!!!!!

ειμασταν με την γειτονισσα που σας εχω πει που χει εναν μπεμπη 5 μηνων τηνκοιτουσε μεσασ τα ματια την μουρμουρα αλλα εκεινη σημασια χαχαχα!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι επαθες?

εισαι οκ?ελος μ αυτους τους μπαρμπαδες βγαινουν στο δρομο κ κανουν τους σουμαχερ!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ που χαθηκες?

οσο για την βαφτιση να πω οτι κ η δικια μου θα ειναι 14 μηνων λετε να χουμε προβλημα??????????

οι υπολοιπες?

εχω φαι απο χτες σουτζουκακια δεν τα φαγαμε μια που βγηκαμε εξω!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα Ιωαννα! μια χαρα ειμαστε δοξα τω Θεω!! Τι καλα που βγηκατε και περασατε ομορφα!! Εχετε και τελεια φαγητα εκει πανω!!!! Η μουρμουριτσα καλα? Οταν θα βαφτιστει θα ειναι αρκετα μεγαλη, αλλα μια μερα θα ειναι, θα περασει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα τσαπερδονες!!!!!!!!!!!!!1Τι κανετε??

Εμεις καλαααααα!!!!!!!!!Δεν μπορω να σας περιγραψω τι γελιο εχω ριξει με την ΤΡΕΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

Θυμηθηκα την εποχη της εγκυμοσυνης που καθε βραδυ μεχρι τα ξημερωματα δεν μου εμενε αντερο της γυναικας!!!!!!!!!χχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου ελπιζω να μην ταραχτηκες πολυ εχθες.Εμενα μου ετυχε αυτο στον 8ο αν θυμασαι και φυσικα δεν εφταιγα.Θυμαμαι που ηθελε και τσαμπουκα αυτη και μολις βγηκε ενας απο ενα σπιτι και της ειπε οτιμ την ειδε που ετρεχε και μετα κατεβηκα κι εγω η μπολντωζα με την κοιλια της κοπηκε η φορα και μπηκε στο αμαξακι της σουμπιντη!!!!!!!!!!!χαχααχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου δεν πηραζει καλε!Μπορει στην εκκλησια να τα δει ολα και δεν το ξερεις κιολας αλλα μετα θα ευχαριστηθει παιγχνιδι το παιδακι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα!!!!!

Προσπαθώ από το πρωί να μπω αλλά δεν με αφήνει! Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα????

Τι κάνετε????

Εμείς μια χαρούλα! Ο μικρός παίζει και η μικρή και ο άντρας μου κοιμάται!

Σήμερα δεν έχει πολύ καλό καιρό και έτσι δεν θα βγούμε (τουλάχιστον το πρωί).

Δεν έχω πολλές δουλειές να κάνω σήμερα, μόνο τον ενιαίο χώρο που θα τον κάνω το βραδάκι για να είναι καθαρό το ΣΚ γιατί περιμένω κόσμο, οπότε κάθομαι!!!!!

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα μποτσακι μου!!! ναι το θυμαμαι που σε ειχε τρακαρει εκεινη η τζαζλη που ετρεχε μεσα σε στενο δρομο... Η συμπεθερα σου μας τρελανε!! και ετσι οπως γραφει μακρυναρια μας εχει κανει και την οθονη προς τα δεξια, εκτος αν συμβαινει μονο σε εμενα! αντε να αλλαξουμε σελιδα να στρωσουμε!! ο μπεμπης μας καλα???

Ngn μου τι κανετε?? καλα εισαστε? τσικνισατε τελικα?? Κι εδω ο καιρος χαλασε σημερα... ελπιζω τουλαχιστον την Κυριακη να ειναι καλος γιατι θελω να παω το βατραχακι μου στην αποκριατικη εκδηλωση που εχουν στην πλατεια της πολης και θα ειναι ομορφα!!

Καλε κοριτσια απο εχθες αποφασισα να προσεχω λιγο παραπανω τη διατροφη μου γιατι το εχω ξεφτιλησει. Δεν εχω παρει πολλα κιλα, 2 και κατι αλλα τρωω ολο χαζα πραγματα! ειδικα στη δουλεια ολο τυροπιτες και μπουγατσες με κερνανε και δεν εναι ο,τι καλυτερο! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου, ο γιατρος ελεγε στον αντρα μου "η γυναικα σου ειναι φτιαγμενη να κανει παιδια". Δεν πεινασα ποτε αλλα ετρωγα σωστα..Εκανα και τις παρασπονδιες μου αλλα τωρα ειναι πιο πολλες οι παρασπονδιες απο τα υγιεινα!!! :P

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...